Ar Žemė - plokščia ? ( Flat Earth )

Pradėjo Linas Esu, rugpjūčio 29, 2017, 13:43:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

pilkasai

Linas esu, pasiskaityk savo postus is sono ir susimastyk aplamai ka cia veiki ir ar tau cia vieta, tu ne tik , kad neskatini diskusiju (tiek sioje tiek kitose temose) taciau jas slopini ir nepagarbiai bendrauji su kitais forumo dalyviais, pats laikas susimastyti ka cia veiki, nebent esi visazinis ir visapatyres pasaulio bambis. Turek truputi gedos, supratimo ir pagarbos kitiems forumu dalyviams bei Ju nuomonems.

Linas Esu

#136
rugsėjo 25, 2018, 21:42:39 Redagavimas: rugsėjo 25, 2018, 21:50:20 by Linas Esu
Citata iš: pilkasai  rugsėjo 25, 2018, 20:45:25Linas esu, pasiskaityk savo postus is sono ir susimastyk aplamai ka cia veiki ir ar tau cia vieta, tu ne tik , kad neskatini diskusiju (tiek sioje tiek kitose temose) taciau jas slopini ir nepagarbiai bendrauji su kitais forumo dalyviais, pats laikas susimastyti ka cia veiki, nebent esi visazinis ir visapatyres pasaulio bambis. Turek truputi gedos, supratimo ir pagarbos kitiems forumu dalyviams bei Ju nuomonems.
Dar vienas snowflake...

Susikurk sau atskirą kampą, kuriame galėsi vertinti kas gali būti forume, o kas ne (nepamiršk prisegti savo forumo bendravimo etiketo taisyklių). O jei netyčia ir tai nepadės, visada savo 'objektyvumą' (vaikišką nepasitenkinimą) gali išlieti delfi.lt . Abejoju ar kam šioje temoje įdomu skaityti tokius tavo pezalus. Tik bereikalingai spamini temą

pilkasai

labai gaila, bet savo tokiu atsakymu tik irodei , kad buvau teisus, del tokiu kaip tu sis tinklapis ir merdi, liudna.

Linas Esu

#138
rugsėjo 26, 2018, 08:33:15 Redagavimas: rugsėjo 26, 2018, 08:59:11 by Linas Esu
Citata iš: pilkasai  rugsėjo 26, 2018, 08:31:21labai gaila, bet savo tokiu atsakymu tik irodei , kad buvau teisus, del tokiu kaip tu sis tinklapis ir merdi, liudna.
Man tap pat tavęs gaila...

Dar kas nors ?

San IL

Citata iš: AliusGalite pasiskaityti va cia.
http://www.nzt.lt/go.php/lit/Nuolat-veikianciu-gps-stociu-tinklas
O ar kas nors skaitė iki galo?

 Kodėl flat earthinink'ai užuot rinkę tikrai įdomius faktus, pasirenka nesąmones ir suplaka viską į vieną?

 Na, kas man paaiškinsite, kas tame linke yra aprašyta ir kodėl tai niekuo nesusiję su GPS palydovine pozicionavimo sistema?

vytra

Citata iš: San IL  rugsėjo 28, 2018, 06:01:56Na, kas man paaiškinsite, kas tame linke yra aprašyta?
- tos stotys šiuo metu neteikia "realaus laiko" paslaugų, jos skirtos itin didelio tikslumo geodeziniams matavimams +/- 10 milimetrų, bet skaičiuoja iki 12 valandų.


San IL

Citata iš: vytra  rugsėjo 28, 2018, 10:18:26- tos stotys šiuo metu neteikia "realaus laiko" paslaugų, jos skirtos itin didelio tikslumo geodeziniams matavimams +/- 10 milimetrų, bet skaičiuoja iki 12 valandų.


Bravo, teisingas atsakymas :)

 Bet matai, pagavo žmogus žodį "GPS", pagavo LitPOS antžeminių stočių tinklą ir viskas - žemė plokščia.

SPACE

@San IL O tai kaip žmonės 1930-50mm. klausėsi radijo iš Amerikos. Retransliacinių stočių buvo mažai ir jos buvo nedidelio galingumo.

vytra

Citata iš: SPACE  spalio 03, 2018, 20:04:46Retransliacinių stočių buvo mažai,  jos buvo mažo galingumo.
- Žemės planetą gaubia aukštutinė atmosferos dalis, kuri stipriai jonizuota kosminių spindulių, vadinama "jonosfera". Nuo jonosferos atsispindi radijo bangos ir galimai net keletą kartų. Kadangi jonosfera yra dinamiška (svyruoja sąvybės ir aukštis), todėl pas Amerikos balso klausytoją patenka skirtingų fazių atspindžiai, sudarydami pulsuojančią interferenciją. Klausytojui tai pasireiškia kaip balso svyravimai nuo aiškaus iki visiško dingimo.

Pastaba: ultra aukštų dažnių radijo bangos šį sluosnį kerta kiaurai, todėl televizija ir FM priimami tik matomumo zonoje. Kas liečia galingumus, tai 1930 metais jau buvo kilovatų galios siūstuvinės vakuuminės lempos.

SPACE

Bet tai kaip tada su trumpabangininkais, būtent jie naudoja ultra trumpąsias bangas ir tą atsimušimą nuo jonosferos. Kitaip jų signalas išeitų į kosmosą. Ir tai susiję su Žemės forma. Kas įdomu, pas juos yra baltosios zonos. Jie pagauna 100-tus kontaktų iš Australijos, Japonijos, Amerikos, bet niekada iš Argentinos.

Breaking news: bilevičiūtė paviešino nuogas gražulio nuotraukas.

vytra

Citata iš: SPACE  spalio 05, 2018, 13:11:57.. kaip tada su trumpabangininkais, būtent jie naudoja ultra trumpąsias bangas ir tą atsimušimą nuo jonosferos.
- "trumpabangininkai" naudoja trumpųjų bangų diapazoną, kuris yra 30 iki 10 metrų ilgio. Senas terminas "ultra trumpos" buvo kažkur nuo 10 iki 1 metro. Toliau: vadinosi decimetrinis, centimetrinis ir milimetrinis diapazonas, naudotas kariškių. Dar buvo "ilgosios bangos" ir "super ilgosios", antrąsias naudojo povandeniniam susisiekimui.

Pastaba: mėGėjai naudoja ir aukštesnius dažnius, bet tada ryšį užmezga su atspindžiu nuo Mėnulio arba meteorų. Baltosios/Juodosios dėmės yra skirtingos kiekvienam regionui, jos susidaro ten, kur tiesioginis matomumas baigiasi, o atspindžio kampas pralenkia.


SPACE

Nelabai susiję su astronomija, bet štai kaip gali būti mątomi objektai danguje dėl atmosferos.



Linas Esu

Citata iš: SPACE  lapkričio 08, 2018, 18:58:52Nelabai susiję su astronomija, bet štai kaip gali būti mątomi objektai danguje dėl atmosferos.
Kaip ?

vytra

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 10, 2018, 23:55:15Kaip ?
- Atėjistai nuolat mėgina "panaikinti begalybę", todėl kuria vis naujus ir naujus "baigtinius modelius". Tai ir mažytė baigtinė Žemė mažyčiam baigtiniam holografiniam skliaute ir galų gale mažytė plokščia Žemė mažytėje baiktinėje uždaroje erdvėje, kur Mėnulis yra LED lemputė, o Saulė yra gera sena sovietinė 200W kaitrinė.

- Kam tai? Tam, kad net "Atėjistai" supranta: begalybės jie nepaaiškins!

Išvada: pavyzdžiuose pateikta bendrai apgaulė, padaryta žmonių, išmanančių "3D engine". Sakykim neseniai aš irgi nusifilmavau virtualioje 3D erdvėje, kur vaikščiojau po ateivių laivą!

Pastaba: holograma nėra tas pats, kas 3D grafika. Dabartinėmis technologijomis, hologramos formuojamos tik lazeriais, o mobiliakais tik 3D grafika.

SPACE

@ Linas Nesu O kaip dažnai matomi angl. sundogs: kai saulė leidžiasi, iš šonų matomos 2 netikros saulės.

atmosferiniai efektai:

Cirrus. - Detached clouds of delicate and fibrous appearance, without shading, generally white in colour, often of a silky appearance.
Cirrus appears in the most varied forms such as isolated tufts, lines drawn across a blue sky, branching feather-like plumes, curved lines ending in tufts, etc. ; they are often arranged in bands which cross the sky like meridian lines, and which, owing to the effect of perspective, converge to a point on the horizon, or to two opposite points (cirrostratus and cirrocumulus often take part in the formation of these bands).

šitus dažniausiai maišo su chemtrailais.

Fata Morgana. - A complicated form of Mirage in which multiple images of an object are produced ; these images are frequently elongated. It is produced by several layers of air of different refractive indices.


Aukštyn