Po mirties keliaujame į kitas planetas.

Pradėjo Jimas, gruodžio 20, 2014, 15:36:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mangirdas.bu

Citata iš: house_armin  gruodžio 21, 2014, 00:56:47
Zmogus po mirties nekeliauja i kitas planetas. Jis paprasciausiai vel gimsta zemeje. Po mirties, yra "apskaiciuojamas" zmogaus gyvenimas atsizvegiant i geras ir blogas jo savybes, darbus, dvasia ir t.t. Sis gyvenimas ir sumuojamas su kitais ankstesniais gyvenimais ir pagal sudetus visus gyvenimus (kalbu labai bendrai), gimsta naujas zmogus, "isvestas" is ankstesniu gyvenimu.


Aš visiškai tau pritariu, bet. Taip viskas "apskaičiuojama" , "susumuojama" , bet tai nėra faktorius ar pagal, kad pagrindinis faktorius, kad jis privalo vėl isikūniti čia ten pat.
O tai kur tobulumo ribos (ar jos yra? Kažin), ir po tų visų apskaičiavimų, jis gali neatitikti to standarto ar minimumo ir tada būti vėl "atspausdintas' ten. Šykarta ne čia. Nu čia jau būtu galima prigalvot visaip, kad tu, kad ir praeita gyvenime kaži ti kur gyvenai, kitoj civilizacijoj- planetoj, kuri buvo panašaus lygmenio tuometinio tavo egzistavimo laikotarpye.

Nu, kad karma apibūdintu tai paprasčiausiai, tuos visus apskaičiavimus ir kitką, bei pačią sielos raidą, ir pagal karmos skaičių, pagal tai būtu suskaičiuota, kur tau vieta. Ir burtu keliu tau būtu išrinkta pati tinkamiausia planeta kuri labiausia atitiktu tavo karmos duomenis...

""""""" jau parasiau net
Nu, kad ir aš netikiu, kad po mirties aš galėčiau, čia atsirast. Jeigu man viskas tiesiog lengvai akivaizdu. Jeigu man čia ne vieta, čia žema, visi tik žemyn. Nieko gero čia negaliu pasakyt. Tiek, kad pasigirs dėl euro, jaučiuosi jį suveikes aš. Klausimas, kaip. O tiesiog paparstai, darbo metu, kaip visada, ijunges savo autopiloto režima dirbu. Kaškas sprogtelėjo mintį, o man labai įdomu buvo, nors prieš tai man buvo, nejuokingi bajeriai su savijauta, per breika ( anglijoj ) su pačia busena iš pačio kūno ( baisiai nemalonus ir skausmingi- kad net nebetvėriau dirbt. ). Kaip ir nusprendžiau, sugalvojau, panorėjau, noriu euro, mum. Kentėjau poto, kaip sakiau, kad ir nesuprasdamas kodėl. Ta diena ir buvo tai, kad nebegalėjau dirbt, o grižau. Tik išsiprašius iš darbo, dar mane laužė, per pilva ir kaulus. Pasiemiau kavos, valgomajam. Išėjau ir netrukus daug kelio paeit viskas dingo, toliau eidamas sau gurkšnojau ir rukiau.  O visa tai buvo: apie 2013-08 ar veliau ar ankščiau, šia akimirka tiksliai mėnesio negaliu pasakyt. Veliau jeigu prireiktu galėčiau, nes vistiek žinau. Esmė, kad tai man nebuvo girdėta ir tik po keletos mėnesiu pamačiau kad Grybauskaite žada įvest eurą lietuvoj, iškart tiesiogiai pasakiau, kad taip bus. PAvargai... Dar po kelių dienų ar savaičių nežinau išvis dabar.. bet perskaiciau kad grubauskaite zada ivest eura ir tiek.. nu gal cia ne esme bet gal priciom kaskiek kad as ten tipo,. tik prisiminiau ir aprasiau kaskiek ir nusikankinau, labanakt

Kopernikas

Jimai, žemėje gimti yra privilegija. Po mirties praėjus tam tikram laikui siela keliauja į dvasinį pasaulį kuriame "ilsisi" transe (pasyvioje būsenoje) iki kito įsikūnijimo žemėje.

Man irgi atrodo, kad tau gali būti depresija arba tu esi būties kryžkelėje. Linkiu tau kuo greičiau išsikapanoti iš tos būsenos :)

paragraf 78

Citata iš: Kopernikas  gruodžio 21, 2014, 14:47:17
Jimai, žemėje gimti yra privilegija.


Ir kokia gi tai privilegija? :)

Kopernikas

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 21, 2014, 14:55:27
Ir kokia gi tai privilegija? :)


Gali sąmoningai tobulėti.

darija.zakaite

iš karto kyla klausimas: kas yroė,kad reinkarnacija egzistuoja išvis? atgimimas kažkuriam išmatavime,kažkurioje planetoje? o pats faktas bent yrodytas? čia kaip aptarineti ar saturno planetoje smelis melynos spalvos? oi,palaukit,juk ten nebuvo nusileide žmonės... ;)

house_armin

Citata iš: darija.zakaite  gruodžio 22, 2014, 02:42:08
iš karto kyla klausimas: kas yroė,kad reinkarnacija egzistuoja išvis? atgimimas kažkuriam išmatavime,kažkurioje planetoje? o pats faktas bent yrodytas? čia kaip aptarineti ar saturno planetoje smelis melynos spalvos? oi,palaukit,juk ten nebuvo nusileide žmonės... ;)

Kitaip isvertus -- negalima teigti, jog kazkas yra jei tas kazkas nera irodytas? O kas, pavyzdziui, irode, kad Dievas yra? Jei yra kai kurie dalykai neirodyti, nereiskia, kad jie neegzistuoja ar kad apie juos sneketi yra neverta.

paragraf 78

Citata iš: Kopernikas  gruodžio 22, 2014, 01:12:18
Citata iš: paragraf 78  gruodžio 21, 2014, 14:55:27
Ir kokia gi tai privilegija? :)

Gali sąmoningai tobulėti.


Bet kodėl tada ta privilegija ne visiems duota?

Kopernikas

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 22, 2014, 07:59:21
Bet kodėl tada ta privilegija ne visiems duota?


Visiems.

paragraf 78

Na tarkime, kaip sąmoningai tobulėja žmogus, kuris gimė protiškai neįgalus ir sąmoningumo pas jį nelabai rasta?
Arba tarkime, žmogus gyveno gyveno ir staiga avarija, pažeidžiamos smegenys ir sąmoningumo nelieka.
Kaip jie tada tobulėja sąmoningai?

mangirdas.bu

Gal nusipelnė. O gal tik šeip likimo išdaigos. Kad tai ivyko ir, kad nepadarytu kaško daug baisesnio.
Todėl ir atimama tai. Na taip ta privilegija visiems yra duodama, bet ne visi ja naudojasi ir išnaudoja. Nes visi skirtingai tai išnaudoja. O jeigu jis būtu tuo naudojesis ne gerais sumetimais, todėl prieš jam kašką padarant tai ir ivyko. Neaplenksi likimo arba savo gyvenimo prasmės. Bet žinoma yra visokių išskirtiniu ir panašių atveju apie kuriuos būtu galima daugiau pasigilint. Kad ir žmogus gimęs be koju, be rankų, o jis gyvena ir netgi sugeba džiaugtis. Ir parodyti kitiems kur slypi tikra gyvenimo laimė.

O dėl reinkacnacijos ir viso ko kitko kas susiję. Tai tėra vienas įrodymas, sielos egzistavimas, poto seka kiti. Visu pirma patys žmones įrodo tai, ką supranta bei jaučia. O tik poto ženkia mokslas, moksliniai tyrimai ir kitka.

idenmeyou

Citata iš: mangirdas.bu  gruodžio 22, 2014, 13:32:31
Gal nusipelnė. O gal tik šeip likimo išdaigos. Kad tai ivyko ir, kad nepadarytu kaško daug baisesnio.

Tai kodėl nebuvo atimta iš tokių žmonių kaip Hitleris, Stalinas ir visokiausių maniakų, žudikų. Jei iš vienų atimama galimybė, kad kažko nepadarytų blogo kaip tu sakai, tai kodėl nebuvo atimta iš šių žmonių. Tokie žmonės pasiuntė miriop milijonus nekaltų. Arba tie patys žudikai, maniakai kurie išpjaustinėja aukas, ne tik sudergdami tą žmogų, bet ir įskaudindami artimuosius, tai kur čia tas teisybės modelis?



Citata iš: mangirdas.bu  gruodžio 22, 2014, 13:32:31
O dėl reinkacnacijos ir viso ko kitko kas susiję. Tai tėra vienas įrodymas, sielos egzistavimas, poto seka kiti. Visu pirma patys žmones įrodo tai, ką supranta bei jaučia. O tik poto ženkia mokslas, moksliniai tyrimai ir kitka.

Sielos egzistavimas toli gražu net įrodymas tai, kad egzistuoja reinkarnacija. Apie sielą žinoma mažai, gal būt ji tokia pat materiali, tik sudėtingesnė ir veikia kiek kitokiu principu. Čia taip pat kaip yra daug garso bangų, bet jaučiame tik kelias ir visos likusios mums atrodo, kad neegzistuoja, bet jos yra ir šioje žemėje. Apskritai žmogaus jutimai labai siauruose rėmuose, galime jausti įvairus dalykus ir netgi euforijoje pasijausti, kad viską suvokiame, deja kai tik suprantame, koks tai reiškinys ištikrųjų viskas tampa pilkiau, bet aiškiau.


mangirdas.bu

kaip pavizdį: todėl, kad reikėjo apmažinti žmonių populiaciją, pakeisti ta einama tėkmę į kurią žmones ėjo. Gal būtų ivykes branduolinis karas ir visi gyvi būtu likę apnuoditi. Čia turint omenį jei nebutu pasirode tų žmonių ir tokių įvikių. Tai po 10 ar po 50 ar 80 metų būtu ivyke kaškas labai didelio ir kas būtu išvedę viską iš pusiausvyros. Vistiek aš nematau čia tokio didelio blogio. Viskam yra pasekmės. Kad ir išliktu ta pati pusiausvyra.
Žudikai, maniakai, nu čia kaip ir žmones kalejimuose kurie sėdi už tai ko nusipelnė. Nu čia visada vyks tokie įvykiai, bent jau kol tokia žmonių karta. Kur teisybe sedet kalejime iki gyvos už nusikaltimą kurio nepadariai. O juk pasitaiko. Taip pat kaip ir tų pačiu niekšų.


Klausimas: jeigu medis nukris miške, kur nieko nėra aplinkui, kad tai išgirstu, ar tai sukurs garsą?
If a tree falls in a forest with no one there to hear it, does it make a sound?


Čia gal būtu įdomu, angliškai, kiek išversiu kiek ne, kas supras- tas: the human ear can detect sound, and it is measured in a unit called hertz. The human ear can detect sounds in the range 20 hertz to 20,000 hertz ( 20Hz-20kHz).
But other animals have different ranges. Bats communicate with sounds so high in frequency we cannot hear them, known as ultrasound. Many other animals use similar high frequencies, including dolphins, frogs and rats.At the other end of the scale some animals, including elephants and whales, use sound waves so low in pitch that we can't hear them, known as infrasound.
Infragarsas (lot. infra - po) - mažesnis negu 16-20 Hz dažnio garsas.
Ultragarsas - garsas, kurio dažnis didesnis už žmogaus ausies juntamo diapazono dažnį, t. y. už 20 000 Hz

Ar tai sukurs garsą: atsakymas būtu ne.
Sound exists in your mind- and only in your mind, as counter- intuitive as this may seem.
Yes, a falling tree would create vibrations in the air molecules around it that would then ripple outwards. But it requires the complex interaction of a tightly streched membrane, the smallest bones in the human body, a snail-shaped spiral and finally the calculations the brain performs on the incoming signals to create the experience of 'sound'.

A tree falling in a forest creates sound waves, but those waves only become a sound inside the brain. Medis nukritęs miške sukuria garso bangas, bet tos bangos tik tada tampa garsu kai patenka į smegenis.


Auditory, illusions illustrate that you don't hear the world as it really is. And just as visual illusions can reveal that you don't see the world as it really is either.

idenmeyou

Nematai čia didelio blogio, nes nepalietė tavęs, jei būtų tavo artimieji ar tu pats auka požiūris greičiausiai pasikeistų, tuomet nebenorėtum populiacijos dėsnių. Jei Dievas specialiai nori mažinti populiaciją, tuomet jis kvailys ar ne tik ne jis sukūrė žmogų ir liepė jam plėstis. Be to jam sunkiai sekasi, pasaulyje gyvena virš 7 milijardų, daugybė milijonų net vandens ir maisto neturi.

Kam reikalingas Dievas, kuris sukuria pasekmes žudymams, maniakų atsiradimams, tokie dalykai veikia visą sociumą.

Aš nepradėsiu kalbėti toliau apie Dievą, nes net negaliu prisiversti tikėti mintimi, kad Dievas tai kažkoks strategas, kuris vieną dieną kurią, kitą žudo, tai visiškai neatitinka mano suvokimo.

mangirdas.bu

Tai jo užtenka čia off topint.
Na žinoma, kad nepasikeistu, nes aš žiuriu iš visuotinio požiurio. Jeigu paliestu mano šeima, reiškias taip turėjo ivykti ir tiek. Kad ir kaip bebūtu. Viskas kas tau nutinka tu pats prisitrauki, kad ir dėsnis- traukos. Visus įvikius, žmones, bei situacijas tu pats prisitrauki prie saves, pagal savo poelgius, žodžius, bei žinoma norus. Tas ir yra, kad žmogus laisva valia gali daryti ka tik panorėjas, skresti žmones kaip gyvulius, mokėti pinigus benamiams. Todėl, kad visi žmones yra lygus, ar hitleris ar benamis kuris laimėjas milijona tapo doru piliečiu. Aš nesakau kad populiacijos mažinimas yra daromas specialiai, tiesiog tai vyksta, tai vyksta ratu. Tai vyko, vyks ir tęsis iki begales ar kitaip amžinai, kaip ir pati givybė. Kaip ir sakiau nebent pasikeistu viso pasaulio žmonės. Ateity.

Kam žmonės patys kenkia aplinkiniams, kam naudoja nereikalinga agresija, kad ir nepažystamam praeiviui. Ar tai pritraukiama? Pis Ų ant dėsnių. Visiškai tau pritariu. Tai ir yra sociumas kai žmones normaliai elgiasi, o kiek debilu- kvailių pilna ir nebutinai apie pilką jaunimą.

Supera

Man ką tik šovė tokia mintis. O kas jei mes tiesiogine šio žodžio prasme po mirties keliaujam į kitas planetas. Ta prasme mūsų kūnai suįra į elementus, tuos pačius atomos ir tokioje būsenoje jie galbūt gali palikti žemę ir klajoti kosmoso platybėse kol atsiduria kitose planetose ar netgi žvaigždėse.

Aukštyn