Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

San IL

Žmonės,

Noriu labai rimtai kreiptis į visus, kas turi vienokių ar kitokių problemų su Inkognito istorija.

Jūs visi išvengsit problemų, jeigu nespręsit šio klausimo - tikėti jo istorija ar ne. Šis klausimas yra visiškai beprasmis ir prie nieko nevedantis, kodėl - tuojau paaiškinsiu:

Nei vienas iš jūsų ar mūsų tos informacijos patikrinti negali. Net jeigu mes supjaustytume Inkognito į gabaliukus, ištrauktume visus jo inplantus (nepriklausomai nuo to ar jūs galvojate kad jie yra ar netikite), net jei ištirtume tą istoriją nuo pradžios iki galo - mes nieko neįrodytumėme taip, kad visi imtų ir patikėtų. (senas posakis iš meskos ausies - "parodykt skeptikui gyvą ateivį ir jis vistiek nepatikės").
Jeigu norit įsitikinti - jums patiems reikėtų viską patirti taip, kaip patyrė Inkognito ir po to lygiai taip pat kaip jis bartis su visais forumuose bandant kažką įrodyti ir atsidurtumėte toje pačioje tikėjimo/netikėjimo aklavietėje.

Ne tikėjime yra esmė.

Jūs pažvelkit į tai kaip į informaciją. Pamėginkit atrasti kitų istorijų kuriuos panašios, pateikite pavyzdžių - taip galima būtų bent pasistūmėti į priekį. Tikrinkit informaciją, rinkit viską ką randat į krūvą čia, forume - tai duos apčiuopiamos naudos.

O kaip jūs žiūrite filmus ar TV serialus? Jūs gi nepuolat tikėti ar netikėti - buvo taip ar ne, net nesusimąstot, bet žiūrit ir įdomu. Scenarijus jus įtraukia ir jums įdomu. Kažkaip panašiai reikėtų pažvelgti ir į šią istoriją, reikia apeiti tikėjimo / netikėjimo klausimą, nes jo mes niekada neįminsime jokiais įrodymais ir net neverta gaišti tiek laiko.
O sugaišta jau 10 metų - veltui. Kas nuo tų amžinų tikėjimo netikėjimo klausimų pasikeitė? Niekas.

Jūs užduokite sau klausimą - "Kuo man žalingas šios informacijos žinojimas?". Jeigu jis ne žalingas, tai kam taip saugotis jos, riejantis ir mušantis tarpusavy - tikėti ar netikėti?

Netikėkit, jei jum nuo to ramiau. Bet skaitykit kaip įdomią knygą ir po to diskutuokit, lyginkit panašius pasakojimus (o jų ne vienas ir ne du), padėkite atrasti paraleles - tik taip faktą po fakto bus galima mėginti įrodyti, ar bent jau padaryti aiškesniu.
Netikėkit, bet neapsikvailinkit vieni kitus vadindami idiotais. Čia monetos tikimybė, 50/50, lygiai tiek šansų pačiam būti idiotu.

Negaiškit laiko tam tikėjimui, juoba, kad net pats inkognito niekada neprašė juo tikėti ar juo sekti ar jį garbinti, jis nieko neprašo jūsų daryti, neprašo jūsų duoti jam pinigų - kam tiek parintis? Žmogus skleidžia informaciją.

Inkognito būdamas savo situacijoje gali tik pasirinkti - skleisti informaciją arba neskleisti, daugiau nieko. Jeigu skleis - bus išvadintas idiotu, jeigu neskleis - mes praleisim progą už ko nors užsikabint. Jeigu jūs vadinate jį idiotu - jūs tiesiogiai reikalaujate jo neskleisti tos informacijos, tai paklauskite savęs - kam tai išeina į naudą? Jums? Tiesiog neskaitykite, jei tai jus emociškai užgauna, bet leiskite skaityti kitiems.

Kam kelti tiek kvailų ir bereikšmių tikėjimo ir netikėjimo neįmanomų įrodyti klausimų, jei ta informacija nekenkia pati savaime?

Užduokite sau klausimą - ką jūs patys apskritai galite įrodyti apie nežemiškųjų civilizacijų egzistavimą?
Jeigu mes nieko negalime įrodyti patys - tai kodėl mes 10 metų reikalaujame inkognito mums kažką įrodyti?
Inkognito atviras žmogus. Kam tikrai rūpėjo, tie sugebėjo su juo susipažinti ir pabendrauti gyvai - visi likome gyvi ir nepraskeltom galvom. Ir dar maloniai priimti.

Baikit ginčus.

Inkognito jau 10 metų dalinasi tuo, kuo gali dalintis.
Jeigu kas nors dar iš jūsų mano kad jis psichopatas- tai galiu patikinti, kad jis sveikas, atrodo normaliai, su juo ypatingai įdomu bendrauti, jis atviro bendravimo žmogus, gyvena laimingą gyvenimą, yra sugalvojęs ir įgyvendinęs daugybę technologinių išradimų (kiek jų su savo "sveikais" protais įgyvendinome mes?), man net akys raibsta pasisukiojus po jo dirbtuves. Ir jeigu kažkas prieš 10 metų jam iš forumiečių "diagnozavo" šizofreniją - tai bent galiu nuraminti, kad per tuos 10 metų jam nepablogėjo :)

Nemačiau per visą istoriją, kad kas nors bandytų sau užduoti klausimą "kaip aš elgčiausi jei man nutiktų panaši istorija?". Man atrodo dauguma, ypač silpnesnių nervų, pabaigtų ne tik paranoidiniais sindromais, bet gal ir tikrai rimta šizofrenija, kurią taip skuba užrašyti kitam. Aš gerbiu inkognito už jo stiprybę ir nepasidavimą skleidžiant savo patirtį viešiai, tarp krūvos mėgėjų, kurie nesusimąstydami bereikalo kaišioja pagalius į ratus. Diskusijos turi būti konstruktyvios, o ne bananų respublikos lygio.
Jeigu vis dėl to kuriam iš mūsų staiga tektų susidurti su tuo patiems - tas, kas susipažinęs su jo istorija - turės daugiau pranašumo už tuos, kurie vis dar renkasi kuo tikėti kuo ne, užuot skyrę laiko perskaityti jo istorijai, o ne leisti laiką prie teliko, kuris jus nudurnins dar labiau, nei ši istorija, kuri bent turi 50% šansą būti realybe.

Baikit rietenas, beprasmiška.


Benamis

@San IL, jeigu pats inkognito nesimetytu pazadais, tai galbut niekas nieko ir nesakytu, bet kai pats pasisiulo issitirti, o veliau uz tai pasipraso sumos su 6 skaiciais po kablelio, tai tada tokio zmogaus kliedesiai nurasomos i bendra panasiu istoriju kruva.

Teroras

Kitaip tariant siulai nieko nekvestionuoti, nevertinti ir tiketi visomis pasakomis kaip realiais ivykiais? Mes diskutuojame tam, kad issiaiskinti ar verta toliau nagrineti jo istorija ar ne - priejome prie isvados, kad ne.

Citata iš: San IL  rugpjūčio 02, 2015, 03:29:48
Jeigu kas nors dar iš jūsų mano kad jis psichopatas- tai galiu patikinti, kad jis sveikas <...>


Jis tikrai labai protingas zmogus. Forume bendravome ir zemiskomis temomis tai rode archyvu laidas apie savo isradimus ir t.t. Taciau patikek manimi, ne tokie genijai sirgo sizofrenija. Johnas Nashas, Nobelio premijos laureatas tikejo ir visus itikinejo, kad kiekvienas zmogus devintis kaklaraisti yra komunistas kuris nusistates pries ji. Tad, teigti, kad jis sveikas - drasu.

TinSoldier

#708
rugpjūčio 02, 2015, 11:16:41 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2015, 11:23:03 by TinSoldier
Citata iš: San IL  rugpjūčio 02, 2015, 03:29:48
Nemačiau per visą istoriją, kad kas nors bandytų sau užduoti klausimą "kaip aš elgčiausi jei man nutiktų panaši istorija?"<...>


Bet tame ir esmė, kad daug kas užduoda sau tokį klausimą. Ir kai kuriems atrodo, jog nutikus panašiai istorijai, elgtųsi visiškai kitaip. Pavyzdžiui aš negalėčiau savęs įsivaizduoti tokioj padety: "aš žinau kaip buvo, man nereikia jokių įrodymų, man nesvarbu, jog žmonės manimi netiki".

Man labai reiktų visų ir bet kokių įrodymų, man reiktų išbandyti visus įmanomus būdus, siekiant sužinoti viską, ką tik įmanoma. Man tiesiog reiktų turėti konkrečius, tvirtus, faktinius įrodymus, kad galėčiau įtikinti kitus žmones tuo, apie ką nuolat pasakoju ir kuo labai tikiu. Tiek žiūrint iš šalies, tiek, manau, pačiam būnant tokioje situacijoje, labiau už viską rūpėtų faktinė tiesa be jokio savęs apgaudinėjimo.

Manau, kad nemažai daliai žmonių irgi tai rūpi. Ir į tą istoriją jie nenori žiūrėti kaip į knygą ar filmą, kadangi labiau už viską rūpi tiesa. Todėl ir reikalauja įrodymų iš inkognito, todėl ir nepatinka jų negauti. Nes nuoširdžiai atrodo: "aš elgčiausi kitaip".

Tačiau, aišku, vien todėl, kad inkognito elgiasi kitaip, jeigu renkasi kitaip skleisti savo istorija ir kitaip ją tikrinti/įrodinėti, - tai nereiškia, jog galima ant jo varyti. Bet ir inkognito galėtų suprasti, jog kai kurie žmonės, kuriuos jis vadina "mėšlais", prie jo kabinėjasi ne piktybiškai, siekdami sumenkinti, paniekinti ar pasityčioti. Tiesiog tai yra kitokie žmonės, kuriems rūpi kitokie dalykai.

Kai kurie žmonės pirmiausiai užduoda klausimą: "ar tai tikra, ar tai tiesa?", ir kol į tai negauna atsakymo, negali istorijos vertinti jokiais kitais lygiais - nei kaip informacijos, nei kaip knygos ar filmo. Galima suprasti inkognito, kaip jį užknisa žmonės, kurie yra užsiciklinę prie to vieno pradinio klausimo ir nuolat jį su juo terorizuoja. Na, bet kai kuriems žmonėms, kol neturi atsakymo į tai (arba negali turėti), vyksta atmetimo reakcija. Bet tikrai ne iš nusiteikimo prieš inkognito, kaip žmogų. Tikrai ne iš piktybiškumo. Tik iš idealistinio noro, jog nebūtų apgaudinėjimo, kad būtų pažinta ir įvertinta tikrovė, kad nebūtų skleidžiama dezinformacija ar netiesa (tyčia ar netyčia).

P.S.

Savaime suprantama, apie tokias žinutes nekalbu:

CitataTaip, Stanislovai, tavo s*u*b*i*n*ė degs pragare, nevykėli tu nedadarytas. Atsimeni, kaip vyrukai juodais drabužiais tave dročino? Tai tada buvai pagailėtas. O va šį kartą tavęs mes nepagailėsime ir sudorosime iki galo. Va taip va. Tad užčiaupk savo srėbtuvę ir geriau patylėk, jeigu nenori kentėti ar kad kentėtų tavo artimieji, runkeli nelaimingas tu. :)


Tai nepateisinama ir šlykštu :)


Vytautas

#709
rugpjūčio 02, 2015, 14:38:28 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2015, 14:58:48 by Vytautas
Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 02, 2015, 11:16:41
Man tiesiog reiktų turėti konkrečius, tvirtus, faktinius įrodymus, kad galėčiau įtikinti kitus žmones tuo, apie ką nuolat pasakoju ir kuo labai tikiu.


Šitoje vietoje nesutikčiau. Tiesiog nėra jokios prasmės kažkam kažką įrodinėti jei žinai kad yra kitaip. Viena tai informacija gal būt skirta tik tau. Be to yra dalykų kurių įrodymui mūsų norai tai padaryti nieko nereiškia. Kita tai kiekvieno asmeninis reikalas kaip tvarkytis su savo pažinimu. Nėra jokio reikalo kišti kažkokią informaciją o tai žmonės joje jau seniai paskendę ir niekaip neatsirenka galų. Bet jei ką pasakei o žmonės į tai sureagavo neigiamai tai nėra joks pagrindas juos įžeidinėti. Sakyčiau šita vieta Inkognito problema. Iš kitos pusės gal ir nepastebi kai užsiciklini savoje idėjoje kad kitiems tai perteklinė informacija ir reikia "nuimti gazą".  Beja jis mano kaimynas. Gyvena už 7km nuo manęs.  :) Bet kažkaip labai seniai buvom susitikę. Iš tikro jis ten visokių įdomių minčių ir praktinės kūrybos turi. Bet kažkaip realus gyvenimas svarbesnis.  :) Kaimynai šiaip jį keistuoliu vadina.  :)
p.s o bendrai tai tokiais subtiliais ir neįrodomais klausimais protingi žmonės tiesiog patyli.  :) Kam veltui gaišt laiką ir aušint burną ar tekstu užimti elektroninę erdvę.  :) Įrodyti vis tiek nieko neįmanoma.  :)

bambukas

Sveiki, aisku gal kvailai darau, kad prikeliu inkognito tema:D Seniai skaitau anomalija, bet sita tema palieciau tik dabar, nes visa kita beveik skaityta. Taigi idomu. Inkognito, kaip matau, cia nebesireiskia, tai gal kas zinot, kur jis visdar aktyvus? As siaip labai smalsus zmogus ir tokie dalykai man idomus, islieku neutralus, nei tikiu, nei netikiu. Tiesiog noreciau pabendraut su situ zmogeliu, tai gal kas turit kontaktus kokius ar bent jau zinot, kur jis aktyviai apsilanko dar.. :D

Benamis

Nso.lt, puslapio apacioje.

bambukas


yutu

Neitiketina, kaip si istorija visus uzkabino. perskaiciau  jo interviu ir nso.lt puslapyje ;) Norisi tiketi, bet atrodo protu sunkiai suvokiamas dalykas :)
Galbut tai tiesa, daug ko mes ziemieciai nezinome, pasiziurekime i save, ko tik pasaulio lyderiai nepadaro del savanaudisku tikslu, del to,kad praplestu savas zemes, o atrodo esame vienas pasaulis, turetume myleti savaja zeme ir vieni kitus, bet to nera. Dabar ir patys lendame i kosmosa, bandome kazka ten kurti, savintis... kol neturejome dabartiniu technologiju buvo tik speliojimai, kuo didesnes technologijos tuo didesni uzmojai. Taip gali buti ir pas anuos "ateivius", kuriu technologija esu isitikinusi dar aukstesnio lygio, susidursime mes su jais ateityje, nepasidalinsime ir kils karas kosmose :D : )
Galbut gyvybe zemeje ir uzmezge ateiviai, galbut mes tik kazkieno bandymas, kuris visai sekmingai isipletojes, o gi mes turime uzmoju ir patys marse sukurti kazkokia civilizacija ir stebeti juos, kaip jie ten gyvena, kodel manot, kad taip nera su mumis ;)

Linas Esu

Citata iš: inkognito  birželio 23, 2012, 08:51:43
Sveiki,taip aš esu tas pats inkognito, kaip ir seniau.Istorija patalpinta anomalijoje.lt yra mano papasakota apie mano nutikimą 1974 metais,bet deja dar kai kurių detalių ir šiandien negaliu prisiminti,atmintis vis dar kažkodėl dalinai blokuojama. Bet tvirtai ir kompetetingai galiu pasakyti, kad jie jau senai tarp mūsų arba bent jau jų įtakos agentai.
   Paskutinis mano įsitikinimas tuo klausimu buvo užpernai,kai  atsiminiau vieną žmogų iš Sportinio techninio Jūrų klubo susijusio su jais ir aš jo užklausiau info apie šaudymo trenerį Karlą Bronių. Matytumėte, kaip jis sutriko aname laido gale,- net per atstumą tai pajutau. Bet kas keisčiausiai sužinojau, kad jis po mano skambučio žuvo elektros skydinėje maždaug po poros savaičių.Kadangi turiu GT neliečiamybės statusą tai jie naikina visus galinčius man suteikti kokią nors info apie tai ir taip sėkmingai blokuoja mano tyrimą apie juos.
Atsiprašau, kad tai truputį ne į temą.


5 metus domėjausi intensyviai visais šitais UFO , pirmus 4 metus buvau fanatikas . Ką perskaitydavau priimdavau už gryną pinigą , visada galvojau jog kažkas slepiama nuo visuomenės , tiksliau sakant visos istorijos kurios yra daugiau mažiau susilaukusios didesnio dėmesio priimdavau kaip absoliučia tiesą . Majestic , Serpo projektai maniau jog nėra išmislas  , įvairios pagrobimo istorijos kaip Barnių šeimos , Area 51 paslaptys , ancient aliens , Filipo Korso , mano pirmoji knyga kurią įsigijau buvo NSO projektas , man tada buvo 14 m . Ir tikrai nebuvo gaila tų pinigų nors prieš tai eidavau į biblioteką bet ten tokių knygų apskritai nėra arba jų labai mažai neaiškūs autoriai .  Laikui bėgant perskaičiau tiek daug istorijų , tiek daug video peržiūrėjau galva buvo perkimšta . Kai viskas buvo jau matyta , pradėjau ieškoti ir nagrinėti kiekvieną istoriją atskirai aiškinti kodėl kas ir kaip . Ir visada likdavo dar daugiau klausimų negu prieš tai . Žinoma pradėjau žiūrėti ir visai kitos pusės pasisakymus , kritikuojančius visas ufologijos istorijas arba bandančias jas logiškai paaiškinti 90 % istorijų tikrai galima vadinti melagingomis jos neturi jokių įrodymų savo tikrumu , bet svarbiausia jas paneigia tvirtais argumentais . Tik likę 10 % lieka nepaaiškinta , galbūt meluoja galbūt ne , patys kritikai negali įrodyti jų netikrumo , ieško kablio bet radę jį vistiek neužsikabina . Ir mums tie 10 % atrodo tikri . Kaip Rosvelas , Barnių pagrobimas , ar tas pats Bobas Lazaras . Tikrai neįisivazduoju kaip būtų galima šias istorijas patvirtinti ar paneigti šimtu procentu , kas tai sugebės padaryti privalo būti apdovanotas Nobelio premija  . Taip , tai įdomu , pasakiška fantazuoti apie kažkokias paslaptis apie ateivių ir žmonijos kontaktus , galbūt yra teisybės tame aš tuo noriu tikėti , bet tai niekur neveda . Jeigu ir yra kažkas kas slepiama , nemanau kad per artimiausius dešimtmečius žmonija apie tai sužinos . Labai naivu kažko tikėtis jog štai rytoj kas nors pasikeis . Turi įvykti kažkas radikalaus , bet ir vėl fantazijai ribų nėra . NSO yra fantazijos mokslas apie neatpažintus skraidanžius objektus . Man tik gaila visuomenės kuri tiek daug įnikusi į šitą visą dalyką jog elgiasi kaip kvaili ėriukai . Tai yra didelis verslas , kuriami fantastiniai filmai , rašomos knygos , prodiusuojamos laidos , o visa auditorija žiūrėdami , skaitydami visą šitą mėšlą kažkur pasąmonėje viską priima už gryną pinigą . Nenuostabu kodėl šita didele propoganda USA nesistengia slopinti , sakyčiau nes skatina . Tai didžiulis verslas Holivude . Ką kalbėti apie Rosvelo apylinkes , kur per metus susirenka begalės turistų iš visų pasaulio kampų . Dabar savo akimis matau tik kvailinamą visuomenę , arba visuomenę kuri nori būti kvailinama .


Aš žinau keletą istorijų kurios tikrai vertos dėmesio

1. Rosvelas turi įdomių faktų , daugybę liudininkų , tuo metu interneto nebuvo todėl kelios dešimtys kaimiečių sunkiai galėji išsigalvoti matę UFO ar neaiškių būtybių kūnus įvykio vietoje . Apskritai vienas pirmūjų oficialių NSO pranešimų 20 amžiuje . Valdžios oficialūs pranešimai taip pat kelia įtarimų , pirmą dieną po įvykio jokios oficialios informacijos apie įvykį neduoda bet galiausiai išplatiną pranešimą spaudoje jog tai buvo meterologinis balionas . Absurdas . Kam tada reikėjo siųsti visą karinę koloną sunkvežimių su keliomis dešimtimis karininkų ir aptverti įvykio vietą keletai dienų sąv ( nepamenu kiek laiko nebuvo galima prisiartinti prie vietos pašaliniams ) . Vietinės radijos sąvininkas sulaukė grasinimų jeigu dar ims interviu apie šią istoriją iš vietinių gyventojų ją uždarys visiems laikams . Liudininkų buvo dešimtys , šimtai , kurie matė šviesas  kai kurie ir įvykio vietą , tik deja nebėra gyvūjų tarpe , apie tai kalba vaikai . Kas domisi ufologija manau įtaria ką turiu omeny .

Vašingtono šviesos 1952 metais . Šitą matė tikrai daugybė žmonių . O oficialus pranešimas jog tai buvo tik metereologinė iliuzija , labai įdomu kodėl išplatintuose nuotraukuose matosi radaruose fiksuojami objektai , kam buvo sukelti lėktuvai ir kodėl buvo šaudoma į dangų . Nemažai mašinų buvo apgadintos dėl šovinių skeveldrų kitą rytą , yra laikraščiai su nuo nuotraukomis internete galite susirasti . Patys amerikiečių karininkai pripažįsta jog iš pradžių manė jog tai Japonų lėktuvai , bet vėliau persigalvojo nes jie judėjo fizikai nepaaiškinamu greičiu .

Šių dviejų istorijų autoriai yra ne vienas asmuo ir ne du ar trys o dešimtys , šimtai liudininkų , nuotraukų . Be to valdžios nesupratimas kaip reaguoti į tokius įvykius parodo jog istorijoje yra daugiau faktų kurių mes iki šių dienų nežinome , nei kas tie objektai buvo nei kokia jų kilmė .

Barnių šeimos pagrobimas . Mano galva tikriausia pagrobimo istorija kuria nors ir sunku patikėti , tačiau turi ganėtinai stiprių argumentų . Nenoriu plėsti į lankas , todėl trumpai . Vyras ir žmonas buvo atlikti hipnozės seansai . Pacientai buvo atskirti , seansai atlikti kiekvienam skirtingu vietu ir tik esant kartu su vienu asmeniu tame pačiame kambaryje , šiup atveju hipnosę atliekančiu daktaru . Abu pacientai nupasakojo indentiškas pagrobimo detales , apibūdino pagrobėjus , kažkuris net nupiešė žvaigždių sistemą iš kurios atvyko būtybės . Žemėlapis buvo išspaudintas laikraštyje ir liko archyvuose . Po kelių dešimtmečių žmonija sugeba atrasti tolimiausias žvaigždes ir visų nuostabai milimetro tikslumu sutampa žemėlapiai kurį komiuterio ekrane observatorijoje mato mokslininkas ir kurį nupiešė Barnių šeimos narys . Atsitiktinumas atrodo sunkiai suvokiamas . Studijavau psichologijos mokslus , sutabdžiau studijas , tačiau galiu pasakyti jog esu skaitęs knygų apie hipnozės seansus . Tiriamasis dažniausiai savo prisiminimuose seanso metu nurodo matytus vaizdinius atpasakoja girdėtus garsus . Kitaip sakan papsakoja patirtį , tačiau yra buvę ir išimčių kada tiriamasis meluoja , kalba nesuprantamus dalykus . Vienu ar kitu atveju nėra užfiksuoti kito mokslinio atvejo jog pacientai kalbėtų visiškai tą patį hipnozės būsenoje , tai tik atmuša teorijas jog jie meluoja ar yra girdėję vienas kito istorijas .

O dabar apie mažiau liudininkų ir faktinių įrodymų turimas istorijas

1. Serpo projektas , perskaičiau viską kai man buvo apie 18m . tikrai tikėjau kol nesupratau jog autoriaus nuotraukos jau tada vėlavo kelerius metus , dingo iš eterio su visais savo pažadais ir neatsakęs į daugybę klausimų .Beje Serpo puslapis vis dar egzistuoja .

2. Bill myer istorija apie Austrų senelį gyvenantį kalnuose ir susitikinėjantį su ateiviais . Labai panaši istorija į mūsų gerai žinomą Inkognito . Tik skirtumas tas jog jos uždirbo daug pinigų ir gerai žinoma visame pasaulyje . Buvo pateikta daugybę nuotraukų , kurios vėliau buvo išaiškintos kaip paprasčiausios klastuotės . Istorija vienu metu buvo vadinama daugiausia nenuginčijamų įrodymų turinti per visą 20 amžių . Tam tikri komentarai ir anksčiau kėlė abejonių . Bill myer duodamas interviu sakė jog jos nerašo knygų ir jeigu kokai egzistuoja jis pinigų už tai negauna . Yra oficialus puslapis , kuriame galima tokią įsigyti . Pasakoja apie Plejadžių ateivius kurie labai panašūs į mus , saugo nuo blogų ateivių rasių kurie mus grobia žudo , bandymus daro ir t.t . Tačiau kaip ir minėjau taškas buvo padėtas kada jisai parodė vienot ateivės nuotrauką o ji pasirodo buvo moterų , kurios dainavo viename sename tv muzkiniame klipe .

3. Bob Lazar istorija . Esu matęs visus video ir interviu jo , tikėjau iš pradžių . Bet ir vėl yra daugiau abejonių kad ir kaip norėtum tikėti . Jis sako baigęs kažkurį aukštajį universitetą USA , bet nėra nė vieno žmogaus kuris jį prisimintų studijavus nekalbant apie dėstytojus . Jo argumentas - viską ištrynė valdžia . 15 metų niekur nesirodo , niekam neduoda interviu . Bet svarbiausia dalis šitoje istorijoje , jis duodamas visai neseniai vieną interviu po 15 m sako jog jam svarbiasia jo verslas ir jeigu jis būtų ufologas ar šarlatanas pardavinėtų savo video dokumentikas arba knygas . Deja taip ir yra . Bob Lazar (Actor, Director), Gene Huff (Director) http://www.amazon.com/UFOs-Area-51-Vol-Lazar/dp/B0007US82K . Nežinau ar sąmoningai ar pamiršo šitą faktą bet tai atrodo daugiau negu kvaila klaida , jeigu tai ne melas , kas tai ?

Šios trys istorijos turi kelis panašumus . Jos turi vieną max 3 liudininkus . Autoriai visiap bandydavo išsisukinėi nuo įrodymo pateikimo . Autorias buvo pagauti meluojant arba dingo iš eterio susilaukę rimtesnio dėmesio . Manau tai vieni pagrindinių požymių bandat aiškinantis ar istorija tikra ar ji yra pramanas .

Gerbiamasis inkognito manau supratote jog domiuosi ufologijos istorijomis ir mano domėjimasis jūsų istorija bei tiesos ir atsakymų ieškojimas visiškai nesusijęs su jūsų baimėmis , nepasitikėjimu kitiems asmenims ar noru pralobti. Kiekviena istorija kuria domiuosi analizuoju , renku argumentus , įrodymus . Esu paprastas vaikinas iš Klaipėdos . Galiu atsiųsti savo dosje jums pivačiai , asmens kodą adresą gyvenamosios vietos ir t.t jog tik sutiktumėte bendradarbiauti .

Benamis

Dar gali pasidometi "Rendlesham Forest incident". Unikalus, dokumentuotas ir iki siol nepaaiskintas ivykis.

Linas Esu

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 27, 2015, 14:09:28
Dar gali pasidometi "Rendlesham Forest incident". Unikalus, dokumentuotas ir iki siol nepaaiskintas ivykis.

Gerai , pasidomėsiu dabar kaip tik .

Linas Esu

#717
rugpjūčio 30, 2015, 16:30:52 Redagavimas: rugpjūčio 30, 2015, 16:33:14 by Linas Esu
Citata iš: Benamis  rugpjūčio 27, 2015, 14:09:28
Dar gali pasidometi "Rendlesham Forest incident". Unikalus, dokumentuotas ir iki siol nepaaiskintas ivykis.


Įdomi istorija , nors pabaigoje viską bando paaiškinti jog tai tebuvo tą naktį krentantis palydovas . Aš lieku prie nuomonės jog tai buvo NSO , man patinka tai jog jie turi tos nakties žemės pavyzdžių ,toje vietoje kurioje viskas ir įvyko . Žemė vis dar skelidžia radiaciją , o čia tu neturi kontraargumentų ir negali paaiškinti krentančiu palydovu danguje . Be to viskas labai gražiai oficialiai įrašyta protokoluose , dokumentuota ir guli archyvuose . Britai yra daugiau išplatinę archyvų , ties kai kurių ir iki šiol negali niekas paaiškinti , nėra galimybės įrodyti ar paneigti .

Evaldas666

Labas visiems . Manęs paprašė parodyt čia Anomalijoje Inkognito istorija. Pirmas rimtas tyrimas straipsnį. Straipsnio ir viso kito nekopinu , o įdedu tik nuorodą .

Benamis

Inkognito nenori nieko bendro tureti su anomalija, tad ziurek, kad tas "prasymas" jo nesupykdytu ;D

Aukštyn