Čigonių burtai

Pradėjo coliuke, rugsėjo 27, 2012, 16:58:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

coliuke

Nuo seno romų tautybes moterys ir burtai buvo tarsi neatsiejama....net tautosakoje yra posakių, dainuškų pvz: Čigonele burk burk....
Taigi butu idomu suzinoti jusu nuomone ar romu tautybes moterys kuo nors įpatingos, ar iš tiesų turi sugebėjimų ir polinkį į magiją ir burimus, ar jos tiesiog puikios psichologes, turinčios aštrų liežuvi?
Šia tema sugalvojau sukurti, nes šiandien į darba buvo užsukusi čigonė, ale ieškojo mano koleges bet jos neradusi priskreto prie manes...sakė kad iš akių mato kad man reikia išsiburti...na norėjau aišku ja atsikratyti, bet pati nesu iš tų žmonių kurie moka griežtai pasakyti ne deja, o mano gražus mandagus atsisakinejimai nepadejo... ::) na ka isbure ji mane su taro kortom....pripaistė visiškų nesamonių, nu  tiesiog tokių kokių mano gyvenime nebuvo...kad mane ten įskaudino vaikinas, kad turėjau nuostolių piniginių ir pan.
Dar sakė man nesiseka nes aš nužūrėta ir ji galinti tai nuimti....žodžiu pralinksmino kaip reikiant ir uz tai paprase 30lt :D daviau gal 3, nes tuo metu nieko neturejau piniginej  :D
tai va ar teko su jom susidurti, gal teko susidurti ir su tikrai turinciom sugebejimu ar kaip ir man teko laime susipazinti su sarlatane ? :)

Benamis

Citata iš: coliuke  rugsėjo 27, 2012, 16:58:13
pripaistė visiškų nesamonių, nu  tiesiog tokių kokių mano gyvenime nebuvo...kad mane ten įskaudino vaikinas, kad turėjau nuostolių piniginių ir pan.


Tai reikejo jai ta pasakyti ;D

Phoenix

Na, paprastai būrėjos nelabai turi kokių nors magiškų savybių, greičiau jos yra vidutinės arba geros ''Cold Reading'' technikos taikytojos. Tokie žmonės moka skaityti neverbalinius žmonių kūno ženklus, signalus. Pavyzdžiui, uždavus klausimą, jie instinktyviai pastebi asmens reakciją (kūno signalai, gestai..) į teiginius ar klausimus ir pagal ją nuspėja žmogaus situaciją, kaip jis jaučiasi, ką galvoja ir t.t. Bet tavo atveju čigonė turbūt neturėjo nei to nei to, ji tiesiog sakė teiginius kurie galėtų tikti daugumai asmenų  ;D

paragraf 78

Neseniai teko padiskutuoti su vienu kinijoje gyvenančiu lietuviu kuris rašo doktoratą apie Či energijos panaudojimą. Tai jis išsakė įdomią mintį, jog čigonai todėl taip gerai mausto ir prakeikinėja žmones, nes jų tauta nesąmoningai geba panaudoti Či energiją.
Idėja pasirodė tikrai įdomi.

A.C.A.B

Man tai visada buvo įdomu jeigu, tarkime, žmogus turi galių matyti ateitį/praeitį, tai Jums neatrodo keista jog nėra išnaudojamos visos atsiveriančios galimybės (loterijos bilietai, akcijų birža, lažybos ir pan.) , o vaikštoma po įstaigas ir 'varažinama' už 3lt ar atidaromi smulkūs būrimo namai ar pan?

Aš, aišku, neatmetu tokios galimybės, kad kažkas TAI gali, bet dar neteko matyti bent kiek rimtesnių įrodymų. Kaip kažkas jau minėjo, daug ką reiškia kūno kalbos skaitymas, pasak vieno specialisto, žmogus bendravimas susideda 97proc iš kūno/veido judesių ir tik 3proc žodžių...

P.S. Coliuke, pažiūrėk ar visi telefonai, tušinukai ir pieštukai vietoj  :D

astropasaulis

Citata iš: A.C.A.B  lapkričio 20, 2012, 18:10:20
Man tai visada buvo įdomu jeigu, tarkime, žmogus turi galių matyti ateitį/praeitį, tai Jums neatrodo keista jog nėra išnaudojamos visos atsiveriančios galimybės (loterijos bilietai, akcijų birža, lažybos ir pan.) , o vaikštoma po įstaigas ir 'varažinama' už 3lt ar atidaromi smulkūs būrimo namai ar pan?

Galbūt, kai žmogus turi kokių galių ir nori jas panaudoti siekiant materialios naudos, tos galios yra tuo metu užblokuojamos? Juk įvairios galios būna tam, kad padėtų kitiems (gydytų), o ne, kad pats žmogus pralobtų. :)

Karolis

Tai tikriausiai tada tos galios yra kažkieno duotos, jei žmogus jų negali valdyti.

eternal.bliss

paprastas dalykas, kas moka gerai tiem nereikia rodyti kitiem, jie tuo gyvena ir niekas net nesupranta. O kas nemoka arba vos vos moka, tie bando pasidaryti pinigų.

Markamis

Prisimenu mum kažkada dailės mokytoja pasakojo ( mokytoja mėgo apie visokius tokius dalykus pašnekėti, gaila, kad tada buvau dar mažiukas ir jau kitoje mokykloje esu ), tai principe jos pažiūrį į žmogų ir bando spėlioti, tarkim, yra žiedas ant rankos - vedęs ir pan.

Aukštyn