Knyga: The Psychic Vampire Codex (Energinio vampyro kodeksas)

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., balandžio 10, 2015, 01:49:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

balandžio 10, 2015, 01:49:39 Redagavimas: balandžio 10, 2015, 03:34:38 by Druwis



The Psychic Vampire Codex (Energinio Vampyro Kodeksas) - tai pirmoji knyga tyrinėjanti šiuolaikinio vampyrizmo fenomeną ir patirtis visiškai iš vampyro perspektyvos. Tėvas Sebastianas, bičiulis energinis vampyras, pratarmėje rašo, jog M. Belanger sistema "vampyrų subkultūroje įpūtė šviežio oro gūsį. Leido patiems į save pažvelgti kitoje šviesoje, bei padėjo pašaliniams pažvelgti į bendruomenę kitaip. Nebebuvome plėšrūnai ar parazitai...mūsų gebėjimai gali padėti kitiems išgyti."

Energiniai vampyrai, tai tokie žmonės, kurie maitinasi kitų žmonių gyvybine energija. Nemanoma, kad jie yra nemirėliai ar nemirtingi. Tai paprasti mirtingi žmonės, kurių poreikis energijai, juos metaforiškai susiejo su mitiniais vampyrais.

Šiame kodekse M. Belanger, autorė ir energetinė vampyrė, supažindina skaitytojus darbo su energija sistema, kuria naudojasi patys vampyrai, bei pateikią tikrojo kodekso naudojamo įvairiose vampyrų bendruomenėse tekstą su maitinimosi instrukcijomis ir kitomis technikomis. Belanger taip pat aptarinėja vampyrizmo etikos aspektus, bei pateikia metodus kaip apsisaugoti nuo vampyrizmo.

Energinio vampyro kodeksas, sunaikina išankstines nuostatas ir mitus apie tai kas yra energiniai vampyrai ir ką jie daro ir atskleidžia esminę ir gilią dvasinę pusiausvyros, atgimimo ir neatskiriamo ryšio su dvasiniu pasauliu tradiciją.

Senesnę, ne tokią išbaigtą versiją galima rasti čia

[spoiler]Galvoju, kad visai nieko būtų, pateikti, truputį aprašyti kai kurias ezoterines, parapsichologines ir panašiai knygas. Todėl galit laukt daugiau tokių temų. Knygas savo nuožiūra rinksiuos :D Šioje temoje taip pat galima diskutuoti apie dalykus susijusius su knyga arba knygoje aprašomais dalykais.[/spoiler]

Aukštyn