"Narkotines medziagos" - psichodelikai

Pradėjo thunder, vasario 04, 2016, 18:41:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

thunder

vasario 04, 2016, 18:41:09 Redagavimas: vasario 04, 2016, 18:59:23 by Benamis
Sveiki,
norejau paklausti kokios jusu nuomones apie psychedelines kilmes narkotines medziagas (LSD,magic shrooms(psylocy bine), extazy(mdma)? uz/pries ? Kalbu apie spiritualinius experiencus, o ne just for fun bandyma ir pan.. out of body expriencus ir panasei.. TIesiog idomu zmoniu nuomones, patirtis.

Benamis

Kodel zodziu jungini "Narkotines medziagos" kalbedamas apie LSD, MDMA ir pan. patalpinai i kabutes?

Antra, MDMA nera priskiriamas prie psichodeliku ir su jais neturi nieko bendro.

Trecia, geriausia spiritualini experienca gausi tiesiog teisingai medituodamas. Niekada nesupratau ir nesuprasiu kaip galima sieti narkotikus ir kazkokius dvasinius isgyvenimus...

.L.U.T.H.O.R.

Paprastiems nepasiruošusiems žmogiukams,norintiems "spiritualinio experience'o" 99proc nepavyks įsisavinti to ką patirs. Pavartoję jie dažniausiai, pradeda šnekėti apie tolimas pievas. Geriausiu atveju arba randi mokytoją arba važiuoji su grupe į pietų ameriką :)

thunder

#3
vasario 04, 2016, 19:56:17 Redagavimas: vasario 04, 2016, 21:39:19 by thunder
Hehe,leiskit pasitaisyti :D
Norėjau paklausti ar yra čia žmogus turintis 'spiritual experience' tiek iš meditacijos, tiek iš psychadeliko? Klausimas butu, ar ta patirtis stipresne nuo kažkurio, gal visiškai tokia pati, o gal išvis nepalyginamai skirtinga?

Turint omenyje iš psychadeliko turiu omeny labiausiai grybus.

Dvidešimt Trys

#4
gegužės 01, 2016, 06:47:21 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 06:53:51 by Dvidešimt Trys
Su psichodeliniais "narkotikais" gali laikinai ir dirbtinai atidaryti trečiąją akį, bet kadangi kitos čakros bus nesubalansuotos, tuomet gali neigiamas experience gautis, bet viskas priklauso nuo nusiteikimo ir kaip priėmi naujus dalykus, nekalbu apie supratimą ir teorinį priėmimą ir sugebėjimą priimt neįprastus dalykus, tai veikiau kaip praktiškai sugebėsi tai priimti, kai tai iš tikrūjų įvyksta, o kai iš tikrūjų įvyksta, tada teorija nuo praktikos daug kuo skiriasi, net jei ir vienas kitą patvirtina. Lengviausia tokius experience valdyti, kai sugebi labiau kontroliuoti mintis ir kai kuo mažiau lieka baimės naujiems potyriams. Holotropinio ar kitokio tam tikro kvėpavimo pagalba gali pasiekti lygiai tokį pat experience, kaip su LSD ar grybais, meditacijos pagalba taip pat, bet viskas atsimuša į tą patį, ką kalbėjau prieš tai, reikia būti psichologiškai gerai nusiteikusiam ir tiesiog viską priimti (bet ne iki tokio lygio, kad patikėtai viskuo, ką matai ar pajauti experience metu), visąlaik reikia sugebėti pačiam atsirinkti. Spiritual experience gali turėti kiekvieną dieną ir kiekviename smulkiausiame žingsny, viskas priklauso nuo "mindset" t.y. paprasčiausiuose dalykuose gali įžvelgti didžiausius dvasinius dalykus, jei tik mokėsi pažiūrėti TINKAMU KAMPU. Tinkamas kampas tai būtų tas "mindset". Dažniausiai po truputį taip išlavini tą sugebėjimą pažiūrėti skirtingais kampais ir spiritual experience patampa paprasčiausiu normaliu gyvenimu, taip pat kuo dažniau sugebi tai padaryti tuo dažniau viena nuves prie kita prie kita ir prie kita, viskas išsiskleidžia nuo mažiausios detalės, jei tik sugebi pagauti tą mažiausią kabliuką. Tik kaip ir sakiau, reikia išlikti kuo daugiau nešališku visame kame, nes kitaip ir tie spiritual experience gali įtraukti į visokius kosmosus bei pievas.

Citata iš: Benamis  vasario 04, 2016, 18:56:07Kodel zodziu jungini "Narkotines medziagos" kalbedamas apie LSD, MDMA ir pan. patalpinai i kabutes?
Gal todėl, kad tai priskirta narkotinėmis medžiagomis, bet toki dalykai, kaip LSD ar grybai nėra mirtini narkotikai ar netgi priklausomybę sukeliantys, tiesiog neleistini, nes tai per daug sugebėtų pakeisti žmogaus mąstyseną ir jis kitaip žvelgtų į visumą, o to juk niekas nenori :)
Žinoma, tai vistiek išlieka narkotinėmis medžiagomis kaip bebūtų, tik taip interpretavau tai, dėl ko įdėta į kabutes :)

Benamis

MDMA irgi nesukelia priklausomybes ir negalima ju perdozuoti? Esu susipazines ne teoriskai su narkotinemis medziagomis, bet praktiskai. Nesu skeptikas. Taciau pasikartosiu: niekada nesuprasiu, kaip zmones po LSD vartojimo gali kalbeti, kad cia jiems trecia cakra atsidare ;D Tai juokinga. LSD tiesiog pakeicia smegenu veikla ir zmones aplinka suvokia kiek kitaip. Tai chemija ir cheminiai procesai, o ne cakros.

Kai vartojau LSD irgi maciau kaip pasikeicia pasaulis, kiek dalyku nepastebedavau ir kaip viska kitaip suvokiu, bet susimildami... Cia tikrai ne "trecioji akis" ar dar velniai zino kas. Tai tiesiog narkotiniu medziagu poveikis.

Cia tas pats jeigu as pasakysiu, kad rastas perdozaves ir mires nuo heroino narkomanas cigonu tabore atidare visas cakras ir jo siela nuskrido i astraline plotme...

inthelight

#6
gegužės 01, 2016, 12:45:06 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 12:48:21 by inthelight
Citata iš: Benamis  gegužės 01, 2016, 11:14:23Kai vartojau LSD irgi maciau kaip pasikeicia pasaulis, kiek dalyku nepastebedavau ir kaip viska kitaip suvokiu
Čia ir yra mažas trečiosios akies atvėrimas, kai matai giliau esančius dalykus. Vartojant ilgai narkotikus jinai galiausiai visiškai atsiveria ir tuomet prasideda itin skausmingi procesai, kai jauti fizinį, dvasinį, emocinį, protinį stimulą vienu metu. Matai visokius vaizdus, suvoki viską kitaip, jauti įvairias emocijas tokiais kiekiais, kad pasidaro per daug. Geriausiai viską užmiršti ir sugrįžti į kasdienybę, tam kad neišsivystytų neurologinės ligos.

Benamis

#7
gegužės 01, 2016, 13:05:23 Redagavimas: gegužės 01, 2016, 13:14:54 by Benamis
Baikit baikas zmones. Maciau daugiau todel, kad tie paprasti dalykai man kitaip atrode: raibuliavo, keite spalvas ir pan. O ne todel, kad mano trecioji akis atsivere. Daugiau jauciau todel, kad del psichotropinio poveikio, mano iprastas garsu suvokimas pakito ir buvo man neiprastas. Ir t.t. ir pan. Bet velgi prie ko cia ta Jusu trecioji akis?

Buvau save ir draugus nufilmaves kaip mes atrodome po LSD vartojimo tam, kad galeciau ivertinti savo elgesi ir musu snekas kai busiu blaivaus proto. Tai patikek manimi, kai viska matai blaivia galva, tai mes toli grazu neatrodeme ir nekalbejome kaip zmones kurie ka tik atidare sau treciaja aki :D

Kai po heroino vartojimo narkomanai aiskina, kad varnos pradeda kalbeti zmoniu kalba, tai cia pagal jus irgi trecioji akis kalta? :D

Baikit juokus ir nustokit sau meluoti. Kad ir kokius malonius potyrius mums dovanoja LSD (grybukai nezinau, nebandziau ju), taciau nereikia to sieti su dvasingumu. Nebent jus cia taip norit save pateisinti del psichotropiniu medziagu vartojimo.

time

Dabar nežinau pats, ar tai tik nebus visai atskiros regėjimo funkcijos. Viena būtų patirti vaizdinę kelionę, kita paprastai pamatyti spalvų raibumą.

Kad tai akies "filtro" aktivacija akivaizdu. Bet abiem atvėjais tai filtro aktivacija, tik jie kažkuom skiriasi... Galbūt, pačios oobės matomi vaizdeliai nėra paprasti, jeigu jie tikrai nėra receptorių dirgintojai, turbūt nesugeba materialiai sužadinti jutimo receptorių, bet galbūt irgi geba.

Trečiosios akies atvėrimas, naudingesnis. Pavartu žinoti praktinį pritaikymą, antraip bevertis darbas sužadinti trečiosios akies aktyvaciją. Žinoma, kad neverta klausyti kitų patirčių apie 3-ios akies aktyvaciją, nes viskas labai skiriasi, netgi metodai ją atverti negali visiems tikti.

Bet LSD akies filtro koregavimas ir palaikymas (priėmimas, pripažinimas) raibuliuojančios realybės vaizdų kaip realybės originalių vaizdų tikrovės, išaukiant sąmonės suvokimo dėsningumą, kuris pripažintų, kad tai logiška ir realu, ir leistu priimti kiekvieną vaizdą kaip receptorių dirginimo argumento svarbą. Nebūtų absurdiška, jei nebūtų į tas tabletes sudedamos kitų žmonių gerai ištirinėtos ir gerai atklonuotos ląstelės, žinomos, kaip psihotropinės medžiagos. Esančios pačiame žmoguje, ištirinėjus paiimtos, atitinkamas pritaikymas atrastas, net jei ir funkcijos dar labai nedidelės, silpnos. Bet visa tai, jeigu kažkam pasirodys įdomu, tai manau, tobulins iki 3-ios akies atvėrimo ir jeigu jis to nesupras subjektyviai ir atras objektyvų (lankstų) pritaikymą kiekvienam, bus didelė pažanga. Bet aišku nebus ant ko ekspermentuoti, kai tokie laikai, kai viskas beveik nelegalu.

Reikia neapsigauti, kad narkotinės medžiagos yra netikras regimo vaizdo filtras ir (baimės - laimės) jausmų sužadintojas. Laikyti kaip oobės pakaitalą, ar trečiosios akies atvėrimą, nereikėtų, nes visai skirtingas funkcijas jie visi atlieka. Bet nesiginčyju, net jei neturiu praktikos su narkotinėm medžiagom (LSD ir tos krypties), manau, kad galbūt tai spontaniškas gyvenimo paįvairinimas ir tai gryna fantazija.


Aukštyn