Pasižiūriu į laikrodį - vis kartojasi tas pats laikas.

Pradėjo lietuvis002, balandžio 27, 2013, 21:48:57

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lietuvis002

 Sveiki,
Gal galite paaiškinti man tokį dalyką, kad, vos ne kasdien pažiūrėdamas į laikrodį (dažniausiai kompiuterio) matau vis 20:13, šitas laikas labai pinasi, vis kažkas su tai. Net sunku paaiškinti. Kompiuterio laikrodis veikia puikiai :D Ačiū už nuomones.

Beta

Galbūt kažkada turėjai atlikti kažką svarbaus tą valandą, taip ir užsifiksavo šis laikas pasamonėje, o tu užmiršai ką turėjai atlikti, ir dabar kasdien žvilgčioji tuo pačiu metu į laikrodį.

Master

1.Kai valgai tuo pačiu metu, organizmas prisitaiko ir alkį pajauti, tada kada turėtum valgyti. Kai visą laiką keliesi tarkim 6 valandą, organizmas prie to prisitaiko ir tu instinktyviai be žadintuvo pradedi keltis tuo laiku. Taigi, galbūt pripratai ir "tuo" laiku atsiminti/žvilktelti į laikrodį. Tai įsmigo į pasąmonę. Pavyzdžiui aš kasnakt atsikeliu 3 valandą atsigerti vandens ir pasidažyti vazelinu lūpų, tada dar 4 valandą, kaip tik prieš valandą keliantis.
2. Per daug sureikšmini ir pastebi tai, nes nori pastebėti  :) Tiesiog, jei nuspręstum sekti reklamas kuriose rodomos raidės imtum tai vis dažniau pastebėti.. Kuo toliau tuo daugiau. Tai vyktų todėl, nes atkreipi į tai dėmesį. Ir tai tau rūpėtų, tau pačiam tai atrodytu daug.

Teroras

Cia del to, kad tavo slapyvardis toks ilgas.

lietuvis002

Dėkui už nuomones,
Svarbių ar užmirštų laiko etapų lyg ir nebuvo. Gal dar nuomonių? :)

Benamis

O pacio nuomone kokia butu?

lietuvis002

Gal, kad užsifiksavę tai kažkaip. O gal ženklas :D painiai atrodo, kad 20:13, kaip šie metai, labai mažas šansas tokiam laikui.

eternal.bliss

Gal sau įsimetei į pasamonę, kad tau šis skaičius kažką primintų.

lietuvis002


la.benas

Gal į datą čia taip netyčia pažiūri? Dabar juk 2013 :D

Benamis


Iron Tara

O aš dažnai pažiūrėjus į laikrodį matau epic laiką - tai 11:22, tai 22:22, arba 16:16.. Kažkas sakė, jog tai reiškia, kad turėsiu kažkokį ale sprendimą priimti artimuoju metu..
O tu gal tikrai į datą pažiūrėjai?:D

Ezekiel

#12
balandžio 29, 2013, 16:27:37 Redagavimas: balandžio 29, 2013, 16:29:45 by Ezekiel
Nežinau kodėl tačiau dažnai matau 11:11, o šie skaičiai pasak New Age tikėjimo reiškia, kad yra dvąsios, galima įgyti mistinių galiu ir vyksta kitos keistenybės.

Beje karta pabandžiau specialiai klausyti radijo prieš 11:11 ir atėjus tam laikui atsirasdavo nežymus trykdys.

house_armin

Kazkoks ten mitas yra, kad 11:11 laiku galima nora sugalvoti ir jis issipildo. Kadangi turiu dar daug noru savo sarase, prikeliu tema tikedamasis sulaukti kokiu nors komentaru apie situos laikrodzio burtus ;P
Dargi, gal kas zinot kodel butent 11:11? Nesuprantu.

.L.U.T.H.O.R.

Greičiau prietarai :) Ką nori gali susigalvot, ką reiškia tie skaičiai pasikartojantys, kažkur ne per seniausiai mačiau straipsnelį su pagrindinėm skaičių reikšmėm. Tai pasijuokiau. Vos ne horoskopas :D O skaičius 11, dar ir 22 yra ale ypatingi "master numbers" numerologijoje.

Aukštyn