šiandien pasitraksiu iš gyvenimo..

Pradėjo nezinooo, liepos 31, 2015, 18:03:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

nezinooo

kas manes lauks ? kai šnd užges gyvybė?

Virtualus Dievas

Nieko gero. Amžina kančia.

nezinooo


idenmeyou

Citata iš: nezinooo  liepos 31, 2015, 18:11:24
man ir čia kančia


O kokia priežastis, kad čia jauti kančią?

nezinooo

Citata iš: idenmeyou  liepos 31, 2015, 18:17:36
Citata iš: nezinooo  liepos 31, 2015, 18:11:24
man ir čia kančia


O kokia priežastis, kad čia jauti kančią?

nieks nesiseka visa gyvenima.... zdz cia man geriau nebūti, tikiu kad po mirties atgimsiu iš naujo kitame kūne.

Amadeus

O gal susitinkam? Jaučiuosi panašiai :)

giltine

O būdą išeiti pasirinkai gera? ne bus paskui ups invalidas blin dar didesne kančia, ir ranku jau prieš save pakelti nesugebu...
kiek metu ir lytis kokia?

Vytautas

Citata iš: nezinooo  liepos 31, 2015, 18:03:02
kas manes lauks ? kai šnd užges gyvybė?

Kas bus po to kai pasitrauksi nežino niekas. Na kiek aš žinau tai tuo viskas gali ir pasibaigti. Tiesiog po to nieko nebus. Išsijungs kaip vaizdas televizoriuje ir viskas. Gali būti ir kitaip. Bet tokių kuriems bus kitaip žemėje yra nykstamai mažai. Koks bebūtų sunkus ar nevykęs gyvenimas bet reikėtų pabandyti jį nugyventi. Puikiai suprantu pačio būseną. Vaikystėje pats tokioje padėtyje buvau atsidūręs. Ėjo praėjo viskas atsistojo į savo vietas. Dabar tokių minčių nekyla nors kad ir šią minutę pasiruošęs palikti šį gyvenimą, bet nei minutės anksčiau nei tai įvyks savaime. Nėra kur skubėti. Bet kuriuo atveju visi neišvengiamai paliksim šį pasaulį. Paprasčiausiai malonu ryte pabudus išeiti laukan ir pažiūrėti kaip straksi koks žvirblis, auga medis, žydi gėlė. Malonu kažkam paprasčiausiai padėti, šiaip nuveikti kokį darbą. Taip kad ne viskas taip blogai kaip atrodo. Nieko blogo kad bus toks tavo sprendimas, bet jo daryti tikrai neverta. Tuo labiau jei po to nieko nebus. Gal įskaudino kiti žmonės, bet esi svarbiausias pats sau. Tai tavo gyvenimas o ne kitų. Jei turi kažkokių žalingų silpnybių tiesiog gali pabandyti jas pašalinti. Iš vienos pusės tai naudinga sau, iš kitos pusės po to gyvenimas įgauna kitą kokybę. Bet tavo gyvenimas ir tvarkaisi su juo kaip nori. Atleisk kad truputi kišuosi į tavo gyvenimą.  :)

Sharikovas

Citata iš: nezinooo  liepos 31, 2015, 18:03:02
kas manes lauks ? kai šnd užges gyvybė?


Artimieji nerupi, tik apie save galvosi ?

idenmeyou

Citata iš: nezinooo  liepos 31, 2015, 18:51:11
nieks nesiseka visa gyvenima.... zdz cia man geriau nebūti, tikiu kad po mirties atgimsiu iš naujo kitame kūne.


Žinau kai nesiseka atrodo jog nebėra nieko malonaus, bet aš tavo vietoje pabandyčiau išlipti iš bėdų. Jeigu gali papasakok aiškiau kas pas tave per bėdos, su darbu, draugais, antra puse ar kuo? Ar finansiniai nemalonumai?

Bet kokiu atveju juk nežinai ar atgimsi ar bus ten geriau ar blogiau ar nieko ten išvis nebus, geriau pabandyti taisyti padėtį čia.


Owldies666

Visada yra priežasčių gyventi, net jei jų nematai dėl proto užtemimo ir beviltiškumo jausmo.

exlibrisas

Jei čia tu rimtai, tavo vietoj vis vien nenorėčiau rizikuoti, net jei ir netiki niekuo po mirties.
Juk ne be reikalo sako, kad savižudžiai beprotiškai kenčia.
O ką jau kalbėt apie artimuosius ir draugus.

Empty.Soul

Labas, nezinooo.

Visų pirma norėjau pasakyti, kad gali rašyti man privačią žinutę ir pasipasakoti asmeniškai kokios bėdos tave kamuoja, jei nenori to daryti viešai. Nesvarbu kokios bėdos tai būtų, neteisiu tavęs, jei esi kažką blogo padaręs/iusi, nes gyvenime daug matęs esu. Aš pats esu buvęs tokioje padėtyje. Prisipažinsiu, dar ir dabar esu, bet ne tame esmė. Tisiog norėjau pasakyti, kad tu ne vienas/a. Nežinau kokios bėdos tave kamuoja, gal praradai artimą žmogų, gal praradai darbą ir visas gyvenimas atrodo lyg slystų iš po kojų, tiesiog net nenutuokiu, nes variantų yra daug. Bet prisimink vieną dalyką, kad visada bus žmonių, kuriems tu rūpėsi. Pagalvok apie savo šeimą. Jie kaltins save dėl to, nes galvos, kad nesugebėjo tavęs apsaugoti, nesugebėjo padėti. Jiems gali prasidėti depresija ir jie taip pat gali atimti savo gyvybes. Nemanau, kad to norėtum.. Taip, gyvenimas tikrai labai sunkus, bet negali pasiduoti. Šiandiena gal labai sunki, bet rytojus gali būti lengvesnis, nepamiršk to. Išeik į gamtą, pasivaikščiok, pasėdėk po medžiu. Pažvelk į gerąją pusę - malonu žinoti, kad tu esi šio pasaulio dalis, kad tau buvo suteikta gyvybė. Gyvenimas nestovi vietoje, bėdos sprendžiasi. Anksčiau ar vėliau jos visos išsispręs ir pažvelgęs/usi atgal į praeitį galės didžiuotis savimi, nes tu tai ištvėrei, tu buvai stiprus/i. Sunkumai mus daro stipresniais, suteikia mums išminties, kad nedarytume tų pačių klaidų ir vėl. Mes atėjome į šį pasaulį mokytis, patirti meilę, laimę, liūdesį, netektis ir t.t., vien tik tam, kad kažko išmoktume. Prisimink vieną dalyką, kad žvaigždės negalėtų šviesti be tamsos. Tu turi pereitį šį sunku laikotarpį. Nepatyręs/usi skausmo nežinosi kokia yra laimės ''kaina''. Sunkumai mus išmoko vertinti tą, ką turime. Nedaryk to.. Tikrai neverta. Kaip ir minėjau - gali parašyti privačią žinutę. Sėkmės ir stiprybės tau. Iki.

Benamis

@nezinooo, perkeliau tema, kadangi diskusija vyksta ne ta kryptimi.

Linkiu stiprybes.

SPACE

Šiame pasaulyje gyventi nelabai yra prasmės. Gal materialistams, taip. Mirties metu įvyksta tox "judgement", tu atsijungi nuo gyvujų elektromagnetinio lauko. Pagal tavo siela rodo, kad tau bus reinkarnacija. Žemė yra karantino režime, todėl gali būti uždaryta visai.

Aukštyn