Forumo atnaujinimai ir 10 dienų be minusų

Pradėjo Anomalija, balandžio 28, 2014, 19:47:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sharikovas

As asmeniskai Inkognito ir keliautojo is ateities istorijas vertinau kaip fantastinius kurinius atitinkamai ir pakomentavau vienoj, o dievo temose nera ka vertinti ar komentuoti nes ten nera jokio turinio, apskritai temos turi nuline verte ir gali sukelt nebent bevercius gincus "lygioj vietoj", sakyciau provokacija.

Teroras

Dziugina, kad nestovite vietoje. Kas liecia minusus, tai buciau tikrai ne pries, kad jie butu panaikinti - is esmes jie visvien naudojami ne pagal paskirti (ne visi minusai, bet sakyciau dauguma). O reputacija galima apskaiciuoti ir kitais budais, minusai tam tikrai nereikalingi.

Teroras

Pasiulymas administracijai: padaryti visa geguzes menesi, menesiu be minusu anomalija.lt forume. Idomumo delei, kiekvienas subjektyviai galetu paziureti ar pakito bent is dalies diskusijos ar ne (ar atsirado daugiau nuomoniu, argumentacijos, konstuktyviu ar net tu paciu destruktyviu diskusiju)... Manau niekam nepakenktu, o ir nuomone kiekvienas is musu galetu tvirtesne pasidaryti ar tai ka nors pakeite ar ne (nors ir subjektyvi nuomone, taciau ja galetu kiekvienas narys, kad ir tame paciame balsavime isreiksti).

10 dienu, as manau, per mazas laiko tarpas.

.L.U.T.H.O.R.

O kiek laiko minusai jau yra? Terorai sakai, kad iki šio laiko diskusijos buvo prastesnės, negu galėtų galbūt būti ateityje?

Teroras

Kaip supratau nuo geguzes 8 dienos vel minusai atsirado (cia sprendziu is pirmo temos pranesimo, nes nebuvau aktyvus pastaruoju metu).

As sakau, kad reikia pabandyti ir paziureti kas is to gautusi. Napabandes - nesuzinosi :)

.L.U.T.H.O.R.

#20
gegužės 12, 2014, 22:54:53 Redagavimas: gegužės 12, 2014, 22:57:18 by Druwis
Ta prasme, turėjau galvoje, kad reputacija su +/- yra jau senai. Ir tu sakai, kad jeigu nuimtume minusus diskusijos, galbūt pasidarytų geresnės, su daugiau nuomonių ir pan, nei buvo seniau?  :) Dažniausiai diskutuoja senbuviai. Būtų įdomu išsiųsti visiems nariams, kokį nors masinį asmeninį pranešimą ir paklausti, kodėl jie nediskutuoja :)

P.S. Galima ir bandyti, nieko nesakau :)

Teroras

Citata iš: Druwis  gegužės 12, 2014, 22:54:53
Ir tu sakai, kad jeigu nuimtume minusus diskusijos, galbūt pasidarytų geresnės, su daugiau nuomonių ir pan, nei buvo seniau?


Velgi, as sakau, kad galbut pasidarytu geresnes :) Nezinau to, nes kaip ir minejau 10 dienu tai mano manymu per trumpas laikas, kad zmones galetu susidaryti kazkoki aiskesni vaizda. Tam ir siulau padaryti pvz. geguzes menesi be minusu. Tik geguzes, ar geguzes ir birzelio - cia jau tegul administracija sprendzia :)

do

varpainiui
o kodėlgi tas fantastas idijotas?
tave tiesiog būtina blokuoti už epitetų klijavimą žmonėms
kad bent pats gebėtum ką sukurti
gaila inkognito,gaila ir to iš ateities-parašytų įdomaus skaitymo

paragraf 78

Baigiam turginį offtopiką.
Sekančias neįtemines žinutes trinsiu be atskiro perspėjimo

Asasinas

Kas čia per updeitas padarytas? Kažkokie vorai naršo. Google vartotojai.

Benamis


Aukštyn