Keistokas nutikimas

Pradėjo Karolyna, sausio 31, 2015, 15:04:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolyna

#15
sausio 31, 2015, 22:55:32 Redagavimas: sausio 31, 2015, 22:57:41 by Karolyna
Ačiū ir už tiek...Ir už patarimus ačiū.
Tikėjausi rimti žmonės čia...Bet vistiek dėkui.

Benamis

Citata iš: Karolyna  sausio 31, 2015, 22:55:32
Tikėjausi rimti žmonės čia...Bet vistiek dėkui.


:D

Zmogus neisgirdo to ka pats sau galvoje spejo susigalvoti ir del to nuliudo.

Parasyciau riebiau, bet melyna juostele po vardu kazkaip sudrausmina >:(

TinSoldier

Citata iš: Karolyna  sausio 31, 2015, 22:44:56
O kokia diskusija išėjo...Nuo pat pradžių atsakant,vaikas pats kalbėjo,kaip jūs įsivaizduojat aš interviu turėjau imti "Kaip dėdė atrdo","Kiek jam metų?"...?Nu nejuokaukit!Juk vaikas miegantis,nuraminti ir miegoti...O ne tardyti.


Jeigu vieną kartą tai kartojasi - žinoma, kad netardyti. Jeigu kartojasi daug kartų - žinoma, kad reiktų bandyti suprasti, kas vaiko galvoje dedasi, kas jam ramybės neduoda, ką jis mato ir t.t. O ne tik: "patylėk ir eik miegoti".

Citata iš: Karolyna  sausio 31, 2015, 22:44:56
Iš visos jūsu kalbos išėjo,kad vaikas psichiškai nesveikas...


Su vaiku nešneki, ką mato. Galimybės, kad tai gali būti psichikos žaismas - neprisileidi. Nelabai rūpi, jog vaikas galbūt kankinasi ir kad tai gali signalizuoti rimtesnius emocinius/psichologinius sutrikimus. (O tai tikrai gali. Ir tai nereiškia, kad vaikas "psichiškai nesveikas" ir ar kad tai būtų blogai. Tiesiog įvairiausi dalykai vaiko raidoje gali pasireikšti, ir nereiktų jų ignoruoti, jeigu nerimą kelia).

Telieka daryti prielaidą, jog iš tiesų, norėjai, kad kas nors paliūdytų, jog čia su vaiduokliu susidūrei ir tiek.


woozyy

atsargiai, gali prasidėti ir rimtesni dalykai.

kiskis

Citata iš: woozyy  sausio 31, 2015, 23:50:08
atsargiai, gali prasidėti ir rimtesni dalykai.

:D :D :D pats vertingiausias patarimas. Tik lieka paaiskinti, atsargiai tai cia kaip???

Karolyna

Na ačiū dar syki už įžvalgas... Nežinau kodėl,bet visi daugiau sumenkint,pasišaipyt...Nei rimtai patart...Na gerai.Nieko tokio.Ačiū geriems žmonėms.


kiskis

Nutikimas keistokas ir sutik gana retas, taip , kad is cia skaiciusiu, turbut niekam ir neteko susidurt gyvenime su panasiu nutikimu, gal dar kas dasijungs , kam teko is jo gal ir sulauksi kazko konkretesnio.

Benamis

Kokio patarimo tu tikiesi tu mums paaiskink? Tu cia gavai 2 tipu patarimus tiek zemiskus (racionalius), tiek mistiskus (tikiuosi nereikia aiskinti kodel, manau, kad ir pati suvoki kur bendrauji).

Racionaliai tau buvo parasyti variantai kas gali buti tavo dukrai. Per virtualia erdve niekas tikslios diagnozes tau neparasys, tam yra specialistai.

Mistiski paaiskinimai taip pat buvo minimi. Jeigu jau dukra nemiega, tai tikrai neturetu sukelti jai kazkoki diskomforta ar pan. uzduoti kelis papildomus klausimus apie kuriuos cia kalbejom, tokius kaip:

- koks dedes vardas?
- kiek jam metu?
- ar jis cia gyvena?

Jeigu dukra sugebetu atsakyti i siuos klausimus, per kaimynus manau tikrai butu imanoma suzinoti ar toks zmogus cia gyveno, ar jis gyvas, ar kartais nepasitrauke is gyvenimo savo noru siame bute ir pan.

Jeigu dukros atsakymai ir faktai kuriuos suzinotum atitiktu vienas kita, pripazinkim, kad butu siek tiek keista. Tada galima butu sudaryti aiskesni vaizda ir kreiptis pas dvasininkus ir t.t. ir pan.

Koki varianta tu rinksies mes nezinom, kadangi nezinom kas tu esi, kuo tiki...  Tu viska ignoravai, padekojai, neradai rimtu zmoniu ir isejai. Tai ko tu tikejaisi?

woozyy

kritikuot mėgstat? geriau tuo laiku literatūra kokia švieskitės... gali būti namo sena dvasia be ramybes

Karolyna

Benami ar mes draugai,kad tu tujini?
Aš jokios analizės kokia aš superdruper bloga mama nesitikėjau.Ačiū už šiltą priėmimą :)

Benamis

Citata iš: Karolyna  vasario 01, 2015, 00:38:17
Aš jokios analizės kokia aš superdruper bloga mama nesitikėjau.


Kur buvai isvadinta bloga mama?

Nera uz ka, as cia tik matau per dideli susireiksminima ir tiek, atseit jus visi nerimti, o as viena rimta.

Karolyna

Aš tik norėjau patarimo,gerai?Ačiū mielieji žmonės :)

TinSoldier

#27
vasario 01, 2015, 00:48:08 Redagavimas: vasario 01, 2015, 00:50:37 by TinSoldier
Citata iš: Karolyna  vasario 01, 2015, 00:38:17
Aš jokios analizės kokia aš superdruper bloga mama nesitikėjau.Ačiū už šiltą priėmimą :)


Atsiprašau, jei mano žinutėse galėjai tai išskaityti. Neturėjau to omenyje.
Tiesiog aš labai stebiuosi, kad žmonės velniškai dažnai į emocinę/psichologinę sveikatą žvelgia atsainiai ir neadekvačiai.

Tai yra, jeigu vaikas kelias savaites naktimis negalėtų miegoti, nes nuolat jam užeitų kokie vėmimo priepuoliai - juk 100proc., kad tas vaikas keliautų pas gydytoją apžiūrai.

Nesuprantu, kodėl, jeigu kelias savaites kartojasi, kad vaikas negali normaliai miegoti, nes, akivaizdžiai, arba haliucionuoja, arba patiria kažką blogo, arba jo emocinė būklė nėra pati geriausia, arba lunatikuoja, nes ryte nieko nepamena - kodėl net nesvarstoma galimybė nuvesti pas gydytoją apžiūrai?

Nesakau, kad tai yra kažkokia bloga motinystė ar pan. Sakau, kad tai yra labai kenksmingas, žalingas ir blogas, bet paplitęs ir įsisenėjęs požiūris visuomenėje, kai psichologinė sveikata yra visiškai nevertinama ir neprižiūrima. O, bandymas ja pasirūpinti yra lyginamas su "ką, aš/mano vaikas psichiškai nesveikas?!".

Tas pats būtų, jeigu žmogus susilaužytų pirštą ir atsisakytų eiti pas gydytoją, nes "ką, negi aš invalidas??"

Karolyna

Labai protingai rašai.Kiek pastebėjau visada,ne kaip kiti.
Niekada tokių dalykų nebuvo,jei tai tesis mes butinai eisim pas psihologų...Tiesiog papasakojau kas nutiko,kad patarimų ar palaikimo sulaukčiau,kažkoks puolimas prasidėjo...Gal tiesiog taip,nereikėjo rašyti....Gal iš vis čia nereik rašyti?Nes kai žmonės nesupranta susirupinimo...Išeina "tai ko tu čia nori"? Nežinau tada ką čia veikiama.Taip kvaila google išmetė,kai norėjau pasipasakot :) Ačiū jums.

Ezekiel

Citata iš: Karolyna  sausio 31, 2015, 22:44:56
kaip jūs įsivaizduojat aš interviu turėjau imti "Kaip dėdė atrdo","Kiek jam metų?"...?Nu nejuokaukit!Juk vaikas miegantis,nuraminti ir miegoti...O ne tardyti.
Iš visos jūsu kalbos išėjo,kad vaikas psichiškai nesveikas...

Prievarta tardyti tikrai nereikia, manau pati norės paaiškinti kas dedasi jei paklausi. Mums reikia daugiau informacijos, kad geriau suprasti kas dedasi. Nusprendei pirmiausiai kreiptis į anomaliją forumą, o ne pas gydytojus ir iš ties galbūtjie patys neturės konkretaus paaiškinimo tam kas atsitiko jūsų dukrai ar tiesiog nurašys viską fantazijai ir t.t.
Yra daug raportų apie žmonių kontaktus su ateiviais, vaiduokliškomis būtybėmis, humanoidų halogramomis ir šitame forume gali būti turinčių pakankamai žinių apie paranormalius reiškinius, kad pasakytų ar tai tik fantazija ar iš ties susiję su sunkiai paaiškinamu fenomenu.

Aukštyn