Koks metų laikas tau labiausiai patinka ir kodėl?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 07, 2012, 20:06:12

« ankstesnis - sekantis »

Man labiausiai patinka

Pavasaris
Vasara
Žiema
Ruduo
Žemyn

Glow

Labiausiai man patinka vasara, nes visų pirma labai nepakeliu šalčio ir labai nemėgstu daug renktis - rūbai labai varžo laisvę:) Be to vasara galima išsimaudyti ne namie:D Galima susiorganizuoti kokią iškylą gamtoje prie laužo. Vasara tikrai saugiau vairuoti automobilį nei žiemą ir šeip lengviau užkurti. Vasara nereikia kūrenti pečiaus, nereikia kasti sniego, dienos ilgesnės ir t.t.

Hekate

Man labiausiai patinka žiema  :) jos šaltis, tamsa, tai kad gamta tarsi užmiega, ramu būna. "Fainiai" tas girgždantis sniegas po kojomis ;D
Vasara gal yra nemėgstamiausia, nes nuo tos šilumos tik ir stebi puvimo procesą  :D. Bet kiekvienas metų laikas turi savo + ir -  :)

Skunk

As tik uz VASARA!  :D Nors pats gimes ziema ir dar per pacias Kaledas, bet baisiai nemegstu salcio, man patinka siluma, todel niekad nelaukiu ziemos.  ;D

Beelzebub

Vienintelis dalykas dėl ko man patinka vasara, tai yra atostogos. O šiaip manau šaltį daug lengviau iškęsti, negu karštį, bent jau man. :-\

paragraf 78

Džiaugiuosi kad žiema artėja :)

OKULTISTE

... ir žmonės kalba, kad ji bus šilta...

paragraf 78

Tai gi, su kalendorinio pavasario pradžia, tuos kuriems atsibodo žiema :)

Calibrae277

Man ziema labiausiai prie sirdies ;D bet siu metu ziema prasta, o labiausiai patinka kai daug sniego ir slidus keliai arba daug salcio ir uzsala vandens telkiniai ipac kokios marios tada buna pasakiska kai gali lekt 160-180kmh ir slidineti ant ledo kaio daug erdves pasaka tiesiog bet gerai buna ir pripustitos gatves kai gali varinet skersas nuo kelkrascio iki kelkrascio skersas masina aplenkti :) geras jausmas gerai ir vasara:)

Master

Labiausiai Pavasaris, ir šiek tiek Vasara ... :)
Nemėgstu nei rudens nei žiemos (tiesiog organizmas negali pakelti šalčio, nors didelio karčio taip pat nemėgstu).
Be to, abu šie sezonai man asocijuojasi su įkalinimu, mirtimi. Galbūt todėl, kad visos gyvos būtybės kaip tik tuo metu visomis įmanomomis priemonėmis bando išgyventi. Augalai meta lapus, užmiega, gyvūnai migruoja. Aplinkoje imu jaustis vieniša. Be to sniegas, vėjas, balos ir šaltas lietus (vandens stichija) uždaro žmogų namie. Aplamai man tai lyg kokios grotos priešiškos kūnui, nustatančios limitą kiek žmogus gali praleisti laiko savarankiškai. Beto ir tamsa brėžia tą ribą.
Šiltuoju metu dievinu ilgas dienas, trumpas bemieges naktis, ankstyvus giedrus rytus... Šiltą lietų... Man tai lyg koks išsilaisvinimas ...


paragraf 78

O aš va džiaugiuosi, jog žiema pagaliau (tikiuosi) atėjo

ajolu

O mano mėgstamiausias metų laikas yra ruduo :) Visų pirma dėl gamtos spalvų įvairovės. Mėgstu krentančius lapus... geltonų ir raudonų atspalvių. Tada gamta man būna nuostabi.

ponaitis

Na mano tai žiema,nemėgstu didelio karščio ir vabzdžių,uodų ir bičių.Dėl uodų manau mane suprasit :D bet bitėm beveik fobija man.Plius karštis,prakaitavimas ir t.t...Su vasara smagu tik kad galima maudytis ir atostogos ilgos.O žiema man patinka dėl kelių dalykų:
1)Šventės
2)Sniegas
3)Petardų sezonas

Sunshine

Visi metų laikai - kažkuo ypatingi, tačiau man labiausiai patinka pavasaris ir vasara. Pavasaris, nes bunda gamta, vis dažniau saulutė išlenda, paukščiukai čiulba, be to, primena, greitai bėgančius metus. :) Vasara - atsiskleidžia visas gamtos grožis - žalia, gražu, nereikia šiltai rengtis, gera nuotaika, galima vėlai vakare išeiti pasivaikščioti, nuvažiuoti prie jūros (ežero), tiesiog mėgautis gamta, kiek širdis geidžia ir bent trumpam pamiršti visus rūpesčius. :)

Supera

Vasara, nors nemėgstu per daug didelio karščio, tai žymiai geriau nei žiema ir visi jos kraują venose stingdantys malonumai - šalčiai. Dar žinoma, prisideda r tai, kad mano gintadienis yra vasarą :D O labiausiai patinka dėl to, kad galima maudytis ežeruose, prasinešt nuo traplymo į vandenį taip vadinama "galvute". Kas gali būt geriau, nei atsigaivinimas vandenyje :)

la.benas

Nerašiau aš dar?...

Na, man patinka vasara labiausiai. Sportuot laisvai gali, rengtis laisvai, atostogos man, ir šiaip smagu. Visgi vasara.

Tada dar šiek tiek žiema patinka. Gimtadienis gi, petardos turguj pasirodo, ir šiaip gražu. Kartais tylu būna.

Aukštyn