Pakalbekim apie meile. Ar meile yra visagale.

Pradėjo sara, spalio 09, 2017, 08:55:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

sara

Man idomu visu pirma jusu nuomone. O veliau parasysiu ir pati.
Ka manote apie meile mokslui, meile tevams, meile intrigoms? Ar meile yra visagale ar visdelto ne visagale ir reikia salia meiles ir kitu zmogiskuju savybiu?

kiskis

VIsagale meile- visagale , o nevisagale meile- nevisagale :D

sara

Ar visagale meile yra gerai? Ar visdelto tai yra per daug ir tada reikia paprastesnes meiles? Tai kas geriau-paprastesne meile ar visagale meile pagal tave geriau ir sveikiau. Kaip manai?

kiskis

Neteko man patirt visagales meiles, abejoju ar zmogus gali patirt. Dievas- visagalis, zmogus-ne.

sara

 Man teko patirt visagale meile, tai pasakysiu tai yra tikras siaubas, tai ir gerai kad tu jos nepatyrei-dziaukis. Vertybe yra-paprasta meile. Paskui tos visagales meiles tesiasi labai ilgas sleifas ir nera labai lengva ir paprasta su tuom gyventi. Bet susitaikiau. Todel tai ir suprantu. Visagale meile nera gerai, o gerai yra paprasta meile. Visagale meile paskui turi savo padarinius ir reikia sukti galva kaip su tuom gyventi toliau ir reikia kurti toliau savo prioritetus savo vertybes. Nepergyvenk. Viskas man gerai. As tik noriu diskutuoti. Noriu isrutulioti mintis toliau. Noriu suprasti daugiau. O tam yra kiti zmones ir kitu zmoniu mintys. Aciu.

a.t.sielis

Meilė yra veikimas, aktyvumas, lemiamas meilės motyvų, o savybės - mūsų asmeniški ypatumai kai veikiame, patiriame, egzistuojame. Savybės visada yra. Meilė - aukščiausias gyvenimo principas.

Atsargiai su meile, šiame pasaulyje visi ir kiekvienas nusivilia meile, nes ją neteisingai nukreipia. Neteisingai nukreipta meilė nevisagalė ir sukuria daug problemų.

Reiktų aiškiai skirti prisirišimą materialios tapatybės pagrindu, t.y. troškimą, ir meilę. Žodis "meilė" labai devalvuotas, juo vadinama krūvos dalykų, kurie visai nėra meilė.

kiskis

Man atrodo kad patyrei meile, kuri tave pilnai uzvalde, bet to nevadinciau visagale meile.

sara

 Gali buti. Bet ar gyvenimas is tiesu nera pilnai musu uzvaldes? Juk tai logiska!

kiskis

Na visagalis reiskai, kad viska gali, o tavo atveju gali tik tave pilnai valdyt, o tai toli grazu iki visagaliskumo.

sara

 Tai visagale meile turetu ne mane valdyt, o as ja tureciau valdyt. Bet cia yra tokia labai siaura linija, viskas gali ir aukstyn kojomis apsiversti. Bet as pajutau mirti todel ta visagale meile ir eme valdyti mane. Pries tai as visagale meile valdziau ir visus "velnius" valdziau, bet kai tik pajutau mirties alsavima salia saves - pasidaviau. Is tiesu tai mirties nera-tai tiktais iliuzija, bet ta iliuzija yra labai stipri-tai toks uzsiciklinimas ir uzsidarymas savyje-stai kas yra mirtis.

sara

kiski, tu man labai padedi suprasti. Nes kito zmogaus akys vistiek geriau mato. Aciu!

kiskis

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 09:46:37kai tik pajutau mirties alsavima salia saves - pasidaviau. Is tiesu tai mirties nera-tai tiktais iliuzija, bet ta iliuzija yra labai stipri-tai toks uzsiciklinimas ir uzsidarymas savyje-stai kas yra mirtis.
Biski keista, mirties nera, bet pajutai jos alsavima, (ok, pajutai iliuzija), o kaip tai buvo , gal gali daugiau papasakot.Kaip supratai(pajutai) , kad mirties nera, kaip pajutai jos alsavima, aisku jei tai imanoma papasakot...

sara

Tai papasakot meimanoma. Mirties alsavimas yra isprotejimas. Daug metu buvau isprotejusi-stai kas buvo. Labai daug masciau kiekviena diena ir po truputi vel sugrizau i normalia busena. Mastymas yra sveikata!

sara

... Kaip pajutau mirties alsavima? Ogi buvo toks jausmas kad man nuolat kazkas sedi ant nugaros ir siurbia mano kraujo energija. Tas sedintis ant nugaros man buvo toks lyg pasityciojimas is manes. Taip sakant kai nuolat tai jauti tada po truputi degraduoji... 

kiskis

O kaip to atsikratei? Tik galvodama? Sunku patiket.

Aukštyn