Legalizuokime pedofilija!

Pradėjo Benamis, birželio 19, 2012, 14:05:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bildukas

TinSoldier , na atleisk , taip ir nesupratau tavo pozicijos siuo klausimu. Tu tikrai pats sau priestarauji , arba , jeigu issireiskus paprastai ir liaudiskai "viena sedyne nori uzsesti 10 skyliu ". Tame paciame poste tu rasai "Bilduk , pedofilija yra liga ", cia pat tvirtini , kad "pedofilija yra socialinis konstruktas" ar "visuomene keiciasi ir poreikiai issiverze tampa naujomis normomis". Jeigu pedofilija yra liga , tai logiska isvada - liga reikia gydyti , neziurint kiek ligoniu ta liga serga , nors tai butu ir pasauline epidemija . Ar sunkiai sergancio ligonio pozymius reikia ivardinti kaip "socialine evoliucija ir progresu " ir "naujosiomis vertybemis" , kaip tu rasai ? Tarkim gydytojai israde vaistus nuo "pedofilijos ligos"  ir  didzioji visuomenes dalis noresianti tuos "ligonius" gydyti ,ar jie papuls i ta "uzsiciklinusiu , aklai neigianciu naujas vertybes " kategorija pagal tave ? Zmogus tuo ir skiriasi nuo mazuju simpandziu (Bonoba), kad jam suteikta samone mastyti , pasirinkti , laikytis moraliniu normu , laikytis 10 Dievo isakymu galu gale. Nes paskaicius tavo postus juos galima suprasti mazdaug taip - "ai , zinote , dabar man pedofilija yra slykstu ir nepriimtina , bet jeigu uz keliu metu kazkas nuspres , kad tai yra "naujosios vertybes" , as tam pritarsiu ir su dziaugsmu eisiu birbinti vaikus".  Tu gali pareiksti man , kad netiki Dievu ir panasiai ir bla , bla , bla .Taciau nuo to , kad tu tiki juo ar netiki , Dievas nenustoja egzistaves . Ir jis sunaikino istvirkeliu miestus Sodoma ir Gomora ir dar berods 5 miestus.  Zmogaus privilegija rinktis . Man niekas niekada neirodys jokiais argumentais , kad pedofilija yra "naujosios vertybes "ar "naujoji kultura" ar "naujosios normos' , kaip tu rasai.

TinSoldier

Aišku.. Mano žinučių iki galo niekas neskaito :))

Citata iš mano žinutės: "neieškok logikos, ar racionalumo, tai tiesiog liga ir tiek. (Ir vėlgi, liga vadinu tik todėl, kad tokios mūsų kultūros normos.)"

Kažkokių(sorryu, nepamenu kokių) genčių kultūroje moterys dulkindavosi su gorilomis. Kitose kultūrose žmonės dulkinasi su 13 metų mergaitėmis.

Pas mus - visa tai nepriimtina. Ir aš nesakau, kad tai turėtų būti priimtina. Aš viską suprantu, kodėl ir kaip tai blogai yra mūsų kultūros rėmuose.

Bet yra kultūros, kurios turi kitokius rėmus. Ir ten visiškai kitoks pasaulio suvokimas. Ir jie visi patenkinti taip ir gyvena. Mūsų vakarietiška sąmonė nėra niekuo geresnė už medžiotojų-rinkėjų gentis, gyvenančias kur nors Amazonės džiunglėse. Tiesiog mūsų sąmonės skirtingos.

Ir aš tik turiu galvoje, kad, jei natūraliai kada nors ateityje pasikeistų tie mūsų kultūros rėmai, aš nieko prieš tai neturiu. Ir neturiu galvoje 20 ar 30 metų tarpo. Turiu galvoje ne vieną šimtmetį ar pan.

Asasinas

Dar nepamirškim legalizuoti ir daiktofiliją. Juk daiktai irgi turi jausmus.  :D

Beelzebub

Na nežinau. Tinsoldier, pats savo kailiu būtum susidūręs su pedofilais, tai manau visai kitaip šnekėtum ir neaiškintum, kaip mes visi kažkada pradėsim dulkinti visokias trylikametes, nes pasikeis pedofilijos amžiaus riba ar dar kažkas, ar dėl to jog tai taps priimtina visuomenėje... Kiekvienas, nenukentėjęs nuo pedofilijos ar nesusidūręs su kažkuo panašiu gali daug šnekėti, ginti kažką ir pan.

paragraf 78

Ne kartą girdėjome apie "pedofilus kunigus". Atidesnius vertintojus suglumina faktai. Panašu, jog procentaliai pedofilijos atvejų tarp katalikų kunigų ne daugiau ar netgi mažiau nei tarp protestantų pastorių, mokyklų mokytojų, budistų vienuolių, islamo išpažinėjų ir kt.

Tai NEPATEISINA pedofilų kunigų. Kita vertus, akivaizdžios žiniasklaidos pastangos įpiršti miniai "kunigo pedofilo" vaizdinį stulbina. Švelnesnis paaiškinimas: iš visų minėtų soc. darinių Kat. bažnyčia vieningiausia ir artimiausia. Tad ją vertinti, apžiūrinėti, (ap)kalbėti paprasčiausia.

"O, kad kunigams būtų leista tuoktis… O, kad moterys galėtų būti kunigėmis… O, kad mokyklų mokytojai… gebėtų patraukti rankas nuo vaikų?"

Nuorodos tiems, kurie netingi skaityti angliškai ir nevengia pasitikrinti savo stereotipus:

http://www.religioustolerance.org/clergy_sex8.htm

http://www.religioustolerance.org/clergy_sex8a.htm

http://www.catholic-convert.com/wp-content/uploads/SexInProtestantChurches.pdf

http://www.dailykos.com/story/2010/09/28/906089/-The-Protestant-Pedophilia-Sex-Abuse-Pattern

http://old.post-gazette.com/forum/comm/20020303edjenk03p6.asp

http://www.nytimes.com/2007/06/16/us/16protestant.html?_r=1

http://www.wnd.com/2006/03/35370/

http://powip.com/2010/04/those-damn-catholics-and-their-pedophile-priests/

http://www.nolanchart.com/article6740-pedophilia-only-a-catholic-sin.html

www.ethicsdaily.com/news.php?viewStory=9149

http://www.nolanchart.com/article6740-pedophilia-only-a-catholic-sin.html

https://sites.google.com/site/minorityworldview/discussions/hemantha-s-rants/pedophila-among-the-clergy

http://www.wnd.com/2002/03/13263/

http://www.upi.com/Odd_News/2002/05/01/Feature-Buddhisms-pedophile-monks/UPI-81841020273948/

http://www.wikiislam.net/wiki/Islam_and_Pedophilia

http://www.islam-watch.org/AyeshaAhmed/Pedophilia-Islam-Allah-allowed-Prophet-Muhammad-Practised.htm

Aukštyn