Vudu lėlė?

Pradėjo lietuvis002, liepos 18, 2013, 23:10:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lietuvis002

Sveiki  :-\
Gal forume yra žmonių turinčių asmeninės patirties apie Vudu lėles? Aš pats tik šiandien jomis susidomėjau, sužinojau, kaip jas pagaminti, keikti žmogų. Tačiau tokių dalykų nedarau. Yra čia apsišvietusių žmonių apie šias lėles? :)

Teroras

Tai pasidalink informacija kuria gavai.

Kazkokia neaiski man anomalijos pozicija kas liecia magijos tematika... Yra tam specialiai skirtos temos, bet atsakymai visur vienodi: nebandyk, tau bus tik blogiau... Tai kam tada is viso cia laikyti Magijos ir burtu kategorijas? Koks jums skirtumas blogiau bus ar geriau, jeigu kas nors ka nors zino, tai tegul pasidalina info, ypac dabar kai atsirado galimybe slepti zinutes turini...

lietuvis002

http://apiemistika.lt/burtai/kaip-pasigaminti-vudu-lele/

Štai jums ir receptas :)
Rašiau ilgą žinutę, bet išsitrynė kažin kaip :?

Kokių pasekmių galima susilaukti po to?
Beje vos ne tą patį skaičiau kažkokios juodos magijos knygoj :)

Teroras

Galvojau kazkokia kita info turesi... Ta informacija kuria nurodei jau buvau skaites, ir zinant, koks saltinis ja pateike, tai dar klausimas ar informacija yra teisinga :) Cia jau tikiuosi kiti nariai gales atsakyti, kurie labiau sioje srityje nusimano :)

lietuvis002

Nemanau ar šaltinis turi esmę. Juk apiemistiką ištraukė tai iš kažkur kitur, nes aš esu skaitęs dar vieną receptą tai kaip ir vienodai aprašyti "ingradientai". Vėl paknaisiosiu netą ir rasiu anglišką variantą - išversiu. :)

Master

#5
liepos 19, 2013, 12:37:19 Redagavimas: liepos 19, 2013, 17:33:40 by Master
Simpatine magija. Per daigta paveikiamas zmogaus astralas. Lelyte tapatinama su auka. Jai atliekamas krikstas, komunija,suteikiamas aukos vardas. (taip daro turbut tik krikscionys). Zmogus per lelyte veikia aukos astralini kuna. Veliau lelyte skandinama, badoma, uzkeikiam ir berods pakasama aukos teritorijoje (jei nemaisau). Kalbu is savo ziniu bagazo, todel galiu smarkiai klysti.

lietuvis002

gal žinot  kokios pasekmės būna tai aukai? ty ar lieka žaiza ar tik skausmas, ar gali kaulai lužti ir t.t.

beje mažas dar visai mačiau filmą apie pasaką, kai senė užkeikė lėlę ir darė su kažkokiu žmogum betką, pirma nulaužė koją, vėliau įmetė į vandenį :)

Strategas

  Žinau tik vieną - viskas sugrįžta bumerangu tik 3x didesnėmis pasėkmėmis. Tau.
  Verta pamąstyti.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Strategas  liepos 19, 2013, 15:55:58
  Žinau tik vieną - viskas sugrįžta bumerangu tik 3x didesnėmis pasėkmėmis. Tau.
  Verta pamąstyti.



Pacituosiu vieną iš savo straipsnių.
Citata
Trijų dėsnis iš esmės skelbia , kad tai ką padarei trigubai grįžta atgal. Nors jo principas panašus realiame gyvenime (pavyzdžiui trenksi kam nors į veidą, lauk to paties atgal), magijoje tai nevyksta taip paprastai, tai subjektyvus dalykas ir pasekmių gali ir nebūti,nebent pats magas to norės.
Vienintelis būdas kaip Trijų dėsnis galėtų paveikti magą yra šio dėsnio laikymas tiesa. Tuomet tai nėra kokia nors visuotinė jėga, kuri prižiūri tave ir pasirūpina kad gautum tinkamą atlygį už savo veiksmus, o tiesiog paprastas paaiškinimas kodėl magui nutiko vienas ar kitas dalykas. Galbūt rytoj užsimesi ką nors ant kojos. Galiu patikinti, tai nėra dėl to, jog iš kažko šiandien pasijuokei. Tačiau magas, kuris priėmė trijų dėsnį, tikės, jog pravardžiavimas ir svorio užkritimas ant kojos yra tiesiogiai susiję. Šis tikėjimas nėra visuotinai teisingas, tačiau egzistuoja kaip tiesa tikinčiojo mąstysenoje. Galiausiai jeigu tikite Trijų dėsniu, apribojate save. Tačiau jeigu jums tai tinka, darykite tai, niekas jūsų nestabdys. Tiesiog žinokite kad pasirinkote paklusnumą.

lietuvis002

Galima sakyt - jei tiki tuo dėsniu, po nelaimės tu galvosi, kad čia dėl magijos. o kitas žmogus - kad čia atsitikimas.

Beje dar ir sėkmės vudu lėlė yra,knygą atsisiųnčiau, tai ten kelios tos lėlės. Kažkodėl vis manau, kad mane kažkas prakeikę nuo seniau, nesvisi sako kad man nesiseka ir aš pats žinau, kad nepasiseks ;D

eternal.bliss

Mano požiūriu tai ne tai, kad tau gryžta atgal o tai, jog tu nusikeli į būseną, sąmonę kurioje tos pačios jėgos pradeda tave veikti. Tam tikrose sąmonėse arba realybėse, (nes iš esnės jos visiškai susijusios) tu net negali daryti tam tikrų konkrečių dalykų.

Jeigu sunku suvokti: Kova tarp angelo ir demono gali vykti tik tuomet jeigu jie susitinka "žemėje"(taip sanakt) tarpiniame ligmenyje. Kovoje turi dalivauti abu dalyviai.

Taip pat ir čia, jeigu tu kenki kitam žmogui, nusikeli į realybę kurioje tau potencialiai bus tas pats.

Master

Kaip Lewis ir sake, noredamas apnuodyti kita, turi kaip rupuze kaupti savyje visus nuodus ir pirmoje vietoje apnuodyti save. :D

Aukštyn