Keisti balsai galvoje..

Pradėjo Evilazh, spalio 15, 2013, 14:59:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Evilazh

Prieš kelis mėnesius tikrinau kraują, iš venos ėmė, sakė, kad sveikas kaip ridikas, gal laikas keisti šeimos gydytoja.....

nereikalinga

sunku pasakyti,pabandyk tiesiog.Kitaip ilsėtis :) Bet tai turbūt reikia dar ir išmokti.Kaip jau minėjau ,esant sveikam reikia poilsio.... na jau minėjau ankstesnėje žinutėje.

Evilazh

Aišku, stengiuosi pailsėti, gal meditaciją padės.. dar vieną teoriją, tai kad, bandydamas keliauti už kūno ribų kažkiek vargina..

Domas

Burnos dziuvimas gali bur ir del to, kad kai kurie žmonės kai miega kvepuoja per burna, o ne per nosį dėl to ir išdžiūna burna, bent man taip vaikystei budavo. :)

Evilazh

Naktimis burna išdžiūsta o diena troškina ir valgyti nesinori. Ūgis 1.86 o svoris 72 kg.. nors kaip ir minėjau, tyrimai atlikti buvo, sakė sveikas.. ???

nereikalinga

tai vat tau ir atsakymas, pamiršk viską:) Be jokių iškeliavimų už minčių ar tai kūno ribų,ar giliau lindimo.Miegok natūraliu miegu,nebandyk jame protauti ir visa kita.Truputį pagyvenk žmogiškiau :)

Evilazh

Citata iš: nereikalinga  spalio 15, 2013, 17:18:48
tai vat tau ir atsakymas, pamiršk viską:) Be jokių iškeliavimų už minčių ar tai kūno ribų,ar giliau lindimo.Miegok natūraliu miegu,nebandyk jame protauti ir visa kita.Truputį pagyvenk žmogiškiau :)


Studijuoju psichologiją Universitete, sunku bus atsikvėpti :D

paragraf 78

pritariu nereikalinga, panašu kad ne tau visokie parapsichologiniai dalykėliai

Teroras

Nueik pas kelis specialistus (nes kai mano gimineje hepatitu B susirgo zmogus, tai turejo ne viena ir ne du gydytojus aplankyti, kad isgirstu pagaliau teisinga diagnoze).

Ir neleisk, kad kiti sprestu uz tave ar tau parapsichologija ar ne tau ;)

nereikalinga

#24
spalio 15, 2013, 17:43:05 Redagavimas: spalio 15, 2013, 20:08:27 by nereikalinga

Net sunkų darbą dirbant reikia irgi poilsio,tai irgi tegul būna jo reikalas,reikia jam to ar ne,tos parapsichologjos. Tad pailsėti vistiek reikia.Kad ir tam ,kad susivoktų labiau tuos kūno siunčiamus signalus,kad nereiktų prisigalvoti ligų,ar dar kokių mistinių sutrikimų,kurie galbūt yra klaidingi.



ATSIPRAŠAU KAD PACITAVAU :) PIKTUOLI :)

Teroras

#25
spalio 15, 2013, 17:47:43 Redagavimas: spalio 15, 2013, 17:57:33 by Teroras
Nesupratau koks tikslas buvo cituoti mano zinute, kai tavo patarimas/atsakymas niekaip negali buti susietas su mano pranesimu.

EDIT:
Kaip supratau, ten per klaida mano atsakyma i savo pranesima ikelei :)

Ezekiel

Įdomu ar turi supratimą kieno tas balsas yra? Koks balsas, kokia kalba kalba?

Benamis

Ir beje, tu tik klausai ka tau tie balsai sako, ar ir "palaikai pokalbi"?

Evilazh

Kaip ir minėjau, tai buvo balsai, tarsi kitas žmogus kalbėtu ausyse ar galvoje, ir su paprastu balsu, jokie demonai ar panašiai, tai buvo lyg mano, žmogaus balsas, tik kitoks tonas, ir buvo kažkas panašaus į: Ne, nedaryk to! Negalima, negalima!! Kodėl tu taip elgiesi?!

Labai trumpai užtruko, taigi.. tai tik klausiau, bet nieko neatsakiau, ignoruoju tokį dalyką, nes.. palaikydamas pokalbį, bandydamas atsakyti, jau būtu gana nenormalu.

Viskas atsitiko, kai iš niekur nieko gavau adrenalino dozės, ramiai sėdėjau, skaičiau ir panašiai, bet atsirado adrenalinas..

Ir tikrai, esu garantuotas, kad jokių narkotinių medžiagų nevartojau.. nebent koks vaistas sukėlė efektą.. :D

lukas11xxf

Iki 1 puslapio paskaičiau pusiau atsakymu,iš Evilazh  ;D, bet tai žinau iš balsų ,gali būt kad turėjai (o gal iki šiol turi) "Clairaudience" ESP gebėjimas (paskaityk toj nuorodai) (kurios dažniausai vaikai turi jos) ,o del dvasių tai irgi gebėjimas  ;)

Aukštyn