Keisti balsai galvoje..

Pradėjo Evilazh, spalio 15, 2013, 14:59:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Evilazh

Sveiki, nežinau ar sąmoningai viską parašysiu, tačiau bandysiu išdėstyti tai kas man nutiko, ir kartais vis dar nutinka.

Taigi, daug metų atgal, kai buvau mažas, susirgau labai stipriai, temperatūra buvo labai aukšta, prakaitavau labai daug, gėriau ir vaistų nuo karščio ir panašiai. Buvo šalta žiema, atostogos, visas atostogas praleidau lovoje, sirgau ir gulėjau. Vieną dieną, gulėdamas ramiai tarsi pajutau adrenalino jausmą, tikriausiai buvo dėl aukštos temperatūros.. ir prasidėjo keisti dalykai, pradėjau girdėti balsus galvoje, kurie man tarsi šnibždėjo.. sakė ką daryti ir ko nedaryti, taip pat širdis mano pradėdavo greičiau plakti ir rankos retkarčiais drebėdavo kai tie garsai atsirasdavo. Atsimenu, kad mano sesė su mama šalia sėdėjo ant lovos krašto, abi kalbėjosi apie kažką, tačiau nekreipiau dėmesio, kai sustojo kalbėti, pradėjau girdėti balsus galvoje, tačiau labai greitai, kad nesuprasdavau ką sako, atrodė lyg kalbėtu tačiau neatvėrė lūpų. Po ilgos ir kankinančios žiemos, pasveikau ir garsai kaip ir dingo. Tačiau pamenu, jog.. po pusę metų, iš niekur nieko jie grįžo o baisiausia tai, kad balsai daugindavosi, buvo pilna balsų kurie vienu metu kalbėdavo, rėkdavo.. galvojau, kad kažkas jau negerai man darosi, nes tai nėra normalu, iš niekur nieko adrenalinas pakildavo ir norėdavosi staigiai viska atlikti, atrodė lyg pajungtu papildoma variklį man prie kūno, jausmas buvo labai nemalonus.

Praėjo daug metų, maniau viskas praėjo.. kažkur apie 10 ar daugiau metų praėjo nuo paskutinio tokio įvykio, kol nesenai.. tai grįžo, tik keistu būdu. Pamenu viska labai tiksliai, sėdėjau prie kompiuterio, skaičiau, klausiausi muzikos, jaučiausi ramiai, nesirgau ir tiesiog viskas atrodė kaip ir visada, normalu. Taigi, viskas buvo ramu, kol iš niekur nieko, kol ausyse išgirdau balsus, vėl balsus.. tačiau tai buvo kažkas tokio: - Ne, nedaryk to! Negalima, negalima!! Kodėl tu taip elgiesi?!

Ir tai nebuvo mano mintys, ar pašalinių balsai, buvau vienas ir buvau įsitikinęs pilnai, tada pradėjo ne tik rankos o ir visas kūnas drebėti, jaučiau kaip širdis staigiai pradėjo plakti, išsigandau, tikrai išsigandau, nes nežinau, kodėl tie balsai atsiranda, esu kaip ir normalus žmogus, taip pat turėjau keistų įvykiu gyvenime, patyriau sunkiai paaiškinamus dalykus, turėjau ir netekčių, taip pat ir jaučiau kažką už kūno ribų, bet tai pasilaikysiu kitomis temomis, gal kam bus įdomu, nes save laikau gana nepaprastu žmogumi, kuriam labai keisti dalykai nutiko, taigi.. norėčiau sužinoti, ką manote apie tai? :)

Benamis

Tikrai nepavydziu tau tokio jausmo ir tu balsu :-\ Savo anketoj nurodei, kad tau 19, tiesa? Paskutinis kartas buvo pries ~10 metu. O anksciau neturejai jokiu bedu? Tevai nieko nepasakodavo? Tiesiog pats ne viska atsiminti gali.

Nenoriu izeisti, bet tikriausiai paciam kilo klausimas: ar as esu psichiskai sveikas? Visu pirma paklausciau tevu, ar kai buvai mazas niekas tau nebuvo atsitike, kas galejo itakoti siuos balsus. Be to, ar kalbejai apie tai su savo namiskiais?

eternal.bliss

Nu esu susidūręs su tokiom nesamonėm. Bet čia tavo problema, pats sau tai prišaukei, kažką darei, kažko nedarei ir t.t. pats žinai, jei turi klausimą, turi ir atsakymą.
Išgyvendinti gali tik pats.

kokios muzikos klauseisi? ir apie ką skaitei?  ;D

Evilazh

#3
spalio 15, 2013, 15:20:10 Redagavimas: spalio 15, 2013, 15:23:32 by Evilazh
Teisingai, man dabar 19 metu, studijuoju Psichologiją Universitete, nes nuo mažens tai mane labai sudominu, tačiau dar labiau mėgstu Para-Psichologiją, tačiau nenoriu nuklysti nuo temos.

Kai man buvo 3 metai, mano tėtis žuvo mašinos avarijoje, aš jo nepamenu fiziškai savo akimis, prisimenu tik iš nuotraukų, video įrašų. Niekada nesuvokiau, kad turiu tėti. Neturiu labai daug prisiminimų apie vaikystę, tačiau yra labai bauginantys prisiminimai, kurių gyvenime nepamiršiu:

Kai man buvo 5 metai, kambaryje, kuriame buvo pašarvotas tėtis, kai gulėjau, jaučiau lyg kažkas kvėpuotu man į veidą, atsimerkiau ir pirmą kartą gyvenime, turiu prisiminimą, kai matau savo tėti, tačiau visą balta, lyg tai būtų nuotrauka, tačiau didelė. Taip smarkiai išsigandau, kad staugiau visu balsu, prikėliau mama, ir viską papasakojau. Tikiu, kad tai buvo tėtis ir kažką norėjo pasakyti, tačiau buvau mažas ir išsigandęs.

Nuo tada, prasidėjo mano košmarai su tėčiu, aš neturiu košmarų kaip kiti, kai būna visokios būtybės ir panašiai, mano košmarai su tėčio nuotrauką, kurą nešė per laidotuvės, dažnai sapnuoju, jog nuotraukoje mano tėtis kalba, durys užsidarinėja, temperatūra būna šalta ir atsikeliu visada naktį suprakaitavęs.

Grįžtu į dar ankstesnį laiką, kai man buvo du metukai, buvau mažas, mama man pasakojo, kad kambaryje buvo atviri sienos laidai, ar rozetės ar kažkas panašaus, aš tuos laidus paliečiau ir gavau per visus pirštus, mane sesė atitraukė, tačiau randai liko, tėtis skubiai mane vežė į ligoninę, sakė mama, kad mane labai jis mylėjo. Randai nelabai dideli, bet ant beveik kiekvieno piršto liko randai, labai įdomus, jei norėsit nuotraukų galėsiu nufotografuoti, man labai lengva išsipasakoti.

Taigi, kiek supratau, sakė kad esu sveikas psichiškai, tačiau visada man nutinka keisti dalykai, atrodo nutinką tiek daug nelaimių, bet visada lyg koks "Angelas Sargas" mane išgelbėja, aš ji vadinu savo Tėčiu. Kai man buvo 14 metų, nukritau nuo 3 aukšto stogo, atspėkit kas man nutiko? Likau sveikas ir gyvas! Lūžo keli pirštai bei kaulai, tačiau nejaučiau skausmo, jaučiau dideli adrenalino kiekį, bet likau gyvas, ir vis galvojau, jog mane "kažkas" išgelbėjo.

Citata iš: eternal.bliss  spalio 15, 2013, 15:15:00
kokios muzikos klauseisi? ir apie ką skaitei?  ;D


Klausiausi ramios pianino melodijos, o skaičiau informaciją apie filmą, tiksliai nepamenu, tad nenoriu sumeluoti. :)

eternal.bliss

Nu tai ką tau ne aišku?  ;D

Beto tą baimę turėtum išsigyditi, nes sapnai tik pasamonę tavo rodo gal pradėk nuo to. Ir plius, niekas tau nieko padaryti negali  ;D
Kai išsigydisi baimę galėsi toliau žiurėti, kas per fignia.

Benamis

Siaip visus tokius ivykius buciau linkes nurasyti del tevo netekimo, bet pagalvojau, kad visgi 3 metu vaikas nelabai dar gali suvokti kas atsitiko. Pamenu kai mano krikstatevis mire, tai jo 6 ar 5 tada metu dukra su kitais vaikais per laiduotuves zaide kieme ir jai tarsi ne motais buvo :-\

Bet diagnoze irgi nei tu, nei tavo namiskiai tikslia nepasakys tau. Visu pirma tavo vietoje kreipciausi i specialista, o jau veliau galbut ieskociau tos kitos, maziau racionalios priezasties...

paragraf 78

Na jei man būtų toks dalykas, tai pirmoj eilėj nueičiau pas psichiatrą pasitikrinti psichikos. Nes balsus galvoje girdi šizofrenikai, tie balsai paprastai liepia ką nors daryti. Tai kad domėjaisi parapsichologija ir ko gero dar praktikavai, tik patvirtina tai jog gali būti išsivysčiusi psichikos liga, nes yra pastebėta kad po įvairių panašių praktikų atsiranda tokios ligos. Beresnevičius knygoje "Naujojo atgimimo išvakarės" aprašo kaip religijotyrininkas tokius dalykus

Benamis


Evilazh

#8
spalio 15, 2013, 15:33:34 Redagavimas: spalio 15, 2013, 15:45:12 by Evilazh
Citata iš: eternal.bliss  spalio 15, 2013, 15:27:18
Ir plius, niekas tau nieko padaryti negali  ;D


Toks jausmas lyg gali padaryti, pamiršau pasakyti įdomų dalyką:

Buvau mažas, nieko neprisigalvojau, gulėjau ant mamos lovos, virš jos lovos, buvo labai didelis "Marijos" paveikslas, kuris buvo ant kabliuko. Staiga, tas paveikslas ant manęs nukrito, iš niekur nieko, ėmė ir nukrito, be jokio logiško paaiškinimo. Kodėl? Nes langai, durys, viskas buvo uždaryta, jokio skersvėjo, taigi jokios logiškos sąlygos nenumetė to paveikslo. Manot tai gali bet kada atsitikti? Nemanau, nes kabliukas nebuvo nulinkęs, o paveikslo skylute buvo normali, tai tiesiog lyg kažkas "nuimtu" nes mama uždėjo atgal, ir patikrino viską, dar man sakė, kodėl aš ji numečiau, o aš tik gulėjau. Nenoriu atrodyti įdomiai ar kažką panašaus, tiesiog noriu pasidalinti patirtimi savo, bei taip pat išgirsti kitų nuomonę, nes gyvenu labai keistai.

Turėjau baimę tamsai, išsigydžiau ją būdamas vienas tamsoje, kad net vienu momentu buvo taip baisu vaikščioti po kambarius kai nieko nematai, kad eina sau, tačiau tai nugalėjau būdamas ten kur nenoriu būti. Pradėjau pozityviai galvoti, o su sapnais tais tėčio, nežinau kaip, tačiau vis laukiu tos dienos, kai ji dar kartą išvysiu, tada buvau išsigandęs, dabar manau esu pasiruošęs.

Evilazh

Citata iš: paragraf 78  spalio 15, 2013, 15:28:03
Na jei man būtų toks dalykas, tai pirmoj eilėj nueičiau pas psichiatrą pasitikrinti psichikos. Nes balsus galvoje girdi šizofrenikai, tie balsai paprastai liepia ką nors daryti. Tai kad domėjaisi parapsichologija ir ko gero dar praktikavai, tik patvirtina tai jog gali būti išsivysčiusi psichikos liga, nes yra pastebėta kad po įvairių panašių praktikų atsiranda tokios ligos. Beresnevičius knygoje "Naujojo atgimimo išvakarės" aprašo kaip religijotyrininkas tokius dalykus


Psichiką esu pasitikrinęs, viskas pozityvu, kitaip tariant, esu normalus. Kaip ir sakei, paprastai tie balsai liepia ką nors daryti, o aš kiek buvau girdėjęs, man niekas neliepė kažko daryti, tai buvo tarsi kitų žmonių balsai, buvo teorija, kad kažkoks maistas ar "vaistas/vaistai" man sukėlė tą jutimą, tačiau neesu tikras. Bet vis dar galvoju, gal tai ir širdies koks sutrikimas, tačiau vistiek.. šeimos gydytoja, kad esu sveikas kaip ridikas. Nesijaučiu koks psichopatas, nėra galvoje taip kažko keisto. Tiesiog keletą sykių, tai nutiko. Domiuosi ir astralinėmis kelionėmis, vaiduoklius, poltergeistus, sąmokslais, teorijos apie laiko kilpas, kelionės laiko, geriau sakant, domiuosi beveik VISKUO, nes norisi vis daugiau žinoti, išbandyti, eksperimentuoti, patirti, bei suvokti.. bet nematau, kad visa tai, galėjau pažeisti kažką, jaučiuosi paprastai.

PD: Labai atsiprašau už doble-post, nepastebėjau..

nereikalinga

#10
spalio 15, 2013, 15:58:34 Redagavimas: spalio 15, 2013, 16:03:49 by nereikalinga
neurologinis-psichologinis sutrikimas.Panikos sutrikimas.Kažkas vistiek yra.Kaip jau minėjai turėjai stresų gyvenime,o tai kažkiek sutrigdo sveikatą.
O širdies tokį sutrikimą dar gali sukelti Kalio trūkumas,tai taip pat sukelia daug įvairių nesusipratimų,dažnai tokiu atveju,nedarydami tyrimų gydytojai ,bando pripaišyti nervinį sutrikimą.Širdies sutrikimus taip pat sukelia skydliaukės negalavimai.

Evilazh

Paminėjus širdį.. kai turiu bėgti, staigiai kažką daryti, širdies rimtas pakyla labai smarkiai. Taip pat, retkarčiais, sėdžiu ir staiga nuleidžiu kūną ir galva žemyn, labai staigiai, tada irgi širdis reaguoja įdomiai, bet reaguoja staigiai į judėsi, kai tai nutiko, daug kam leidau priliest su ranka prie širdies ir sakė, kad tikrai greitokai plaką. Tačiau, buvau ir Kaune ir Vilniuje dėl širdies, patikrino.. ir elektrokardiografija darė ir su kitais prietaisais tikrino, tačiau visi sakė kad viskas normalu, taip ir turi būti, taigi tai mane nuramino ir jeigu sako kad sveikas, kraujas sveikas, tai turiu tuo tikėti.

nereikalinga

panašus atvejis pas mane,kai širdis plaka nežinai kur dėtis,akys plačios,turi šokti nuo vietos.Kaip tu įvardinai adrenalinas,man mat tokių minčių nekilo tokiam paaiškinimui.Tačiau man buvo kalio trūkumas.Bet atstačius Kalį kažkodėl bėdos nesibaigė.Bet čia jau reikia su savimi padirbėti, reikia poilsio,atsipūtimo nuo kasdienybės.Kaip tau tai dar tiktų atsipalaiduoti nuo visokių sureagavimų į kūno signalus.Žinok padeda.Tik reikia laiko.

Evilazh

Dabar, pagalvojau.. manau tikrai man trūksta kalio, nes jaučiu nuovargi, tokį silpnumą, dažnai atsiranda troškulys, vos ne kiekvieną naktį pabundu, nes gerklė išdžiuvus..  :(

nereikalinga

tu rimtai ? Kada paskutinį kartą dareisi kraujo tyrimus? Burnos džiuvimas tuo kartu ( kai trūko Kalio ) ir man buvo ypač dažnas ir nemalonus pojūtis.Dar gal reiktų dėl to ir cukrų pasitikrinti tau.Dėl visa ko.

Aukštyn