Forumo atnaujinimai ir 10 dienų be minusų

Pradėjo Anomalija, balandžio 28, 2014, 19:47:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija

@ Paminėjimai

Kitaip dar vadinamas "užtaginimas". Forume nuo šiol kiekvienas narys gali pažymėti/paminėti kitą dalyvį. Veikimo principas panašus kaip ir soc. tinkle Facebook, užtenka pridėti @ simbolį rašant kito forumo dalyvio vardą ar slapyvardį. Patogumo dėlei nurodant slapyvardį atsidarys langas kuriame galesite pažymėti kurį dalyvį norite paminėti savo pranešime:



Tokiu būdu pažymėtas dalyvis gaus pranešimą, kad buvo paminėtas tam tikroje forumo vietoje, o parašytoje žinutėje automatiškai atsiras nuorodą į paminėto dalyvio profilį.

Atnaujinti realaus laiko pokalbiai

Buvo tiek vizualiai, tiek techniškai atnaujinti realaus laiko pokalbiai. Nuo šiol bus dar patogiau susirašinėti su kitais forume dalyviais.



Provokacijos forume

Atsižvelgiant į tai, kad forume padažnėjo provokacijos kuriant panašias temas kaip:

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2933.0

arba

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2703.0

ir pan. Atsirado naujas terminas - "Provokacinė tema". Tokių temų tikslas yra vienas: sukelti neigiamą reakciją ir kurstymą. Provokacinių temų autoriai bus baninami be galimybės užeiti į forumą.

Į tokius klausimus kaip: "O kodėl ta tema provokacinė, o šita ne?" arba "Iš kur jus žinote, gal ten tikrai Dievas rašo" ir pan. atsakome iš anksto - Anomalija.lt dirba patyręs provokacinių temų ekstrasensas, todėl sunkumų nuspręsti ar tema yra provokacinė ar ne - tikrai nebus :)

10 dienų be minusų!

Skelbiame naują eksperimentą forume: 10 dienų be minusų! Iki gegužės 8 d. forume nebus galimybės neigiamai įvertinti kito dalyvio žinučių. Teigiamai įvertinti žinutę bus galima tik 2 kartus per 24 val.

Žinučių vertinimas

Nuo šios dienos žinučių vertinimas išjungtas ne tik "Žodžių karai" ir "Apie viską" lentose, bet ir "Gyvenimas" lentoje.

Kiti atnaujinimai

- Žinučių vertinimas išjungtas ne tik "Žodžių karai" ir "Apie viską" lentose, bet ir "Gyvenimas" lentoje.
- Pašalinta išslenkanti Facebook juosta.

varpainis

O idioto is ateities tema ne provokacine?

Benamis

Tai tada ir inkognito tema bus provokacine ar ne, varpaini? Juk pasake, kad dirba ekstrasensas, nera ko nerimauti ;D

Viskas puiku, tik i viena savo ir ne tik savo klausima nesulaukiau atsakymo: ka reiskia ir kaip skaiciuojama reputacijos juostele?

varpainis

Nu inkognito irgi nelabai skirasi nuo to jezaus kristaus.
Dar idomu butu suzinot kodel 10 dienu nebus galima minusuot?

Master

#4
balandžio 28, 2014, 19:59:45 Redagavimas: balandžio 28, 2014, 20:01:28 by Master
CitataAnomalija.lt dirba patyręs provokacinių temų ekstrasensas

Good one (:

O kaip darysite su tokiomis ir panašiomis temomis?
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2930.0
ir aplamai su pastoviu :" skeptikų sarkazmu, ironija ir ale humoru, kuris tolygus įžeidinėjimams....
Manau, kad tokie konfliktų kėlimai forume, asmeniškumai taip pat muša forumo lygį ir padaro jį ganėtinai nepatrauklų. (kone šiukšlyną)

Jo,tiksliai, ką ta lentelė reiškia?

Benamis

Tai jeigu ir inkognito tema siulai zymeti kaip provokacine, tada is viso liksime su Putino temomis ir homoseksualu temomis forume :)

czech-kuolis

Citata10 dienų be minusų!
Skelbiame naują eksperimentą forume: 10 dienų be minusų! Iki gegužės 8 d. forume nebus galimybės neigiamai įvertinti kito dalyvio žinučių. Teigiamai įvertinti žinutę bus galima tik 2 kartus per 24 val.

Tikiuosi nebus eksperimento išvada tokia: kadangi pastebėjome, kad per 10 dienų neuždėta nei vieno minuso, panašu, kad jų nariams ir nereikia.

O tas taginimas tai labai geras dalykas.


varpainis

Putinas, priesingai nei inkognito yra realus veikejas. Ir bent jau pagal mane, tai domejimasis ir diskutavimas apie politika visada yra sveikintinas dalykas

paragraf 78

Manau čia labiau buvo kalbama apie tuos kurie ateina patrolinti į forumą a la pasidergti iš tų kurie domisi paranormaliais reiškiniais. Tokių provokacinių temų pilni tematiniai formai.
Viena yra kai senas narys padaro kokią nesąmonę yra yra kai užsiregistruojama forume patrolinti arba pasityčioti. Savą pažįsti ir gali jam dovanoti, gal va prasta nuotaika ar dar kas, o štai tokios temos kur akivaizdžiai ateinama patrolinti... na kaip sakė Jėzus Kristus (ne tas kur temą forume sukūrė): kas su kardu ateina nuo kardo ir žūva

Benamis

Citata iš: varpainis  balandžio 28, 2014, 20:03:15
Putinas, priesingai nei inkognito yra realus veikejas. Ir bent jau pagal mane, tai domejimasis ir diskutavimas apie politika visada yra sveikintinas dalykas


Jeigu nepastebejai, tai cia ne politikos ar racionalumo bei moksliniu faktu forumas, kad zmones diskutuotu tik apie apciuopiamus veikejus :)

Asasinas

Neminėkit Asasino vardo be reikalo.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  balandžio 28, 2014, 19:55:50
Viskas puiku, tik i viena savo ir ne tik savo klausima nesulaukiau atsakymo: ka reiskia ir kaip skaiciuojama reputacijos juostele?



Antrinu :)

czech-kuolis

turiu spėjimą, tai šausiu, kad gal (žinučių skaičius - (minus) žinučių skaičius tose temose, kuriose negalima vertinti/ (padalinta) reputacijos balansas)?

idenmeyou

Aš asmeniškai tiek Dievo, tiek Kristaus temose nematau jokių provokacijų, nori tikėti nori ne, nori diskutuok nori neliesk tų temų niekas neverčia. Jei šios temos laikomos provokacijomis, tai ir inkognito, bei žmogaus iš ateities temos lygiai taip pat provokacinės, koks tarp jų skirtumas? Nėra skirtumo, tik inkognito ir žmogaus iš ateities temose atsirado daugiau veikėjų, kurie tikėjo ir domėjosi tomis temomis.

Juk nei Dievo, nei žmogaus iš ateities temose niekas neįrodė, yra postai, yra komentarai, o čia kiekvieno reikalas tikėti ar ne, bet galime laikyti visas tas temas beprasmiškas arba atvirkščiai, bet ne, kad vieną išskirti kaip realią, teisingą, o kitą kaip išgalvotą.

Anomalija

Provokacinės temos bus trinamos, o autoriai gaus baną be galimybės užeiti į forumą. Jeigu kas nors nesupranta kodėl temos pavadinimu "Aš esu bananas", su turiniu: "Aš esu bananas ir rašau jums iš savo bananų kompiuterio. Prašau mūsų nevalgyti nes mums skauda <...>" laikomos provokacinėmis, tai jau tų žmonių bėda.

Apie reputacijos procentus informuosime šiek tiek vėliau :)

Aukštyn