Kas mūsų laukia po mirties?

Pradėjo Anomalija, rugpjūčio 28, 2011, 08:12:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Suprantu ką nori pasakyti, tačiau tai ką pasakoji gali taip pat sėkmingai ir nieko nereikšti, apart elementarios žmogaus psichologijos. Ar ne?

Tomas

norit tikekit norit ne dievo nera tai tiesiog krykscioniu paistalai kad ateitu i ta neprasminga baznycia ir suaukotume ne kam kitam o savivaldybei kurie sedi laisves prospekte vilniuje jei nemeluoju 1 dalykas einame meldziames sveikatos o vistiek blogeja 2 dalykas einame ispazinti nuodemiu tai tas pats kas ir sakyti as nieko nepadariau o 3 dalykas jei ir yra tas fantomas dievas tai ko nesutvarko pasaulio y gera puse delko musu pasaulis eina skistyn jei jis butu buti kitaip nebutu karu nebutu ligu ar maru nebutu zudyniu vogimo ar pan 4 dalykas buvo pasakyta kad dievas sukure pasauli tai ko mokslininkai pasake kad zemes susikurimas yvyko prie daug milijonu metu o ne prie 2011 greit 2012 o tai dar buvo pasakyta kad dievas sukure zmogu tai tas dalykas tai kas sukure dieva tai kas sukure to dievo kurejus tas pats klausimas kas atsirado pirmiau vista ar kiausinis ce yra pats ilgiausias klausimas jo nieks neatsakys. na tiek pavrgau galvoti ce beprasmis klausimas ar dievas yra bet as jo netikiu nes ta yra skystybe ir .

paragraf 78

Būk tu geras, naudok skyrybos ženklus. Nes teksto neįmanoma suprasti. Kitus tokio pobūdžio pranešimus trinsiu be atskiro perspėjimo. Vistiek juk niekas jų neįskaito.

Esse

Jusu mintys yta begalo idomios, pats asmeniskai siuo klausimu esu susidares gana keista poziuri. Su dvasia susidures neesu, taciau manau po mirties mums ivyks kazkas protu nesuvokiamo.. Tada ir paaiskes ar istiesu yra Dievas, rojus ir pan. Kazkaip sunku paaiskinti savo poziuri, tik sakau,  kad tai nuspeti, apibudinti, ar nuspeti tiesiog neimanoma, kadangi is Ten niekas dar negrizo ;))

unco

Citata iš: Esse  sausio 02, 2012, 03:02:28
taciau manau po mirties mums ivyks kazkas protu nesuvokiamo..


vava, pagaliau mano mintis atitinkantys žodžiai  :D Man niekada nepatiko pomirtinės teorijos, kuriose gausu logikos, kaip apibrėžta laiko, materelumo sąvoka. Juk pagalvojus, laikas tėra padarinys ir jam sukurta sistema, o materelumas lyg "iliuzija", už kurios slypi energija. Todėl ir vėlgi lieka nežinia.

martyr

dėja. dabar manau retą į kapą kiša ne kremuotą. tai va, TinS. rašė kad kirmėlytės sugrauš,bet laidotuvės tokios su pakasimu daug kainuoja, geriau kūną lietuviui sudegint,ir pelenus laikyt. tai savo eko sistemą gali susikišt :)

Teroras

Sudeginti ne visi leidzia (o ypac senosios kartos zmones).

martyr

Citata iš: Teroras  sausio 28, 2012, 12:12:42
Sudeginti ne visi leidzia (o ypac senosios kartos zmones).
aha.. auga nauja karta,su kitokiu mąstymu . t.y. kuo pigiau,kad į minusą neit. aišku kai kas susitaupo pinigus laidotuvėms,tik ,jei po vėlionio mirties tų pinigų nepragers vaikai. žiauri realybė.

Teroras

Ka isauginsi ta ir turesi.

Vytautas

Prisiminus mūsų protėvių papročius tai sudeginimas labai puikus variantas, greitesnis informacijos nuskaitymas į informacinius laukus. Maža to jokių laidotuvių, laidojančių, bažnytinių apeigų, jokių paminklų. Paprasčiausias pelenų išbarstymas. Traša augalams, ekologiška. Niekas netrukdo reinkarnacinio perėjimo procesui. O kas ten ir kaip ten - iš 3d pasaulio protu tikrai nesuvokiama. Tiesiog ateis laikas ir tai patirsim. Čia ir dabar reikia gyventi maksimaliai sąmoningą gyvenimą. Stengtis nedaryti klaidų t.y. nežudyti, nepykti, neužjausti, nepraktikuoti jokių religijų, negailėti mirusių, neužsiiminėti magija ir spiritizmu, neįsižeisti, netapatinti savęs su kažkuo, nepažeidinėti kitų laisvos  valios. Jei suklydai prašyti atleidimo to kam pakenkei ir pačiam atleisti. Tiesiog džiaugtis gyvenimu ir bet kurią minutę būti pasirengęs keisti šį kūną kaip transporto priemonę. Tokia mano asmeninė nuomonė. Kiekvienas tai supranta kaip jam priimtina.

Smygolas

Citata iš: Esse  sausio 02, 2012, 03:02:28
Jusu mintys yta begalo idomios, pats asmeniskai siuo klausimu esu susidares gana keista poziuri. Su dvasia susidures neesu, taciau manau po mirties mums ivyks kazkas protu nesuvokiamo.. Tada ir paaiskes ar istiesu yra Dievas, rojus ir pan. Kazkaip sunku paaiskinti savo poziuri, tik sakau,  kad tai nuspeti, apibudinti, ar nuspeti tiesiog neimanoma, kadangi is Ten niekas dar negrizo ;))


O gal kada grįšim, kai išeisim..  ::) Nu čia jau link reinkarnacijos linksta. Arba ne :)

Gabrielius

Mano zaliu supratimu,tai "NIEKO".Nematysim nei tamsos ,nei sviesos ir apsoliuciai nieko negirdesim,net tylos,nei nieko.Neiseina to apsoliuciai isivaizduoti,bet ka jau padarysi.

.L.U.T.H.O.R.

Atsibusi kitam sapne, tiksliau kitam gyvenime. Čia kaip naktį nueini miegoti, tai taip numirsi, tik neatsiminsi nieko iš praeito gyvenimo. O aš atsimenu kai taip iš tamsos pirmą kartą išlindau, taip lyg atsiminimai visi nuo to laiko. Atsimenu, kad tamsa ir vaizdas atsirado, kad aš stoviu palei stalą. Amžiaus neatsimenu bet kokie 3-4 metai tikriausiai buvo. O šiaip turiu ir vienetinių atsiminimų kaip 2metų būdamas šuniuką gavau dovanų :D

Beelzebub

Aš atsimenu kaip mane krikštijo, atrodė, kad kibirais vandenį pila, buvo labai baisu, atsimenu, kad daug verkiau. :D

Sharikovas

Nesupratau ko cia tas Tomas buvo uzsipultas, parase ziauriai nerisliai(nu gal nelietuvis), bet labai lengvai ejo suprast ka nori pasakyt, sakyciau netgi pagirtinas logiskas mastymas, nekekvienas isvis naudoja ta savo galva, arba naudoja beprasmybem.

Aukštyn