Annunaki

Pradėjo gakeris, kovo 06, 2013, 20:21:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

gakeris

https://www.youtube.com/watch?v=5ReHCCCdWgU



Beveik visu koncperacijų teorijų mišrainė.
Ka manot apie šita filmuka? :)

bs2000

#1
kovo 06, 2013, 21:01:04 Redagavimas: kovo 06, 2013, 21:02:55 by bs2000
annunaki,reptilians,citauri (paziurekit filma avangers),dracos ir bla bla bla ..tai yra vienas ir tas pats,tik minimas skirtinguose amziuose,siais laikais megstam juos vadint reptilians,nes yra daug video uzsfiksuota kad matosi zmonese driezu akys,tai yra kad ju siela yra ne zmogaus o reptilians :) jau daugiau nei metus tuo domiuosi,skirtingi saltiniai bet visi veda prie vieno atsakymo,jie yra ir jie tarp musu! :) jie stovi uz obamos nugaros nurodinedami ka daryt,dar kitaip vadinami illuminati :)

la.benas

Jei naudojai tą informaciją, kurią radai internete, tai tu teisus. Bet ar teisūs yra tie žmonės, kurie ją paviešino (paskelbė)? Labai sunku atsirinkti, kuo tikėti, o kuo ne. Ką nurašyti kaip pokštą, o ką priimti rimtai. Tuo labiau kad visi aukštesnieji pasirūpintu, kad jokia teisinga informacija neplistų. Beje, būtų labai įdomu sužinoti Paragraf nuomonę apie ateivius. Ar tiki jais? Ar neturi tikslios nuomonės?

bs2000

jie ziuri i mus kaip i nevisprocius,jie sako tiesa nes zino kad zmogus nepatikes :)  visa religija priveda prie vieno atsakymo,baznyciose pilna zenklu,akiu visokiu kurie simbolizuoja juos :) cia turetum but silpno proto ir siauro mastymo jog galvotum kad mes vieni visoi visatoi :)

ponaitis

Taip,bet pasitikėti abejotina interneto info irgi ne kaška.Juk ja parašė žmonės,kurie laisvai galėjo parašyti nepagrysta nesamone. Turiu tau klausima,bs2000 iš kurio tu miesto?(bišky off bet man reikia patikrinti)

la.benas

No way, tik jau ne vieni. Tiesiog neįmanoma, kai yra šitiek žvaigždžių, šitiek planetų... Bet kur galėjo atsirasti gyvybė, ir beveik garantuoju, kad ji atsirado ne tik Žemėje. Laikas parodys, kaip yra iš tikrųjų.

ponaitis

Butent pone benai( :) ) juk visata begalinė,jei ajau esame mes,vadinasi imanoma:
D

bs2000

as is zemaitijos :) gaila kad susitikimuose negaliu dalyvaut,nes retai bunu lietuvoi :)

Glow

Citata iš: ponaitis  kovo 06, 2013, 21:23:22
Taip,bet pasitikėti abejotina interneto info irgi ne kaška.Juk ja parašė žmonės,kurie laisvai galėjo parašyti nepagrysta nesamone. Turiu tau klausima,bs2000 iš kurio tu miesto?(bišky off bet man reikia patikrinti)

Paprastai rašantys tokius dalykus remiasi kažkuo: archeologiniais atradimais, iššifruotais simboliais ar paprasčiausiai knygom.

ponaitis

Ir savo samokslo teorijom,kuo pagrysta juog obama valdo ateivei?

snofru

Citata iš: bs2000  kovo 06, 2013, 21:01:04jau daugiau nei metus tuo domiuosi,skirtingi saltiniai bet visi veda prie vieno atsakymo,jie yra ir jie tarp musu! :) jie stovi uz obamos nugaros nurodinedami ka daryt,dar kitaip vadinami illuminati :)
tavo tas domėjimasis ir skirtingi šaltiniai ryškiai kažkur ne ten tave nuvedė

Aukštyn