Ar zmonija tikrai nepasirengusi priimti fakta, kad ateiviai egzistuoja?

Pradėjo Benamis, birželio 25, 2015, 20:59:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Temoje nekalbu apie tai, ar mus lanko ateiviai Zemeje ar ne. Taip pat temoje nekalbu apie tai, ar apskritai ateiviai egzistuoja. Cia noreciau padiskutuoti siuo klausimu:

Ar zmonija tikrai nepasirengusi priimti fakta, kad ateiviai egzistuoja?

Padarykime prielaida, kad ateiviai tikrai egzistuoja ir aplanko musu Zeme (pats ateiviu egzistavimu neabejoju).

Daznai galime girdeti is ufologu ir kitu zmoniu panasius teiginius, kad atseit zmonija nera pasirengusi priimti sio fakto. Bet ar tikrai? Ar daleiskime zmogus kuris skaito sia tema tikrai nera pasirenges priimti fakto, kad mes ne vieni visoje visatoje? Ar tikrai kiltu kazkokie neramumai, protesto akcijos, zmones pradetu masiskai niokoti miestus ir pan. kaip kartais vaizduojama?

Asmeniskai as visiskai ramiai priimciau zinia, kad mes nesame vieni. Be to, esu beveik isitikines, kad ir dauguma zmoniu pasaulyje ramiai tai priimtu.

Tad noriu paklausti tu, kurie galvoja, kad zmones reikia "ruosti" palaipsniui siai ziniai. Kad atseit jeigu to valdzia nepadarys etapais, tai kils kazkoks chaosas. Kodel jus manote, kad tokia zinia zmones XXI amziuje nesugebetu priimti is karto?

paragraf 78

Na taip, jei žinia būtų tiesiog tokia, kad va ateiviai lankosi Žemėje, tai manyčiau visuomenė greičiausiai ramiai priimtų žinią (religinių fundamentalistų).
Kita vertus jei šią žinią lydėtų prisipažinimas kad jau daug metų žmonės buvo grobiami eksperimentams, tada manau gali kilti ir revoliucija. Tad gal tas nepasiruošimas ir kalba apie tokią žinią?

Jimas

Priklauso nuo informacijos, jeigu sakykim kaip minėjo @paragraf 78 ta informacija būtų susijusi su grobimais, tyrinėjimais, ekspermentais su žmonėmis, tada manau kiltų nemažas sujudimas. Bet jeigu sakykim ateiviai padėjo žmonėms su naujausiomis technologijomis kokias dabar turime, žmonės juos šiltai sutiktų. Žmonės manau jau pasirengę susitikti su jais, o jeigu dar paaiškėtų, kad sakykim, žmonės - ateivių kūriniai, o Dievas tiesiog vienas iš ateivių vadų galbūt drastiškai sumažėtų didžiausių pasaulio religijų išpažinėjų skaičius.

exopolitics.lt

Žinia kad ateiviai egzistuoja, atskyrus nuo konteksto gal ir nieko tokio, bet iš esmės tai visuomenei jau šiokia tokia pandoros dėžutė, pasakytų apie ateivius tada iškiltų tokie dalykai kaip žmogaus kilmė, grobimai, valdžios eksperimentai, dvasios, kitos dimensijos, visokios nefizinės butybės, kaip jie čia keliauja, fizikos dėsniai, mokslas, paaiškėtų kad galima apsieiti be iškastinio kuro - tai milijardinės sumos, masė bedarbių - kur juos dėti, paaiškėtų kad daug ligų galime lengvai įveikti - žlugtų farmacija, nukentėtų daugelio valstybių valdančių aparatų ir žiniasklaidos reputacija...yra begalė tokių ir kitokių klausimų...kaip tą informaciją gavusios masės pradėtų save vesti yra sunku numatyti ir apskaičiuoti.

Ezekiel

Manau didžiausia problema kontaktuojant su ateiviai būtų ksenofobija, nepanaši į mus išvaizda (išskyrus šiauriečius) ir technologijos. Kiek girdžių karo pareigūnų pranešimus tai ateiviai jau tarp mūsų. Ką turi omenyje jie? Ar maskuojasi kaip kasdieniai objektai, yra nematomi ar egzistuoja kitoje dimencijoje? Labai įdomus patyrusių DMT sunkiai suvokiama "hipererdvę" ir kontaktą su ateiviais jame, kurie pasirodo kaip "mašiniai elfai", kuriančius keistus objektus ir bendraujančius.

Benamis

Na, tai ka mato DMT pavartoje asmenys nesieciau su realybe. Prisivartoje kvaisalu ir su pauksciais kalbasi, bet ar tai reiskia, kad jie supranta pauksciu kalba? O gal tai reiskia, kad pauksciai pradeda kalbeti zmoniu kalba? Ne, tai reiskia, kad jau zmones nesugeba atskirti kur realybe, o kur ju smegenu darbo rezultatas pavartojus atitinkamas narkotines medziagas.

Vytautas


lukas.navickis.92

Mano nuomone, jau mes esame ruošiami šiam faktui ir sprendžiu iš to kad vyriausybės išslaptina dokumentus bet tik teksto forma!.

Pavyzdžiui kaip šie dokumentai:

Mėlynoji knyga: http://www.bluebookarchive.org/browse.aspx?Tab=4

kaip ir žinome taip pat apie NSA Išslaptintintus NSO aptikimus radaruose ir pan. :
https://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml

Bet mano nuomone jei bus atskleista ši tiesa, gali būti atsirasti racizmas net ir aukštesnio intelekto butybėms. Kaip ir mes šiandieniniame pasaulyje turime prieš rasinę neapikanta kaip panašiai ir su juodaodžiais, azijiečiais ir stambaus sudėjimo žmonėmis.

idenmeyou

Labai sunku pasakyti iki ko viskas nueitų jei paaiškėtų, kad yra ateivių ir žmonės apie tai žino. Garantuotai žmonijos reakcija būtų ir ji būtų kiek chaotiška, labai suaktyvėtų įvairūs NSO ir keistų organizacijų, grupių susibūrimai.

Viskas priklauso kiek tos būtybės turi proto, bet pradžioje vyktų savotiška žvalgyba, mes nenorėtumėme būtybių spausti, galbūt ir jos mūsų, vaidintumėme, kad esame nusiteikę draugiškai. Jei tik atsirastų galimybė ir pranašumas prieš juos neabejoju, kad pasielgtumėme taip, kaip kadaise buvo elgiamasi su juodaodžiais vergais.

Kita vertus labai tikėtina įvairūs santykiai, kurie galbūt netgi būtų paremti iškrypusiais santykiais tarp ateivių ir žmonių, kas galop tikrai nuvestų į pasipiktinimą, agresiją, tam tikra maišatis tarp žmonių visada atsirasdavo, jei būtybės bent kiek panašios atsirastų maišatis ir ten.

.L.U.T.H.O.R.

Jei pasakytų kad ateiviai egzistuoja, tai kažkokius įrodymus vistiek pateikt, turėtų, jau nenuginčijamus ar kad pati valdžia bendrauja ar dar kas. Priklausomai nuo tų įrodymų tikriausiai ir požiūris būtų gal. Bet jei po to pradėtų ateiviai laisvai skraidyti ir dalintis kažkokiomis žiniomis, tai jau kitas reikalas :D Mano manymu, kol netaps žmogus nepriklausomas nuo savo saulės, tol niekas atvirai su mumis nebendraus :) Tai čia dar mums paevoliucionuot reikia, nes kolkas tai dar biškį dundukai :D

Delan

Kas ten žino gal žmonės jau seniai ruošiami tam. Vis daugiau šalių atskleidžia NSO stebėjimų archyvus, daug buvusių svarbių pareigunų išsipasakoja apie NSO, ir apie pačius ateivius, netgi jų rūšis. Ir aplamai padaugėjo daug holivudo filmų apie kosmosą, ateivius ir pnš, per kuriuos tai pat žmonės gali būt pratinami prie ateivių.

Anicetas

Manau,kad žinia apie primatus kosmose visiem butu nei šilta nei šalta ,nemanau ,kad kiltu panika aptikus dumbli ant kometos,o jei pasirodytų protinga forma ,tai gal tik senyvo amžiaus žmonės  supanikuotu, iki kitos laukinės esmiraldos serijos nes daugiau nei 50 procentų amerkonų galvoja ,kad obama ateivis...o dar daugiau žino ir tiki,kad jie turi būt, tik kol kas nėra jokių fizikos desnių jiems pasirodyt atskridus tokius atstumus.

Vyras juodais drabuziais

Citata iš: Anicetas  birželio 27, 2015, 02:27:22
Manau,kad žinia apie primatus kosmose visiem butu nei šilta nei šalta ,nemanau ,kad kiltu panika aptikus dumbli ant kometos,o jei pasirodytų protinga forma ,tai gal tik senyvo amžiaus žmonės  supanikuotu, iki kitos laukinės esmiraldos serijos nes daugiau nei 50 procentų amerkonų galvoja ,kad obama ateivis...o dar daugiau žino ir tiki,kad jie turi būt, tik kol kas nėra jokių fizikos desnių jiems pasirodyt atskridus tokius atstumus.



obama ateivis,bet jie dar kolkas negali atskris ir pasirodyt? :D tai kaip obama cia atsirado?

Benamis

Anicetas nesake, kad Obama ateivis.

P.S. Anicetas, cia is kur tokie absurdiski procentai istraukti?

Delan

Kad Obama ateivis 50 proc Amerikiečių tikrai negalvoja, nes tik 29 proc aplamai tiki ateiviais :)
http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/04/03/newser-poll-conspiracy-theories/2049073/

Aukštyn