Darbotvarkė 21 - ekologinė revoliucija ar sėlinantis totalitarizmas

Pradėjo Ezekiel, kovo 03, 2013, 19:20:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

        Ekologinė darna yra svarbi ir mes visi norime gyventi švarioje aplinkoje. Vis daugiau žmonių palaiko „žaliųjų" judėjimą ir tame tarpe Jungtinių Tautų Organizacijos Darbotvarkė 21, kurios planas iš pirmo žvilgsnio rūpintis aplinkosauga ir darnių vystymusi. Skamba gražiai ir nekaltai, bet iki tol kol nepradedi gilintis į jos esmę.
   Valdžia visą laiką naudojo jautrias  žmonėms problemas - socialinės gerovės užtikrinimas, kova su terorizmu ir rūpinimasis ekologija, kad įgyti politinė įtakos. Jie naudoja šiuos dalykus, dažnai net pačių sukurtas problemas ir tam, kad paslėpti tikruosius kėslus.
   Kol kas Darbotvarkė 21 nėra teisiškai įpareigojantis dokumentas, valstybės neprivalo įgyvendinti jame išdėstytų nuostatų, tačiau daro didelę įtaką pasaulio valdžioms. Iš dalies jau pasireiškia JAV nors ir respublikonai, tiek demokratai prieštarauja tokiai tvarkai.
        Alytus - vienas iš pirmųjų Lietuvoje miestų, pradėjusių vietos Darbotvarkę 21 ir parengęs darnios plėtros strategiją 2002 metais. Žinoma ten irgi įsigaliojo nepilnų pajėgumu, nes tuomet sukeltų visuomenės pasipiktinimą. Mes rengiami naujajam režimui palaipsniui, taip kad ideologija nebūtų iš karto atmesta ir pripratinti prie apribojimu.

Taigi Aplinkos ir plėtros konferencijoje priimto plano esmė yra tokia:

        Teisė į nuosavybė yra žmogaus prigimtinė teisė, tačiau JTO Dienotvarkė 21 paskelbia ją blogiu. Privati nuosavybė nėra tvari, todėl turi būti apribota ar uždrausta. Kūdros, arklių ir karvių ganyklos, slidinėjimo trąšos, automobiliai ir asfaltas, užtvankos, moderni ūkininkystė, žemės arimas ir cheminių trąšų naudojimas, žmonių pastatai iš plytų ir kalkių skiedinio (atskyri namai), medienos gavyba ir perdirbimas, bet kokia industrinė veikla, fosilinio kuro naudojimas pripažintas netvarių, neekologiškų ir todėl turėtų būti stabdomas.
        Jau yra sukurtas JAV žemėlapis, kuriame darniam vystymuisi kai kurie žemės plotai iki 50% bus visiškai uždrausti žmonių naudojimui, o jas apsupančias reguliuojamas zonas vieninteliai leidžiami bus tik federaliniai pareigūnai, valdžia. Žmonės bus suvaryti į mažas, bet tankiai apgyvendintas zonas.  Bus draudžiama auginti nuosava maistą ar įvesti mokesčiai ir apribojimai. Žmonių populiacija turės būti sumažinta iki 1 bilijono.

Štai dar viena intriguojanti citata iš JTO dokumento: „Jei iškyla pavojus gamtai ar žmonių sveikatai, numatyti veiksmai bus taikomi žmogaus ar gamtos žalos prevencijai, net jei nėra pilnų mokslinių įrodymų apie tai, kad pasirūpinti ateities kartų gerove"
Rio aplinkos ir plėtros deklaracija, kuria remiasi Dienotvarkė 21 sako tai:  „Kad pasiekti  internacionaline lygybės tvarka turtai turės būti paskirstyti  iš turtingų valstybių į besivystančias".  Gal ir naudinga Lietuvai, tačiau tikriausiai daugiausiai pasipelnys globalistai. Individualios teisės pajungiamos gamtai „Žmonės yra pagrindinė problema rūpinantis harmonija gamtoje. Žmonės privalo gyventi sveikai ir produktyviai darnoje su gamta".
JTO knygos švietimas apie darnų vystomasi aiškina tokius dalykus (dėstoma mokyklose):  faktai yra sukurti žmonių, nesutarimai turi būti eliminuoti, reikia remtis tik ekspertų išvadomis. Klausinėti galima tik tam tikras idėjas, neneigiamomis tiesomis laikomi šie dalykai: turtas yra socialiai neteisingas, žmogus naikina aplinka ir sukelia globalinį atšilimą, moteris ir mergaitės marginalizuojamos.
   Mokoma, kad tiesą gali žinoti tik ekspertai, o paprastų žmonių skaičiavimai yra tik tai sutartiniai. Tikriausiai daugelis pritarsite, kad yra ekologiško gyvenimo garantas, tačiau „ESD Toolkit" knygoje rašoma: „Dažniausiai aukšto intelekto žmonės vartoja daugiau išteklių nei žemo intelekto, kurie paprastai turi mažesnes pajamas. Šiuo atvejų švietimas kelia pavoju"
   Tai skamba taip absurdiškai ir nemoksliškai, kad galima pagalvoti Dienotvarke 21 sukūrė būki ar tironijos siekiantis žmonės. Ekologinė katastrofa kelia didelį pavojų, bet dar didesnį kelia politikai naudojantis ją galiai įgauti.
   Atimti iš žmonių žeme, galimybe augintis savo maistą, apsirūpinti patiems  yra niekšybė ir grėsmė žmogaus išlikimui. Dėl Stalino ir Mao Zedungo reguliavimo, maisto, ginklų ir žemės atėmimo mirė rekordiniai žmonių skaičiai per žmonijos istoriją.
   Dienotvarkė 21 planu siekiama sukurti ne geresnį pasaulį, o pavergti, demoralizuoti ir susilpninti žmonija. Žemės ir privačios nuosavybės atėmimas, suvarimas į mažus miestus (koncentracijos stovyklas),  neaptarinėjamas paklusimas autoritetui,  žmonių atbūkinimas ir moterų demonizavimas yra viskas skirta sugriauti visuomenės pagrindą.
Dienotvarkė 21 dokumentika:

Dar viena dokumentika su jau realiais įvykiais:

Moteris suimta už daržovių auginimą savo žemėje:


omcikas

#1
kovo 03, 2013, 19:37:12 Redagavimas: kovo 03, 2013, 19:42:04 by omcikas
Jau senokai pastebėjau,kad žaliųjų meilė gamtai jau tampa nepadori ar net iškrypus.
Galima pagalvot, jog daugėja žmonių, kurie greičiau leis savo šeimai mirtinai sušalt nei medį nukirs, greičiau leis artimam badu numirt nei nušaus žvėrį. Gamta reik saugot, bet tai kaip tai daroma dažnai prasilenkia su sveiku protu.. Nors vis dar dažniausiai meile gamtai maskuojami absurdiškais mokesčiais.  Žmonės įtikinami, jog jie turi mokėt viena ar kita mokesti tam, kad išsaugotų gamta, o realiai jie pildo valstybių iždus ir tai nieko neturi bendro su gamtos saugojimu.

Iron Tara

Tai ką, progresavimo viršūnę žmonija pasiekė? Nuo maždaug dabar risimės žemyn? O aš norėjau į mišką išsikelt gyvent.. Ir negi, anot dienotvarkės 21, kad galėčiau pasivaikščioti po miškus ar gamtą, man reikės būti federaline pareigūne arba valdžios atstove?
Gamta matai jiems stebuklingai parūpo...

omcikas

#3
kovo 03, 2013, 19:51:33 Redagavimas: kovo 03, 2013, 19:54:05 by omcikas
Labai tikiuosi, jog neateis tas laikas, kai nebegalėsiu prieit prie jokio ežero, kai vietoj meškerės galėsiu žuvis gaudyti tik fotoaparatu, kai norėdamas pagrybaut turėsiu nusipirkt valandinį leidimą, kuriame bus nurodytos griežtos ribos nuo kurio iki kurio medžio galiu grybauti..
Nežinau kas ir iš kurios šalies man pasakojo, bet kažkurioj emigrantų mėgstamoj šalį norėdamas nueit į paplūdimį, išsimaudyt ežere, privalai nusipirkt bilietą. Na taip už tuos pinigus tvarkoma aplinka ir pan., bet ar normalu už tai imti pinigus? Juk galima surengt įvairias švarinimosi akcijas kam tas reketavimas? Negi ateitį už menkiausia priartėjimą prie gamtos teks mokėti?

Iron Tara

Jei link to traukia, tai ateis... Bet aš manau, kad kils protestai, gal pabus vis dėl to žmonės. Mielai dėl to ir pati į riaušes įsivelčiau.

Ezekiel

#5
kovo 04, 2013, 10:45:51 Redagavimas: kovo 04, 2013, 10:53:50 by Ezekiel
Tai planas sugriauti visuomenė, susilpninti, sumažinti populiaciją ir galiausiai ją pavergti. Tai yra kolektivizacija, kuomet valdžia atimdavo iš žmonių žeme, maistą, jie buvo suvaromi į tankius miestus ir žmonės masiškai mirdavo nuo bado. Štai kas buvo valdant Stalinui (2 vieta pagal nužudimų skaičių):



Kinijos diktatorius Mao Zedungas pradėjo "Didijį žingsnį į priekį" ir tą revoliucija pražudė rekordinius žmonių skaičius, daugiau nei Hitlerio ir Stalino režimai. Mao Zedungas vykdė pramonės perversmą, plieno gamyba ir tai reikalavo daug maisto. Tada buvo priimtas kvailas sprendimas auginti kviečius dar tankiau, tai tik pablogino derlių, pavargę darbininkai negalėjo pakelti daugiau krūvio ir dar prisidėjo sausra. Rezultatas tas žmonės mirdavo nuo bado.




zipphead

#6
kovo 04, 2013, 15:46:34 Redagavimas: kovo 04, 2013, 15:48:11 by zipphead
Citata iš: Ezekiel  kovo 03, 2013, 19:20:19
      (...)Jau yra sukurtas JAV žemėlapis, kuriame darniam vystymuisi kai kurie žemės plotai iki 50% bus visiškai uždrausti žmonių naudojimui, o jas apsupančias reguliuojamas zonas vieninteliai leidžiami bus tik federaliniai pareigūnai, valdžia. Žmonės bus suvaryti į mažas, bet tankiai apgyvendintas zonas.  Bus draudžiama auginti nuosava maistą ar įvesti mokesčiai ir apribojimai. Žmonių populiacija turės būti sumažinta iki 1 bilijono.(...)


Man kelia abejonių tokio plano įgyvendinimo tikslingumas. Juk jei norima taip drastiškai sumažinti populiacijos dydį, tai ar verta ,,žaisti" su žmonių perkėlimu, draudimu lankytis už apibrėžtos teritorijos ribų. Tokiam ,,žaidimui" būtų reikalingos didžiulės valdžios kontrolės pajėgos (judėjimo kontrolė, pažeidimų prevencijos programos, baudimas , etc.). Be to, o kas maitins kontroliuojamus žmones, juk ir tą paliktą žemę kažkas turės dirbti, sulaukėjusios floros ir faunos kontrolė būtina taip pat. Na nebent toks variantas būtų įmanomas maisto (ir ne maisto) gamybos pramonėje pasiekus tam tikrą revoliuciją, kai minimaliomis finansinėmis ir žmogaus našumo pastangomis yra pasiekiamas rezultatas leidžiantis patenkinti gyvenimo poreikius ,,uždarytų žmonių" (nes be masių sambrūzdžio neįsivaizduoju tokio modelio). Aišku, visuotinis žmonijos bukinimas formuojant siekiamybę tokio gyvenimo tikslo, kuris yra žemos kokybės intelektualiu aspektu, tačiau materialiai užtikrintas, sudarytų prielaidas greitesniam tokio plano virtimui realybe. Nes juk tokie žmogeliukai neturėtų net  poreikio kažko siekti, o džiaugtusi tik gavę tai ką numeta valdantieji:) Mano supratimu paprastesnis variantas būtų pandemijos užveisimas arba kalimas, kad natūraliai užaugęs maistas, dabartiniam žmogui jau yra nuodas, todėl geriau valgyti dirbtinį maistą (ir daugiau vitaminų ir geriau pasisavina ir pigesnis ir spalvesnis ir skanesnis) va tokių priemonių besiimant su laiku tikėtina, kad žmonės patys atsisakys žemės naturalių plantacijų ir su iniciatyva patys nubidzens į aptvertas teritorijas, kaip būtų pasakyta, savo saugumo labui.

Iron Tara

Citata iš: zipphead  kovo 04, 2013, 15:46:34
<...> Mano supratimu paprastesnis variantas būtų pandemijos užveisimas arba kalimas, kad natūraliai užaugęs maistas, dabartiniam žmogui jau yra nuodas, todėl geriau valgyti dirbtinį maistą (ir daugiau vitaminų ir geriau pasisavina ir pigesnis ir spalvesnis ir skanesnis) va tokių priemonių besiimant su laiku tikėtina, kad žmonės patys atsisakys žemės naturalių plantacijų ir su iniciatyva patys nubidzens į aptvertas teritorijas, kaip būtų pasakyta, savo saugumo labui.


Neįsivaizduoju ką man turėtų pasakyt ar kokiais būdais įrodinėt, kad cheminis brudas sveikesnis ir visokeriopai geresnis už natūralias medžiagas, kad aš atsisakyčiau Žemės produktų.
Manau, genetikos mokslas padarys milžinišką progresą ir viskas bus klonuojama: tiek mėsa, tiek daržovės ir pan.
Tačiau ar tada vis dar bus svarbus tas gamtos saugojimo ir ekologijos klausimas, jei mes natūralių dalykų ir pačios gamtos nebenaudosime, nuo jos kaip ir nebepriklausysime..? Kai bus nebesvarbu ar sveiki gyvūnai laksto, jei mes jų nemedžiosime, ar aplink nėra šiukšlių, jei į tą aplinką mums nebus leidžiama užklysti..??
Neradau dar nei vieno logiško ar protingo dalyko tam dalyke, vadinamame AGENDA 21.

gakeris

Jei taip toliau tai už plastikiniu maišeliu neturėjima nelinčiuos ...

Ezekiel

Citata iš: zipphead  kovo 04, 2013, 15:46:34

Man kelia abejonių tokio plano įgyvendinimo tikslingumas. Juk jei norima taip drastiškai sumažinti populiacijos dydį, tai ar verta ,,žaisti" su žmonių perkėlimu, draudimu lankytis už apibrėžtos teritorijos ribų. Tokiam ,,žaidimui" būtų reikalingos didžiulės valdžios kontrolės pajėgos (judėjimo kontrolė, pažeidimų prevencijos programos, baudimas , etc.). Be to, o kas maitins kontroliuojamus žmones, juk ir tą paliktą žemę kažkas turės dirbti, sulaukėjusios floros ir faunos kontrolė būtina taip pat. Na nebent toks variantas būtų įmanomas maisto (ir ne maisto) gamybos pramonėje pasiekus tam tikrą revoliuciją, kai minimaliomis finansinėmis ir žmogaus našumo pastangomis yra pasiekiamas rezultatas leidžiantis patenkinti gyvenimo poreikius ,,uždarytų žmonių" (nes be masių sambrūzdžio neįsivaizduoju tokio modelio). Aišku, visuotinis žmonijos bukinimas formuojant siekiamybę tokio gyvenimo tikslo, kuris yra žemos kokybės intelektualiu aspektu, tačiau materialiai užtikrintas, sudarytų prielaidas greitesniam tokio plano virtimui realybe. Nes juk tokie žmogeliukai neturėtų net  poreikio kažko siekti, o džiaugtusi tik gavę tai ką numeta valdantieji:) Mano supratimu paprastesnis variantas būtų pandemijos užveisimas arba kalimas, kad natūraliai užaugęs maistas, dabartiniam žmogui jau yra nuodas, todėl geriau valgyti dirbtinį maistą (ir daugiau vitaminų ir geriau pasisavina ir pigesnis ir spalvesnis ir skanesnis) va tokių priemonių besiimant su laiku tikėtina, kad žmonės patys atsisakys žemės naturalių plantacijų ir su iniciatyva patys nubidzens į aptvertas teritorijas, kaip būtų pasakyta, savo saugumo labui.


Taip planas skamba drąstiškai, bet jei jį vykdyti palaipsniui, švelniai pratinant žmones prie naujų apribojimų gal įmanoma apriboti žmonių teritorija. Kai ekologija yra gan svarbi visuomenei ir vykdant Dienotvarke 21 tokią kaip Alytuje sukels visuomenės susižavėjimą. Varlė nepajūs palaipsniui karštėjančio vandens ir numirs.
Beje kai kurios teritorijos jau yra apribotos žmonių veiklai dėl biurokratijos, rezervatų. Draužiama patekti civiliams į karines zonas, privatizuotas teritorijas ir t.t.
Aš galvojų, kad pretekstas Dienatvarkės 21 įvedimui gali pasitarnauti senkančios gėlojo vandens atsargos. Kai jo pradės jo trūkti jis pabrangs, valdžia įves griežtesnį reguliavimą, industrijos ir ūkininkai susidurs su sankcijomis, nes jie teršia vandenį, kurio ir taip trūks. Palaipsniui jei visuomenė nesipriešins valdžia ir įves tokią tvarką.
Bet tuomet trūks maisto ir vandens, kils nepasitenkinimas. Tuomet galima bus įvesti ir karinį režimą, nes bus daug netvarkos, vagysčių ir nusikaltimų. Maistas ir vanduo bus griežčiau reguliuojamas kadangi jo atsargos seks. Tada galima statyti aptvarus ir ar net koncentracijos stovyklas-miestus.
Badas puikiai tiks depopuliacijai - žmonės neteks daug jėgų dėl naujo režimo, valdžia paims maistą ir o nelaimingiejį išmirs. Juk taip Stalinas ir Mao Zedungas išnaikino rekordinius kiekius žmonių.

Gal žmonės net labai nepyks. Kai žmonės sumaterelėjo ir augantis miestas teikia patogumus daugumą jų keliasi tenai. Žmonės gyvena "matricoje", virtualioje TV ar kompiuterio realybėje, netikrose vertybėse, stereotipuose, gauna jau paruošta maistą, šildymą, vandenį, gydymą, apsaugą ir kitokius industrializacijos gėrybes. O kiek jų išvažiuoja į miškus, kaimus (dėl pačios gamtos)? Taigi kolektyvizacija vykdoma savo noru. Jei Stalino ir Mao Zedungo aukos tai pamatytų pavadintų mūs bepročiais.
Tai yra labai blogai visuomenė, nes taip silpninama, nuo daug ko priklauso ir net maža katastrofą sugriautų ją. Kažkur girdėjau, kad vien dėl EMP atakos, kuris sunaikintų tik elektrinius prietaisus JAV išmirtų 90% žmonių.

bs2000

nieko cia jiem nepavyks,sukure fantastiskai buka istorija kuri neisvys dienos sviesos :) jej kuo daugiau apie tai kalbesit,pasakosit visiem,tai butent ta ir prisisauksit :) matot patys kad visa sistema griuva,zmones pradeda pabust is gilaus miego,(nekalbu apie kai kuriuos forumo dalyvius) netgi popiezius suprato religijos esme :) ka tv ir laikrasciai sako tai jaudina tik senyvus zmones o ne naujaja karta,vis daugiau jaunimo nebesituokia baznyciose iskaitant ir mane,nebekrikstyja vaiku... belieka stebet ir juoktis ka bukoji valdzia dar iskres nenormalaus ir griuvancio :)

Marius

Taves pasiklausius,tai atrodo,jog vienintelis tu čia viska suprantantis ir žinantis..greičiau tu sugriūsi,nei valdžia.Panorės valdžia ir ikiš tave į giliausia urva ir ką tu jiem?ogi nieko,nes esi statistinis vienetas,kuris nekeičia apsoliučiai nieko,eilinis vartotojas,žemės mindžiotojas,nei daugiau nei mažiau...nenuvertink valdžios galios,nes nemaloniai nustebsi.

Ezekiel

Citata iš: bs2000  kovo 05, 2013, 22:54:29
nieko cia jiem nepavyks,sukure fantastiskai buka istorija kuri neisvys dienos sviesos :) jej kuo daugiau apie tai kalbesit,pasakosit visiem,tai butent ta ir prisisauksit :) matot patys kad visa sistema griuva,zmones pradeda pabust is gilaus miego,(nekalbu apie kai kuriuos forumo dalyvius) netgi popiezius suprato religijos esme :) ka tv ir laikrasciai sako tai jaudina tik senyvus zmones o ne naujaja karta,vis daugiau jaunimo nebesituokia baznyciose iskaitant ir mane,nebekrikstyja vaiku... belieka stebet ir juoktis ka bukoji valdzia dar iskres nenormalaus ir griuvancio :)


Matai valdžios galia atsiranda iš paklūstančios visuomenės. Taip imti staiga įvesti karinį režimą, uždrausti žmonių veiklą ir užtverti dideles teritorijas, suvaryti į koncentracijos stovyklas ir išnaikinti civilius nepavyks.
Reikia kažkaip įtikinti žmones atiduoti savo laisve, pratinti palaipsniui prie vis didėjančių suvaržymų. Va todėl ir prisidengiama gamtos apsaugos programomis tokiomis kaip Dienotvarkė 21, kad būtų mažiau pasipriešinimo.

Įdomus dalykas, pasaulyje pastaruoju metų vyksta kariniai pasiruošimai. Pavyzdžiui JAV virš didžiųjų miestų vyksta šaudimo pratybos iš kulkosvaidžių, sraigtasparniuose.
Telšiuose vyko karinės pratybos "Baltijos dvasia" kuomet kareiviai turėjo malšinti civilių riaušes. Vaizdo įrašo pabaigoje pamatysite kaip į šaudo į civilius, mašina mieste, nuridena nuo kelio "lavoną".



Nuo kada kareiviai, o ne policija malšina riaušes ir dar naudodami mirtinus ginklus, kulkosvaidžius? Sprendžiant pagal maža susidomėjimą, net tokiomis pratybomis ir aklą tikėjimą, kad kareivių susidorojimas su civiliais nekelia pavojaus.

2Pacas

Jautciu armijose visokiose taip praplauna smegenis tiem visiem kareivukam pavertcia jous i zombius be jausmu kurie tik soka pagal dudele

snofru

#14
kovo 06, 2013, 18:44:34 Redagavimas: kovo 06, 2013, 18:48:13 by snofru
Citata iš: Ezekiel  kovo 06, 2013, 10:58:35Pavyzdžiui JAV virš didžiųjų miestų vyksta šaudimo pratybos iš kulkosvaidžių, sraigtasparniuose.

nelabai tikisi. kur nors paskaityt apie tai galima?
Citata iš: Ezekiel  kovo 06, 2013, 10:58:35Telšiuose vyko karinės pratybos "Baltijos dvasia" kuomet kareiviai turėjo malšinti civilių riaušes. Vaizdo įrašo pabaigoje pamatysite kaip į šaudo į civilius, mašina mieste, nuridena nuo kelio "lavoną".



Nuo kada kareiviai, o ne policija malšina riaušes ir dar naudodami mirtinus ginklus, kulkosvaidžius? Sprendžiant pagal maža susidomėjimą, net tokiomis pratybomis ir aklą tikėjimą, kad kareivių susidorojimas su civiliais nekelia pavojaus.
čia pratybos, Lietuva kaip NATO narė, privalo dalyvaut ir rengti bendras su kitomis NATO narėmis pratybas, nes bla bla bla...
žodžiu, kariai apmokomi palaikyt tvarka okupuotose teritorijose,(politkorektiškai būtų - atkurtos demokratijos šalyse) malšint visokias nepasitenkinimo ir pasipriešinimo akcijas ir panašiai. tai ką stebi video, nereiškia, kad šiuos karius (beje čia KASP) ruošia susidorojimui su Lietuvos gyventojais, jeigu karys pakels ginklą prieš savo šalies civilius jis sulaužys priesaiką. nežinau kas turėtu vykt, kad būtų duotas toks įsakymas. o riaušėm malšint yra guminės lazdos, guminės kulkos, vandens patrankos, ašarinės dujos, šunys, sėkmingai visi apsieina ir be kulkosvaidžių. su kulkosvaidžiais jau būtų ne malšinimas o skerdynės.

Aukštyn