Bohemijos giraite - kokia jos reiksme?

Pradėjo Benamis, gegužės 26, 2016, 14:26:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

gegužės 26, 2016, 14:26:02 Redagavimas: gegužės 26, 2016, 14:30:57 by Benamis
Jeigu kas nors pirma karta girdi apie Bohemijos giraite, siulau perskaityti siuos straipsnius:

Bohemijos giraitė - kur pasaulio galingieji nusimeta kaukes: http://anomalija.lt/2012/09/bohemijos-giraite-kur-pasaulio-galingieji-nusimeta-kaukes/

Paslaptinga sekta kuriai priklauso didžiausi pasaulio lyderiai: http://anomalija.lt/2015/12/paslaptinga-sekta-kuriai-priklauso-didziausi-pasaulio-lyderiai/

Ar ne keista, kad tie kurie viesai vienas kito nekencia, susirenka i viena vieta ir svencia tik siems zmonems zinoma svente? Suprasciau jeigu tai butu tiesiog neformalus politiku susibegimas kur jie galetu toliau nuo pasaliniu isgerti ir pasilinksminti, taciau ka reiskia visi tie slapti zenklai, atliekami ritualai? Is pirmo zvilgnio rodos sie asmenys tikrai neturetu uzsiimti kazkokiais okultiniais "zaidimais", taciau jie tai daro. Kokia viso to prasme ar reiksme?

Cia dar vienas idomus interviu su vienu is Bohemijos giraites nariu Davidu Gergenu (priklauso respublikonu partijai, buvo Richardo Nixono, Ronaldo Reagano ir Billo Clintono administracijos narys).



Divida Gergena kalbina Alex Jones - zurnalistas kuris pirmasis neteisetai pakliuvo i Bohemijos Giraite ir nufilmavo visas apeigas.

Idomus momentas kaip pasikeicia Gergeno elgesys kai Alexas prisipazista, jog jis ir yra tas zurnalistas kuris pakliuvo i Bohemijos Giraite.

Aukštyn