Persekiojantys skaičiai

Pradėjo Arthemia, rugpjūčio 12, 2014, 16:52:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Arthemia

rugpjūčio 12, 2014, 16:52:35 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 17:09:00 by Arthemia
Sveiki, esu nauja forume :) Nežinau ar pataikiau būtent į tą forumo skiltį su šia tema, bet gal moderatoriai labai neužpyks :)

Tai va, aš čia su šiokia tokia istorija. Dalykas yra tas, kad jau gerus pora mėnesių mane, tikrąja to žodžio prasme, persekioja skaičius 777. Nepraeina nei diena, kai nepamatau to skaičiaus kur nors. Ir tikrai nėra taip, kad eičiau gatve ir dairyčiaus į visų automobilių numerius, ar panašiai, tiesiog, atrodo, kad kažkas būtent reikiamą akimirką pasuka mano galvą,kad pamatyčiau būtent šiuos skaičius. Tikiu žmogaus minties galia. Ir visa tai prasidėjo praėjus porai mėnesių nuo tada, kai pradėjau pozityvėt, užsiimti minties galia. Tada pradėjo dėtis geri dalykai gyvenime, pradėjau jausti, kai tai ko labiausiai trokštu, pamažu ateina pas mane. Ir galiausiai, jau pora mėnesių 777 seka mane visur. Esu skaičius, kad tai labai geras ženklas reiškiantis sėkmę ir svajonių išsipildymą ir t.t. Galiu net pateikti keleta pavyzdžių kaip man teko susidurti su šiuo skaičiumi ( visų n kartų neminėsiu, nes į dieną su tuo susiduriu po 4-5 kartus).
Taigi, kur teko susidurti:

Mašinų numeriai
Mokėjimo čekiai, kai tenka sumokėti 7,77 lt
Skambutis iš nepažįstamo žmogaus, kurio numerio paskutiniai skaičiai buvo 777
Ant taksi automobilio užrašytas telefono numeris 777
Net tokie dalykai kaip facebooke like'ų skaičius ant kokio nors dalyko, nesvarbu ar tai koks straipsnis, ar kokio žmogaus nuotrauka... Dažnai sutinku 777
Nepažįstamas žmogus pakomentaves po mano nuotrauka instagrame. Prie jo vardo buvo 777
Sms žinutė nuo kelionių kompanijos, kuri man siūlė kelionę už 777 lt
Net vakar, kai nukopijavau savo nuotraukos URL kodą, aiškiai pamačiau skaičius 777
Labai dažnai sutinku šiuos skaičius ir žurnaluose, bei laikraščiuose... net knygose. Visur.
Kartą buvo, kad per dešimties minučių tarpą, gatvėje prasilenkiau su keturiom mašinom, kurios buvo su numeriais 777
Žmogus išniręs gatvėj iš niekur su marškinėliais ant kurių skaičiai 777
Taip pat, kai kurią dieną žaidėm su drauge kortom ir ji padalino kortas, mano rankose buvo trys septyniukės, kurios taip pat buvo išsidėsčiusios viena paskui kitą, kas sudarė junginį 777
Ir dar visokių situacijų yra buvę, tik dabar neatgaminu jau.
Iš pradžių galvojau, kad čia gal tik sutapimas koks.. bet kai nei viena diena nepraeina be šių skaičių, jau pradedu suprasti, kad čia tikrai ne atsitiktinumas, o ženklas
Tarp kitko, pastebiu, kad tie skaičiai atsiranda kai aš bandau save nuteikti, kad viskas gerai, kad viskas ko noriu pildosi.. Tai lyg koks ženklas, kad einu teisingu keliu. Net tėvai ir draugai pradėjo pastebėti, kad ši skaičių kombinacija mane persekioja. Tiesiog, užgriūna mane kaip lavina, visu pajėgumu. Mama net sako: Nu, žinok, kai tik mes kartu būnam, tikrai atrodo, kad tave persekioja šitas skaičius. Visada, kai tu šalia, tie skaičiai tiesiog pasipila. Visur kur eini, ten jie taip pat atsiranda

Kam nors dar yra taip buvę? Na, nebūtinai su šiuo skaičium? Būtų labai įdomu padiskutuoti.
Iš anksto ačiū už atsakymus :)

Benamis

@Arthemia forume buvo kelios panasios diskusijos:

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2686
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2638

gal ten sugebesi rasti atsakyma i savo klausima :)

Arthemia



omcikas

#4
rugpjūčio 12, 2014, 20:48:28 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2014, 20:51:44 by omcikas
visgi ir aš linkęs mayti, kad yra kažkokia skaičių "magija".
ko gero mano skaičius 9  ;D   
1.Su žmona pradėjom draugaut 27d (2+7 =9) arba 3x9=27
2.Žmonos gimtadienis 27d
3. Mano gimtadienis 18d (1+8=9) arba 2x9=18
4. Susituokėm 9d,
5. Gyvenam 9 name.
6. Prieš dukros gimdymą žmona gulėjo 9 palatoj.
Geriau pagalvojus dar nemažai ko gero atsirastų tokių sutapimų tik dabar nepamenu.
Aišku galima interpretuot įvairiai tarkim, kad mano "tas" skaičius yra 3 arba 27..

Arthemia

@omcikas vis tiek, manau, kad jei tie skaičiai dažnai pasikartoja, kažkokią reikšmę jie turi turėt. Ne be reikalo yra numerologijos mokslas. Suprasčiau, kad jei pamatai tik pora kartų tą patį skaičių, tai gali būti sutapimas, bet jei jis, galima sakyt, tave persekioja, tai jau turėtų kažką reikšti. Niekas nevyksta be priežasties, bent mano tokia nuomonė :)

_Anonimas_

Citata iš: Arthemia  rugpjūčio 12, 2014, 23:27:41
Ne be reikalo yra numerologijos mokslas.


Numerologija yra pseudomokslas.

O šiaip 7 yra populiariausias skaičius, todėl nieko keisto, kad yra dažnas modernioje kultūroje. Tai paaiškina ir marškinėlius su 777, ir kelionių agentūros pasiūlymą su 777 lt (tai pozityvus skaičius, kuris gali pritraukti pirkėją), vardas Instagram'e taip pat nieko keisto (aš kažkada kai jaunesnis buvau irgi turėjau slapyvardį kažkuriame forume "dovydas777"). Nenoriu pasirodyti labai skeptiškas, tiesiog bandau kažkaip logiškai paaiškinti, kas tai galėtų būti. Tiesiog noriu pasakyti, kad būtų daug keisčiau jei matytum skaičių kaip pvz. 659 nuolatos, o ne 7, kuris, kaip jau ir minėjau, yra dažniausiai naudojamas ir žmonių mėgstamiausias :)

Arthemia

#7
rugpjūčio 13, 2014, 00:57:51 Redagavimas: rugpjūčio 13, 2014, 01:03:40 by Arthemia
Citata iš: _Anonimas_  rugpjūčio 13, 2014, 00:48:10
Citata iš: Arthemia  rugpjūčio 12, 2014, 23:27:41
Ne be reikalo yra numerologijos mokslas.


Numerologija yra pseudomokslas.

O šiaip 7 yra populiariausias skaičius, todėl nieko keisto, kad yra dažnas modernioje kultūroje. Tai paaiškina ir marškinėlius su 777, ir kelionių agentūros pasiūlymą su 777 lt (tai pozityvus skaičius, kuris gali pritraukti pirkėją), vardas Instagram'e taip pat nieko keisto (aš kažkada kai jaunesnis buvau irgi turėjau slapyvardį kažkuriame forume "dovydas777"). Nenoriu pasirodyti labai skeptiškas, tiesiog bandau kažkaip logiškai paaiškinti, kas tai galėtų būti. Tiesiog noriu pasakyti, kad būtų daug keisčiau jei matytum skaičių kaip pvz. 659 nuolatos, o ne 7, kuris, kaip jau ir minėjau, yra dažniausiai naudojamas ir žmonių mėgstamiausias :)


@_Anonimas_  taip taip, aš puikiai suprantu, ir pati taip galvot bandžiau, bet anksčiau taip nebuvo. Tik tada kai pradėjau keisti mąstymą viskas ir pasipylė. ir tik paskui pasižiūrėjau kokia galima viso to reikšmė, nes tai tiesiog užgriuvo mane visu pajėgumu. Niekada nebuvau skaičių fanatikė, net pašmaikštaudavau,kai kokia draugė sakydavo: o, vis regiu 5...  tada prasidėdavo išvedžiojimai 1+4= 5,  189 - 184 = 5..
Bet dabar, man net nereikia jokių veiksmų daryt, nieko, tie skaičiai tiesiog atsiranda bet kur, kur eičiau, kad ir ką veikčiau.
net tv įsijungiau tuo metu, kai sakė : Boeing 777. Būtent skambant tiems skaičiams. Sakau, nesu fanatikė, bet per naktį 777 irgi vadinamu "trendu" nepasidaro. Na, bet nežinau.. Ir dažniausiai, kai pamatau tuos skaičius, vis kas gero nutinka. Atrodo, kad jie lydėtų mane iki kokio gero dalyko. Tarkim, tris dienas matau pastoviai, ir tada kokios dienos pauzė, atsitinka kažkas gero. Ir vėl pradedu matyt. Matau matau matau, trumpa pauzė, ir vėl manifestacija. Tikrai labai įdomu. Kažkaip, priimu tai kaip Visatos siunčiamus ženklus, kad viskas eina ta vaga, kuria aš noriu. :)
Beje, ačiū už atsakymą :)

paragraf 78

Psichologai sako, kad mes pastebime visokių skaičių N kartų per dieną, bet kartais užsicikliname ant kokio nors skaičiaus ir tada jį pastebime visur kur reikia ir kur nereikia. Jei sudėtum atimtum visus skaičius ir užsirašinėtum visas reikšmes, tai pastebėtum jog tavo pastebimas skaičius nėra dažnesnis už kitus. Kitas dalykas, kad tu ir taip sudedi ir atimi, tik ne tavo skaičiaus rezultatų neatssimeni nes jie tau neesminiai.
Kitas dalykas, kad skaičių pastebėjimai ir visokie užsiciklinimai gali reikšti tam tikrus psichologinius sutrikimus.

Kas dėl skaičiaus 7 tai pabandyk paeksperimentuoti. Paprašyk kad kas nors nors pagalvotų apie vienženklį skaičių kuris pirmas šaus į galvą. Tada tu jį atspėk. Dažniausiai žmonėms kažkodėl pirmas galvon šovęs vienženklis skaičius būna 7. Kiek rečiau būna 5 arba 3. Kiti skaičiai šauna galvon retai

Master

Imu manyti, kad ir mane kažkokie simboliai persekioja :-\


Mes kuriame savo realybę. Todėl natūralu, kad susiduriame su tuo, ką akcentuojame ir patys išskiriame. Be to, bet kokia veikla ilgai ją atliekant tampa įpročiu. O pas tave tai vyksta keletą mėnesių. Užtenka dviejų savaičių, kad nesąmoningai įprastum ieškoti ir pastebėti.

Tačiau matau, kad šį skaičių laikai gan pozityviu ženklu. Aš tau siūlau už to ir laikytis :) (dėl savęs)
Tai gali tapti tavo valios/sąmonės kryptimi.
Ar būti katalizatoriumi traukiant gerą jauseną, gerus dalykus.
Nes šiaip, kaip Anonimas minėjo, numerologija yra pseudo mokslas. Bevališka ir nesavarankiška tikėti tuo, ko negali suvokti ir atsekti ištakų.
Normos negali apspręsti to kas yra tiesa.

paragraf 78

Dėl veganų gali būti rami, čia tiesiog automaitiškai parenka tau reklamą pagal tai kokiuose puslapiuose dažniausiai lanakaisi. Man pvz. paprastai siūlydavo mediumo, taro ar astrologines konsultacijas bei prognoze. Bet kai užsidėjau reklamos blokatorių tai dabar ramiai gyvenu ir nieko man nebesiūlo :)

massuer

Į tą pačią temą parašysiu, kad pas mane irgi įdomūs sutapimai. Mane visur lydi skaičius 69 ir ten kuriu pats nesirenku, bet man svarbūs, bet turbūt sutapimas. Tel nr du po 69, pin kodai visur 69 nr, banko. Sužadėtines mašinos nr 69 ir panašių.

Arthemia

Ačiū už atsakymus :)

@Benamis Tikrai, teisingai pastebėjai, tą skaičių tikrai susieju su kažkuo gero, ir kaip ne keistas kažkas gero ir įvyksta. Taigi, pasinaudosiu tavo pasiūlymu ir laikysiuos to :)

@massuer Bet va, tikrai įdomu kaip tie skaičiai atsiranda, kai pats jų tyčia tikrai nesirenki. Ta prasme, nedarai kažko tyčia, kad išgautum tuos skaičius. Jie tiesiog ateina :) Smagu, kad pasireiškei:)

KOSOTA

Sveiki, mane taip pat sekioja skaičius jau nuo pat mažens.

Tai yra skaičius 17. Jis man ir pats blogiausias ir pats geriausias skaičius.

Pradedant nuo pat pradžios, mano mama gimė rugpjūčio 17 dieną ir tai puiki diena, nes atsirado mano mama, per kurią aš esu gyvas. Tačiau, kai buvau 3 metų, mano tėtis žuvo 17 dieną, diena po mano sesers gimtadienio, kuri gimė balandžio 16 dieną. Taip pat turiu ir kitą seserį, kuri gimė rugpjūčio 16 dieną. Galite suprasti, kad jau šie du įvykiai su 17 diena yra ir geri ir blogi, gimimo ir mirties diena.

Ir tai nėra viskas, kiekviena 17 diena man kažkas nutinka, arba tai būna labai nuostabi diena, arba labai bloga diena, dažniausiai išlieku optimistas, užsikraunu save geromis emocijomis ir negalvoju apie jokį blogį, nes visi žinome, kad jeigu žmogus galvos kad bus blogai ir to lauks, taip ir nutiks.

Taigi, 17 dieną daug buvo įvykiu kurie nenutiko paprastomis dienomis. Buvau nukritęs nuo 4 aukšto stogo ant asfalto ir likau gyvas, neturėjau nei vieno lūžio, tačiau patyriau įdomius pojūčius, kai viskas sulėtėja ir kai esi arti žemės, dingsta viskas prieš akis, ir kai galiausiai vėl matai viska, jauti kad guli priplotas, nejausdamas jokio skausmo o kraują aplink matai. 

Dažniausiai, kai turėdavau galimybę, visas 17 dienas praleisdavau namie užsidaręs kambaryje, taip vengdamas kažko blogo, tačiau tai ne visada būna tiesiogiai man, tai būna ir su aplinka kuri gali mane pažeisti. Buvo viena 17 diena, kurios nepamiršiu, tai buvo diena.. kai išvykau į kitą miestą dėl darbo nuostabaus darbo pasiūlymo, kurį gavau ir tai buvo nuostabu, nes to laukiau labai daug metų, sunkiai stengiausi dėl to. Ta pačia diena, atsitiko kažkas labai blogo, artimo žmogaus išdavystė kuri sunaikino visa draugystė, pasitikėjimą, etc.

Taigi, tai buvo diena, kai buvo ir gerai ir blogai, tai buvo diena kurios niekada nepamiršiu, kurią galiu matyti užsimerkęs, tereikia užsimerkti ir tai pamatyti, kadangi turiu labai gerą vizualinę atminti, prireikia 5 sekundžių ir pamatysiu viską tarsi tai būtų vakar, nepaisant to, kad buvo prieš daugelį metų.

Taip pat būna ir daug smulkmenų, kurios gali būti labai atsitiktinės, tačiau tai irgi mane liečia.

Turiu raktą su skaičiumi 17 kurio pats nesirinkau, nes tai rakto kopija. Darbovietėje, kelis metus turėjau spintelę kur laikyti daiktus, visos spintelės turėjo skaičius nuo 100 iki 200 o manoji buvo 117.

Dažnai kur pažiūriu, matau tą skaičių 17 visur kur tik įmanoma.

Ir kai ateina 17 diena, tikiuosi, kad viskas bus gerai.

001

Citata iš: KOSOTA  rugpjūčio 14, 2014, 04:02:54
Sveiki, mane taip pat sekioja skaičius jau nuo pat mažens.

Tai yra skaičius 17. Jis man ir pats blogiausias ir pats geriausias skaičius.

<...>

Dažnai kur pažiūriu, matau tą skaičių 17 visur kur tik įmanoma.

Ir kai ateina 17 diena, tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Labai įdomi istorija.
Naktį prie laužo.
Vaikams. :)

Patys save apgaudinėjat, jeigu ant tokios nesąmonės užsikabinsit, tai pamatysit tą skaičių dar ne ten.

Aš niekada negalvodavau, kad mane persekioja kažkoks skaičius, bet dabar pabandysiu Jums visiems įrodyti, kad būtent taip yra (viskas ką parašysiu bus tikri faktai).

Mane persekioja skaičius [glow=red,2,300]1[/glow][glow=green,2,300]3[/glow]:
Gimiau rugpjūčio [glow=green,2,300]3[/glow][glow=red,2,300]1[/glow]d.
Mano brolis gimė rugpjūčio [glow=green,2,300]3[/glow][glow=red,2,300]1[/glow]d.
Mano senelis mirė rugsėjo [glow=red,2,300]1[/glow][glow=green,2,300]3[/glow]d.
Buvau susilaužęs kaklą liepos [glow=red,2,300]1[/glow][glow=green,2,300]3[/glow]d.
Pirmos muštynės į kurias įsivėliau nutiko, kai man buvo [glow=red,2,300]1[/glow][glow=green,2,300]3[/glow]. :D
Rašant šią žinutę turiu [glow=red,2,300]1[/glow][glow=green,2,300]3[/glow] FB notifikacijų.
Mano numeris baigiasi [glow=green,2,300]3[/glow][glow=red,2,300]11[/glow][glow=green,2,300]3[/glow].
Galėčiau dar pamąstyti, neabejoju, kad tikrai rasčiau dar "mistikos". :)

Aukštyn