Aleksėjaus Šiškariovo paslaugos

Pradėjo unikali, lapkričio 25, 2017, 20:30:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asta1

Sarlatanas visiskas ! Man irgi teko naudotis jo "paslaugomis" ,bet pinigus issireikalauti pavyko ,kadangi zinojau ,jog jau viena karta buvo teistas uz aferizma ir santaza ar kazka panasaus,tai pagrasinau jei negrazins pinigu ,parasysiu pareiskima,tai grazino ta pacia diena,bet iki tol pora dienu buvo tyla :) ir siaip man atrodo ,kad jis per daug geros nuomones apie save ,arogantiskas juokdarys,kuris tiki savimi labiau nei kiti .

Supernatural

na man tekę irgi visko girdėti, pati nesiveržiu su juo bendrauti, nesutampa energetiniai laukai, labiau bendravimui renkuosi kitus raganius. Jo gebėjimų nežinau, netikrinau ir nesikreipiau tai apie teikiamas paslaugas kaži ar ką pasakysiu, bet raganų ir raganių tarpe oiojoj kiek visko sklando. turiu aš jo knygelę vieną irgi - bet praktiškai ritualus teko tobulinti - nes panašu ne iki galo išrašyti buvo ir tinkamas vos vienas ar du apskritai iš visos knygos. ir tai perdaryti tik ;) nepratusiam prie ritualinės magijos - pražūtis, žodžiu :)

eveelin

Ar yra kam nors buvę, kad Šiškariovas nenorėtų apsiimti klientų ?

djlema

Aš irgi girdėjau nekokių atsiliepimų apie jį..

Slapuke

#19
rugpjūčio 15, 2019, 10:52:30 Redagavimas: rugpjūčio 15, 2019, 12:17:13 by .L.U.T.H.O.R.
Citata iš: unikali  lapkričio 25, 2017, 20:30:49Sveiki, daugumai turėtų būti girdėtas Aleksėjaus Šiškariovo vardas. Tad noriu išgirsti daugumos nuomonę apie jį. Gal kažkam  teko su juo bendrauti, galbūt užsisakyti kokia jo paslaugėlę? Kurių kainos siekia nuo 200-400e? Tad prieš tai noriu jus įspėti. Mąstantys ar net   ketinantys- nedarykite to. Pati nudegiau nuo šio žmogaus, kalbant pinigine prasme.
Man tai jis tikrai nerimtas žmogus o magų vargu ar galima pavadinti. Pinigų kaulintojas ne kitaip. Vien blogus atsiliepimus apie jį esu girdėjusi.

Citata iš: eveelin  liepos 04, 2019, 03:15:19Ar yra kam nors buvę, kad Šiškariovas nenorėtų apsiimti klientų ?
Jis iš karto baigia kalba kai paklausi kodėl tokios didelės kainos pas jį ar kokia nuolaida galima gauti. Sako neturi pinigų tai ko kreipiesi? Jau vien tai daug pasako apie jį manau.

Asta1

Sakyčiau jis show menas ir tiek :D grasina visiems, kas apie jį ką blogo pasako, bet realiai tik rėkti ir grasinti tesugeba, nieko rimto. Dar ir drąsiai teigciau jog neadekvatus bei  nepriima kritikos.Vadina save devintos kartos raganium, o kas dieną skelbia akcijas tam, kad prisitraukti kuo daugiau žmonių. Jei kažką sugebėtu tai nei akcijų, nesi nemokamų burimu nebūtų.Aferistas prisidengęs raganium išviliojo nemenką sumą pinigų iš moters. Tai toks jis yra.

Karolina1989

As jo paklausiau tik kainos tai jis mane prakeike ir uzblokavo. Tai net nespejau atrasyti ar noriu jo paslaugos

rmantas21

Manau kad burti per atstuma neimanoma kiek supratau per fb viskas vyko

Aukštyn