Pasitikrinkite savo ESP gebėjimus

Pradėjo TinSoldier, gegužės 29, 2013, 14:52:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

gegužės 29, 2013, 14:52:27 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 15:05:01 by TinSoldier
Nereikia nei tų daviklių, mikrojudėsių paieškoms. Paprasčiausias praktinis testukas parodytų kas kiek veikia. Aišku, Vytautai, susigalvosi paaiškinimų, kad švytuoklė neveikia, kai ją bandoma patikrinti, neveikia, kai kam nors kitam rezultatus atskleidi, neveikia, kai kas nors tave mato......... bet vis tiek turiu pasiūlyti klasikinį testuką (Beje, gal kas ir naują temą su juo sukursit? Galėsim pasidalinti savo ekstrasensoriniais gebėjimais, jei kam nors pakankamai įdomu tai pasirodys :) ). Kompiuteris parenka užverstą kortą dar prieš tavo spėjimą, todėl tai nėra spėjimas į ateitį. Tavo švytuoklė turėtų puikiai su tuo susidoroti. Pasidalink savo gebėjimų įrodymais.

http://www.psychicscience.org/esp3.aspx

Mano rezultatas:



Testukas sako, kad neturiu ESP gebėjimų :( Na, bet aš tokį atsakymą ir nujaučiau - tai, gal, vis dėl to, turiu?

EDIT: Antru bandymu atspėjau 8 iš 25. Tobulėju (sun). Bet vis tiek dar trūksta iki aiškiariagystės :/

EDIT2: Tuo pačiu, pasiūlymas ir anomalijos administracijai, paprogramuoti lietuviškų tokių testų atitikmenų. Visai įdomu galėtų būti. Šalia to žaidimuko, kuriame galima pabendrauti su dvasia.

.L.U.T.H.O.R.

TinSoldier, kad būtų realiau daryk su 100 kortų :D

P.S. tuoj ir aš išbandysiu ar turiu ESP gebėjimų ;D

paragraf 78

Atspėjau 2 kortas, bet kas įdomiausia, aš pasirinkdavau dažniausiai vienu ėjimu vėliau ateisiančias kortas :) na ta prasme pasirinkau pvz. rutuliuką, o buvo žvaigždutė, tada sekančiame ėjime būna žvaigždutė, tai gal ir turiu kažkokių sugebėjimų :D

.L.U.T.H.O.R.

#3
gegužės 29, 2013, 15:12:51 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 15:15:06 by Šešėlis
Pragraf, ne tu vienas man irgi tas pats :D

6 iš 25 kortų.

P.S. Dar dažnai būna, kad pagalvoji apie kokią nors kortą, bet spaudi kitą ir būna ta korta apie kurią buvo pirma mintis.

paragraf 78

O gal taip programa sudaryta, kad duoda tą kortą kurią pasirinkai praeitame ėjime? :)

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  gegužės 29, 2013, 15:14:57
O gal taip programa sudaryta, kad duoda tą kortą kurią pasirinkai praeitame ėjime? :)


Aš tai nepastebėjau šito :?
Jei programoj toks "triukas" būtų, tai, manau, būtų lengvą spėlioti vis tą pačią vieną renkantis.

O šiaip, manau, tikimybė, kad atspėsi kokia korta, pasirinkus 2 iš 5 - didesnė, nei kad pasirinkus vieną. Tai gal kartais taip ir pasitaiko, kad kažkuri iš tų dviejų (apie kurią buvo pagalvota ir pasirinkta / kuri buvo pasirinkta praeitu ėjimu, ir dabartiniu) iššoka.

Juk gali sakyti, kad apie vieną pagalvojau, kitą pasirinkau, trečią prieš tai buvau pasirinkęs, ketvirta šiaip gražiai atrodė tuo metu - ir praktiškai visuomet kažkuris iš šitų variantų iššoks kaip paslėpta korta.

.L.U.T.H.O.R.

Padariau su 100, tai nesurinkau net 1/5 spėjimų. Atspėjau 15/100. Juokingiausia tai kad labai dažnai ėjo, kelis kartus po tą pačią kortą. Ir net jei tu pagalvoji apie tą pačią kortą, dažnai protas pakiša koją ir sako ne jau buvo šita, rinkis kitą :D

Vytautas

Pabandžiau paprastai be švytuoklės testuką. Pirmas kartas tik 2, antras 4, trečias 6. Visai nenustembu kad neturiu ekstrasensinių sugebėjimų nes iš tikro neturiu. Bet kaip visiems suveikia pirmos minties efektas. Tik ją sunku pagauti ir pritaikyti praktiškai.

paragraf 78

Na o dabar su švytuokle pabandyk. Vis giriesi jog ji niekada nemeluoja, bet va įrodymų taip ir nepateiki :)

TinSoldier

Aš irgi pastebėjau, kad kuo mažiau galvoju, tuo daugiau atspėju. Jei atrinkinėju, kurią kortą paspausti - surenku mažiau. Jei kaip pamišelis spaudau pelytę belekur - daugiau.

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  gegužės 29, 2013, 15:44:19
Na o dabar su švytuokle pabandyk. Vis giriesi jog ji niekada nemeluoja, bet va įrodymų taip ir nepateiki :)

Kadangi gerbiu anos pusės nuomonę atsiklausiau "ar gali padėti man ESP teste" atsakymas "ne". Daryt per prievartą kaip ir nėra prasmės. Mintis maždaug tokia tau reikia tu ir darykis. Turėjau vilčių bet dėja  :( . Apėjimo šios situacijos kaip ir nematau. Šioj vietoj galima pasitikėti tik savimi.

paragraf 78

#11
gegužės 29, 2013, 16:23:15 Redagavimas: gegužės 29, 2013, 16:25:00 by paragraf 78
Tokio atsakymo ir tikėjausi, kažkaip nestebina :)

Benamis

Is 25, 3 kortas atspejau :'( Nekokie mano gebejimai ;/

Fides

Mano aiskiaregyste  is 25-8, antra kart is 25-9 is 100-22 irgi nekas :) O telepatija 100 is 100 kortu.

paragraf 78

Va va, ir kaip gi čia įmanoma nustatyti telepatinius sugebėjimus per kompiuterį, jei telepatijai reikia dviejų žmonių, vieno mąstančio kito skaitančio mintis :)

Aukštyn