Pragaro būsena egzistuoja

Pradėjo Vid3L, balandžio 13, 2015, 21:56:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vid3L

balandžio 13, 2015, 21:56:42 Redagavimas: balandžio 14, 2015, 07:21:18 by paragraf 78
Sveiki, jau labai labai senai buvau radęs šita video, ir dabar kaip lankausi šiame tinklapyje nutariau įdėti ką šis jaunuolis šneka.
                                                               
                                                      Pragaras realus.



Kaip jūs manot ar čia tiesa ar visiškas brudas?



                                                                 
                                                               


paragraf 78

O, kažkas atrado evangelistų filmuką.
Aš taip iki šiol nesupratau ar ta chebra rimtai savo teologiją stumia ar tiesiog bando išsidergti iš krikščionybės.
Va dar pora iš jų vaizdo įrašų:





time

Ta bukinimo būsena neapsieina be pasekmių. Netikėti Dievu ir atsisakyti tam tikrų idėjų, tai tas pats kaip atsisakyti tėvų, prieglobsčio ir pabėgti iš savo namų. Neabejotinai ir orientacija sutrinka dėl tokio visokeriopo filosofavimo, neduodančio jokios materialios naudos. Kuom vadovaujasi sutrikę, nebesiorientuojantys ir bandantys pašiepti žmonės, kai visa tai kas dėl jų daroma yra jų asmeninis pasaulis skirtas gyventi tik kartą. Kiek buvo melagysčių apie kitus pasaulius, kitas planetas, realybes, nors niekas nepatvirtino. O kas žino, gal mirus viskas išnyksta visiems laikams.

Visa religinė tematika nublanksta vis pažiūrėjus į "krizenantį" foną, kad jų yra daugiau abėjojančių, vengiančių pripažinti, kad kūrėjas - tai Dievas.

tais video bandoma "atvesti visus į protą" ir tokius variantus padaryti. Ir jeigu kažkas sugeba užtrinti protą taip lengvai pasiduodant įtakai, negerai.

Nugaišta visi ir pasensta, niekas jų nebeatmena po kurio laiko. Ypač tų, kurie nenorėjo stengtis, atsisakė prieglobsčio ir tapo benamiais. Kam reikėjo to gyvenime, nereikia klausinėti.

Jei tavęs paklausčiau, kam tu taip darai? Ar tau negėda taip daryti?


TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  birželio 13, 2016, 18:17:41Aš taip iki šiol nesupratau ar ta chebra rimtai savo teologiją stumia ar tiesiog bando išsidergti iš krikščionybės.
Nemanau, kad bet koks sveiko proto žmogus, net ir norėdamas išsidergti, per vėlines stovėtų prie kapinių su plakatu: "tavo artimieji dega pragare".

http://kaunas.kasvyksta.lt/2012/11/02/112/sulaikytas-nesantaika-prie-kapiniu-kurstes-jaunuolis-evangelistai/

Čia tiesiog nuoširdus nevisprotis. Galima tik pasidžiaugti, kad Lietuvoje tokių būtybių praktiškai nėra.

paragraf 78

@TinSoldier  aš vis dar viliuosi kad čia bajeris :)

mcgyver

Mes visi katalikai degsim pragare.

paragraf 78

Na jei jis degsit mes jum iš aukštybių pamojuosim :)

SPACE

Tai iš kur gi mojuosi @paragraf 78 Naujajame Testamente naudojami 2 gr. žodžiai prisikėlimui: anistemi - rise up, rise again, Auferstehung, levantado, resurrectionem, anastasis, atsikelti, galėjimas eiti.
egeiro - to awake, rouse up from sleep, Erweckung, pabusti.
Turimas omeny kūno prisikėlimas.

paragraf 78

@SPACE nelabai supratau ką norėjai pasakyti, gal galėtum patikslinti?

SPACE

Norėjau pasakyti, kad krikščionybėje akcentuojamas tik kūno prisikėlimas (įeina nauja dvasia, kaulai apauga mėsa), skirtingai nuo budistinės nirvanos (grynai dvasinės būsenos).

paragraf 78

Krikščionybėje žmogus yra nedalomas į dvasią, sielą ir kūną, jis yra viena visuma. Be to po prisikėlimo tikima kad nebus jokios naujos dvasios ar kūno, tai bus tie patys, tik kūnas bus perkeistas į nendantį. Budismas gi nekalba kad nirvana yra kažkia dvasinė būsena, tai yra tavo aš išnykimas o ne buvimas kažkur.

vatari

Kaip bebūtų gaila jūsų Krikščionių, bet šitas žmogus vienintelis iš daugumos, kuris teisingai supranta Bibliją bei "neperfrazuoja" savaip (ką daro katalikų bažnyčios). Masėms žiūrint jo video būna sunku pakelti visus tuos: pragaras skirtas katalikam, dievas nušovė tavo sūnų ir t.t, kadangi žmonėms Katalikybė plauna smegenis nuo pat gimimo, t.y būna įkišta į galvas, jog Dievas myli visus, daryk ką nori ir kai norėsi jog tavo nuodėmės būtų atleistos ateik sukalbėsi pora tėve mūsų ir viskas bus tvarkoj. Žmogus kuris įtikėjęs į TIKRĄ (neiškraipytą Katalikybės) bibliją, turi būti žiaurus "freak'as", kadangi atseit mes neturim valios ir viską manipuliuoja pats dievas t.y kuria karus, žudo žmones, siunčia įvairiausias ligas ir t.t. Kadangi laisva valia neegzistuoja, vadinasi pats Dievas pasirenka savo tarnus ir naudoja juos kaip "indus" jog skelbtų evangeliją, o kitus nuklaidinta ir įmeta į pragarą, tačiau koks tikslas mums kažką skelbti jei mes neturim savo valios? "Kiaulės auginamos tam, jog kažkada būtų paskerdžiamos", toks jo atsakymas į žmonijos egzistavimą. Nežinau kaip jums, bet man šitie no sensai ne prie širdies, verčiau pabūsiu Theistic satanistu.

paragraf 78

Ok, kaip suprantu tu esi perrašytos biblijos mito fanas :) jei norėsi apie tai padiskutuoti, tada mielai lauksiu

SPACE

Pragaras yra fizinis ir kažkuria prasme, jau šiame pasaulyje.
Talmude Eruvin 101a pasažas:
A certain Sadducee once said to R.Joshua b.Hanaiah, 'You are a brier, since of you it is written in Scripture: The best of them is as a brier'*. 'Foolish man ', the other replied, 'look up the conclusion of the text where it is written: The upright man is a better [protection] than a tabernacle'. What then was meant by The best of them is as a brier?' 'As briers protect a gap so do the best men among us protect us'. Another interpretation: The best of them is as a hedek because they crush the wicked men in Gehenna; as it is said in Scripture: Arise and thresh, O daughter of Zion, for I will make thy horn iron, and I will make thy hoofs brass; and thou shalt beat in pieces many peoples etc**.

*Micah VII,4.
** Micah IV, 13.
 

a.t.sielis

Pvz. Hitlerio ir Stalino konclageriai - pragaro apraiškos.

Aukštyn