Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Pakurstyta beprotybė tesiasi toliau..visokie inkognito fanai daro jam tik blogiau skatindami visą šitą spektaklį ir apsurdišką istoriją..gal gana skatinti žmogų turintį problemų,nebent jo fanai panašių bedų turi..tada cia jau masine psichoze..

Evaldas666

Kalbėsiu , pats už save : Vėl nesuprantu pasakymo įrodymai , tikėjimas ir panašiai . Man pačiam nereikalingi jokie įrodymai , kad ateiviai lankosi žemėje ir panašiai . Aš žinau ir man to užtenka . Net nediskutuoju . Žinau ir viskas . Ir niekada nesistengsiu to rodyti . Dėl dauguma priežasčių ir taip toliau . Kas liečia patį Inkognito , nežinau ir nesigilinsiu , kas ką pasakė , kas kur nusiperdė . Aš turiu savo nuomonę . Turiu savo nuomonę ir apie jo istoriją .Inkognito manę sužavėjo aviamodelizmų ir kitais savo hobiais . Bet ir viskas . Jai San IL dar kažką iškapstys , bus gerai . Bet vėl . Aš į tai žiūriu visai iš kitos pusės . Manęs nedomina pats įrodymo ar neįrodymo faktas . Manę domina kitos smulkmenos .
Dabar pafantazuokit , įrodom , kas jis tikrai buvo pagrobtas . Ir kas toliau ? Ogi nieko . Visi įrodymai vis tiek bus paneigti . Čia labai ilga diskusija , dėl ko ir kaip ...... 

Teroras

Citata iš: Evaldas666  kovo 26, 2016, 22:20:09Kas liečia patį Inkognito , nežinau ir nesigilinsiu , kas ką pasakė , kas kur nusiperdė .
Tai jeigu nesigilinsi, gal tada vertetu patyleti ir tokiu skambiu fraziu kaip: duociau i snuki nevartoti? Nepagalvojai?

Citata iš: Evaldas666  kovo 26, 2016, 22:20:09Man pačiam nereikalingi jokie įrodymai , kad ateiviai lankosi žemėje ir panašiai . Aš žinau ir man to užtenka .
Tai, kad neziemieciai gali buti Zemeje ar cia lankytis as tuo irgi beveik neabejoju. O kas liecia inkognito tai jis cia buvo 101 karta apsitriochines, todel nenuostabu, kad cia juo niekas nebetiki.

Kaip ir sakiau inkognito tyliai stebi foruma, o veliau drabstosi purvais ant visos anomalijos ir ant visu jos dalyviu.

Sukure MA tema pavadinimu: kodėl neverta diskutuoti Anomalijoje?

Cituoju (cia raso apie tai, kaip Evalda ir San IL subinlaiziais isvadinau):

CitataNa jeigu inkognito ką nors panašaus būtų sau leidęs tai iš karto būtų gavęs bana,nes šiame forume yra nebaudžiamūjų kasta kuri už tokius veiksmus gauna tik benamio ar paragrafo žodinius pageidavimus ir neskiria jokių nuobaudų vieniems o kitiems būtyina užsičiaupti ir kentėti niekšų įžeidinėjimus.
Inkognito, jeigu nezinojai, tai anomalijoje yra labai aiski ispejimu ir banu sistema. Ja galima rasti cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1919.0

Kaip matai:

Citata iš: Anomalija  liepos 01, 2013, 21:08:57Už dalyvių įžeidinėjimą (žeminimą ir t.t.): nuo žodinio įspėjimo iki 20%.
Tad kodel toks nepasitenkinimas? Jeigu toliau vadinsiu subinlaiziais tavo pasekejus, tada ne tik zodinio ispejima sulauksiu.

Is kur paemei, kad Marius nelieciamas? Jo ispejimo lygis 45%.

Taviskis 90%. Ir tik nereikia sakyti, kad tiek susirinkai vien del savo istorijos... Primint kokias zinutes cia rasinedavai?

Citata iš: inkognito  liepos 12, 2012, 21:06:39Senai sakiau kaip tik skeptikas tai kažkas labai piktybiško ir pikto nenoriu net diskutuoti su šituo mėšlu.
Nezinau, gal skleroze kankina, tai nusprendziau tau priminti.

O cia paskutinis inkognito perliukas:

Citatajūs idealistai tikėjote kad mirštantis anomalijos forumas norės bendradarbiauti su kylančiu Meškos ausies forumu? Niekados to nebus.
:D Kaip visada, inkognito akyse anomalija mirsta jau tikriausiai antrus ar trecius metus... Na, gal kaip nors anomalija ir be MA issikapstys ;D

@paragraf 78 vertinu tavo norus, bet gal palik tu ten zmones ramybeje ir tegul daro ta inkognito tyrima be pasalieciu. Tegul pasidziaugia rezultatais.

Evaldas666

Vistiek , man keista , kad žmonės internete sugeba taip susipykt . Ne veltui Lietuviai esame ............   Viskas paprasta , nepatinka  , neskaitau .Nepatinka , nesilankau ir panašiai . PVZ : man čia , kaip kurios temos ne labai patinka . Mano visai kita nuomonė ir panašiai .Aš ten nesilankau , nediskutuoju , palieku tiems kam įdomu . Bet jai pradėčiau diskutuot ir reikšti savo nuomonę , labai daug "priešų " turėčiau . Kam to reikia ? Geriau nelyst . Manau , jai čia niekas nebūtu diskutavę su Inkognito tai nebūtu jokių pykčių .Kam ginčytis , jai turi kita nuomonę ?   

kiskis

Citata iš: Evaldas666  kovo 29, 2016, 02:58:29Kam ginčytis , jai turi kita nuomonę ?   
Jei turi ta pacia nuomone, tada gincytis? Gincas - ne beda, bet beda , kad nezinai, koks jautruolis ar pikciurna sedi kitoj ekrano pusej. Kaip raso vedose dabar Kali juga - vaidu amzius, uztenka kokio  neatsargus zodzio, kad supykdyt zmogu.

paragraf 78

Bėda ne nuomonėse ir ginčuose, o tame kad tiek inkognito, tiek jo oponentai, prakeiksmais svaidosi, vienas kitą žemina ir visaip įžeidinėja. Bėda ir tame, skleidžiamas šmeižtas ir nesiklausoma ką oponentai vienas kitam sako ar bando pasakyti.
Negerai, kai žeminamas inkognito, negerai kai jis žemina kitus.
Jei inkognito oponentai nustotų jį žeminti, jei jis nustotų visų nekęsti, šmeižti ir tyčiotis, tada galima būtų viską ramiai išspręsti.
Inkognito, nors tu ir sakai, kad neskaitai anomalijos, bet visi žinome, kad meluoji ir dabar skaitai šią mano žinutę, taigi, prašau tavęs kaip suaugusio žmogaus:
Nustok mus šmeižti ir bendrauk mandagiai bei nemeluok oponentam, tada ir su tavimi žmonės bendraus mandagiai :) pats susikūrei krūvą priešų ir dabar jautiesi nelaimingas. Bet čia kaip toj dainoj:
Nieks kits čia ne kalts, mergužėle tu pati... ir t.t.
Anomalijos dalyvių prašau taip pat, nebeįžeidinėti inkognito. Kiekvienas turime teisę į savo nuomonę. Mes galime apie jas diskutuoti, ginčytis, bet prašau, kad jokių įžeidinėjimų čia nebebūtų.
Tolimesnės įžeidžiančios žinutės bus trinamos be atskiro perspėjimo, o įžeidinėtojai gaus įsėjimo taškų.

Anomalija yra atvira bet kokioms nuomonėms, bet tik tol kol jos pateikiamos mandagiai.

Linas Esu

#741
vasario 09, 2017, 16:24:02 Redagavimas: vasario 09, 2017, 16:32:27 by Linas Esu
Citata iš: pilkasai  kovo 26, 2016, 09:22:19Vargiai implantas butu "tobulas" kitu civilizaciju irodimas, siulaikiniame skeptiku pasaulyje. o ir nupieskite, papasakokite ar kitaip parodykite chipa kurio siais laikais neimanoma padaryti, taigi skeptikamas tai toli grazu nebus irodymas, beja isimtu chipu nuotrauku vaizdu pilnas intikas. Kiekvienas musu galim net pokelis ir imtymiose vietose ju isisiut be problemu :)
Implantų nuotraukų gali būti ir tūkstantis . Jeigu atsirastų bent vienas mokslui prieinamas pavyzdys iš tų tariamai šimtų nuotraukų , pakeistų situaciją iš esmės . Nėra jokios oficialiai patvirtintos informacijos apie egzistavusį , egistuojantį nežemiškos kilmės implantą , kurį studijavo mokslas . Kitaip sakant skeptikams nėra ką įrodinėti .

Linas Esu

#742
vasario 24, 2017, 05:33:50 Redagavimas: vasario 24, 2017, 06:44:20 by Linas Esu
Citata iš: Evaldas666  kovo 21, 2016, 11:23:27Labas visiems . Manęs paprašė parodyt čia Anomalijoje Inkognito istorija. Pirmas rimtas tyrimas straipsnį. Straipsnio ir viso kito nekopinu , o įdedu tik nuorodą .
Jog visi suprastumėte kas per tyrimas . Tai jį atlieka Inkognito draugas SanIL . SanIL šioje istorijoje atlieka svarbų vaidmenį kaip ufologijos tyrėjas . Svarbus faktas - jis prisipažįsta tikintis Inkognito istorija , kitaip tariant yra šališkas šios istorijos tyrinėtojas . Kas nori šiek tiek daugiau paskaityti ir suprasti tikrąsias paskutinių dienų peripetijas , galite apsilankyti šiame forume , šioje diskusijoje . SanIL kaip ir Inkognito nelinkę atsakinėti į jokius konkrečius klausimus , kurie vestų į atsakymus . Jie abu sutinka atsakyti tik į tuos klausimus , kurie toliau veda į nežinomybę . Savo nuomonę šia tema Ufologijos puslapyje aiškiai išdėsto ilgametis Inkognito draugas , kurio internetinis slapyvardis Evaldas 66 .

A. http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/tyrimai/8-inkognito-istorija-pagal-evalda-66?limitstart=0

B. http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/kontaktai-liudijimai/17-inkognito-istorija?limitstart=0

O čia matome anomalijos forumo nuomonę dėl Inkognito elgesio bei jo istorijos tikrumo .Taip pat vieno forumo dalyvio viešas pasiūlymas atlikti tyrimus , jo paties sąskaita .

C. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4330

D. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904.0

( Inkognito pasiaiškinimas kodėl jis atsisakė vykti kartu su Gintaru ir atlikti rentgeno tyrimą įrodant ar jo ateivių implantai egzituoja , Inkognito girdi galvoje balsus )

Vytautas : Inkognito smalsu ar girdėjai balsą dar kada nuo praeitų metų rugpjūčio iki dabar?

Inkognito : Taip, nelabai senai,bet labai trumpai be paaiškinimo. Liepė atsisakyti bet kokio pasiūlymo iš diskusijų forumo. Bet nepaaiškino iiš kokio nes tu metu aš praktiškai buvau tik Anomalijoje bet ir taip labai retai ir NSO.LT. Po kurio laiko atėjo pasiūlymas-reikalavimas, iš Anomalijos nuo pono Gintaro, kad padaryčiau rentgeno nuotrauką inplanto kur yra galvoje ir įrodymui,- kad nemeluoju ir patalpinčiau jį forume. Aš atsisakiau, bet ne todėl, kad tai rekomendavo balsas ir man pačiam buvo nepriimtinas toks  ultimatyvus pasiūlymo tonas ,be to nenorėjau rizikuoti savo saugumu ir laisve,kad netektų nušauti kokio nors maniako besikėsinančio į mane dėl to inplanto.O paskui tektų teismui įrodinėti, kad neviršijau būtinosios ginties ribų.Žinant kokie teismai yra Lietuvoje tai turėtų būti suprantama bet kuriam sveikai protauti galinčiam individui.Bet anomalijoje matyt tokių nėra likę.

Šiaip labai geras straipsnis , kas yra daug perskaitę istorijų daug ateivių , domisi NSO pagrobimais , rasite daug sąsajų .

E. http://anomalija.lt/2013/03/kontaktu-su-ateivais-kritika/

Anitsu

Ech, kaip gaila, kad viską pražiopsojau. Būtų buvę įdomu padiskutuoti o gal ir su inkognito susisiekti... labai mėgstu stebėt ir analizuot žmones, jų veiksmus ir bandyt suvokti viso to prasmę. Būtų nebloga patirtis. Nes niekad negali smerkt žmonių, nes niekada pilnai nežinai ką jie patyrė, o tuo labiau jautė ir kas juos padarė tokius, kokie jie yra. Tikiuosi dar atsiras įdomių idėjų ir pašnekovų! Cheers!

boba

@Anitsu, Inkognito gali rasti NSO.lt. Tame juodame forume parašyk jis iškart atsilieps. Linkiu sėkmės.

Creative

#745
sausio 08, 2019, 19:43:57 Redagavimas: sausio 08, 2019, 19:46:56 by Creative
Citata iš: inkognito  liepos 12, 2012, 22:40:37Radau įdomų pranešimą NSO .lt puslapyje ,jis man labai asocijuojasi su ateivių žemėje doktrina:
Ar ne taip vyksta? 2012 m. liepos 12 d., ketvirtadienis, 14:08:12
Annunaki - Slaptoji Doktrina
Iliuzija bus tokia didžiulė ir viską apimanti, kad dauguma liks nieko nesupratę.
Tie kas supras bus laikomi bepročiais.
Mes elgsimės taip, kad jie nematytu, kad mes su tuo susiję.
Mes pastoviai laikysime iliuziją egzistavime.
Savo tikslo mes sieksime lašas po lašo, kad jie niekada mūsų neįtartu. Tai apribos galimybę matyti pasikeitimus, kai jie vyks.
Mes visada santykinai stovėsime aukščiau, kadangi mes žinome Absoliuto paslaptį.
Mes visada dirbsime kartu ir būsime surišti kraujo bei paslapties ryšių. Mirtis ištiks tą, kuris prakalbės.
Mes laikysime jų gyvenimus trumpais ir protus silpnais, apsimesdami, kad darome priešingai.
Mes visada naudosime technologijas ir mokslo žinias subtiliu būdu, kad jie niekada nesuprastu kas vyksta.
Mes naudosime minkštuosius metalus, senėjimo greitintojus ir raminamuosius maiste, vandenyje ir ore.
Jie bus apkloti nuodais visur kur bepasisuks. Minkštieji metalai privers juos prarasti protą.
Mes prižadėsime išgydyti juos nuo viso to, kai, tuo tarpu, duosime tik dar daugiau nuodų.
Nuodai įsigers per jų odą ir burną, sunaikindami jų protus ir dauginimosi sistemą.
Nuo viso to jų vaikai gims negyvi o mes maskuosime šią informaciją.
Nuodai bus paslėpti visame kas juos sups, ką jie valgys, gers, kuo kvėpuos ir kuo bus apsirengę.
Mes turėsime būti be galo sumanūs, nes jų nuovoka stipri.
Mes mokinsime juos, kad nuodai yra gėris, gražių vaizdų ir muzikos pagalbą.
Tuos, į kuriuos jie kreipsis pagalbos, mes pasamdysime platinti mūsų nuodus.
Jie matys mūsų produktus naudojamus filmuose, augs priprasdami prie jų ir niekada nesužinos jų tikrosios paskirties.
Kai jie gimdys, mes suleisime nuodų į jų vaikų kraują, sakydami, kad taip mes juos gelbėjam.
Mes pradėsime kuo anksčiau, kai jų protai dar jauni ir atakuosime jų vaikus tuo ką jie mėgsta labiausiai - saldumynais.
Kai jų dantys supūs, mes pripildysime juos metalais, kurie žudys jų protą ir vogs jų ateitį.
Kai jų gebėjimas suprasti bus paveiktas, mes sukursime vaistus kurie juos susargdins o tada sukursime dar daugiau ligų ir dar daugiau vaistu.
Mes paversime juos paklusniais ir silpnais prieš mūsų valią.
Jie augs depresijoje, lėti ir nutukę ir kai jie ateis pas mus pagalbos, mes jiems duosime dar daugiau nuodų.
Mes sukoncentruosim jų dėmesį į pinigus ir materialines gėrybes, kad jie niekada negalėtu susijungti su Aukščiausiuoju Aš.
Mes išblaškysime jų dėmesį paleistuvystėmis, malonumais ir žaidimais, kad jie niekada negalėtu būti viena su Vienybės Esatimi.
Jų protai priklausys mums ir jie darys tai ką mes norėsime. Jeigu jie nepaklus, mes rasime būdu, kaip integruoti protą veikiančias technologijas į jų gyvenimus.
Mes naudosime baimę, kaip ginklą.
Mes skirsime jų vyriausybes ir opozicijas jose. Ir valdysime abi puses.
Mes visada slėpsime savo tikslą, bet įgyvendinsime planą.
Jie dirbs mums, o mes jų dėka lobsime.
Mūsų šeimos niekada nesimaišys su jų. Mūsų kraujas visada bus švarus, nes taip turi būti.
Mes priversime juos žudyti vieni kitus, kai mums to reikės.
Mes laikysime juos atskirtus nuo Aukščiausios Tiesos, dogmomis ir religijomis.
Mes kontroliuosime kiekvieną jų gyvenimo žingsnį nurodydami ką daryti ir kaip.
Mes juos paslaugiai vesime tuo keliu, priversdami patikėti, kad jie patys juo eina.
Mes kurstysime priešiškumą tarp jų, per mūsų frakcijas.
Kai tarp jų nušvis šviesa, mes ją sunaikinsime išjuokdami arba nužudydami, kaip mums bus patogiau.
Mes priversime juos išplėšti vieni kitiems širdis ir žudyti savo vaikus.
Mes pasieksime tai naudodami neapykantą, kaip mūsų sąjungininką ir pyktį, kaip mūsų draugą.
Neapykanta visiškai juos apakins ir niekada nematys jie per savo konfliktus kas iš tiesų jų valdovai. Jie bus per daug užsiėmę žudydami vienas kitą.
Jie maudysis savo pačių kraujyje ir žudys savo kaimynus taip ilgai kiek mums to reikės.
Mes turėsime iš to daug naudos. Kadangi jie nematys mūsų, kadangi jie negali mūsų matyti.
O mes ir toliau klestėsime dėka jų karų ir jų mirčių.
Mes kartosime tai vėl ir vėl, kol mūsų galutinis tikslas bus pasiektas.
Mes priversime juos gyventi baimėje ir pyktyje per vaizdus ir garsus.
Mes pasinaudosime įvairiais instrumentais, kad tai pasiekti. Tuos instrumentus mums pagamins jie patys.
Mes priversime juos neapkęsti savęs ir kaimynų.
Mes visada slėpsime nuo jų Dievišką Tiesą, kad mes visi esame viena. Jie neturi to niekada sužinoti.
Žingsnis po žingsnio mes artėsime prie savo tikslo.
Mes atimsime iš jų žemę, resursus ir turtus, kad galėtume juos visiškai kontroliuoti.
Mes apmulkinsime juos priversdami priimti įstatymus, kurie atims iš jų net tą dalį laisvės kurią jie dar turi.
Mes sukursime monetarinę sistemą, kurį įkalins juos amžiams, išlaikydama juos ir jų vaikus skolose.
Kai jie susiburs į krūvą, mes paversime juos nusikaltėliais ir pateiksime pasauliui savo versiją, kadangi mes valdome informacines priemones.
Per mūsų valdomą spaudą ir televiziją, mes kontroliuosime informacijos srautus mūsų naudai.
Jei jie sukils prieš mus, mes sutraiškysime juos kaip vabzdžius. Nes jie yra silpnesni ir už juos.
Jie bus bejėgiai ką nors padaryti, nes jie neturės ginklų.
Mes pasamdysime dalį jų pačių, kad įgyvendintu mūsų planus. Mes prižadėsime jiems amžinąjį gyvenimą, bet jie jo niekada neturės, nes jie nėra vieni iš mūsų.
Samdiniai bus vadinami „Inicijuotais" ir bus priversti patikėti klaidingais būdais, kaip pasiekti Aukščiausiojo Karalystę. Šių grupių nariai manys, kad yra vienybėje su mumis niekada nežinodami tiesos. Jie negali sužinoti tiesos, kad neatsisuktu prieš mus. Už jų darbą mes juos apdovanosime žemiškais daiktais ir aukštais titulais, bet jie niekada netaps nemirtingais, kaip mes, ir niekada negaus Šviesos ir nekeliaus į žvaigždes.
Jie niekada nepateks į aukštąsias sferas, nes savo rūšies žudymas uždaro kelius į Aukščiausiojo Karalystę. Šito jie niekada nesužinos.
Tiesa bus paslėpta prieš pat jų nosį, taip arti jų akių, kad jie nesugebės į ją susikoncentruoti, kol jau bus per vėlu.
Ir tokia didelė laisvės iliuzija bus, kad jie niekada nesupras esantis mūsų vergais.
Kai viskas bus sudėliota į vietas, realybė kurią jiems būsime sukūrę, valdys juos. Ši realybė bus jų kalėjimas. Jie gyvens savęs apgaudinėjime.
Kai mes pasieksime savo tikslą, nauja dominavimo era prasidės. Jų protai bus sukaustyti įsitikinimais, kuriuos mes jiems programuojame nuo neatmenamų laikų.
Bet jei jie kada sužinos, kad mes lygūs, tada mes žuvę. ŠITO JIE NEGALI SUŽINOTI NIEKADA.
Jeigu jie kada nors sužinos, kad kartu gali mus sunaikinti, jie imsis veiksmų. Jie niekada negali sužinoti, ką mes jiems padarėme. Nes jei jie sužinos, mes neturėsime kur bėgti. Nes nukritus uždangai jie pamatytų kokie mes iš tiesų. Jie medžiotu mus ir nei vienas žmogus nesuteiktu mums prieglobsčio.
Tai slaptas paktas, pagal kurį mes gyvensime dabartinį ir būsimus gyvenimus. Ši realybė peržengs daug kartų ir gyvenimų.
Šis paktas yra sutvirtinamas krauju - mūsų krauju.
Mes - tie, kurie atvykome iš dangaus į Žemę.
ANNUNAKI
Šis paktas negali egzistuoti nei rašytas nei žodžiu. Nes jeigu apie jo egzistavimą sužinos, sąmoningumas sukels tokią Aukščiausio Kūrėjo įniršio bangą prieš mus, kad mes būsime nusviesti į gelmes, iš kurių atėjome ir liksime ten iki begalybės pabaigos.


Labai idomu, o jeigu tai ne ateiviai, o patys žmonės taip daro? Kas tada? Byra jūsų fantazijos? Ieškote kaltų? Jei pasirodys, kad kalti tavo artimieji, kas tada? O jei ir jus pats prisidedate prie iliuzijos kūrimo? Kaip, tarkim, šiuo atveju prie sąmokslo kūrimo? Kaip tarkim ir aš prisidedu prie šio sąmokslo neigimo, o gal net naujo kūrimo.

Sutinku, reikia žinoti, kad gali būti ir taip.

Vytautas

Patarčiau paskaityti Enocho knygą iki pusės. Ten viskas gan aišku. Ne veltui ji neįtraukta į šventus raštus. Pats faktas kad be žmonių čia dar kažkas buvo ir eksperimentavo. Be to matosi kad žinios žmonėms taip pat duotos būtent tų kitų. Iškyla klausimas iš kur atsirado tie kiti. Mums čia aiškina kad išvirėm iš kažkokios sriubos per labai ilgą laiką ir savaime.  :) Bet panašu kad yra kitaip. Kažkas sukūrė tuos kitus, o tie kiti sukūrė biologinė gyvybę ir žmonės. Šis pasaulis sukurtas žiauriai ne tobulai. Tai tikrai ne kažkieno tobulo darbas. Dėl tokios ne tobulos kūrybos tikrai reiktų baimintis kažkam. Be to čia ir slypi pomirtinio gyvenimo nebuvimo esmė. Jei žmonės sukūrė kitos materialios būtybės kad ir kokios protingos  pomirtinis gyvenimas techniškai neįmanomas niekaip.

Aukštyn