Jau greitai mus snipines gatves zibintai?

Pradėjo Benamis, birželio 05, 2012, 13:23:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Naujos kartos gatves zibintai jau veikia Cikagoje, Detroite ir Pitsburge. Kuo gi sios naujos kartos gatves zibintai ipatingi? Ogi tuom, kad gali: matyti, girdeti ir net kalbeti - zinoma nereikia suprasti viska tiesiogiai.

Naujos kartos zibintai filmuoja 360 laipsniu kampu, irasineja garsa (pvz. jeigu jus salia zibinto kalbesite mobiliuoju telefonu, jusu pokalbis gali buti irasytas ir pns.). Taip pat zibintuose yra imontuoti garsiakalbiai per kuriuos gali buti duodamos tam tikros komandos.

Zinoma oficialiai teigiama, kad tai tik tam, kad "apsaugoti zmones" nuo ivairiu gresmiu (terorizmo ir pns.), taciau mano manymu tai tik dar labiau irodo, kad valdzia nori kuo labiau kontroliuoti paprastus gyventojus (prisiminus chipus kuriuos nori idiegti kiekvienam po oda). Nezinau, gal man paranoja, taciau man tai labai nepatinka.



Patiko Youtube komentaras:

CitataCool.. those speakers will really let me know what my masters want me to do next !

I can't wait to receive my first command !! Thanks !

My masters are better than your masters.

TinSoldier

Kuo toliau, tuo panašiau, kad Orwell'o 1984-ieji ne grožinė literatūra, o ateities pranašystė :/

Benamis

#2
birželio 05, 2012, 13:55:28 Redagavimas: birželio 05, 2012, 14:01:14 by Benamis
Matau jau adminai 'pasiciupo' mano naujiena ir truputeli papilde ja pagrindiniame puslapyje. Sudomino kompanijos pavadinimas:

CitataIlluminating Concepts


Cia ka, jau atvirai tyciojasi is musu?

Imone tikra: http://www.illuminatingconcepts.com/

omcikas

#3
birželio 17, 2012, 23:42:27 Redagavimas: birželio 17, 2012, 23:46:21 by omcikas
aha man irgi uzkliuvo kompanijos pavadinimas... jei tai butu tiesa tai manau uz projekta butu atsakinga  kompanija kokiu nekaltu pavadinimu, o dabar jau vien del pavadinimo yra dziaugsmo samokslu kurejams.. zodziu nelabai man tai itikima..
Nors pala ...nuorodos nemaciau.. pasirodo tikrai yra tokia kompanija ir tikrai sprendziant is interneto tinklapio si kompanija dirba su apsvietimu.. hm idomiai..

.L.U.T.H.O.R.

O tai kuo jums nepatinka Illiuminating Concepts? Čia tas pats kaip Hitleris svastiką panaudojo ir dabar tai pasidarė blogas ženklas.

Aukštyn