Magija: Perkūnas iš giedro dangaus.

Pradėjo Kaduceus, vasario 16, 2013, 18:16:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Na juk buvo pasakyta:

Citata iš: Kaduceus  vasario 16, 2013, 18:16:20
Tarp mago ir bepročio yra tokia plona linija, kad jie abu žengia koja kojon. Taip. Magija yra kontroliuojama beprotybė.

Marius

Kas tu čia toks būsi, kad man dalintum įsakymus? Tu achujel štoli vapšė? Tu čia mane nori ant glotkės paimt ar kaip čia šitą tavo bezobrazę suprast? Šūdmalį tu šūdmalį... Pasikark nx!  ''

Va čia tai tikro mago magiški žodžiai..Tiesiog užburiantys :-D...

enoch

zymiai etiskiau elgiasi..hehe matot kur zmogu nuveda zmogiskos filosofijos ir nusisukimas nuo dieviskosios tiesos

Sephriel

Na,tiesiog jis elgiasi pagal savo pamineta punkta,niekam neleisdamas juom minipuliot-kontroliuot,gasdint nebutais dalykais ir t.t. Is PM susidare ispudis,kad jis "tamsusis".Na paprastu zmoniu kalba tariant "stiprieji valdys,silpnieji parklups".
Tai nera blogai,evoliuciniu atzvilgiu netgi privalumas.Kai kiti atsuka antra skruosta,jie smogia atgal,kai kiti verkia ar puola i nevilti,jie panaudoja pykti ir neapykanta kaip evoliune varomaja jega.Jei reikes-jie "lips per galvas".Patinka tai kam ar ne,bet as skaitau,kad tai evoliucines grandines virsune,ateitis ir vieniteliai kas turi potenciala isgyventi apokalipsinius/postapokalipsinius scenarius ar paverst niekais NWO,illuminati ar bet ko kito kas kesintusi i ju asmenine erdve/laisve uzmacias.
Tai nera blogis.Tai nera geris.Tai tiesiog kryptingas siekimas/koncentravimasis tik i tai kas nesa tau nauda.Apsistojimas ties isskirtinai dektrukcinem arba valios primetimo galiom/ magija.Is "fokusu" prafiltuojama tik tai kas naudinga-telekineze,pirokineze,valios primetimas kitam(samones kontrole telepatijos pahrindu).Na o "fokusais"  vadinu dauguma beverciu praktiku kaip PSY Balls ir pns.(cia kad suprastumet is kurios parapijos).Tamsiuju emociju naudojimas kaipo varomoji jega ir yra tas laiptelis kuris iskelia auksiau kitu.Cia kaip is tos dainos ("what doesn't kill you,makes you stronger").

P.S. atleiskit,kad issipleciau ar bus panasu i offtika,tokiu atveju supraskit tai kaip atsaka/reposta/interpretacija i Tinsolder paviesinta PM.

.L.U.T.H.O.R.

#19
vasario 16, 2013, 23:40:24 Redagavimas: vasario 16, 2013, 23:42:27 by Šešėlis
Sephriel, pamiršai paminėti tuos kurie stovi per vidurį. Tuos kuriems tu nesuduosi net pirmą kartą per veidą, tuos kurie nepuola nei vienon kraštutinybėm(neviltis ar pyktis). O tokių yra. Tai ką jie pasiekia, nei "tamsiesiems" kaip sakai, nei silpniesiems pasiekti. Kadangi galiausiai "tamsiųjų" laukia savidestrukcija. O silpnieji, na jiems belieka pasirinkimas arba atsistoti arba klūpėti. Tuo labiau, kad tuos pačius tamsiuosius dėl jų kietakaktiškumo dar lengviau valdyti ;)

Marius

Juos valdo tai,ką jie mano valdą...nieko nėra už dyka..

Master

Nepykit, bet Sephriel kalbos skamba šiek tiek satanistiškai (bent jau pats požiūrius). Neimkit į širdį, tai tik mano nuomonė :)

Kaduceus

Žmonės nieko bendro neturintys su magija, nežinantys nieko, gyvenime nematę nieko aukščiau už astralines lervas, man aiškina, kas yra magija, kas yra Dievas ir šaiposi iš manęs nes sesupranta, ką aš noriu pasakyt. Platina žinutes, kuria intrigas, lyg aš tikrai kažką tokio baisaus parašiau, kad reikėtų tai daryti. Tai va kur mes nusiritom, aklas aklą veda. Aš esu toks žmogus, jeigu pajaučiu, kad kažkas bando mane kontroliuot, šiuo atveju bande psichologiškai palaušt mane prieš mano valia, aš pasidarau labai labai blogas žmogus, jeigu būtųme gyvai sėdėja, labai tikėtina, kad šiuo metu ištinęs veikėjas vaikščiotų. Jums patinka tai, kad jūs visi save palaikot siaurame suvokime, ir va aš atėjau, parašiau straipsnį ir aš esu išprotėjęs pagal jus.. Pagalvokit, ar jūs turit nors kanors bendro su dvasingumu? Jeigu jūs kažko nesuprantat, šiame amžiuje, kai pasaulis kelias iš miegų, manot, kad jūs tobulėjat? Aš tiesiog esu labai nusivylęs, nes Lietuvoje yra tik keletas magų, visi kiti tik sako, kad jie išmano magiją. Jeigu išmanytumėt, nesakytumėt, kad tai kanors bendra turi su blogiu ir tamsa. O tuo tarpu, jūs patys tamsą skleidžiat. Jūs net neturite gerai ištreniruoto astralinio kūno, ką jau kalbėt apie aukštesnį suvokimą.. Magija - menas, jis įsisavinamas kaip ir visi kiti menai, įdedant daug sunkaus darbo. O tai, kad galvoji, jog tu supratai kitą autorių, ir gali vadintis save magu, yra apgailėtina. Avių banda laukianti, kol jiems bus pasakyta ką daryt.

Sephriel

Kaip matau diskusija krypsta i asmeniskus ir tuoj tuoj bus bandymai  perkast vienas kitam gerkles del skirtingu ideologines/hierarchines/klasifiicines sistemu naudojimo ir siaip alter ego.
Typical,kasdieniska ir tuo paciu didelis burbulas is nieko del nieko.Taip sakant kai stebuklai tampa kasdienybe tu tiesiog ju nebematai.
Cia lygiai lygiai tokia pat situacija kaip terminologijos skirtingas suvokimas ir naudojimas,taip ir dogmine hierarchine klasifikacine sistema kuria grindziama,kad mano tiesa yra vienintele veda tik i tuscia laiko ir enregijos svaistyma.Na ir gardzius pietus vampyrams.
Cia tiesiog tokia (sub)objektyvi mano izvalga kur link sis postas veda ateities atzvilgiu

paragraf 78

Kaducėjau, niekas tavęs nebando kontroliuoti. Toks klausimas čia forume dažnai užduodamas tiems kas pasakoja koks kietas yra kokioje nors srityje. Mes esam žmonės, o žmonės reikalauja įrodymų. Kiek buvo čia tokių pasakorių dar nei vienas tinkamų įrodymų nepateikė. Pašnekėdavo, pasigirdavo ir dauguma dingdavo iš forumo. Tu kaip matau greičiausiai esi vienas iš tų pasakorių. Daug šneki, o vos paprašius parodyti savo galias kontroliuojamoje aplinkoje, bruki uodegą ir puoli paprašiusįjį.
Peršasi tokia išvada, jog tu iš tiesų nieko nemoki, tik daug šneki. Pašnekėti kiekvienas gali ir dar protingiau. Tačiau įrodyti savo galias... na to dar forume nebuvo, tad būtų smagu jei sutiktum ką nors pademonstruoti kontroliuojamoje aplinkoje.
Tarkime buvo vienas atvejis kai buvo tariamasi jog žmogus teigiantis jog gali keliauti astrale, turėjo aplankyti TinSoldierio namus ir nupasakoti aplinką. Jis to nesugebėjo padaryti ir visaip pradėjo išsisukinėti. Tu dabar darai tą patį.

Master

Bah, Konduseus - pasakysiu tau suvokiama kalba. Tavo reakcija į Tin Soldier pasiūlymą tebuvo tavo suvokimo į šį pasaulį atspindys :D. O jei rimtai, lietuvoje pilna gabių talentingų žmonių, niekas tau nieko neaiškina, o išsako savo nuomone, ir tas ¨ užsipuolimas ¨ iš mano pozicijos, buvo visai etiškai išsakytas, o iš pačio pozicijos turėjo atrodyti, kaip visai smagus pabandymas. Na, bet kai gyveni apsuptas savo pesimizmo, tai ir aplink matai vien bloga. Tvarkyk gyvenimą brolau, nes ¨puolimo¨ pozicijoje stovintis žmogus apie save pasako labai daug. Dažnai patiri stresa, o gal kiša koja charakteris (tarkim drovumas). Nes gyvenimu nesiskundžiantis žmogus, nepuls dėl menkniekiu :)

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  vasario 17, 2013, 08:22:36
Tarkime buvo vienas atvejis kai buvo tariamasi jog žmogus teigiantis jog gali keliauti astrale, turėjo aplankyti TinSoldierio namus ir nupasakoti aplinką. Jis to nesugebėjo padaryti ir visaip pradėjo išsisukinėti. Tu dabar darai tą patį.


Jei neklystu, tokių žmonių buvo bent jau 3 :? Ir mažiausiai vienas žmogus(man atrodo, kad 2, bet antro nebeprisimenu tiksliai :D ) buvo pakankamai atsakantis už savo žodžius, kad susisiektų per skaipą ir pabandytų. Na, dėl įvairių priežasčių, jo teigimu, vis nepasisekdavo pasiekti tikslo. Bet žmogų bent galima gerbti už tai, kad sąmoningai viešai nemelavo ir pats tikėjo tuo, ką kalba.

Citata iš: Kaduceus  vasario 17, 2013, 05:32:55
Žmonės nieko bendro neturintys su magija<...>


Nereikia lialia... Skaičiau Harį Poterį, taip kad mano ezoterinės žinios nėra prastesnės už tavo.

Citata iš: Kaduceus  vasario 17, 2013, 05:32:55
Jeigu būtųme gyvai sėdėja, labai tikėtina, kad šiuo metu ištinęs veikėjas vaikščiotų.


Būtum užvaldęs bičių spiečių ir paleidęs į mane? Ar spragtėlėtum pirštais ir prisikėlę mirusieji mane užkrėstų kokia liga? Ar suplotum delnais ir ant šluotų atskridusios raganos užmestų ant laužo mane? O gal pamotum burtų lazdele, ir susitvarkytų tavo nestabilūs nervai?

Sorry, paskutinė mano žinutė off-topic. Nesusilaikiau tiesiog.

bs2000

nu jo cia nesamones prikalbejai  ???

crystal

Joo....Aš tai po tokios „mago išmintimi" dvelkiančios žinutės šito žmogaus tolimesnius postus stengčiausi daugiau ar mažiau ignoruoti. Tiesiog pasimatė labai nekoks mentalitetas. Ir šiaip pradedu pastebėt, kad kuo daugiau koks žmogelis skelbiasi turįs kažkokių galių, tuo jis daugiau turi psichologinių problemų. Ir tikrai nemanyčiau, kad čia dėl magijos. Greičiau psichologinės problemos glaistomos magijos praktikavimu. Sritimi, kurioje gali įtikėti, kad esi galingas, gali paveikti kito valią ir laikyti save kažkuo. (Aišku aš čia ne apie visus magiją praktikuojančius ).

enoch

Kaduceus kam tu domiesi ar uzsiemi kazkokiais dalykais jeigu jie tave veda I tamsa ir nepadeda saves kontroliuoti...manau "atsibudes" zmogus kuris yra mylintis.

Aukštyn