Aptikta planeta siunčia gyvybės signalus Žemei

Pradėjo Benamis, sausio 06, 2013, 23:46:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Pasirodo, kad visai neseniai atrasta planeta, kurioje yra tinkamos sąlygos gyvybei, gali jau būti gyvenama.

Žinomas australų astronomas Ragbiras Bhatalas įsitikinęs, kad naujosios planetos rajone pastebėjo mįslingas blykstes. Pasak pačio R. Bhatalo, blykstelėjimus, kurie primena lazerio šviesą, jis pastebėjo dar 2008-aisiais, o tik po dvejų metų buvo atrasta Gliese 581 g. pavadinta planeta.

"Tos planetos gyventojai lenkia mus technologiniu požiūriu galbūt 1000 metų į priekį arba šiek tiek daugiau." - savo pranešime teigia mokslininkas.

Visa naujiena: http://anomalija.lt/2013/01/neseniai-aptikta-planeta-siuncia-gyvybes-signalus-zemei/

Ka manote? Kazkas is tikro yra ar tiesiog "truputeli" perdeda mokslininkas? :)

omcikas

na jei planeta yra "vos" už 20,5 šviesmečių tai galimai 1000 metų mus lenkiančiai civilizacijai neturėtų būt sunku nukeliaut tokį atstumą.
Laukiam kol protingieji atvyks su mumis susipažint  ;D

astropasaulis

Maniškiai.

Marius

Maniškiai.''

Labai tikiuosi,kad tai tik ironija....

eternal.bliss

Turi apsvarsatyti tokius dalykus: 1- jeigu dabar masiškai visame pasaulyje prasidėtų ateivių nusileidimai, ir susitikimai su mąsėmis- dauguma išsigastų, ir tikrai taip nutiktų, nes žmonės kurie juokiasi ir t.t. netiki, jie tiesiog pakrauptų kai taip ivyktų. Todėl tai atitolina betkokį masinį įvikį susijusį su jais išskyrus matymą jų laivų, miglotus prisiminimus ir t.t
2. Jeigu jie yra 1000m labiau tehnologiškai pažengę, jiesm męs atrodom visiškai kitaip. Ar tu norėtum nukeliauti su savo žiniomis atgal 1000m? tave sudegintų tiesiog, visiškai neprimtų ir nesuprastų. Todėl taip ir dabar, visuomenė nepajėgi priimti viso to.

Todėl išvadoje jeigu jie nori būti suprasti ir susitikti, visų pirmą visa populiacija turi žinoti, jog jie egzistuoja, ir kadangi jie tai gali padaryti tiktai per netiesioginį kontaktą, na manau per visus kelius einama ;D

la.benas

Nesenai visai atsitiktinai perskaičiau "Reptilija manyje", ir man labai patiko. Pradėjau domėtis viskuom, kas ten aprašyta. Labai daug puikių minčių, atsakė į daugeli klausimų. Taip pat aprašytas ateities spėjimo (patikrinimo) būdas veikia.

.L.U.T.H.O.R.

#6
sausio 08, 2013, 00:52:58 Redagavimas: sausio 08, 2013, 00:54:41 by Šešėlis
Ir realiai jei jie mus stebėtų, tai matytų, kas pas mus vyko prieš 20 metų :D Na tarkim jei pasikliautų tuo kas ateina su šviesa ir radio bangom :D Tai jei ten buvo lazeris, tai jie jį pasiuntė prieš 20 metų  :D  Ar teisingai mąstau?


Aukštyn