Sunki liga.

Pradėjo meho, birželio 30, 2013, 18:20:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

meho

Sveiki  :) atsimenu, kad tai nutiko pries kokius 3 metus  :) sirgau sepsiu, kraujo uzkretimu. gulejau lovoje, temperatura buvo sukilusi virs 42. Atsimenu, kad man tuo metu prasidejo ir haliucinacijos. Uzmigau ir atsikeliau nakti, kambaryje sviesa buvo ijungta. Tuo metu mane labai slauge mama, dar nezinojom, kad man sepsis, buvo lapkricio menuo, ir mama galvojo, kad sunkus gripas. As ta nakti pabudau ir atsisedau lovoje, pasisukau paziureti kur mama, o mama gulejo salia manes, tada norejau pakelti ranka. Atrode, kad rankas keliau, bet ju nesimate, tada lyg ir pasilenkiau, ir pamaciau savo rankas istiestas, apsisukau, o mano kunas gulejo. tuo metu nesuvokdama atsiguliau atgal ir pradejau muistytis, uzsimerkiau ir vel prasimerkiau, tada jau zadinau mama, nes mane supykino. Nezinau ar tai tik toks sapnas ar kazkas antgamtisko, gal tai tik taip atrode, nes tuo metu tikrai buvau kaip nesava, nes jauciausi labai silpna. Kitos dienos ryta mane isveze i ligonine. Nebevalgiau, maitino per prievarta, ir tai suvalgyta maista isvemdavau. Sverdavau 65, o susirgus sveriau 38, atrodziau klaikiai, renimacijoje pragulejau 7 menesius, tada pradejau taisytis, pradejau valgyti, man tik tada galejo perpilti krauja ir daktarai pasake, kad isgyvenau tik per plauka.  :)

_Anonimas_

Citata iš: meho  birželio 30, 2013, 18:20:18
Nezinau ar tai tik toks sapnas ar kazkas antgamtisko


Tai tikriausiai čia jokių anomalijų ir nebuvo, nes jeigu tokia savijauta, tai nieko nuostabaus :)

Ezekiel

Panašų į tipišką nekūnišką patirtį sunkioje būklėje, dažnai jaučiama, kad atsiskyriama nuo kūno. Kiek dabar skaičiau sepsis labai pavojinga liga, tai tau pasisekė, kad išgyvenai. Kaip dabar savijauta?
Jei gali plačiau papasakok apie "haliucinacijas".

a.t.sielis

OBE greičiausiai.

paragraf 78

Taip, žmogus su 42 temperatūros, kūnas išsekintas ligos, būtent OBE racionaliausias paaiškinimas.
Daug realiau šiaip jau, kad tai buvo paprasčiausios ligos sukeltos haliucinacijos. Kam iškart viską mistifikuoti?

a.t.sielis

Kokia čia mistifikacija... Natūralus dalykas, fizinis kūnas ant ribos, mentalinis šiek tiek atsiskyrė. Tokie dalykai iš viso neturėtų būti laikomi mistika. Išnagrinėjus žmogaus sandarą, kaip sudarytą iš trijų: 1. Amžinos sielos 2. Mentalinio kūno, kuris irgi nesunaikinamas mirties, bet laikinas, materialus 3. Fizinio kūno; tokie dalykai pasidarytų racionaliai suprantami ir niekas juose nematytų keistenybės.

Žmonija labai veržiasi į nemirtingumą, mokslas bando prailginti žmogaus amžių iki maksimumo, bet kai sužino, kad žmogus turi pergyvenančius mirtį dėmenis, tada baisiai neigia ir ginčijasi. :) Ot kur žmonės, ko gi jie nori?


Marius

Citata iš: a.t.sielis  birželio 30, 2013, 19:02:22

bet kai sužino, kad žmogus turi pergyvenančius mirtį dėmenis, tada baisiai neigia ir ginčijasi. :) Ot kur žmonės, ko gi jie nori?




???????? matyt tiek aš, tiek mokslilininkai,nežino to ką žinai tu...šaunuolis,tavo rankose žmonijos ateitis.

a.t.sielis

Ai, nu ką čia ginčytis. Negirdėjai apie NDE, mokslininkai negirdėjo? Kam tada jie kuria alternatyvias sąmokslo teorijas, o ne priima normaliai, ką daugybė žmonių pasakojo.

Kasius

Bet koks susidūrimas su mirtimi yra vertas dėmesio potyris, tačiau jokio stebuklo, kad matei vizijas, kai tavo kūnas buvo tarp mirties ir gyvybės nėra. Gerai yra tai, kad net haliucinacijose, jausdamas kaip siela skiriasi nuo kūno, bandei pasiekti mamą, galimas dalykas, kad prisirišimas prie mylimų ar artimų žmonių tave ir išgelbėjo - su tokiu karščiavimu menkiausias vidinis noras likti čia gali būti tuo paskutiniu postūmiu kuris privertė laimėti prieš mirtį.
Ar tame yra kas nors nepaprasto?
Nežinau, bet kai aš pats nunuodytas merdėjau, man kliedint rūpestis dėl kitų, man artimų žmonių kažkaip padėjo, blaškiausi ir dėl jų jaudinausi, draskiausi, (o tai kažkaip organizmą judino, prakaitavau ar ką?) ir pagaliau krizė praėjo.

Aukštyn