Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SPACE

Lietuvoje labai smarkiai neigiamai naudojamas sis ginklas. Man idomu su jais pakariauti, bet gana sunku. Kitose salyse irgi naudojama, bet kitaip, kitokiu aspektu.

Dvidešimt Trys

Nėra taip jau sunku, jei toki dalykai tau pavirsta juokų forma, kai kiekvieną smulkiausią detalę gali mentaliai paaiškinti. Pavyzdžiui kiekvieną minty tiek gali patvirtinti tiek paneigti tiek vadovaujantis logika tiek kitais faktoriais, baimes keliančios mintys ar tai būtų tam tikro lygio paranojinės mintys galiausiai tampa juokingos, nes tu tik gali stebėti iš šalies ir jos niekaip nepaveiks. Ta prasme, kokį tau gali turėti poveikį, jei kiekvienai minčiai tu turėsi protingą telepatinį kontraargumentą (jeigu jau telepatiškai tiek priimi žinutes, tiek siunti), tai priimdamas siunti atgal kontraargumentą/paaiškinimą. Kitoms net nereik kontraargumentų, nes vaikiško mentalinio lygio būna, kas silpnesnį paveiktų, o tau tik juoką mintyse sukelia.

SPACE

Tai panasiai ir vyksta. Tik man klausimas, kodel butent Lietuva taip smugdoma, tai ir taip nupiepes krastas, bet vistiek dabaiginejama.

lauma

Ir man būtų labai įdomu, KODĖL

lauma

#79
gegužės 04, 2016, 16:12:33 Redagavimas: gegužės 04, 2016, 18:28:44 by Benamis
lauma-  yra  kakadu, kuri anomalijos,lt forume yra nutildyta.KLAUSIMAS-kodėl ir kam nepatiko mano post?

Benamis:

Buvote nutildyta uz:

- Pasikartojancias zinutes.
- Flooda.
- Ispejimu ignoravima.

klajunas

Temos  apie tardymo lervas pratęsimas. Šiek tiek išplėsta, šiek tiek papildyta.

Lervų holokaustas

Tardymo lervų tema - labai plati, todėl išsemti ją viename įraše neįmanoma. Negana to, ši tema ir labai svarbi žmonėms, kurie susiduria su psichotroniniu užgrobimu. Ji tokia svarbi, kad nuo to, kiek giliai sugebi šį klausimą suvokti, gali priklausyti likimas ir gyvybė. Todėl išplėtimas, pagilinimas, o kai kur - pakartojimas, labai naudingas. Reikia žinoti, ką paprastai tardymo lervos daro, kokios jų taktikos, priemonės ir kaip nuo viso to apsiginti, padarant lervų priemones neveiksmingomis.

Anksčiau į šią temą nesigilinau, kovojau su tardymo lervomis pasyviai, bet atėjo laikas situaciją pakeisti, iš pasyvaus pasipriešinimo pereiti prie aktyvaus. O tam labai padeda įsigilinimas ir analizė. Pagrindinės gynybos priemonės yra psichologinės, jos veiksmingos tiek, kiek lervos veikia psichologinės operacijos (psyops) rėmuose. Yra atidirbtos psyops priemonės, bet taip pat yra ir gynybos taktikos. Kadangi visgi tai tardymas, nors daugeliu bruožų jis prilygsta energetinei mitybai, reikia žinoti kaip vyksta tardymas, kokia tardymo pradžia. Visuose tardymuose dalyvauja objektas, tardytojas ir tardymo psichologijos ekspertas, kuris tardytojui turi paruošti tardymo modelį. Todėl pirmiausiai yra lerva, kuri atlieka tardymo psichologijos eksperto vaidmenį. Ši lerva daro atminties skenogramą ir ruošia maitinimosi objekto psichologinį profilį. Tada į darbą kimba psichotroninio tardymo lervos.

Reikia suvokti, ką jos daro, kaip daro ir ko siekia. Jų veiksmai prilygsta primityviam maitinimuisi; bet tardymo lervos maitinasi ne šiaip kuo, ne smegenimis, bet daugiau sąmonės energija, o šios energijos aukščiausia išraiška yra vadinama dėmesiu. Vadinasi, lerva siekia patraukti dėmesį ir per jį maitintis sąmone. Maitinimasis vyksta tol, kol sąmonė sunaikinama, visa iščiulpiama. Tai vyksta tokiais etapais: prisisiurbimo vietų ieškojimas, kurios yra dėmesys; tada - įlindimas į vidų; ir trečias etapas yra siurbimas, maitinimasis. Skirdamas kam nors dėmesį, žmogus atidaro savo sąmonę, praveria erdvę laisvam dalinimui, atidavimui per saviaktualizacijas.

Visa tai suprasti - nėra labai sunku. Galbūt kažkiek sunkiau kai neturi tokios patirties. Bet retas kas jos neturi. Nes tai universalus psichologinis principas - tie kas nėra patyrę vidinių tardymo lervų poveikio, vis tiek gyvenime yra susidūrę su žmonėmis, kurie net nebūdami viduje, bet būdami šalia - siurbia psichologinę energiją. Tai vyksta tokiais pat etapais, kaip aprašyta prieš tai. <..................>

tęsinys pagal nuorodą

https://psichotronika.wordpress.com/2016/05/04/lervu-holokaustas/

lauma

Benami- pateik man mano besikartojančias žinutes----aš jų nerašiau
FLOOD- lt nesuprantama reikšmė ------------------------------paieškom atitikmenų-
O kaip reikia ignoruoti įspėjimą----atleisk -aš nežinau, prašau išdėstyk bent teoriją

SPACE

@lauma nerasyk 2 zinuciu is eiles. Nes kiekviena zinute turi patikrinti 'spec. dedes'. Palauk valanda, tada rasyk kita zinute.

lauma

Velnias, kokią klaidingą programą pasiėmėt------------mūsiškė greitesnė'
Mano protas pasimetęs klaidume. Bet tie patys dedės kontroluoja ir atsibudimas,ucoz,ru.

 Greitas darbas- svarbi detalė mūsų darbe, Valio cenzūrai

Dvidešimt Trys

Citata iš: klajunas  gegužės 04, 2016, 18:29:33Visa tai suprasti - nėra labai sunku. Galbūt kažkiek sunkiau kai neturi tokios patirties. Bet retas kas jos neturi. Nes tai universalus psichologinis principas - tie kas nėra patyrę vidinių tardymo lervų poveikio, vis tiek gyvenime yra susidūrę su žmonėmis, kurie net nebūdami viduje, bet būdami šalia - siurbia psichologinę energiją. >
Noriu tiksliau sužinoti apie lervų tardymo realius pavyzdžius. Ar tai kaip balsai galvoje, ar tai tiesiog tam tikras tipas/energetika minčių. Ar tai tipas minčių ar būna realūs dialogai, sakiniai lyg kitas "asmuo" kažką sakytų mintyse? Ar kažkas panašaus? Tiesiog noriu truputį plačiau sužinot, kaip tai atrodo.

klajunas

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 04, 2016, 20:25:59Noriu tiksliau sužinoti apie lervų tardymo realius pavyzdžius. Ar tai kaip balsai galvoje, ar tai tiesiog tam tikras tipas/energetika minčių. Ar tai tipas minčių ar būna realūs dialogai, sakiniai lyg kitas "asmuo" kažką sakytų mintyse? Ar kažkas panašaus? Tiesiog noriu truputį plačiau sužinot, kaip tai atrodo.
Tame ką aš rašau - nėra jokios mistikos. "Lervos" iš tikro yra žmonės, tik jie nematomi, todėl skirtumo kaip jie tau atrodo nėra, gali vizualizuoti kaip nori. Aš pasirinkau "lervų" pavadinimą, bet turbūt supranti, kad tai tik metafora. Taip pat metafora yra žodžiai "energija" ir "maistas". Kad suprastum kodėl tokie žodžiai parinkti, turi patirti tą jausmą, nepatyręs - žinosi tik abstrakčiai.

Tai nėra asmuo - tai asmenų grupė. Kad galėtum suprasti kaip tai atrodo, turi panaudoti vaizduotę, nes be patirties - tik tokia supratimo galimybė. Pirmiausiai įsivaizduok patalpą, kuriame yra apie 10 žmonių, kurie kaip draugų kompanija tarpusavyje garsiai šnekasi. Tada įsivaizduok, kad visas tas šnekėjimas persikelia tik tau į galvą. Tuo pačiu iš patalpos dingsta visi kūnai. Vyksta toks pats polilogas, tik jis visas iškūnytas ir perkeltas į galvos vidų.

Bet tai ne viskas. Nes šios lervos, kurias tu suvoki kaip "balsus" ir "kirmėles", ne tik skleidžia kažką tavo klausos zonoje, bet žino, jaučia, mato, girdi, suvokia ir t.t., viską ką ir tu. Tau ką nors pasako ir žino kokią reakciją ar būseną sukėlė ir atitinkamai modeliuoja tolesnius savo veiksmus.

Tai yra atvira tardymo lervų forma. bet yra ir kitokių, užslėptų, kai lervos taip akivaizdžiai neišsiduoda. Tada iš tikro tai galėtum metaforizuoti kaip kokią minčių, jausmų, būsenų energetiką. bet ką aš rašau yra nachališkai atvira forma.

Dvidešimt Trys

#86
gegužės 04, 2016, 23:27:41 Redagavimas: gegužės 04, 2016, 23:29:55 by Dvidešimt Trys
Citata iš: klajunas  gegužės 04, 2016, 22:20:15Tada iš tikro tai galėtum metaforizuoti kaip kokią minčių, jausmų, būsenų energetiką. bet ką aš rašau yra nachališkai atvira forma.
Daugiau ar mažiau susidariau aiškų vaizdą. Tad kitas klausimas būtų. Jeigu tai, kas tau brunkama į galvą, sugebi nutildyti daugmaž nuo 50% iki 95%, plius nekreipi dėmesio, nesileidi į kalbas ir jokios reakcijos iš tavo pusės nebūna ar laikui bėgant neatsibosta ir neatstoja ar atvirkščiai, laikui bėgant keičia taktikas, formą, suintensyvėja ir panašiai?


SPACE

Citata iš: lauma  gegužės 04, 2016, 19:06:16Velnias, kokią klaidingą programą pasiėmėt------------mūsiškė greitesnė'
Mano protas pasimetęs klaidume. Bet tie patys dedės kontroluoja ir atsibudimas,ucoz,ru.

 Greitas darbas- svarbi detalė mūsų darbe, Valio cenzūrai
Taip, tie patys dedes ir tetos.

klajunas

#88
rugsėjo 19, 2016, 14:24:08 Redagavimas: rugsėjo 19, 2016, 15:12:35 by klajunas
Proto kontrolės reiškinį geriausiai gali paaiškinti tie, kurie tiesiogiai su šiomis technologijomis susidūrę. Su tuo savo gyvenime susidurti galima keliais būdais: kaip taikiniui, kaip operatyvininkui arba kaip žmogui, kuris bent viename etape yra prisidėjęs prie technologijų kūrimo. Būtent toks žmogus yra dr. R. Duncan, parašęs šia tema kelias knygas, tarp kurių yra knyga „The Matrix Deciphered". Nusprendžiau, kad naudinga būtų publikuoti bent kelias ištraukas iš šios knygos. R. Duncan yra tekę dirbti CŽV, Gynybos departamente, kol šių taikiniu tapo pats, remiantis jo paties tvirtinimu knygose. Toliau pateikiama pirma ištrauka.
>>>>>>

Istorija ir kontekstas
EEG pagrįsta kibernetinė kolektyvinė sąmonė

Norėdami išplėsti savo supratimą apie revoliucines technologijas ir jų kaip ginklo galimybes, turime apibrėžti sąvokas ir žodyną.

EEG reiškia elektroencefalograma. Tai smegenų elektrinio aktyvumo reprezentacija. Tradiciškai eleptroencefalogramos sukuriamos naudojant aplink galvą išdėliotus daviklius. Jie matuoja nedidelius tarpusavio skirtumus, kurie reprezentuoja smegenų aktyvumą daviklio vietoje. Pagal šiuos įtampos sensorius galima sudaryti smegenų žemėlapį. EKG, elektrokardiogramos, veikia tokiu pačiu principu, matuojant elektrines bangas nuo širdies. MEG reiškia magnetoencefalograma ir panašiai matuoja magnetinius laukus, kuriuos sukuria jonų srovės smegenyse. Šie metodai turi savo minusų matuojant ir lokalizuojant smegenų aktyvumą. Funkcinis MRT yra aktyvaus skenavimo metodas, naudojamas matuoti smegenų aktyvumą realiuoju laiku, o taip pat jų struktūrą. MRT reiškia magnetinio rezonanso tomografija. Ji naudoja magnetinį rezonansą fotonų sukūrimui, kurie reprezentuoja atomų tipus ir jų ryšių būkles. Kita panaši technologija vadinama ESR, elektrono sukinio rezonansas. Nemačiau nei vienos ligoninės, kurioje kurtų smegenų nuotraukas naudojant elektrono sukinio rezonansą. Elektromagnetinės bangos sukuriamos sukeliant perturbacijas elektriniuose ir magnetiniuose laukuose, kurie neša informaciją apie kampinio impulso būseną. Yra daug kitų smegenų tomografijos metodų, bet šie yra tradiciniai.

Daviklių naudojimas informacijos surinkimui turi apribojimų ne vien susijusių su mobilumu dėl prijungtų prie subjekto laidų. Jie surenka informaciją geriausiu atveju iš smegenų paviršiaus, tačiau ne jų gelmės, todėl prie galvos reikia prijungti tiek daug daviklių, kad aktyvumo paveikslas būtų tikslesnis.

Tyrinėjau žmogaus protą didžiąją savo gyvenimo dalį neuromokslo, kognityvinio modeliavimo ir dirbtinio intelekto požiūriu.

Tai #1 paslaptis, kuri slepiama dėl tamsuolių įtakos valdžioje. Yra registruotas patentas, kurį minėsiu per visą šią knygą, dėl jo ypatingos svarbos. Jis įdėtas į "Priedų" skyrių pabaigoje (https://www.google.com/patents/US3951134). 1974 m. Robert Malech, dirbęs Dorn & Margolin Inc. (kuris buvo pagrindinis radarų inžinerijos subrangovas, dabar valdomas EDO Korporacijos, kuri yra dar didesnis elektroninio karo subrangovas) sukūrė gana paprastą radarą, kuris galėjo perskaityti visų smegenų elektrinį aktyvumą dideliu atstumu. Jo pranašumas tas, kad nereikia laidų ir gaunamas pilnas elektrinis smegenų aktyvumas, ne tik taškų ant kaukolės paviršiaus. Jis atrado ir ištobulino būdą panaudoti paprastus elektromagnetinius virpesius nuo 100 MHz iki 40 Ghz smegenų bangų skaitymui apšviečiant smegenis ir jų elektrinį konduktyvumą, tada nuskaitant grįžtamąjį signalą. Tomografijos metodas stebi dažnio rezonanso, amplitudės ir fazės pokyčius, kurie reprezentuoja neuronų depoliarizacijos būsenas visose smegenyse.

#2 paslaptis. Tačiau žiūrint dar toliau, jis nustatė, kad galima veikti smegenų bangas, jeigu jos tiksliai suderintos su grįžtamuoju poveikio signalu. Jis neturėjo supratimo, kad tą akimirką istorijoje jis atsitiktinai sugriovė demokratiją, kaip ji buvo suprantama. Karinė ir žvalgybos bendruomenė iš karto pasiėmė patentą ir po trijų metų perprogramavo komunikacijos ir sekimo palydovus, bei antžeminius fazinius masyvus pagal naujas idėjas. Greitas technologijos pritaikymas įvyko todėl, kad reikėjo tik pakeisti programinę įrangą jau egzistuojančiuose radaruose, filmavimo ir komunikacijų antžeminėse lėkštėse ir palydovuose. Buvo paleista daug papildomų palydovų siekiant sustiprinti sistemą. Taigi 1976 m., šios didžios tautos dviejų šimtų metų proga, gimė sistema vadinama TAMI. TAMI yra akronimas reiškiantis "Thought Amplifier and Mind Interface" (minčių stiprintuvas ir sąmonės sąsaja). Buvo sukurta neregėto masto privatumą pažeidžianti "Didžiojo brolio" technologija ankščiau nei išpranašauti George Orwell'o 1984 metai.

#3 paslaptis.  Nesusekama RADAR technologija pirmą kartą užregistruota stebint rusų mikrobangomis spinduliuotą JAV ambasadą Maskvoje. Naudojant aukšto galingumo valdomus fazinius masyvus ir sufokusuotą spindulinę energiją iš dviejų šaltinių šalia vienas kito, galima sukurti beveik nesusekamas "skaliarines" bangas arba destruktyvią interferenciją norimame taške. Net esant mažiausiai energetinei sąveikai, interferuojantys spinduliai atšoka su dideliu signalo-triukšmo santykiu ir gali būti vėl surinkti prie šaltinio. Tai leidžia sukurti efektyvius atvaizdavimo metodus net labai dideliais atstumais. Todėl skenavimui atstumas tampa nesvarbus, ar tai būtų RADAR, MRT ar ESR tomografija.

Tuo pat metu rusai atrado ir ištobulino panašias galimybes. Tai sukėlė slaptas ginklavimosi varžybas, kurios tęsiasi iki šios dienos. Per paskutinius 30 metų tyrimai ir galimybės nuėjo ilgą kelią. Net neturint tiesioginės prieigos prie sekimo galimybių informacijos, galima laike projektuoti trisdešimt metų vystytas technologijas, kurių galimybės augo eksponentiniu greičiu. Tuo pat metu karinės struktūros pademonstravo galimybes skaityti automobilių numerius iš palydovinių nuotraukų.

Tam, kad paslėptų ir nepritrauktų dėmesio prie minčių skaitymo radaro, buvo sukurta visa parapsichologinių reiškinių ir paranormalios psichologijos sritis, norint suklaidinti civilinę visuomenę apie tai, kas vyksta. Rusai pademonstravo savo gebėjimus kai pradėjo švitinti JAV ambasadą Maskvoje su mikrobangomis, 60-ųjų antroje pusėje, taip pat su 7-iais rusų „Wood Pecker" (genys) siųstuvais, kurie pradėjo veikti 1976 m., nukreipti į JAV. Deja, dėl šio naujo ginklo prigimties, reikia daugybės protų, specifinių smegenų savybių duomenų bazės sukūrimui, kad būtų padidintas efektyvumas vis didesnei ir didesnei visuomenės daliai. Šios operacijos vadinamos "Katalogizavimo ir klonavimo operacijomis". Šiame kontekste tai ne kūno klonavimas, bet EEG klonavimas. Daug kas neteisingai interpretavo šį faktą, o tada tai buvo išpopuliarinta TV seriale "X failai". Šios klonavimo operacijos yra pagrindinė žmonijos nelaimių priežastis, nes kiekviena šalis jaučia poreikį turėti šį ginklą, kuriam išvystyti reikia kankinti ir žudyti didelį skaičių žmonių.

EEG klonavimas reiškia kieno nors smegenų bangų kopijavimą kitam asmeniui. Robert Malech padarytas atradimas leidžia tai padaryti bevieliu būdu bet kur pasaulyje. Atsirado naujas karinis dalinys vadinamas "Psy karo dalinys" iš pradžių bazuotas Pentagone, bet vėliau greičiausiai buvo prijungtas prie Psichologinių operacijų, Elektroninio karo ir Informacinio karo dalinių. Iš pradžių tai tapo puikiu žvalgybinių duomenų rinkimo įrankiu. Psichologinis žmonių sąmonių šnipinėjimas tapo neįtikėtinu įvykiu.

Termino EEG klonavimas dažnai nenaudoju, nes jis nurodo tik į labai specifinį taikinio proto stebėjimą. Tai tik vienas technologijos aspektas. Malech atrado, kad daryti poveikį smegenims taip pat paprasta, kaip skaityti mintis. Taigi kitas kraštutinumas yra tas, kad psy karys gali nuklonuoti savo EEG bangas ir uždėti jas ant taikinio. Tai simbolizuojama filme "Matrica", kur agentai užgrobia atsitiktinių piliečių kūnus, persekiodami herojus. Teisinga terminologija norint aprašyti sritį tarp dviejų kraštutinumų yra EEG maišymas (heterodinas). Heterodinas yra inžinerijos terminas, kuris reiškia - signalų maišymas. Todėl EEG klonavimas yra tik specialus EEG maišymo (heterodino) atvejis.

EEG kibernetinė kolektyvinė sąmonė yra kitas terminas, naudojamas EEG maišymui apibūdinti, kuris taikomas ne kariniuose eksperimentuose. Tai yra žmonių kolektyvai, kurie turi bendrą smegenų bangų rinkinį. Juokaudami, prievartinį įjungimą į kolektyvą vadina "Borginimu", o tai yra nuoroda į kiborgų civilizaciją iš filmo "Star Trek". Jie tyrinėja ilgalaikį buvimo tokiame kolektyve poveikį ir kaip tai panaudoti taikinio kontrolei, sekimui, nukenksminimui arba nužudymui. Jie taip pat tyrinėja ryšį arba organizavimą be šnipinėjimo priemonių bet kokioms sinchronizuotoms misijoms.

Nauja sritis, kuri susikerta su psichologijos fizika vadinama "psichofizika". Proto dinamika yra gerai aprašoma redukcionistinio neuromokslo metodu. Dirbtiniai neuroniniai tinklai tyrinėjami jau pusę šimtmečio. Tačiau naujas iššūkis yra sukurti subjektyvių sąmonės patirčių žemėlapius surišančius su organinio intelekto fizika, informacinių signalų apdorojimu, įskaitant biocheminius ir elektromagnetinius. Žodis "psichofizika" turi papildomų konotacijų, kurios ganėtinai gerai atitinka faktą, kad ši sritis buvo išvystyta slaptose planetos laboratorijose. Psichofizikos įrankiai vadinami psichotronika.

Visoms konspiracijos teorijoms apie Naujos Pasaulio Tvarkos  psichoteroristus, slaptų organizacijų kišimąsi, proto kontrolę ir satanistinius kultus pradžią davė šie tyrimai. Proto kontrolės ginklai yra superginklo šventasis gralis, ir davė pradžią blogiausiai pagarsėjusiems, sociopatiškiems mokslininkams, kurie pasmerkė baisiausioms kančioms ištisą kartą žmonių, kurias kada nors teko iškęsti dėl ginklų bandymų.

Pirmas dokumentuotas minčių skaitymo RADAR'o panaudojimas

Tam, kad sumažintų JAV ambasados Maskvoje švitinimo mikrobangomis poveikį, jie uždėjo mikrobangų ekranus ant pastato langų. Tačiau tai turėjo priešingą poveikį, padidinant mikrobangų intensyvumą viduje. Tai atsitikti gali vienu atveju, jeigu prieš ambasada buvo naudojama interferometrija. Kai užblokuoji interferuojamų, arba maišomų, bangos forntų kelią, gali sumažinti destruktyvią interferenciją, bet tuo pačiu padidini matuojamą energiją. Tai pirmas dokumentuotas taip vadinamų "skaliarinių ginklų" panaudojimas.

Vitus

Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2016, 14:24:08Pirmas dokumentuotas minčių skaitymo RADAR'o panaudojimas

Tam, kad sumažintų JAV ambasados Maskvoje švitinimo mikrobangomis poveikį, jie uždėjo mikrobangų ekranus ant pastato langų. Tačiau tai turėjo priešingą poveikį, padidinant mikrobangų intensyvumą viduje. Tai atsitikti gali vienu atveju, jeigu prieš ambasada buvo naudojama interferometrija.
Jūsų žiniai: interferometrija yra fizinių dydžių matavimas interferometru. Šis metodas dažniausiai yra naudojamas optiniuose ir elektroniniuose teleskopuose žvaigždžių dydžiams ir atstumams iki jų matuoti. Mikrobangų pluoštai sumuojami teleskopų židiniuose. Kaip juos susumuoti ir padidinti mikrobangų poveikį pastato viduje (ir dar su ekranais ant langų), man sunku įsivaizduoti :)

Teoriškai, uždėjus tinkamus ekranus ant langų, mikrobangų lauko stiprumas pastato viduje turėtų būti artimas nuliui. Esu kažkur skaitęs, kad panaudojant atsispindėjusius mikrobangų signalus nuo langų stiklų galima "nuskaityti" žemo dažnio virpesius ir sužinoti, ką žmonės kalba pastato viduje. Tai neprieštarauja fizikos dėsniams, bet atsispindėję signalai nuo stiklo detektuojami imtuve, esančiame kur nors netoliese, o ne pastato viduje.

Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2016, 14:24:08Kai užblokuoji interferuojamų, arba maišomų, bangos forntų kelią, gali sumažinti destruktyvią interferenciją, bet tuo pačiu padidini matuojamą energiją. Tai pirmas dokumentuotas taip vadinamų "skaliarinių ginklų" panaudojimas.

Skaliaras, tai fizikinis dydis, turintis tik vieną charakteristiką, išreikštą skaičiais. Masė, tūris, temperatūra, laikas, dažnis, tankis, įtampa, srovė. Kaip veikia kokį nors objektą 5 valandos, 1 kubinis metras ar 10 amperų, man dar sunkiau įsivaizduoti :)
Kokiu principu veikia "skaliariniai ginklai"?

Aukštyn