Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Sąmokslo teorijos => Slapti projektai => Temą pradėjo: klajunas sausio 02, 2016, 20:39:34

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 02, 2016, 20:39:34
Su nuomonėmis ir patirtimis čia labai paprasta. Psichotronikos paveikto žmogaus suvokimas apima: a) savo vidų, b) savo išorę, c) tavo išorę, d) neprieinamas yra tavo vidus ir motyvai. Tu pats matai: a) savo vidų ir motyvus, b) savo išorę, c) psichotronikos paveikto žmogaus išorę, d) neprieinamas tariamo šizofreniko vidus.

Dabar jeigu sprendžiamas klausimas, kas vyksta psichotronikos paveikto žmogaus viduje, kuris veikia išorinį elgesį, daugiau informacijos turi pats žmogus. Tu tik naudoji savo motyvus, universalius modelius ir šablonus, bet išskyrus žodinius liudijimus, neturi jokių faktų iš psichotronikos paveikto žmogaus vidinio pasaulio.

Jeigu nekalbame apie atvejus, kai paveikti žmonės būna nepatyrę ir visiškai savo potyriuose susipainioję, tai visgi kas yra palankesnėje padėtyje įvertinti, kas vyksta tariamo šizofreniko galvoje, jis pats ar kiti, kurie vadovaujasi tik stereotipais ir išoriniais įspūdžiais.

Pavyzdžiui, aš ar atrodau labai susipainiojęs. Aš savo viduje matau visą savo gyvenimo vaizdą, nuo gimimo iki dabar, o tu tik spėlioji. Tu darai apibendrinimus iš viso neturėdamas jokio mano gyvenimo vaizdo. O įsivaizduoji, kad supranti geriau už mane.

Net išoriškai kliedintis šizofrenikas, savo semantikos centre gali būti visiškai blaivaus proto, tik naudoti skirtingą semantinę kalbą. Juk nesakai, kad kinietis kliedi, sakai, kad nesupranti.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 02, 2016, 20:43:39
Citata iš: tadasas99  sausio 02, 2016, 20:18:22kas nedirba tas neklysta
Labai teisingas pastebėjimas galiojantis bet kokiam darbe. Klaidų išvengti neįmanoma. Medicinoje aišku jos labai žiauriai  atrodo. Neseniai gydžiausi pas tikrai puikius stomatologus. Bet pvz jaučiasi kad žmogus po pietų jau pavargęs ir ranka tiesiog nežymiai suvirpa. Aišku kadangi tikrai profesionalai tai tas suvirpėjimas nesukelia problemų. Reikia įsivaizduoti kokią nors operaciją trunkančią kelias valandas. Medikų darbas tikrai labai sunkus ir mažiausias suvirpėjimas turi lemtingos įtakos. Taip kad juos reiktų suprasti. Bet kaip ir visuose darbuose jų tarpe yra taip pat visiškai neatsakingų. Viskas čia normalu. Toks pasaulis. Todėl aš ir turiu info kad viskas bus pakeista ir jokių specialybių ir jokio darbo nereiks. Jei yra kažkas daugiau tam tikrai jokių problemų viską perorganizuoti būtent taip. Žmogus paprasčiausiai sveikas nuo gimimo iki mirties.  Ankstesniems "valdytojams" žmogaus kančios ar džiaugsmas reikalingi kaip energijos šaltinis todėl ir toks nedieviškas "techniškai" šis pasaulis. Nors tikintys bando įrodyti priešingai kad taip kažkodėl reikia. :)

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: TinSoldier sausio 03, 2016, 13:26:44
Na, klajunai, suprantu, kad ne viską ten surašei, kokius įrodymus turi, tačiau iš to, ką surašei, tikrai nieko nepaaiškėjo. Vėlgi, tikiuosi, jog tiesiog iš žmogiško požiūrio suprasi, kodėl pašaliniam žmogui, labai vertinančiam skeptiškumą ir kritišką informacijos vertinimą, šie įrodymai nieko neįrodo. Suprantu, kad tai tave gali velniškai erzinti, ir neprašau, ir nesitikiu, jog sutiktum su mano skeptiškumu. Tiesiog tikiuosi, kad suprasi tą požiūrį.

Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Čia jau kažkas panašesnio į logiką. Manau šiais laikais visi turi išmaniuosius telefonus su GPS nustatymo funkcija ir jau įrodyta, kad telefonas yra sekamas iš palydovų ir antžeminių bokštų kartu su jį nešiojančiu žmogumi. Telefonas yra vienu metu ir imtuvas, galintis priimti signalą iš bokštų ir siųstuvas, galintis išspinduliuoti signalus į aplinką, kuriuos sugaudo elektroninės žvalgybos sistemos, antenos ir t.t. Kažkada to irgi "nebuvo" o dabar yra kiekvieno žmogaus kišenėje. Dabar įsivaizduokime, kad telefonas miniatiūrizuojamas ir perkeliamas į žmogaus kūną. T.p., yra patentai, kurie įrodo, kad turimos technologijos indukuoti lazeriais ir mazeriais informaciją į smegenis, kurią žmogus suvokia kaip savo "įspūdžius". Dabar sujungiame viską į vieną sistemą ir gauname tą atskiro žmogaus persekiojimo sistemą. Kol kas tik visiškai įmanomo principo lygyje.
Su kai kuriais teiginiais nesutikčiau. Bent jau su tuo, jog yra pakankamai mažos, portatyvios ir ištobulintos technologijos, leidžiančios į smegenis įrašyti dirbtinę informaciją. Pats principas - įmanomas ir bent tam tikru lygiu egzistuojantis. Tačiau vėlgi - neturiu ir, vertindamas sau prieinama informaciją, negaliu turėti priežasties, kodėl tikėti, jog tos technologijos yra pakankamai ištobulintos tiems tikslams, kokius aprašai. Tuo labiau, kad jos naudojamos toms tikslams. 


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Dabar prie to pridedame randus, pjovimo ir gręžimo žymes kaukolėje, nors nebuvo daromos jokios viešos medicininės smegenų operacijos, nebuvo šalinami augliai ar kas nors panašaus, bet kairiajame pusrutulyje motorinės ir somatinės žievės srityje yra 3 cm ilgio kaulo pjovimo randai ir žymės. Tai įrodymas, ar ne?
Vėlgi, nei aš, nei tu nesame medikai. Rando egzistavimas pasako tik tai, kad yra randas. Jeigu ten, apskritai, randas. Gal ten natūralus odos darinys, atrodantis kaip randas. Tad tai, ką apibūdinai, galėtų būti kažkoks įrodymas po medicininės ekspertizės, kuri patvirtintų, jog iš tiesų buvo pjautas kaulas ar pan.. Ir labai linkiu, jog šitaip visuomet ir visur įrodymai būtų traktuojami. Kadangi tikrai nenorėčiau, jog, pvz, tavo koks kaimynas paduotų tave į teismą už tai, kad kadaise užpuolei jį kirviu, neturėdamas jokio kito įrodymo, kaip tik iš kažkur, kažkokiu būdu, kažkokios kilmės ant kūno esančias žymes. Jeigu to užtektų teisme siekiant kažką įrodyti - taptų labai sunku gyventi :)


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Dabar pateiksiu labai vaikišką arba "anekdotinį" įrodymą, kuris man yra žinojimo lygio, kad sąmonė užgrobta.<...>
Na, čia vėl viską skirtingai vertinsim :) Man viso to priežastys atrodo biologinės. Mutacijos ir įvairovė - evoliucijos variklis. Ta įvairovė pasireiškia visokiais būdais: kai kurie gimsta su trimis rankomis, kai kurie absoliučiai nieko nepamiršta, kai kurie mato daugiau spalvų, kai kurių regėjimo laukas platesnis ir t.t. Tokia įvairovė ir visokie anomališkai atrodantys gebėjimai - faktas. Tačiau, kad tai būtų specialiai, technologiškai ar pan. slopinami natūralūs visų žmonių turimi gebėjimai ar pan. - na, tiesiog nematau įrodymų, kad ir kaip galėčiau norėti tuo patikėti.


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Kad lazeriai arba srovinė indukcija veikia, žinau pagal tai, kad jau 13 metų kiekvieną dieną tenka "telepatiškai" bendrauti su mane persekiojančia operatyvine grupe, kuri grasina susidorojimu galvoje, o prokuratūra veiksmus atlieka tikrovėje ir aš turiu to įrodymus. Taip kad dėl to kas vyksta galvoje abejoti netenka.
Labai atsiprašau už asmeniškumą. Laisvai nuignoruok, jeigu nors kiek nesinorės į tai atsakyti dėl bet kokios priežasties. Tačiau, jeigu visa tai patiri jau 13 metų, kaip į viską reaguoja/reagavo tavo artimieji, tavo aplinkos žmonės ir pan.? Ta prasme, ar jiems tikrovėje prokuratūros atliekami veiksmai neatrodė neteisėti ir keisti? Ar jie nieko nesakė apie randus ant tavo galvos? Suprantama, kad į tavo sąmonę jie negali įlysti, ir negali išgirsti balsų, kad ir kokia jų kilmė būtų. Tačiau, jeigu kažkas iš to pasireiškia išoriniame pasaulyje - ar tave supantys žmonės tave palaiko?


EDIT: Vienuoliktasis, ačiū už pataisymą dėl "jau tryliką metų" :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 03, 2016, 13:56:55
TinSoldier, ne nuo trylikos metų, o "jau trylika metų kiekvieną dieną".

Be to, per daug sutapimų, kad tai būtų tik randas, dėl biologinių veiksnių atsiradęs pats. Kai žmogus kasdien persekiojamas, jam visaip trukdoma įsitvirtinti ir visais būdais siekiama sužlugdyti jo gyvenimą, pasitelkiant gasdinimus ir psichotroninius ginklus, randas nėra tik atsitiktinumas. Beje, man tas pats, kaip ir klajūnui. Tik kadangi į šią programą esu įtrauktas neseniai, man tiek visko dar nėra buvę, tačiau palaipsniui krūviai didėja. O labiausiai pikta, kad žudyti kitus (nemažai dėl nepakeliamos situacijos nusižudo) padeda vaikai (!) tėvų liepti ir nusikaltėliai, anksčiau apsimetę draugais. Kiti - net visai nepažįstami žmonės tiesiog agentai, tačiau skausmas ir zombio žvilgsnis pasako, kad ne visi iš jų tai daro savo noru.

Yra toks filmas "American ultra" (panašiai skamba į MK Ultra). Ir ten parodo, kaip kodiniais žodžiais pažadino žmoguje kitą jo pusę, kur jis moka muštis, tačiau nežino iš kur. Galiausiai, po žudynių slaptosios tarnybos pasiūlo jiems dirbti. Kadangi jis buvo padarę daug nusikaltimų (narkotikų vartojimas, žudynės) teko sutikti. Paskutinėje scenoje rodo jį kartu su jo mergina visą laiką buvusia handlere, apsirengusius puikiais kostiumais, vygdančiais slaptą misiją ir galiausiai nuo mind control nukentėjęs, o šiuo metu agentas, pagr. veikėjas prakalbsta japoniškai.

Tai parodyta lyg tai būtų labai kieta, nors iš tiesų nieko kieto žudyti žmones. Taip kad mind control programos vyksta ir dabar ir nebūkite šudžiais - nepadėkite kitiems žmonėms nusibaigti.

Redaguota

Ir žinoma, kad niekas iš oro nemokės visokių džekio čano judesiukų pasitelkiant tik NLP, tačiau galbūt kada nors (o galbūt ir dabar yra - who knows) programuoti bus įmanoma nano technologijomis.

P.S. Nėra už ką, TinSoldier :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 03, 2016, 14:23:09
Citata iš: TinSoldier  sausio 03, 2016, 13:26:44Suprantu, kad tai tave gali velniškai erzinti, ir neprašau, ir nesitikiu, jog sutiktum su mano skeptiškumu. Tiesiog tikiuosi, kad suprasi tą požiūrį.
Matau, kad pažanga bent tame, kad skeptiškumą laikai ne tikrove, bet savo asmeniniu požiūriu. Man nieko daugiau ir nereikia. Jeigu mane kas ir erzina kada nors, tai tik tai, kad žmogus įsivaizduoja, kad jo tikėjimas/netikėjimas yra pati nepajudinama tikrovė. Geras darbas šios diskusijos bent tas, kad pradedama suprasti, kad skepticizmas yra ne tikrovė, o tik asmeninis ar kokios grupės įsivaizdavimas, kad to "nėra". Net jeigu tau neįrodžiau, nes matai tik mano žodžius, informaciją, tai nereiškia, kad tame nėra jokios tikrovės. Savo mąstymą labai sunku pakeisti, ypač tada, kai pats esi šitos sistemos dalis. Juk savo viduje supranti, kas būtų ir asmeniškai, jeigu pabandytum prieš sistemą atsisukti. Nesakyk, kad nesupranti. Gal suvoki tik tiek, kad niekada neatsisuksi, o tai reiškia, kad "įrodyti" man bus neįmanoma niekada. Nes jeigu tai pripažintum, tai pripažintum, kad visą gyvenimą buvai nusikaltėlių sistemos dalis. O tu juk nesi toks durnas.

Tai, ką aš čia atskleidžiau, nesudaro net vieno procento, kas iš tikro vyksta. Neatskleidžiu todėl, kad tai yra pats šlykščiausias kriminalas iš valstybės pusės. bet tokie klausimai sprendžiami ne forume ir ne diskusijose, bet teisme. Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. Bet pats supranti, kad tokiomis temomis kalbama teisme su įrodymais. T. y., įrodymus aš viešinsiu ne čia bet teisme. Su kaimynais aš problemų jokių neturiu ir šiaip su visuomene, nes atsako ne ji, nors jais naudojasi ir manipuliuoja. Turiu galvoje prokuratūrą, policiją ir VSD, kurie šiuos nusikaltimus vykdo, su valstybės pareigūnų ir teismo stogu. Aš kalbu ne apie vaikų darželį, bet apie tikrą mafiją, su ilga tikrų nusikaltimų istorija ir tikrais lavonais. Bet suprantu, kad šitam forumui tokios realybės būtų per daug, nes čia jaučiu daug lankosi vaikų ir šiaip nepilnamečių.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: DSV sausio 04, 2016, 20:14:33
Klajūne, ar gavai iš mūsų leidimą čia rašyti?

Pagarbiai,
-
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 04, 2016, 20:52:17
Labai malonu, kad turiu galimybę pratęsti temą, nes prie viso to, kas jau buvo pasakyta, norėčiau pridurti dar vieną argumentą, liečiantį įrodymus ir įrodinėjimo galimybes. Greičiausiai visi sutiksite, kad visas žmogaus patyrimas yra daug platesnis ir gilesnis, nei leidžia parodyti "adokuliniai" (ad oculos) įrodymai. Jeigu laikysime, kad galioja tik tokie įrodymai (panašiai kaip įrodymų padėjimas ant stalo prieš akis, net jeigu jie nematerialūs), tai didžioji žmogaus patirtis bus visiems laikams pastatyta į niekaip "neįrodomos" padėtį. Kodėl žmonės iš pažiūros kartais atrodo agresyvūs? Todėl, kad diskusija vyksta skirtingomis kalbomis ir neįmanomas susišnekėjimas. Tai yra, pats žmogus visada turi omenyje ir bando žodžiais išreikšti visą, giliąją savo patirtį, o kritiką girdi tik pagal "adokulinius" argumentus. Ir būna išjuokiamas todėl, kad kažkam įrodymų nesugeba pakišti po nosimi. Tačiau stiprioji pusė situacijos ta, kad tikrovė yra daug platesnė už adokulinę ir jeigu kiti nesugeba to įžvelgti, tai problema nebūtinai yra tikroviškumas ar pagrįstumas.

Iš kitos pusės, reikia suprasti, kad ši situacija sudaro puikias sąlygas manipuliacijoms, kai nusikaltėliai darydami nusikaltimą stengiasi viską suorganizuoti taip, kad nebūtų iš vis jokio liudijimo, pėdsakų, ženklų, o jeigu tai neįmanoma, tai veikia taip, kad ta patirtis nebūtų niekaip paverčiama adokuline. Tada bus galima abejoti, neigti, nepripažinti, o teismui įrodymų pakišti po nosimi nebus įmanoma. Taip iš karto planuojama galimybė išsisukti ar išnešti sveiką kailį. Kaip tik tokiu principu ir veikia psichotroninė technika, į kurią labai lengva numoti ranka, nes atseit žmogus nepadės ant stalo ir šie nusikaltimai bus anapus įrodomumo galimybių. Bet galiu tik pakartoti, kad be adokulinės patirties žmonės turi ir giliąją patirtį, kuria ir remiasi keldami kaltinimus užsimaskavusiems nusikaltėliams, kurie daro nusikaltimus sėdėdami už horizonto ir juokiasi, kai kas nors bando juos "įrodyti".
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 04, 2016, 21:56:36
Citata iš: DSV  sausio 04, 2016, 20:14:33Klajūne, ar gavai iš mūsų leidimą čia rašyti?

Pagarbiai,
-
Juk suprantat, kad jūsų atėjimas čia tik įrodo, kad tai tiesa? :D
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: omcikas sausio 04, 2016, 22:00:17
Ar tik tamstos visas šitas ilgas rašinys nesusiveda į viena seniai pabodusia ir serialų persižiūrėjusių bobučių išpūsta, Garliavos istorija su išgalvotais didvyriais?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 04, 2016, 22:02:36
Citata iš: omcikas  sausio 04, 2016, 22:00:17Ar tik tamstos visas šitas ilgas rašinys nesusiveda į viena seniai pabodusia ir serialų persižiūrėjusių bobučių išpūsta, Garliavos istorija su išgalvotais didvyriais?
Prie ko čia Garliava?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: omcikas sausio 04, 2016, 22:07:16
" Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. "

Tiesiog šitas sakinys užkliuvo ir pirmiausia Garliavos pasaka į galvą atėjo.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 04, 2016, 22:09:46
Citata iš: omcikas  sausio 04, 2016, 22:07:16" Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. "

Tiesiog šitas sakinys užkliuvo ir pirmiausia Garliavos pasaka į galvą atėjo.
Kokia dar pasaka. Lygini kažkokią pedofilijos bilą, nors pedofilijos Lietuvoje „nėra", su eksperimentais su žmonėmis visame pasaulyje? Labas rytas.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 04, 2016, 22:15:31
Trumpai, aš tiesiog mačiau technologijas, su kuriomis tai daroma. Čia tas pats kaip būti susipažinus su šaunamaisiais ginklais, kurie patys nevaikšto ir savarankiškai nešaudo. Pamatai kūne šautinę žaizda ir tarkime žinai, kad kažkas šovė iš pistoleto. Lygiai tokius pat požymius turi psichotroninis ginklas, kuris pats nevaikšto ir "nekepina" smegenų. Pamatai - ir žinai iš karto kas buvo panaudota. Ir aš šitus požymius matau daugelyje rezonansinių ir nerezonansinių atvejų.

Čia buvo asociacija su Garliava. Bet mano atvejis daug panašesnis į Kusaitės bylą, kurią norėjo uždaryti ilgiems metams, nors visi įrodymai suklastoti. Kažką panašaus norėjo padaryti su manimi, bet neišdegė ir net nepriėjo iki teismo. Ir šio operatyvinio persekiojimo metu aš sužinojau daug "valstybinių paslapčių".
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: omcikas sausio 04, 2016, 22:21:37
Visos temos neskaičiau tai tikėtina, kad smarkiai pro šalį šoviau. O apie pedofilijos bylą plėtotis labai nenoriu. Pedofilija Lietuvoje yra tik gal viskas ne taip baisu kaip, kad Garliavos bobutes Krivicko laidų apsižiūrėjusios apdainavo savo dainose, kliedintį žudiką didvyriu pavertusios.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Visažinis sausio 05, 2016, 00:09:32
Klajune, teigi, kad kiekvieną dieną kontaktuoji su grupe naudojant psichotroninį ginklą. Galiu paklausti apie ką būtent yra kalbama?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 05, 2016, 05:55:36
Citata iš: Visažinis  sausio 05, 2016, 00:09:32Galiu paklausti apie ką būtent yra kalbama?
Turinys bus atskleistas savo laiku ir savo vietoje, dabar ir čia man tai nenaudinga. Susilpninčiau savo padėti, bet to čia aš esu ne dėl to, kad kažką atskleidinėčiau. Mano buvimo forume tikslas yra visai ne šis.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: DSV sausio 05, 2016, 13:52:10
Nieko klajunas neatskleis, nes tai yra ne tiesa. Esame bendradarbiavę su juo, net aš asmeniškai, tačiau nieko panašaus į psichotroninius ginklus niekada nebuvo naudojama. Jų tiesiog neturime ir jie neegzistuoja.

Visiems geros dienos, ir turėkite omenyje, kad klajunas Jus klaidina.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 05, 2016, 15:18:36
Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Visiems geros dienos, ir turėkite omenyje, kad klajunas Jus klaidina.
Matau, kad diskusijoje sulaukėme ir provokatoriaus. Stebėsime atidžiai, kaip dirbi.

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: pilkasai sausio 05, 2016, 18:20:52
DSV, gal tu is VSD busi ir noretum prisistatyti?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 05, 2016, 18:44:33
Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Nieko klajunas neatskleis, nes tai yra ne tiesa.
Tiesa, ar ne - įrodys teismas.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Esame bendradarbiavę su juo, net aš asmeniškai, tačiau nieko panašaus į psichotroninius ginklus niekada nebuvo naudojama.
Iš kur sužinosit, kai trolinat komentaruose.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Jų tiesiog neturime ir jie neegzistuoja.
Negalite to žinoti, nebent esat ištyrinėję visus tamsiausius užkaborius plačiame pasaulyje.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10klajunas Jus klaidina.
**Pasakė neseniai užsiregistravęs vartotojas, vardu „DSV"**
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 06, 2016, 21:05:10
Psichotroniniai ginklai uždrausti,bet jie naudojami,tobulėja ir ateityje bus dar pavojingesni.Galiu per pusvalandį sumontuoti miniįrenginį(tilps į muilinę),kuris 200m. spinduliu sukels panišką nepaaiškinamą baimę,ilgiau pabuvus veikimo zonoje išves iš proto.Negrįžtamai.Padidinus spinduliuotės galią veikimo ribas galima labai išplėsti. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: tadasas99 sausio 06, 2016, 21:24:33
@xistemax gal brezinuka?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 06, 2016, 21:38:13
Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 06, 2016, 21:53:37
Tuo pačiu principu veikia visi pelių ir vabzdžių baidytuvai. Tokius dalykus be problemų pažįstami radijo mėgėjai dar sovietmečiu kokiais 1970m gamindavosi. Kaimynų sūnus mėgsta pažaisti su šunimis. Turi tokį "prietaisą" ir pikčiausi šunys suglaudžia ausis ir bėga kuo toliau. Galima tik spėliot kokiu lygiu šitie dalykai išvystyti ir čia jokios fantastikos. Kai kurių dažnių žmonės tiesiog neperneša. Aišku veikimo atstumas buitiniam lygyje nedidelis. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus sausio 06, 2016, 23:44:23
Citata iš: xsistemax  sausio 06, 2016, 21:38:13Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)
Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 07, 2016, 00:13:29
Citata iš: Vitus  sausio 06, 2016, 23:44:23
Citata iš: xsistemax  sausio 06, 2016, 21:38:13Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)
Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?

Paprastas klausimas: kaip maistą veikia mikrobangų krosnelė? Ir kas būtų, jeigu šiuo principu galėtume pagaminti prietaisą, kuris mikrobangas spinduliuotų į pasirinktą objektą?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 06:15:44
Citata iš: tadasas99  sausio 06, 2016, 21:24:33@xistemax gal brezinuka?
Kam reikia schemos, yra patentas - kreipkis į patentų agentūrą ir gausi visus dokumentus.

<…>
Modulation

For the modulation of the electromagnetic beam there are various ways which can be applied individually or in combination, for example (a) sounds of a language or other signals are converted into a pulse train, which is modulated your electromagnetic beam, or (b) sounds of a language or other signals are modulated directly on the electromagnetic beam.  The shipment is perceptible or imperceptible - depending on eg intensity, type of modulation, place of exposure to the organism and frequency.

Radiation sources

For the generation of the electromagnetic beam (thoughts beam) are particularly suitable MASER (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation) and LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), the wavelength is not necessarily in the classical microwave range (300 MHz - 300 GHz) must be ( 2 ).  According to the invention also are radiation sources involving the induced emission of electromagnetic radiation that is outside the classical microwave range, included.  In particular maser stand at all points of the "Detailed Description of the Invention", the examples and illustrations including legends synonymous with radiation induced emission sources, such as maser and laser (eg, free-electron LASER).  Other sources of radiation sources, magnetron, gyrotron, klystrons, semiconductor diodes and phased arrays into consideration.
<...>

--------
Lt. vertimas

Moduliavimas

Yra įvairūs elektromagnetinio spindulio moduliavimo būdai, kurie gali būti naudojami individualiai arba kartu, pavyzdžiui, (a) kalbos garsai, ar kiti signalai, paverčiami impulsų seka, kuria moduliuojamas elektromagnetinis spindulys, arba (b) kalbos garsai, ar kiti signalai, moduliuojami tiesiogiai ant elektromagnetinio spindulio. Šis metodas demoduliuojamas arba nedemoduliuojamas priklausomai nuo, pvz., intensyvumo, moduliavimo tipo, poveikio lokalizacijos ir dažnio.

Spinduliavimo šaltiniai

Elektromagnetinio spindulio (minčių spindulio) generavimui ypač tinka MASER (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation - šviesos stiprinimas priverstiniu spinduliavimu) ir LASER, kurių bangų ilgis nebūtinai turi būti klasikinių mikrobangų ruože (300 MHz - 300 GHz). (2) Išradimo principas leidžia naudoti spinduliuotės šaltinius, kurie pritaiko priverstines elektromagnetines emisijas, kurios išeina už klasikinio mikrobangų ruožo ribų. „Detaliame išradimo aprašyme" daugiausiai naudojamas MASER'io principas, pavyzdžiuose ir iliustracijose, įtraukiamos charakteristikos, kurios panašios į šviesos stiprinimo priverstiniu spinduliavimu šaltinius, tokiuss kaip MASER ir LASER (pvz., laisvųjų elektronų LASER). Svarstomi kiti spinduliuotės šaltiniai: magnetronas, girotronas, klistronas, puslaidininkių diodai, faziniai masyvai.
---------

Visas patentas adresu:

https://www.google.com/patents/DE10253433A1?cl=en&dq=inassignee%3A (https://www.google.com/patents/DE10253433A1?cl=en&dq=inassignee%3A)

Dėl to ar psichotronika įmanoma, ar ne klausimų nėra - principo veikimas seniai įrodytas. Dabar belieka tik rinkti įrodymus apie konkrečius panaudojimo atvejus. O ar VSD naudoja, manau, aišku. Juk nekyla klausimų ar sukartinta struktūra, pavyzdžiui, naudoja šaunamuosius ginklus. Psichotronika taip pat ginklas, tai čia turint omenyje, kad vyksta masinė gamyba  - tik įpirkimo klausimas. Yra daug liudytojų, kurie paliudija, kad turi ir naudoja. Bet reikia neužmiršti, kad didelių atstumų ir teritorijų psichotronika iškelta į orbitą kaip GPS palydovai. Jie gali būti naudojami kitų, didelių valstybių spec. tarnybų, kurie taip pat gali daryti psichotroninius nusikaltimus. Tai yra JAV, ES ir Rusija. Pagrindinis metodas yra interferometrija, kai sukryžiuojami kokiame nors taške du spinduliai arba daugiau, trys, keturi, penki... Tada labai lengva moduliuoti aplink kūną esančią terpę bet kokiu norimu signalu. Naudojami ir implantai, kurie veikia tokios pačios moduliuotos indukcijos būdu. Tad klausimas yra ne dėl bendro principo, o tik dėl konkrečių atvejų - tai „sutrikimas" ar psichotronikos panaudojimas.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 07, 2016, 08:27:38
300 megahercų sukelia nerimą,baimės pojūtį,tą patį poveikį daro ir infragarsas.Dažnių sintezė efektą sustiprina eksponentiškai.Neveikia iškart,reikia laiko.Pradžioje atsiranda nerimas,po to baimė,perauganti į paniką.Pabunda baisiausi žmogaus košmarai.
Po trijų parų tokio poveikio-sudie,razumėli. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 07, 2016, 08:43:44
Citata iš: Vitus  sausio 06, 2016, 23:44:23Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?
Šiaip labai paprasta. Nusiperki prietaisą skirtą baidyti pelėms. Kokio radisto paprašai kad padarytų galimybę plačiau keisti dažnį. Sėdi keiti ir žiūri kaip tau važiuoja stogas. :) Greituoju būdu turi psichotroninį ginklą. :) Suprantama valstybės turi kur kas geresnes galimybes ir tikrai net sunku suvokti ką jie turi šituo klausimu. :) Patrankos su vandeniu malšinti demonstracijas stipriai atgyvenęs reikalas. Čia tik dėl vaizdo akmens amžiaus priemonė. :)

Reiktų pridėti kad panašiu rėžimu priversti dirbti kiekvieno telefoną turėtų būti taip pat labai paprasta. Gal kas jau ir oficialiai parašęs programėlę telefoną paversti pvz uodų baidytuvu. :-) Atitinkamai ir be problemų žmogaus. :)

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 09:31:55
Pateiktame patente telepatijos prietaisas aprašomas technine kalba, kuri nespecialistams gali būti nesuprantama. Tai galiu paaiškinti kaip veikia ši mistika paprasčiau, nors tarptautinius žodžius ar bent tarptautinių žodžių žodyną po ranka turėti vis tiek reikia. Gali atrodyti keista, bet psichotroninio ginklo paaiškinimui užtenka vieno žodžio, kuris yra NEURORECEPCIJA. Kai kur dar naudoju terminą holistinė neurorecepcija. Šio termino reikšmė labai paprasta - atskiras neuronas ir jų tinklai gali veikti kaip jutimų receptoriai. Ypač panašus veikimas yra akies tinklainės receptoriai, kurie yra pagrindinis filmavimo ekranas žmoguje. Akies receptoriai stimuliuojami optinių bangų gali iš informacijos rekonstruoti erdvinius objektus, kurie sudaro pasaulio reprezentacijos bazę. Bet tokie patys receptoriai yra neuronai, kurie tiesiogiai reguoja į tam tikro ilgio elektromagnetines bangas, kaip akys. Eletromagnetinės bangos receptoriuose sukelia mikro-sroves, kurios tiesiogiai susietos su sąmonės lauku. Šitaip, per šią sietį įvyksta indukcija į kokį nors rodomosios sąmonės ekrana. Savo subjektyviame pasaulyje žmogus suvokia įvairius potyrius. Kurie gali būti ardomieji arba konstruktyvūs.

Prieš tai pateiktas aprašymas yra pirmos kartos psichotronika, o iliuminatai naudoja antros kartos psichotroniką, kuri jiems leidžia nepageidaujamo žmogaus sąmonę užgniaužti tiesiogiai iš „paralelinio pasaulio". Šio pasaulio technologijų simbolis yra telepatinė akis, kuri mato visų planetoje gyvenančių žmonių sąmonės vidų. Tokios psichotronikos VSD patys neturi, bet jais gali naudotis planetos slapta valdžia, kuri tokias galimybes savo tikslais paskolina. T. p., paslaugas galima pirkti, bet jos labai brangiai kainuoja (palydovų laiko nuoma ir t.t.), todėl naudojamos tik rimtais tikslais. Sąmonė yra užgrobta ne tik per kūną, bet visų pirma iš vidaus, todėl kūną galima valdyti santykinai laisvomis sąlygomis, nes riba nubrėžta viduje ir kūnas vis tiek jos negalės peržengti. Tokia yra vidinių saugiklių sistema: kuri apima gabumų lygį, pažiūras, įsitikinimus, tikslų siekimą ir valią, darbingumą, savijautą ir pan. Bet kaip jau sakiau kūnai paleisti ganytis laisvai, nes apribojimas yra bendras klasinis. Nevykstant tarp skirtingų socialinių klasių apykaitai, įvedama klasinė vergovė, kai pavergiamas ne tik atskiras žmogus, bet pirmiausiai visas socialinis sluoksnis kaip visuma. Šiai valstybės sistemai įtvirtinti naudojama psichotroninė technika. Galima net pasakyti, kad šią techniką naudoja visos šiuolaikinės valstybės.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 07, 2016, 10:54:39
Matau labai vietoje mano asmeninė patirtis klinikose kai buvau komos būsenoje. Kaip kažkada minėjau kad toje būsenoje niekaip nebuvau praradęs sąmonės ar ji būtų kokioje tai pakitusioje būsenoje. Viską aplinkui suvokiau kaip visuomet tik buvo "atimtas" kūno valdymas. Aišku suvokimas tik per klausą. Ir galvoje mano mintys ir ne mano mintys su kuriomis buvo labai įdomu bendrauti. Su jokiomis tarnybomis jokių reikalų neturėjęs nes niekaip nesikėsinau kenkti šitai sistemai. Ir esant tokioje būsenoje įstrigo vienas fragmentas. Gulint priimamajame Kauno klinikose aplinkui savotiškas visiškas chaosas. Ligoniai pikti. Šalia esantis ligonis nesileidžia kad jam suleistų vaistus. Gydytojai vos ne iš jėgos kariauja su juo. Moteriškės seselės keikią kažkokią neatėjusią į darbą nes negali išeiti namo. Moterėlės sėdėdamos kažkur netoli aptarinėja kaip blogai dirba gydytojai. Toliau kažkas klykia. Žodžiu toks bendras fonas. Ir tame kontekste aš klausiu tų kitų minčių ar galima padaryti taip kad čia viskas sutvarkytų. Sako taip bet turi paprašyti. Aišku paprašau kad viskas būtų "gražu".  Ir minutės bėgyje viskas pasikeičia iš esmės. Šalia ligonis pats siūlosi kad būtų suleisti vaistai. Gydytojai jo atžvilgiu tampa malonūs. Moteriškės aptarinėjusios kokie blogi gydytojai pradeda juos girti ir užjausti. Darbuotojos nepatenkintos neatėjusia į darbą pradeda svarstyti gal jai nutiko kokia problema ir tik smulkmena padirbti už ją. Kažkur klykiantis nustoja klykti. Ir visa tai vyksta akimirksniu. Aišku tam momentui aš likau patenkintas. Bet vėliau pagalvojau juk tai absoliutus žmonių valdymas. Jokių problemų juos "padaryti gerais", bet tai gan absurdiška. Tai tik biorobotų valdymas, o kur žmogaus laisvė ir laisva valia. Galų gale iš viso  tokių biorobotų egzistavimo jokios prasmės. Žaidimas su lėlėmis. Tai beprasmiška iš kūrėjų pusės. Suprantama žmogus ar žmonių grupė tokios situacijos siekia visomis įmanomomis ir neįmanomomis priemonėmis. Tai juk absoliutaus žmonijos valdymo galimybė. :)

Tai va turėta galimybė pasinaudoti kažkokiu super psichologiniu ginklu. :) Klausimas kas tai suteikė? :) Nepanašu kad tai žmonių kūrybos vaisius. Per daug efektinga. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vienuoliktasis sausio 07, 2016, 11:21:21
Klajūne, manau, puiki proga Jūsų paklausti. Ar tiesa, kad iliuminatai dažniausiai yra Rh neigiamos kraujo grupės ir dažniausiai nusitaiko į Rh neigiamos kraujo grupės žmones? Jeigu tai tiesa, kodėl?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 12:45:51
Nesu kilęs iš jokios kilmingos šeimos, nesu inicijuotas į jokią organizaciją, ypač Iliuminatų, nes jai priklauso tik tikrieji aristokratai. Nesu ir jų tarnas, nepritariu jų idėjoms ir nedalyvauju jų žmonijos valdymo projektuose. Mano tėvai ir seneliai kilę iš lietuviško kaimo ir aš esu labai paprastas žmogus, ne toks kuris kaip potencialus veikėjas galėtų būti inicijuotas į šią ar kokią nors kitą organizaciją. Taip pat stengiuosi laikytis principo, kad rašau tik tai, ką pats esu patyręs arba savo sąmonėje suvokęs. Aišku, domiuosi literatūra, bet jos niekada nenaudoju kaip savo pagrindinės informacijos šaltinio. Esu skaitęs tokius „konspirologus" kaip D. Icke, D. Wilcock, bet jų teorijomis tiesiogiai nesiremiu. Jeigu atitinka tai tik todėl, kad patiriame vienodą realybę. Tai yra patvirtinimas, kad visame tame yra tiesos grūdas. Todėl apie Iliuminatus esu skaitęs, žiūrėjęs filmus, bet informacija apie klausimą, kuriuo domitės - nedisponuoju. Tai gali būti tiesa, bet pagal visą logiką tai būtų susiję su giminių genetinėmis linijomis ir eugenikos programomis. Bet aš tame nematau daug prasmės. Ką Iliuminatai persekioja arba kontroliuoja? Atsakymas - visus. Tai taip pat teisinga, kaip faktas, kad visi turi pasus. Jeigu turi pasidaręs pasą, tai reiškia kad valstybės esi suskaičiuotas ir kontroliuojamas. Ar yra koks nors požymis, pagal kurį persekioja dažniau? Nežinau, nes persekiojimai vyksta dėl įvairių priežasčių ir pagal įvairius požymius. Ar gali būti specialus susidomėjimas Rh+ kraujo grupe? Gali. Atsakymų reikia ieškoti žmogaus genetikoje ir kilmėje, taip pat savybėse. Čia gali būti kažkas panašaus į selekciją. Ar dauguma Iliuminatų yra šios kraujo grupės? Abejoju, nes šis požymis norint daryti šioje organizacijoje karjerą yra antrinis. Pirminiai požymiai susiję su sąmonės savybėmis. Iš kur ir kaip gaunu informaciją? Šiuo metu esu kolektyvinės sąmonės būsenoje su man nežinomais žmonėmis. Kurie palieka didelę veikimo laisvę. Tai yra veikia tam tikra subendrinimo ir sinchronizavimo sistema, bet paliekama laisvė su informacija elgtis pagal savo įsitikinimus. Tai rodo, kad kažkiek tai ko siekiame sutampa, nors tai neapsaugo manęs nuo jų noro manimi pasinaudoti savo tikslais. Kitaip sakant nesu visiškas robotas.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Mekabciel sausio 07, 2016, 13:25:29
Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 12:45:51Šiuo metu esu kolektyvinės sąmonės būsenoje su man nežinomais žmonėmis.
Gal galite papasakoti kokiu budu esate kolektyvines samones busenoje ir kaip i ja pasijungiate?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 13:55:07
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 13:25:29Gal galite papasakoti kokiu budu esate kolektyvines samones busenoje ir kaip i ja pasijungiate?
Ilgais pasakojimais čia neužsiimsiu, nes viskas papasakota mano tinklaraštyje ir įrašų rinkiniuose "Psichotronika 2007-2011", "Psichotronika 2012-2014" ir "Psichotronika 2015-2016". Galiu pasakyti tik tiek, kad man prieš valią buvo įdėti implantai, per kuriuos palaikomas psichotroninis ryšys. Jis yra tik vienkryptis, tai yra, aš kitos sąmonės nematau, bet matau tik tai, ką man siunčia. Tai aišku iš to, kad galvoje atsiranda idėjos apie dalykus, kurių specialiai niekada nesu studijavęs, taip pat vyksta atviras vidinis dialogas, pagrįstas sintetinės telepatijos technika, kuri naudoja Frėjaus radijo bangų akustinį efektą. Tai technika, kuri yra kiekvieno agento galvoje, naudojama visos sistemos telepatiniame ryšiui. Aš nesu agentas, tad man ši technika buvo įdėta kitais tikslais: išgauti kažkokią informaciją arba susidoroti.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Mekabciel sausio 07, 2016, 14:03:07
Aisku, aciu, nerimta.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Benamis sausio 07, 2016, 14:07:17
Klajune, pas mus forume buvo toks narys inkognito, kuris irgi sake, kad jam ateiviai idejo kelis implantus (i ranka, galva ir dar kazkur). Irgi turejo savo pasakojima (ne trumpa), hipotezes. Taip pat parase net visa knygos apimti siekiancia istorija, taciau paprasius parodyti rengteno nuotraukas (buvo zmones kurie siulesi uz viska sumoketi), jis pareikalavo 6 zenkles sumos, visus isvadino durniais kurie juo netiki ir dingo is forumo.

Stai tema kur jam siulo padaryti rentgeno nuotraukas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904

Jeigu man butu ideti implantai, tai as tikrai jau buciau padares rentgeno nuotrauka ir tureciau kaip viena geriausiu irodymu, ir sunkiai patikesiu, kad tu jos neturi. Tad butu tikrai idomu pamatyti, kaip jie atrodo, kurioje implantai kuno vietoje ir pan (aisku cia su salyga, kad jie tikrai yra).

Tada tavo visi zodziai igautu ne tik didesni patikimumo faktoriu, taciau ir zmones priverstu susimastyti apie ju ateiti, nes butu gyvas irodymas ka su mumis daro valstybe.

Problema yra ta, kad as beveik esu isitikines, kad rasi argumentu kodel neturi rentgeno nuotrauku, ar kodel jos nerodysi. Ir cia mes vel patenkam i akligatvi (kaip ir kiekviena karta panasiais atvejais).

P.S. As nenoriu nei izeisti, nei dar ko nors padaryti. As tik noriu, kad pabandytum isijausti i kitus zmones ir pats pagalvoti ar ju vietoje nebandytum paprasyti kokio nors apciuopiamo dalyko, kad galetum patiketi tuo ka kas nors raso.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 14:24:48
Galiu tik dar kartą pakartoti atsakymą pacituodamas save, nes į tai jau esu atsakinėjęs:

Citata iš: klajunas  sausio 04, 2016, 20:52:17Labai malonu, kad turiu galimybę pratęsti temą, nes prie viso to, kas jau buvo pasakyta, norėčiau pridurti dar vieną argumentą, liečiantį įrodymus ir įrodinėjimo galimybes. Greičiausiai visi sutiksite, kad visas žmogaus patyrimas yra daug platesnis ir gilesnis, nei leidžia parodyti "adokuliniai" (ad oculos) įrodymai. Jeigu laikysime, kad galioja tik tokie įrodymai (panašiai kaip įrodymų padėjimas ant stalo prieš akis, net jeigu jie nematerialūs), tai didžioji žmogaus patirtis bus visiems laikams pastatyta į niekaip "neįrodomos" padėtį. Kodėl žmonės iš pažiūros kartais atrodo agresyvūs? Todėl, kad diskusija vyksta skirtingomis kalbomis ir neįmanomas susišnekėjimas. Tai yra, pats žmogus visada turi omenyje ir bando žodžiais išreikšti visą, giliąją savo patirtį, o kritiką girdi tik pagal "adokulinius" argumentus. Ir būna išjuokiamas todėl, kad kažkam įrodymų nesugeba pakišti po nosimi. Tačiau stiprioji pusė situacijos ta, kad tikrovė yra daug platesnė už adokulinę ir jeigu kiti nesugeba to įžvelgti, tai problema nebūtinai yra tikroviškumas ar pagrįstumas.

Iš kitos pusės, reikia suprasti, kad ši situacija sudaro puikias sąlygas manipuliacijoms, kai nusikaltėliai darydami nusikaltimą stengiasi viską suorganizuoti taip, kad nebūtų iš vis jokio liudijimo, pėdsakų, ženklų, o jeigu tai neįmanoma, tai veikia taip, kad ta patirtis nebūtų niekaip paverčiama adokuline. Tada bus galima abejoti, neigti, nepripažinti, o teismui įrodymų pakišti po nosimi nebus įmanoma. Taip iš karto planuojama galimybė išsisukti ar išnešti sveiką kailį. Kaip tik tokiu principu ir veikia psichotroninė technika, į kurią labai lengva numoti ranka, nes atseit žmogus nepadės ant stalo ir šie nusikaltimai bus anapus įrodomumo galimybių. Bet galiu tik pakartoti, kad be adokulinės patirties žmonės turi ir giliąją patirtį, kuria ir remiasi keldami kaltinimus užsimaskavusiems nusikaltėliams, kurie daro nusikaltimus sėdėdami už horizonto ir juokiasi, kai kas nors bando juos "įrodyti".
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Benamis sausio 07, 2016, 14:27:36
Graziai parasyta. Nesakau, kad teisingai. Aisku tiesaus atsakymo (kaip dazniausiai ir buna) nera, taciau visvien dekui uz citata.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 14:36:05
Pažadu nusiskenuoti smegenis. Nuotraukos tikrai bus ir jeigu man leis aš jas paviešinsiu, nes man ir pačiam įdomu kas ir kaip. O dabar aš be visų "potyrių", apčiuopiu pirštais tam tikras vietas, kur jaučiasi, kad po oda nėra kaulo, gilūs grioveliai (ypač kairio pusrutulio motorinėje ir Broca žievėje) ir kai kur apvalios gręžimo skylutės. Toliau yra po oda išvesti gumburėliai (gali būti varžtas) viršugalvyje, kur už somatosensorinės zonos prasideda parietalinė žievė. Aš implantų niekada neakcentuoju, mano argumentai daugiau subjektyvūs psichologiniai. Bet aš šį kozirį laikau laukdamas, kada prasidės atviro susidorojimo stadija ir tai bus naudojama kaip vienas iš argumentų. Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.

P.S. reikia tikrai nepriklausomos klinikos, nes valstybės organizacijos agentūrų turimi aparatai artefaktus nuotraukose retušuoja.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Benamis sausio 07, 2016, 14:40:42
Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 14:36:05Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.
Dziugina tokie atsakymai. Nezinau kaip kiti, taciau asmeniskai tikrai lauksiu.

Rasai idomiai, logiskai. Ziniu bagaza irgi turi, taciau pats supranti, kad zmones tai tokios butybes, kurioms reikia siek tiek daugiau, nei pamatyti kazkieno parasyta teksta ekrane. Ateityje jeigu sulauksime nuotrauku, bus tikrai dar idomiau analizuoti tavo pateikta informacija ir zinias.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Mekabciel sausio 07, 2016, 15:22:17
Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 14:36:05Pažadu nusiskenuoti smegenis. Nuotraukos tikrai bus ir jeigu man leis aš jas paviešinsiu, nes man ir pačiam įdomu kas ir kaip. O dabar aš be visų "potyrių", apčiuopiu pirštais tam tikras vietas, kur jaučiasi, kad po oda nėra kaulo, gilūs grioveliai (ypač kairio pusrutulio motorinėje ir Broca žievėje) ir kai kur apvalios gręžimo skylutės. Toliau yra po oda išvesti gumburėliai (gali būti varžtas) viršugalvyje, kur už somatosensorinės zonos prasideda parietalinė žievė. Aš implantų niekada neakcentuoju, mano argumentai daugiau subjektyvūs psichologiniai. Bet aš šį kozirį laikau laukdamas, kada prasidės atviro susidorojimo stadija ir tai bus naudojama kaip vienas iš argumentų. Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.

P.S. reikia tikrai nepriklausomos klinikos, nes valstybės organizacijos agentūrų turimi aparatai artefaktus nuotraukose retušuoja.
Visa tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.

Aisku tik viena, tokie veikejai su tokiom aukstom temom, reikalingi kitiems naivumui issklaidyt.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus sausio 07, 2016, 15:34:08
Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 07, 2016, 00:13:29Paprastas klausimas: kaip maistą veikia mikrobangų krosnelė? Ir kas būtų, jeigu šiuo principu galėtume pagaminti prietaisą, kuris mikrobangas spinduliuotų į pasirinktą objektą?
Nieko ypatingo nenutiktų. Žmogus jaustų šilumą, kurios dydis būtų tiesiogiai proporcingas elektromagnetinio lauko stiprumui ir atvirkščiai proporcingas atstumo iki antenos kvadratui. Panašiai veikia medicinoje naudojami šildymo įrenginiai, tik ten dažnis žemesnis ir "antenos" dedamos tiesiai ant žmogaus kūno.

Pabandysiu viską paaiškinti paprastai, be sudėtingų formulių.
Šiais laikais dauguma žmonių naudoja mobiliuosius telefonus. Jų siųstuvas spinduliuoja maždaug 1-1,5W galingumo radijo signalą. Jeigu telefoną laikome pridėję prie ausies, tai galime laikyti, kad apspinduliuojam smegenis iš maždaug 3-5 cm atstumo. Tokio galingumo sukurtas elektromagnetinis laukas nėra pavojingas žmogui, žinau piliečius, kurie prašneka bent kelias valandas per dieną ir kad nors kas :)

Tarkime, kad 10 kartų didesnis lauko stiprumas (10W) jau pavojingas žmogaus sveikatai. Nesunku paskaičiuoti, koks galingumas turi būti naudojamas, kad tokiu būdu būtų galima pakenkti žmogaus sveikatai spinduliuojant iš didelio atstumo. Gaunasi įspūdingi skaičiai, kilovatai ir net šimtai kilovatų! Plius dar masė kitų techniškai sunkiai realizuojamų dalykų. Pavyzdžiui - signalo spinduliavimui viena kryptimi reikalingos didelės antenos, kurių negalima paslėpti. Tokiu būdu galima apspinduliuoti tik kokį nors namą. Bet namo konstrukcijos (ypač jei daug gelžbetonio) suvalgys didžiąją dalį energijos ir poveikis bus visiškai mizernas. Tokiu būdu pakenkti žmogaus sveikatai galima, bet kam tiek vargti, kai šoviniai kapeikas kainuoja? :)

Citata iš: xsistemax  sausio 07, 2016, 08:27:38300 megahercų sukelia nerimą,baimės pojūtį,tą patį poveikį daro ir infragarsas.Dažnių sintezė efektą sustiprina eksponentiškai.Neveikia iškart,reikia laiko.Pradžioje atsiranda nerimas,po to baimė,perauganti į paniką.Pabunda baisiausi žmogaus košmarai.
Po trijų parų tokio poveikio-sudie,razumėli. :)
Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"? :)
Sovietiniais laikais veikė analoginis radijo telefonų tinklas "Altaj". Ten buvo naudojami kaip tik tokie dažniai, 300-350 MHz. Viskas veikė patenkinimai (įvertinus tų laikų elektronikos pasiekimus) ir jokios baimės ta sistema niekam nekėlė. Taigi, dar vienas mitas. Jokio psichotroninio ginklo naudojant 300 MHz dažnį nesukursite, tuo labiau muilinėje...

Citata iš: Vytautas  sausio 07, 2016, 08:43:44Šiaip labai paprasta. Nusiperki prietaisą skirtą baidyti pelėms. Kokio radisto paprašai kad padarytų galimybę plačiau keisti dažnį. Sėdi keiti ir žiūri kaip tau važiuoja stogas. :) Greituoju būdu turi psichotroninį ginklą. :)
Pelės, uodai ir kiti gyvūnai dažniausiai yra baidomi ne radijo dažniais, o ultragarsiniais virpesiais. Parenkamas toks virpesių dažnis, kuris juos labiausiai erzina arba imituoja kokius nors jų pačių pavojaus metu skleidžiamus garsus. Tokį prietaisą iš bėdos gal ir galima priskirti prie "psichotroninio ginklo", nes jis veikia ir žmogų. Žmogus ilgai būdamas ultragarsinėje aplinkoje greičiau pavargsta, tampa nervingas, jam gali skaudėti galvą ir t.t.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 15:47:20
Citata iš: Vitus  sausio 07, 2016, 15:34:08Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"?
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 15:22:17tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.
A kur patento sutriuškinimas???   :D
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Mekabciel sausio 07, 2016, 15:49:31
Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 15:47:20
Citata iš: Vitus  sausio 07, 2016, 15:34:08Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"?
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 15:22:17tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.
A kur patento sutriuškinimas???   :D
Jau kelis kart sutriuskinai.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 16:02:00
Pateikiu tik anglų kalba, nes tingiu versti ir taip bus greičiau. Tikiuosi dauguma supranta.>>>

•   The thoughts can be transmitted from eg telepathy device to person fully or partly automatic or from person to person with intermediate telepathy device.
•    1. Embodiment
•    [0017]
 Mounted on a vehicle telepathy device that produces a focused microwave beam modulated in an appropriate manner and to the recipient (target) sends (  3  ).  The total weight of telepathy device with maser (Maser) for generating the electromagnetic beam (Beam), microphone can be used to input speech signals by the observer (headset), rechargeable power source to buffering power fluctuations and detector (detector) to monitor and support the beam tracking eg 100 amount kg.  To allow for the electromagnetic beam in a good Bündelbarkeit still sufficient penetration of air, walls and earth, suitable as a carrier frequency of the maser as the range 1-1000 GHz.  The carrier frequency of the electromagnetic beam (beam) for transmission of thought can be a frequency at which the detector (Detector) for observation of the receiver is sensitive for example.  Telepathy and monitoring of the recipient eg via long distances by air or by walls of concrete, stone, plastic or wood.
•    [0018]
 The telepathy occurs, for example, by the observer directs the beam maser (beam) to the top of the receiver (target) and speak into the microphone, wherein the microphone, the electrical signal by the electronics of telepathy device the carrier frequency of the maser in an appropriate manner (eg, in the form of a pulse train, the amplitude of which is correlated with the amplitude of the microphone the electrical signal) is modulated and wherein the maser radiation-induced stresses in the head of the receiver, which acts as a subliminal signal at the receiver for example.  Alternatively, the modulation of the microphone signal may be carried on the carrier frequency, for example, using an electronic transmission device which has been previously trained, for example, by utilizing a set of correlations between stimuli and responses.  Alternatively, the sequence to be transmitted thoughts are entered into a computer, which calculates the signal to be transmitted.  For the development of the program for translation to be sent thoughts on the electromagnetic beam (Beam) aufzumodulierenden sequences such as may have been used a large number of weak correlations between thoughts and stimuli.  The computer program may, for example, a neural network (  4  ) Contain, previously trained with for example a large set of pairs of stimuli and reaction and projected thoughts intended to sets of stimuli after training.  The modulated sequences need not be in the audible frequency range.  For example, even low-frequency signals in the range of 1-20 Hz can be modulated on the carrier frequency of the maser, which can lead to an influence of the recipient, among others.  Even signals in the range above 20 kHz are used.  In many applications - especially if you do not want to engage in the very acts independent of the receiver - will be content with an inconspicuous tuned thoughts and unconscious for the receiver changes the probabilities.
•    2. Example
•    [0019]
 A handheld telepathy device that a maser (maser), a microphone (headset) to enter the voice signals by the observer (Observer), a rechargeable power source (battery) and for monitoring a detector (detector), such as a millimeter wave camera contains, (  5  ).  The telepathy device can be connected to the mains landline, the current system of a vehicle or a generator (power generator) with eg 200 W power.  By means of the display (display) and the handle (handle) is tracked the thoughts transmitter to the receiver (target).  Various switches (switches) and the electronics (Electronics) allow you to set modes such as broadcast on the stored signals, automatic intensity adjustment, type of modulation for transmission of voice signals of the observer.  The telepathy device can be flexibly mounted on tripods or vehicles by a connecting member (Connector).  The telepathy for example, by the broadcast of previously determined sequences.  Unlike numbing shots with electromagnetic weapons are working with relatively low intensities.  Below the intensity of conscious perception affects the electromagnetic radiation on the example, an acoustic signal is modulated, unconsciously as subliminal seemingly acoustic signal and affects the mind of the recipient.  At higher intensities of the electromagnetic beam is directly felt.  In addition to audible and subliminal language, music and rhythms can be, for example, modulate the electromagnetic beam and low-frequency rhythms (eg, 16 Hz) and signals in the range above 20 kHz.
•    3. embodiment
•    [0020]
 On a vehicle (  6  ), A transmission tower (  7  ), A house (  8  ) Or in a flying object (  9  ) Mounted (if any motion stabilized) telepathy device with a source of intense electromagnetic radiation and means for modulating the radiation corresponding to the to send thoughts, such as a computer for the product to be sent thoughts a sequence of electromagnetic stimuli for (eg subliminally or consciously perceivable language music, rhythms and sound sequences that are sent simultaneously or sequentially).  To telepathy by near-Earth satellites (  10  ), The maser (Maser) on a very small opening angle.  Thoughts example, are created by exploiting many weak correlations between thought and sets of stimuli.  When used over a long period a large number of correlations can be measured and can the use of relatively weak correlations between stimuli and thoughts to a significant change in the probability lead to certain thoughts.  In order to use the appropriate high carrier frequencies for transmitting low frequency signals for thought highly collimated radio, the signal to be transmitted is modulated onto the carrier frequency of the microwave beam, eg using amplitude modulation.  If the modulated signal, an acoustic signal (eg, amplitude modulation with an audible frequency is present), above a certain intensity modulated this electromagnetic radiation can be heard directly as seemingly acoustic signal.  To reduce the need for telepathy intensities of electromagnetic radiation, irradiation can use in individual nerve bundles, eg auditory nerve and optic nerve.  This can not be done only on the use of the resonance frequencies, but also by irradiation with high precision so that this organ parts are made by the beam preferred.
•    4. embodiment
•    [0021]
 Telepathy to recipients in the event of a disaster (  11  ).  Telepathy can be helpful in important exception situations Mitigation and fast uncomplicated control of emergency operations.  Subcomponents of telepathy can be microwave-assisted voice transmissions and feel influences the receiver.  Stimuli can be as language, music, rhythms and sound sequences.  The stimulation can subliminally (ie unconsciously perceived) or consciously perceived.  Several stimuli may be sent simultaneously or sequentially to initiate a certain reaction.  For example, the program consciously perceivable parts of words with the mission of acting subliminal rhythms are combined.  The telepathy for example, has an intended change in the mind of the recipient, such as motivation to mitigating actions that result.
•    5. embodiment
•    [0022]
 Human-to-human transmission of thought: the signal to be transmitted is taken directly from the head of a person directly or in processed form (eg by means of frequency analysis and selection of the dominant frequency) modulated onto the electromagnetic beam.  Be made this way, for example, voltage or relaxation states which differ by different frequencies of brain activity transferred.  Transmitter or receiver may be, for example, people in a vegetative state or blind deaf-mutes.
•    6 embodiment
•    [0023]
 Profiling and mind reading with a convicted criminals under the law and morally permissible.  A simple method would be surprising undercurrent to send the person a keyword that only has important significance and means of simultaneous observation of the reaction, a suspicion is reinforced or softened.  The mission of the keyword, a preparatory phase (sensitization phase) preceded the person's thoughts are directed by subliminal signals on the key event in the example.  However, the computer assisted telepathy allows much more sophisticated methods: for example, certain key information can be sent subliminally over a longer period with varying intensities and the reactions of the receiver are correlated with the signal.
•    7. embodiment
•    [0024]
 Convicted criminals to respond to threats manipulate discreetly investigate or - if legally and morally acceptable (Fig. 12).  The temporary off all criminals using amplitude modulated intense microwave beams at the storming of an object (unobtrusively through walls) has some risk of failure and is difficult electromagnetically shielded objects.  The telepathy possible to reduce these risks.  In life-threatening situations, it may be acceptable to extend a mind control on non-criminals involved persons, which simplifies the application of shielded objects (eg radiation diffusely through holes in the Abschrimung in the entire interior).  For example, the radiation power for a telepathy may be less than 1/1000 of the need for temporarily stun the criminals radiation power, which should also be a significant cost factor.  Another advantage is that the hardware telepathy can be easily extended to the microwave-assisted listening to the conversations of the criminals.
•    8. embodiment
•    [0025]
 Brain research and treatment of disease.  The methods, telepathy presented permit new ways of analysis, therapy and prophylaxis of certain pathological impairment of cerebral metabolism and influence of certain non-pathological limitations, stress situations and aging of brain metabolism.  For example, since the electromagnetic radiation can affect other organ parts as in the application of sound or visible light, open up new possibilities.  For example, in diseases other types of actions can be performed on certain neurological processes compared to acoustic stimuli that are not based on the interaction of electromagnetic radiation.  Telepathy can be supportive in molecular medicine, for example, for the analysis of biochemical networks in the brain.  In some such applications, it may be advantageous to realize the transmission of thought about a few millimeters away.
•    9. embodiment
•    [0026]
 Supporting negotiations and presentations of important people: for example, the presentation of the important person is monitored by a team that can engage an advisory means of telepathy.  At key points of the presentation, for example, can be important thoughts interspersed.  With subliminal thought transference is the speaker - in contrast to the conventional acoustic transmission via earphones - not disturbed by the transfer.
•    10. Embodiment
•    [0027]
 For example for determining the certain for the production thought to be transmitted electromagnetic signals in the embodiments 1-9: measurements are carried out a large number of correlations between stimuli and thoughts or induced reactions.  These correlations are mathematically combined to produce computer-based sequences of stimuli may correlate better with the desired thoughts or reactions.  For example, if 100 independent stimuli cause each a 2% probability of a particular idea, they may be combined, an approximately 87% probability of a particular concept effect.  Since many of the methods of transmission of thought outlined above are applicable months, it is practical in many cases, to use relatively weak correlations to obtain a significant result.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Mekabciel sausio 07, 2016, 16:13:16
Desperatiskas zmogelis...
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 07, 2016, 16:18:04
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 16:13:16Desperatiskas zmogelis...
Triuškinantis argumentas nieko nepasakysi.  :D  :D  :D

>>>>

Te dar tiesos.


Figure descriptions

[0028]

 1   Relative intensity (  1   ) As a function of frequency in GHz (  2   ), Which is necessary under certain experimental conditions in order to perceive pulse-modulated microwave energy acoustically.  (According to data from Lin, JC (1978) Microwave Auditory Effects and Applications. Charles C. Thomas, Publisher, Springfield, IL, USA).  At high frequencies, the penetration depth decreases in the head, which can lead to sensitivity reduction (prior art).

[0029]

 2   Example of a section of a high-frequency amplitude modulated carrier signal.  The high-frequency radiation, eg, in the range 1 to 1000 GHz, can be brought into sharp focus and propagates almost linearly.  The envelope curve of the signal shown corresponds to a low signal level (eg 0.1 Hz - 1 MHz), which, for example, in the cerebral cortex, in the inner ear or other organs becomes effective.

[0030]

 3   Thoughts transmission to a receiver (  3   ) By means of a modulated beam of millimeter waves or microwaves (  4   ) Supported by a MASER (  5   ), Eg free-electron maser, starting, which is based on a reconnaissance vehicle (  6   ) Is mounted, for example by means of a tripod (  7   ).  The maser can, for example, a free-electron maser be (often referred to as free-electron LASER).  In one mode, speech signals of an observer, for example by means of a microphone (  8   ) Entered in the exploration vehicle the maser beam amplitude-modulated directly.  In addition bewußtseinsmodifizierende signals can be modulated.  Such bewußtseinsmodifizierende signals include audible noise that can trigger certain reactions conscious or subliminal sounds audible frequency that can trigger certain reactions unconsciously, or low-frequency non-audible signals (modulated on the electromagnetic beam infrasound).  The observer can, for example, by means of the detector (  9   ), Such as a telescope or a millimeter wave radar detector, the beam tracking and response of the receiver (  3   ) Track.  The combination of detector (  9   ) And computers (computers with ADC card, amplifier and battery (  10   );  Indicator (  11   );  Keyboard (  12   );  Joystick (  13   );  Floppy Disc Drive (  14   );  Switch (  15   )) Regulates automatically depending on the distance differences and absorbing walls, trees or earth walls after the intensity.  The computer is, for example, by means of a cable (cable for connection to the power supply (  16   )) To a power supply and, for example by means of a cable bundle (  17   ) To a stepper motor mechanics (joint and stepper motors (  18   )) Connected to the beam tracking.  Depending on the choice of intensity of the electromagnetic beam (  4   ), Whose modulation and type of action is thought transference to the recipient (  3   ) Consciously or unconsciously.  The range of telepathy is, for example, 5 m -. (20 km  19   ).

[0031]

 4   Example of a neural network (  20   ) To calculate the sets of signals (stimuli (  21   )) To the production of certain thoughts (reactions (  22   )) Are sent.  The sets of signals are neural nodes that specific transfer functions corresponding to the sending thoughts (reactions (  22   )), Respectively.

[0032]

 5   A handheld telepathy device that a maser (  5   ), A microphone (  8   ) To enter the voice signals by the observer (  23   ), A rechargeable power source (battery (  24   )) And for monitoring a detector (  9   ), Eg a millimeter wave camera contains.  The telepathy device can be connected to the current fixed network, the current system of a vehicle or a generator (alternator (  25   )) Are connected with eg 200 W power.  By means of the indicator (  11   ) And the handle (  26   ) Is the electromagnetic beam (  4   ) Of telepathy device to the receiver (  3   ) Will be tracked.  Various switch (  15   ) And the electronics (  27   ) Allow you to set modes such as transmission of stored signals, automatic intensity adjustment, type of modulation for transmission of voice signals of the observer.  The telepathy device, by means of a connecting element (  28   ) Are movably mounted on tripods or vehicles.  The range of the transmission of thought and observation is, for example 5 m - 5000 m (  29   ).

[0033]

 6   Thoughts transmission to a receiver (  3   ) By means of a modulated beam of millimeter waves or microwaves (  4   ) Derived from a phased array (  30   ) Assumes that a reconnaissance vehicle (  6   ) Is mounted.  For example, words are stored computer and transformed by computer into pulse trains, whose envelope corresponds to the intensity profile of the words and then pulse trains modulated on the electromagnetic beam and transmitted at such low intensities, that the receiver (  3   ) The transfer does not consciously perceived.  Beam tracking is done for example by making use of the recipient (  3   ) Radiation reflected by the radar principle.  The range of telepathy is eg 10 m - 1000 m (  31   ).

[0034]

 7   Thoughts transmission to a receiver (  3   ) By means of the beam (  4   ) Of a phased array (  30   ) By a reinforced concrete wall (  32   ) With simultaneous observation of the recipient (  3   ) Using millimeter wave camera (  33   ).  Steel mesh and small metal objects in the path set due to the conical geometry of the beam no significant problem. Telepathy device and millimeter wave camera include a tower (  34   ) Mounted.  The range of the transmission of thought and observation is eg 50 m - 5 km (35).

[0035]

 8   Thoughts transmission to a receiver (  3   ) By means of the beam (  4   ) Of a building (  36   ) Mounted maser (  5   ) With simultaneous observation of the recipient (  3   ) By means of a detector (camera (  37   )), Such as millimeter wave camera or infrared camera or detector for the receiver (  3   ) Reflected maser radiation.  The tracking of the electromagnetic beam to the receiver (  3   ) Is computer-controlled (PC (38)).  To avoid unintended side effects electromagnetic emissions of electronics shielded (Abschrimung is (  39   )).  The aim of extending the building can eg be located on a mountain.  The range of the transmission of thought and observation (in part by building (building a city (  40   )) And forests (tree (  41   )) Through) is eg 10 m - 200 km away (42).

[0036]

 9   Telepathy of a manned aircraft, unmanned drone or a helicopter (  43   ) To a receiver (  3   ) By means of the specially modulated beam (  4   ) Of a maser (  5   ).  The range of telepathy is, eg, 100 m - 20 km (44).

[0037]

 10   Telepathy from one satellite (  45   ) To receivers on the ground (  46   ) By means of the beam (  4   ) Of a maser (  5   ).  The maser with a very small Strahlöffungswinkel is fed by a buffered strong energy source, eg a combination of atomic battery and accumulator.  In order to reduce the beam diameter and self-focusing effects of the maser radiation are used.  The range of telepathy is eg 300 km - 800 km (47).

[0038]

 11   Telepathy to some 100 major recipient (  3   ) In the event of a disaster using a specially modulated electromagnetic beam (  4   ).  For better detection and adjustment of the electromagnetic beam (  4   ) Carry the receiver (  3   ) An electronic label.  The transmission is based on the principle of quasi-simultaneously by multiplex rapid switching of three phased array (  30   ) With 5000 W average output power.  The range of telepathy (in part by building (  40   ) Through) is eg 50 m - 20 km (48).

[0039]

 12   Telepathy to recipient (  3   ) In an emergency by a modified electromagnetic gun (rifle with telescopic handle (  49   )) To monitor and anesthesia of receivers (  3   ) Through the walls of a building (the wall of a building (  50   )) Through it.  The gun is modified so that it also can transmit thoughts with low electromagnetic radiation power and listen through walls (for example, detection of the change in lung volume).
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Benamis sausio 07, 2016, 16:21:30
Baigiam asmeniskumus vaikinai.

@Mekabciel tau: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1583.0

Pasilpakti galite cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4099
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 07, 2016, 19:46:35
Vitus,toks dažnis tikrai veikia žmogų ir būtent taip,kaip aprašiau.Pakanka 10W galios,kad realus poveikis būtų juntamas 200m.spinduliu.Ir ne dėl elektromagnetinės spinduliuotės,bet dėl smegenų reakcijos į tokius dažnius.Skirtingų dažnių poveikis žmogui detaliai ištirtas,yra dar fantastiškesnių rezultatų(matematinių gabumų "užturbinimas" radijo dažniais).Nuodugniai tuo domėjausi,nes elektronika-mano sritis.
Tik prietaisas,kaip jau minėjau-veikia ne iškart,reikia laiko.Būdravimo stadijoje poveikis beveik nejuntamas,bet pabandyk atsipalaiduoti...O jau užmigti tai tikrai nepavyks.Jei nepasitrauksi iš pavojingos zonos-pasekmės garantuotos.
300MHz ne šiaip sau niekur nenaudojami,bent jau šiuo metu.Prie viso to,ką sakiau,galima pridėti,jog toks dažnis sutrikdo ir širdies veiklą.O rusai kadaise Kazachstane branduolinių sprogimų pagalba ežerus "kasė",kad vietiniai turėtų geriamojo vandens. :) Jie dažnį naudojo net nepasiaiškinę,ar jis pavojingas.
Beje,šitokio tipo ginklas turi vieną esminį trūkumą:kenčia visi,esantys veikimo zonoje.Visai kitas reikalas yra naujausiais smegenų tyrimais pagrįstas "įsilaužimas" į konkretaus žmogaus smegenis.Sukurta technologija,kaip pasinaudojant smegenų reakcija P300 nulaužti smegenų apsaugos sistemą ir užvaldyti žmogų.Paversti "zombiu",besąlygiškai vykdančiu visas komandas.
Ir tai ne fantastika.Tai mokslo laimėjimas,kurį galima panaudoti piktam.
Dar vienas išradimas:garsiakalbis,perduodantis garsą siauru,lyg lazerio,spinduliu dideliu atstumu.Jo pagalba iš toli galima perduoti garsinę informaciją konkrečiam žmogui tiesiai į ausį.Net jei jis bus minioje-niekas kitas nieko neišgirs.Taip lengvai galima terorizuoti žmogų,jis net nesuvoks,kad tai piktavalio išdaigos.BALSAS GALVOJE :)
Kartais psicotroninis ginklas sukuriamas atsitiktinai.Pvz.:vieną amerikietį ėmė "užknisinėti" įkyrus balsas galvoje,siūlantis pirkti įvairias prekes.Laimė,kad žmogus balso atsiradimą susiejo su apsilankymu pas stomatologą.Metalinė plomba,sąveikoje su danties nervu atsitiktinai tapo detektoriumi,priimančiu vietinės reklaminės radijo stoties transliacijas.Pašalinus plombą balsas galvoje dingo. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Teroras sausio 07, 2016, 22:46:08
Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 14:36:05P.S. reikia tikrai nepriklausomos klinikos, nes valstybės organizacijos agentūrų turimi aparatai artefaktus nuotraukose retušuoja.
Daleiskim randi nepriklausoma klinika, pasidarai nuotrauka ir pasirodo, kad joje nieko nesimato.

Kokios butu pacio mintys?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus sausio 07, 2016, 22:51:07
Citata iš: xsistemax  sausio 07, 2016, 19:46:35Vitus,toks dažnis tikrai veikia žmogų ir būtent taip,kaip aprašiau.Pakanka 10W galios,kad realus poveikis būtų juntamas 200m.spinduliu.Ir ne dėl elektromagnetinės spinduliuotės,bet dėl smegenų reakcijos į tokius dažnius.Skirtingų dažnių poveikis žmogui detaliai ištirtas,yra dar fantastiškesnių rezultatų(matematinių gabumų "užturbinimas" radijo dažniais).Nuodugniai tuo domėjausi,nes elektronika-mano sritis.
Nesu girdėjęs, kad kokie nors radijo spektro dažniai būtų labiau pavojingesni žmogui, nei kiti. Jei taip iš tikrųjų būtų, tai turėtų būti tų radijo dažnių naudojimo apribojimai. Pavyzdžiui, šie dažniai turėtų būti blokuoti dažnių generatoriuose ir siųstuvuose. Kad kas nors netyčia "neužsiturbintų" :)
Kiekviena šalis visus radijo dažnius paskirsto tarp atskirų vartotojų. Čia galima pažiūrėti Lietuvos Respublikos nacionalinę dažnių paskirstymo lentelę (Word formate):

http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_bin?p_id=404488

Iš šios lentelės matyti, kad jokių apribojimų 300 MHz dažniui nėra. Dažnių spektras nuo 273-312 MHz Lietuvoje skirtas ""fiksuotąjai ir judriąjai" ryšių tarnyboms (galima surasti išaiškinimą, kas po šiais žodžiais slepiasi).

Citata iš: xsistemax  sausio 07, 2016, 19:46:35300MHz ne šiaip sau niekur nenaudojami,bent jau šiuo metu.Prie viso to,ką sakiau,galima pridėti,jog toks dažnis sutrikdo ir širdies veiklą.
Kokia to poveikio fizika?
Aš žinau, kad žmogų veikia tik tokio dažnio vibracijos, kurios sutampa su tam tikrų organų veikimimo dažniu. Pavyzdžiui, širdies plakimo dažniu. Tačiau tos vibracijos dažniausiai yra infragarsų ruože, t.y. iki 20 hercų. Jų poveikis paremtas rezonanso reiškiniu.

Citata iš: xsistemax  sausio 07, 2016, 19:46:35Kartais psicotroninis ginklas sukuriamas atsitiktinai.Pvz.:vieną amerikietį ėmė "užknisinėti" įkyrus balsas galvoje,siūlantis pirkti įvairias prekes.Laimė,kad žmogus balso atsiradimą susiejo su apsilankymu pas stomatologą.Metalinė plomba,sąveikoje su danties nervu atsitiktinai tapo detektoriumi,priimančiu vietinės reklaminės radijo stoties transliacijas.Pašalinus plombą balsas galvoje dingo. :)

Teoriškai taip būti galėjo. Tačiau tik dėl to, kad į dantį buvo įdėta metalinė plomba, kuri tarnavo kaip detektorius. Moduliuotą (veikiausiai amplitudine moduliacija) radijo signalą detektorius pavertė garsiniais virpėsiais, kuriuos žmogus galėjo girdėti. Jokios mistikos, gryna fizika. Žmogus papildomai įsigijo radijo imtuvą. Tiesa, toks imtuvas galėjo priiminėti tik vieną radijo stotį ir negalėjo būti išjungiamas (kaip žmogus miegojo, aprašyta nebuvo). Kokio nors nuosavo organo, kuris galėtų priimti moduliuotus ar nemoduliuotus radijo signalus ir suvokti ten įdėtą informaciją, žmogus neturi. Yra daugybė piliečių, kurie giriasi priiminėjantys informaciją telepatijos būdu  iš tolimų galaktikų, dievų, pusdievių ir kitokių būtybių. Sorry, bet man tokie pareiškimai sukelia vien tik šypseną...
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 08, 2016, 04:04:12
Citata iš: Teroras  sausio 07, 2016, 22:46:08Daleiskim randi nepriklausoma klinika, pasidarai nuotrauka ir pasirodo, kad joje nieko nesimato.
Tame nematau jokių problemų, nes mano informacijos šaltinių ne vienas. Tai tik reikštų, kad reikia pereiti prie kitų paaiškinimų. Aš juk niekur nesakiau, kad naudojama viena technologija. Yra implantai, yra frėjaus efektas ir sintetinė telepatija, yra elektromagnetinė interferometrija ir t.t. Bet implantai yra viena geriausiai situaciją paaiškinančių galimybių.

Taip pat klausimą norėčiau apsukti. O ką tu pats darytum, jeigu aš nuotraukose parodyčiau tikrus implantus?

Ar jau iš anksto žinai, net jų nepadarius, kad implantai "neegzistuoja"?

P.S. Nusprendžiau rentgeno nuotrauką pasidaryti ilgai nedelsdamas. Pažiūrėjau internete turėtų kainuoti apie 20 eur. Gal kas žino tinkamą kliniką Kaune?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 08, 2016, 08:31:35
@klajunas kiek suprantu dėl implantų turi kažkokių įtarimų. Tiesiog tai turėjo nutikti kažkokios operacijos atveju. Žodžiu turėjo būti kažkoks kontaktas su medicina. Ir logiškai apie jį neišvengiamai žinai. Nes kitaip iš nieko nieko negalėjo nutikti. Pusbroliui buvo galvos operacija tai visomis prasmėmis labai imlus laikui dalykas. Niekaip neįmanoma "paslėpti". Maža to po to sekė invalidumas visam likusiam gyvenimui. 
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 08, 2016, 08:40:52
Man žinomų ir su mano sąmoningu sutikimu galvos operacijų niekada nedarė, bet su savo pirštais motorinėje srityje jaučiu labai didelį kaulo pažeidimą. Todėl noriu pasižiūrėti kas ten yra. Nes pridėjus visus subjektyvius įspūdžius, ši vieta man labai įtartina. Bet apie tai jau kalbėjau. Per visą gyvenimą ligoninėje gulėjau 4 kartus, tad buvo galimybė suleidus migdomųjų užmigdyti ir padaryti paprastą galvos operaciją. Tikiuosi smegenų operacijos nebuvo, bet buvo atidarytas kaukolės kaulas ir ant paviršiaus buvo uždėta elektrodų plėvelė arba gardelė. Kad galėčiau kreiptis dėl pašalinimo, nes mano sutikimo nėra, turiu gauti įrodymus, o tai iš tikro laibai paprasta. Pradžiai užtenka to, kad užčiuopiama pirštais, o nuotraukos parodys vizualiai.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 08, 2016, 09:07:52
Na jei turi "draugų" atitinkamose tarnybose tai Lietuvoje kad kažką aptiks kaip ir nėra šansų. Pvz nueini darytis tyrimo, o paskui tave apsilanko atitinkami žmonės ir tavo galva, nesvarbu kas joje būtų, tampa švari.  :) Čia tik koks užsienio variantas kur lietuviško saugumo pažymėjimo parodymas negaliotų.  :) Nors rezultatų "palyginimui" gal ir verta. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 08, 2016, 09:18:52
Citata iš: Vytautas  sausio 08, 2016, 09:07:52Na jei turi "draugų" atitinkamose tarnybose tai Lietuvoje kad kažką aptiks kaip ir nėra šansų. Pvz nueini darytis tyrimo, o paskui tave apsilanko atitinkami žmonės ir tavo galva, nesvarbu kas joje būtų, tampa švari.   Čia tik koks užsienio variantas kur lietuviško saugumo pažymėjimo parodymas negaliotų.   Nors rezultatų "palyginimui" gal ir verta.
Galbūt ir tiesa, bet kaulo pjovimo žymių (gilaus griovelio) nepaslėpsi niekaip. O jeigu savo turtą pasiims, tai iš esmės aš to tik ir noriu, nes kai valdo smegenis - labai nemaloni būsena. O į mano smegenis lenda iš tikro, kartais negali užsiimti pačiais elementariausiais dalykais.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 08, 2016, 09:27:38
Citata iš: klajunas  sausio 08, 2016, 09:18:52O jeigu savo turtą pasiims, tai iš esmės aš to tik ir noriu
Logiškai pasiimti neturėtų o sakytų kad tai šiaip nuo gimimo kažkoks įdubimas ir tiek. Ir iš viso kad ten nieko nėra. Nes pasiėmimas jau sukeltų nereikalingų problemų dėl "nelegalaus" atsiradimo. :)

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 08, 2016, 09:33:30
Citata iš: Vytautas  sausio 08, 2016, 09:27:38Logiškai pasiimti neturėtų o sakytų kad tai šiaip nuo gimimo kažkoks įdubimas ir tiek.
Manau, kad ekspertizė įdubimą nuo pjovimo labai lengvai atskirtų, nes greičiausiai pjauta su iš filmų visiems gerai prisimenamu diskiniu medicininiu pjūkleliu, su kokiu pjaustomas kaukolės kaulas, nežinau kaip toks daiktas tiksliai vadinasi. Čia vargu ar įdubimas, juolab, kad yra visa subjektyvi medžiaga.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vytautas sausio 08, 2016, 09:41:53
Ekspertizių rezultatai tiesiog proporcingi atitinkamų tarnybų pažymėjimų spalvai. :) Visuomet taip buvo ir taip yra. Jei tai nesusiję su tarnybų reikalais tai rezultatai gali būti ir pakankamai objektyvūs. Kitu atveju beviltiška. Bet kokia medicinos įstaiga turi "nuodėmių". Tik noro reikalas jomis pasinaudoti.  :)  O kad pats susijęs tai čia net pačio "angelas sargas" pasirodė. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 08, 2016, 09:53:33
Citata iš: Vytautas  sausio 08, 2016, 09:41:53O kad pats susijęs tai čia net pačio "angelas sargas" pasirodė.
Todėl aš ir sakiau nuo pat pradžių, kad net nuotrauka - dar ne viskas, nes šiais laikais nuotraukos gaminamos kompiuteriu, o sukurti kompiuteriui programą, kuri leistų užpaišyti visus nereikalingus artefaktus - juokų darbas. Bet kita vertus, dėl jau minėtų priežasčių nuotrauka "nieko nerodyti" vis tiek negali, nebent man būtų pirštų haliucinacija.  ;D

O dėl angelų sargų, tai man asmeniškai jie nėra jokia naujiena - jie taip arti manęs, kad galima sakyti su jais perkeltine prasme viename bute pragyvenau 13 metų. Man yra žinomi visi jų triukai. Čia jau vos ne kaip viena šeima.

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 08, 2016, 12:51:56
Vitus,prietaiso veikimo fizika labai paprasta:300MHz iš tiesu sukelia mikrosroves tose smegenų srityse,kurios atsakingos už nerimą ir baimę,generuodami atitinkamus pojūčius.Bet infragarsinė moduliacija sukelia tų srovių infragarsinę pulsaciją,o tai panašu į švirkštą su nuodais(300MHz-švirkštas,7Hz-nuodai).Rezultatas neįtikėtinas.Teko tai matyti savo akimis armijoje.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Besidomintis sausio 08, 2016, 20:46:36
Citata iš: xsistemax  sausio 08, 2016, 12:51:56300MHz iš tiesu sukelia mikrosroves tose smegenų srityse,kurios atsakingos už nerimą ir baimę,generuodami atitinkamus pojūčius.Bet infragarsinė moduliacija sukelia tų srovių infragarsinę pulsaciją,o tai panašu į švirkštą su nuodais(300MHz-švirkštas,7Hz-nuodai)
Išeitų,kad 300MHz tai tam tikrų smegenų sričių rezonansinisis dažnis,tai gal gal jis nėra nei blogas ,nei geras,o esmė moduliuojančio signalo parametruose,šiuo atveju 7hz.Tai gal yra ir priešingo veikimo dažniai ir signalai,kurių pagalba būtų galima sudirgusį žmogų atvesti į pusiausvyrą,stabilizuoti,teigamai nuteikti.Ar žinomi tokių signalų parametrai?Ir dar įdomu,kaip svarbu moduliuojančio signalo forma(sinusinė ar kitokia),moduliacijos gylis.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 09, 2016, 06:29:07
Citata iš: Besidomintis  sausio 08, 2016, 20:46:36Tai gal yra ir priešingo veikimo dažniai ir signalai,kurių pagalba būtų galima sudirgusį žmogų atvesti į pusiausvyrą,stabilizuoti,teigamai nuteikti.Ar žinomi tokių signalų parametrai?
Visuose virpamuosiuose judėjimuose yra destruktyvi ir konstruktyvi interferencija, tai yra, signalas arba slopinamas arba sustiprinamas. Žinant kognityvinių procesų dažnius, juos nesunkiai galima sustiprinti. Čia nėra jokia naujiena - visi mokslininkai ir protinio darbo žmonės (aukšto rango) tokius proto stimuliatorius naudoja. Ypač aktualu stiprinti Broca centro aktyvumą, nes jis susijęs su žmogaus kalbėjimo sklandumu. Tokius naudoja visi agentai. Pasiklausykite į jų šnekėjimą greitakalbe - tai yra smegenų stimuliavimo padarinys.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Besidomintis sausio 09, 2016, 11:23:15
Citata iš: klajunas  sausio 09, 2016, 06:29:07Žinant kognityvinių procesų dažnius, juos nesunkiai galima sustiprinti.
Tai ir noriu išsiaiškinti,ar yra forume žinančių ir galinčių pasakyt konkrečius signalo parametrus,kaip stimuliuoti tas gerąsias savybes.Neigiam poveikiui buvo beveik išsamiai pateikęs xsistemax,tai taigi panaši informacija ir domina,tik teigiamam poveikiui.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 09, 2016, 18:20:51
Besidomintis,iš tavo posto supratau,jog paaiškinau nepakankamai.
Galingas 7Hz infragarsas veikia akimirksniu,sukeldamas paniškos baimės stuporą,šitą jo savybę gamta naudoja milijonus metų.Pvz.:pagrindinė tigro riaumojimo garso formantė yra būtent tie 7Hz.Tai auką sukausto mirtiname siaube,tigrui labai palengvina medžioklę,nes auka negali pabėgti.
Bet prietaiso veikimas pagrįstas kita šito dažnio savybe:dažnis atitinka teta diapazono smegenų bangų dažnį,o tai išjungia natūralų savą pasąmonės cenzorių.Bet kokia informacija necenzūruojama įsitvirtina pasąmonėje,duotuoju atveju-300MHz sukeltas nerimo jausmas.Tas nerimas perduodamas sąmonei,suvokiamas ir vėl įrašomas į pasąmonę,tik jau sustiprintas.Viskas kartojasi n kartų,kol perauga į baimę,paniką,haliucinacijas ir galų gale košmaras taip užvaldo žmogų,jog protas nustoja funkcionuoti.Ištrinti tai,kas įrašyta pasąmoniniame lygmenyje yra be galo sunku.
Dabar ,tikiuosi,supranti,kodėl reikalingas laikas?Mažos galios signalas smegenyse sukelia vis stiprėjantį rezonansą.
Beje,labai panašus dažnis,7,5Hz sėkmingai naudojamas hipnopedijoje.
Sukurta gana nemažai prietaisų,kurių pagalba gydomos depresijos,pagerinamas miegas,mokoma miegant ir t.t.Pagooglink,arba paieškok Wikipedijoje. :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus sausio 09, 2016, 20:25:00
Citata iš: xsistemax  sausio 09, 2016, 18:20:51Besidomintis,iš tavo posto supratau,jog paaiškinau nepakankamai.
Galingas 7Hz infragarsas veikia akimirksniu,sukeldamas paniškos baimės stuporą,šitą jo savybę gamta naudoja milijonus metų.Pvz.:pagrindinė tigro riaumojimo garso formantė yra būtent tie 7Hz.Tai auką sukausto mirtiname siaube,tigrui labai palengvina medžioklę,nes auka negali pabėgti.
Bet prietaiso veikimas pagrįstas kita šito dažnio savybe:dažnis atitinka teta diapazono smegenų bangų dažnį,o tai išjungia natūralų savą pasąmonės cenzorių.Bet kokia informacija necenzūruojama įsitvirtina pasąmonėje,duotuoju atveju-300MHz sukeltas nerimo jausmas.
Visi, taip vadinami smegenų rezonansiniai dažniai - Alfa, Beta, Teta, Delta, yra infrogarsų diapazone - nuo 0 iki 20Hz. Niekas nesiginčina, kad tokie labai žemo dažnio virpesiai veikia žmogų. Tačiau infragarso virpesiai smegenis veikia tiesiogiai. Galima spinduliuoti 300 Mhz arba kito dažnio siganlą moduliuotą infrogarsu ir pernešti jį per atstumą, tačiau, kad jis viektų žmogų, turi būti detektorius, kuris infrogarsą išskirtų (istorijoje apie žmogų, kuris neva girdėjo radijo laidas, detektoriaus funkciją atliko metalinė danties plomba kontakte su nervu). Natūralaus tokio detektoriaus žmogus neturi, taigi labai tikėtina, kad kad nieko neįvyks...

Apačioje yra realaus psichotroninio ginklo pavyzdys. Apie stulbinantį 300 MHz dažnio poveikį korejiečiai tikriausiai dar nežino :)



Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 09, 2016, 22:30:11
Vitus, specnaze toks prietaisas buvo naudojamas priešo pajėgų dezorganizavimui.Veikė itin efektyviai,be mūšio išsklaidydavo tūkstantinę armiją.Buvo svarbu tik išlaikyti juos poveikio zonoje bent dvi paras.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas sausio 10, 2016, 06:45:27
Citata iš: Vitus  sausio 09, 2016, 20:25:00Natūralaus tokio detektoriaus žmogus neturi, taigi labai tikėtina, kad kad nieko neįvyks...
@Vitus nubraižyk man naujausio Intel mikroprocesoriaus schemą. Jeigu nenubraižysi, tai jų nėra ir iš viso neveikia. Tikėtina, kad kompiuteriai veikia su garo katilu.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus sausio 10, 2016, 11:11:25
Citata iš: xsistemax  sausio 09, 2016, 22:30:11Vitus, specnaze toks prietaisas buvo naudojamas priešo pajėgų dezorganizavimui.Veikė itin efektyviai,be mūšio išsklaidydavo tūkstantinę armiją.Buvo svarbu tik išlaikyti juos poveikio zonoje bent dvi paras.
Aš visom keturiom už tai, kad toks ginklas būtų panaudotas armijų išvaikymui ir nereikėtų kariauti tradiciniais ginklais. Reikėtų pasiūlyti Krašto apsaugos ministerijai, kad ji nešvaistytų pinigų pėstininkų kovos mašinoms, o prisipirktų psichotroninių generatorių. Gal būt juos galėtų pagaminti vietininės kompanijos ir radijo mėgėjai, jei jau taip viskas paprasta...
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: xsistemax sausio 10, 2016, 14:50:55
Tas paprastas įrenginys nėra toks jau nekaltas.
Netvirtinu,bet yra pakankamai pagrindo manyti,jog jo panaudojimas buvo pagrindinė priežastis,kodėl Amerika nelaimėjo Vietnamo karo,tūkstančiai amerikiečių karių iš jo grįžo pakenkta psichika o medicinos vadovėliuose atsirado praktiškai neišgydomas Vietnamo sindromas.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas gegužės 03, 2016, 20:51:40
Mano naujausias rašinėlis iš praktinių patarimų srities apie "tardymo lervas". Čia daugiau ne teorija, bet praktiniai gynybos metodai. Tam tikra kategorija žmonių su tuo susiduria, tad stengiuosi pateikti jiems visą reikalingą informaciją.

Tardymo lervų taktikos

Psichotroninio sąmonės užgrobimo metu dažniausiai naudojamas žodinis terorizavimas (verbal abuse). Jis gali trukti labai ilgai: ištisą parą ir ilgus mėnesius, jeigu ne daugiau. Todėl reikia gerai žinoti, ką tokiose situacijose daryti. Kadangi šis terorizavimas labai panašus į tardymą, tačiau tokį kuriame nesiskaitoma su priemonėmis, tai gynyboje galima naudoti tardymo situacijos modelį. Bet šis modelis turi būti pakoreguotas ir pritaikytas prie skirtingos vietos, kuri yra žmogaus galvoje.

Kaip pradinį variantą galima pasiūlyti tokį metodą: pirmiausiai, kai viskas tik prasideda, kurį laika stebėti ir tempti laiką beprasmėmis diskusijomis, naudojant ne projekcinį, bet konstrukcinį mąstymą. Tada ištyrinėjus pagrindines taktikas, galima imtis atsakomųjų veiksmų. Tik reikia turėti galvoje, kad reikės daug kantrybės, nes dažnai tokios operacijos laikas neturi apribojimų. Bet tai naudinga tuo, kad parodoma jok toks vidinis puolimas (abuse) yra beprasmis.

Galima elgtis pritaikant dvi priemones: perspektyvos apsukimą ir vizualizaciją. Perspektyva apsukama tam, kad situaciją matytum iš šono, gerai būtų pačių terorizuotojų akimis, kad suprastum, ką jie daro. Vizualizacija reikalinga nužmoginimui, nes jie ir patys elgiasi ne kaip žmonės, todėl jiems šie bruožai nereikalingi. Su terorizuotojais galima kalbėti kaip su žmonėmis taktiniais tikslais, bet niekada negalima traktuoti kaip žmonių. Kad tai būtų lengviau, juos galima vizualizuoti kaip prie sąmonės prisisiurbusias lervas. Vadinasi savo galvoje reikia modeliuoti taip. Matyti tardymo kambarį su stalu, kur vienoje pusėje sėdi tu, kitoje lervos. Bet žiūrėti į šį kambarį perspektyvą patalpinus terorizuotojams už nugarų ir stebint iš šalies, save pastatant į lervų padėtį. Tai yra geriausias būdas suprasti ko lervos nori, ko siekia ir kokius metodus naudoja. <..............>

pratęsimas toliau, pagal nuorodą

https://psichotronika.wordpress.com/2016/05/03/tardymo-lervu-taktikos/ (https://psichotronika.wordpress.com/2016/05/03/tardymo-lervu-taktikos/)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gegužės 04, 2016, 01:13:24
Kaip vyksta mind control, galit paprasciausiai isitikint medicinos atveju. Is zmogaus galvos 5 min. pasalinkit krauja, klinikine mirtis, po 5 min. krauja vel ivarykit, zmogus atsigaus, bet bus prarades atminti. Atminti jis bus prarades del to, kad 5 min. buvo atjungtas nuo dangaus-zemes elektromagnetinio lauko. Zmogus, ypac galva, taip pat priklauso individualiai nuo kraujo elektromagnetinio daznio, del to medicina nevisiems visa tinka, yra antena.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: lauma gegužės 04, 2016, 07:06:33
Klajūnas absoliučiai teisus. Man kaip civilinės gynybos med, seseriai  [ paruošimą ir diplomą davė aukštoji  mokyklą ]   TSRS  kariškai dar 1982 m. atskleidė psichotroninio ginklo esmę ir parodė tuo metu pakankamai griozdišką PSI  generatorių                     2001 kai pradėjau matyti šio ginklo poveikį civiliams , pradėjau kalbėti žmonėms  kas vyksta .
 Galingi psi ir lazeriniai generatoriai buvo įjungti į mane.Tad  tuo keliu- kurį aprašo klajūnas ir  einu.
     Tad labai atsakingai konstatuoju LT  valstybėje šis ginklas naudojamas prieš žmonės
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: TinSoldier gegužės 04, 2016, 09:33:45
Nesvarbu. Nėra mano žinutės :D
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gegužės 04, 2016, 10:50:21
Lietuvoje labai smarkiai neigiamai naudojamas sis ginklas. Man idomu su jais pakariauti, bet gana sunku. Kitose salyse irgi naudojama, bet kitaip, kitokiu aspektu.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Dvidešimt Trys gegužės 04, 2016, 14:15:33
Nėra taip jau sunku, jei toki dalykai tau pavirsta juokų forma, kai kiekvieną smulkiausią detalę gali mentaliai paaiškinti. Pavyzdžiui kiekvieną minty tiek gali patvirtinti tiek paneigti tiek vadovaujantis logika tiek kitais faktoriais, baimes keliančios mintys ar tai būtų tam tikro lygio paranojinės mintys galiausiai tampa juokingos, nes tu tik gali stebėti iš šalies ir jos niekaip nepaveiks. Ta prasme, kokį tau gali turėti poveikį, jei kiekvienai minčiai tu turėsi protingą telepatinį kontraargumentą (jeigu jau telepatiškai tiek priimi žinutes, tiek siunti), tai priimdamas siunti atgal kontraargumentą/paaiškinimą. Kitoms net nereik kontraargumentų, nes vaikiško mentalinio lygio būna, kas silpnesnį paveiktų, o tau tik juoką mintyse sukelia.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gegužės 04, 2016, 15:11:18
Tai panasiai ir vyksta. Tik man klausimas, kodel butent Lietuva taip smugdoma, tai ir taip nupiepes krastas, bet vistiek dabaiginejama.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: lauma gegužės 04, 2016, 16:05:36
Ir man būtų labai įdomu, KODĖL
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: lauma gegužės 04, 2016, 16:12:33
lauma-  yra  kakadu, kuri anomalijos,lt forume yra nutildyta.KLAUSIMAS-kodėl ir kam nepatiko mano post?

Benamis:

Buvote nutildyta uz:

- Pasikartojancias zinutes.
- Flooda.
- Ispejimu ignoravima.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas gegužės 04, 2016, 18:29:33
Temos  apie tardymo lervas pratęsimas. Šiek tiek išplėsta, šiek tiek papildyta.

Lervų holokaustas

Tardymo lervų tema - labai plati, todėl išsemti ją viename įraše neįmanoma. Negana to, ši tema ir labai svarbi žmonėms, kurie susiduria su psichotroniniu užgrobimu. Ji tokia svarbi, kad nuo to, kiek giliai sugebi šį klausimą suvokti, gali priklausyti likimas ir gyvybė. Todėl išplėtimas, pagilinimas, o kai kur - pakartojimas, labai naudingas. Reikia žinoti, ką paprastai tardymo lervos daro, kokios jų taktikos, priemonės ir kaip nuo viso to apsiginti, padarant lervų priemones neveiksmingomis.

Anksčiau į šią temą nesigilinau, kovojau su tardymo lervomis pasyviai, bet atėjo laikas situaciją pakeisti, iš pasyvaus pasipriešinimo pereiti prie aktyvaus. O tam labai padeda įsigilinimas ir analizė. Pagrindinės gynybos priemonės yra psichologinės, jos veiksmingos tiek, kiek lervos veikia psichologinės operacijos (psyops) rėmuose. Yra atidirbtos psyops priemonės, bet taip pat yra ir gynybos taktikos. Kadangi visgi tai tardymas, nors daugeliu bruožų jis prilygsta energetinei mitybai, reikia žinoti kaip vyksta tardymas, kokia tardymo pradžia. Visuose tardymuose dalyvauja objektas, tardytojas ir tardymo psichologijos ekspertas, kuris tardytojui turi paruošti tardymo modelį. Todėl pirmiausiai yra lerva, kuri atlieka tardymo psichologijos eksperto vaidmenį. Ši lerva daro atminties skenogramą ir ruošia maitinimosi objekto psichologinį profilį. Tada į darbą kimba psichotroninio tardymo lervos.

Reikia suvokti, ką jos daro, kaip daro ir ko siekia. Jų veiksmai prilygsta primityviam maitinimuisi; bet tardymo lervos maitinasi ne šiaip kuo, ne smegenimis, bet daugiau sąmonės energija, o šios energijos aukščiausia išraiška yra vadinama dėmesiu. Vadinasi, lerva siekia patraukti dėmesį ir per jį maitintis sąmone. Maitinimasis vyksta tol, kol sąmonė sunaikinama, visa iščiulpiama. Tai vyksta tokiais etapais: prisisiurbimo vietų ieškojimas, kurios yra dėmesys; tada - įlindimas į vidų; ir trečias etapas yra siurbimas, maitinimasis. Skirdamas kam nors dėmesį, žmogus atidaro savo sąmonę, praveria erdvę laisvam dalinimui, atidavimui per saviaktualizacijas.

Visa tai suprasti - nėra labai sunku. Galbūt kažkiek sunkiau kai neturi tokios patirties. Bet retas kas jos neturi. Nes tai universalus psichologinis principas - tie kas nėra patyrę vidinių tardymo lervų poveikio, vis tiek gyvenime yra susidūrę su žmonėmis, kurie net nebūdami viduje, bet būdami šalia - siurbia psichologinę energiją. Tai vyksta tokiais pat etapais, kaip aprašyta prieš tai. <..................>

tęsinys pagal nuorodą

https://psichotronika.wordpress.com/2016/05/04/lervu-holokaustas/ (https://psichotronika.wordpress.com/2016/05/04/lervu-holokaustas/)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: lauma gegužės 04, 2016, 18:43:01
Benami- pateik man mano besikartojančias žinutes----aš jų nerašiau
FLOOD- lt nesuprantama reikšmė ------------------------------paieškom atitikmenų-
O kaip reikia ignoruoti įspėjimą----atleisk -aš nežinau, prašau išdėstyk bent teoriją
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gegužės 04, 2016, 18:52:21
@lauma nerasyk 2 zinuciu is eiles. Nes kiekviena zinute turi patikrinti 'spec. dedes'. Palauk valanda, tada rasyk kita zinute.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: lauma gegužės 04, 2016, 19:06:16
Velnias, kokią klaidingą programą pasiėmėt------------mūsiškė greitesnė'
Mano protas pasimetęs klaidume. Bet tie patys dedės kontroluoja ir atsibudimas,ucoz,ru.

 Greitas darbas- svarbi detalė mūsų darbe, Valio cenzūrai
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Dvidešimt Trys gegužės 04, 2016, 20:25:59
Citata iš: klajunas  gegužės 04, 2016, 18:29:33Visa tai suprasti - nėra labai sunku. Galbūt kažkiek sunkiau kai neturi tokios patirties. Bet retas kas jos neturi. Nes tai universalus psichologinis principas - tie kas nėra patyrę vidinių tardymo lervų poveikio, vis tiek gyvenime yra susidūrę su žmonėmis, kurie net nebūdami viduje, bet būdami šalia - siurbia psichologinę energiją. >
Noriu tiksliau sužinoti apie lervų tardymo realius pavyzdžius. Ar tai kaip balsai galvoje, ar tai tiesiog tam tikras tipas/energetika minčių. Ar tai tipas minčių ar būna realūs dialogai, sakiniai lyg kitas "asmuo" kažką sakytų mintyse? Ar kažkas panašaus? Tiesiog noriu truputį plačiau sužinot, kaip tai atrodo.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas gegužės 04, 2016, 22:20:15
Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 04, 2016, 20:25:59Noriu tiksliau sužinoti apie lervų tardymo realius pavyzdžius. Ar tai kaip balsai galvoje, ar tai tiesiog tam tikras tipas/energetika minčių. Ar tai tipas minčių ar būna realūs dialogai, sakiniai lyg kitas "asmuo" kažką sakytų mintyse? Ar kažkas panašaus? Tiesiog noriu truputį plačiau sužinot, kaip tai atrodo.
Tame ką aš rašau - nėra jokios mistikos. "Lervos" iš tikro yra žmonės, tik jie nematomi, todėl skirtumo kaip jie tau atrodo nėra, gali vizualizuoti kaip nori. Aš pasirinkau "lervų" pavadinimą, bet turbūt supranti, kad tai tik metafora. Taip pat metafora yra žodžiai "energija" ir "maistas". Kad suprastum kodėl tokie žodžiai parinkti, turi patirti tą jausmą, nepatyręs - žinosi tik abstrakčiai.

Tai nėra asmuo - tai asmenų grupė. Kad galėtum suprasti kaip tai atrodo, turi panaudoti vaizduotę, nes be patirties - tik tokia supratimo galimybė. Pirmiausiai įsivaizduok patalpą, kuriame yra apie 10 žmonių, kurie kaip draugų kompanija tarpusavyje garsiai šnekasi. Tada įsivaizduok, kad visas tas šnekėjimas persikelia tik tau į galvą. Tuo pačiu iš patalpos dingsta visi kūnai. Vyksta toks pats polilogas, tik jis visas iškūnytas ir perkeltas į galvos vidų.

Bet tai ne viskas. Nes šios lervos, kurias tu suvoki kaip "balsus" ir "kirmėles", ne tik skleidžia kažką tavo klausos zonoje, bet žino, jaučia, mato, girdi, suvokia ir t.t., viską ką ir tu. Tau ką nors pasako ir žino kokią reakciją ar būseną sukėlė ir atitinkamai modeliuoja tolesnius savo veiksmus.

Tai yra atvira tardymo lervų forma. bet yra ir kitokių, užslėptų, kai lervos taip akivaizdžiai neišsiduoda. Tada iš tikro tai galėtum metaforizuoti kaip kokią minčių, jausmų, būsenų energetiką. bet ką aš rašau yra nachališkai atvira forma.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Dvidešimt Trys gegužės 04, 2016, 23:27:41
Citata iš: klajunas  gegužės 04, 2016, 22:20:15Tada iš tikro tai galėtum metaforizuoti kaip kokią minčių, jausmų, būsenų energetiką. bet ką aš rašau yra nachališkai atvira forma.
Daugiau ar mažiau susidariau aiškų vaizdą. Tad kitas klausimas būtų. Jeigu tai, kas tau brunkama į galvą, sugebi nutildyti daugmaž nuo 50% iki 95%, plius nekreipi dėmesio, nesileidi į kalbas ir jokios reakcijos iš tavo pusės nebūna ar laikui bėgant neatsibosta ir neatstoja ar atvirkščiai, laikui bėgant keičia taktikas, formą, suintensyvėja ir panašiai?

Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gegužės 04, 2016, 23:51:01
Citata iš: lauma  gegužės 04, 2016, 19:06:16Velnias, kokią klaidingą programą pasiėmėt------------mūsiškė greitesnė'
Mano protas pasimetęs klaidume. Bet tie patys dedės kontroluoja ir atsibudimas,ucoz,ru.

 Greitas darbas- svarbi detalė mūsų darbe, Valio cenzūrai
Taip, tie patys dedes ir tetos.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 19, 2016, 14:24:08
Proto kontrolės reiškinį geriausiai gali paaiškinti tie, kurie tiesiogiai su šiomis technologijomis susidūrę. Su tuo savo gyvenime susidurti galima keliais būdais: kaip taikiniui, kaip operatyvininkui arba kaip žmogui, kuris bent viename etape yra prisidėjęs prie technologijų kūrimo. Būtent toks žmogus yra dr. R. Duncan, parašęs šia tema kelias knygas, tarp kurių yra knyga „The Matrix Deciphered". Nusprendžiau, kad naudinga būtų publikuoti bent kelias ištraukas iš šios knygos. R. Duncan yra tekę dirbti CŽV, Gynybos departamente, kol šių taikiniu tapo pats, remiantis jo paties tvirtinimu knygose. Toliau pateikiama pirma ištrauka.
>>>>>>

Istorija ir kontekstas
EEG pagrįsta kibernetinė kolektyvinė sąmonė

Norėdami išplėsti savo supratimą apie revoliucines technologijas ir jų kaip ginklo galimybes, turime apibrėžti sąvokas ir žodyną.

EEG reiškia elektroencefalograma. Tai smegenų elektrinio aktyvumo reprezentacija. Tradiciškai eleptroencefalogramos sukuriamos naudojant aplink galvą išdėliotus daviklius. Jie matuoja nedidelius tarpusavio skirtumus, kurie reprezentuoja smegenų aktyvumą daviklio vietoje. Pagal šiuos įtampos sensorius galima sudaryti smegenų žemėlapį. EKG, elektrokardiogramos, veikia tokiu pačiu principu, matuojant elektrines bangas nuo širdies. MEG reiškia magnetoencefalograma ir panašiai matuoja magnetinius laukus, kuriuos sukuria jonų srovės smegenyse. Šie metodai turi savo minusų matuojant ir lokalizuojant smegenų aktyvumą. Funkcinis MRT yra aktyvaus skenavimo metodas, naudojamas matuoti smegenų aktyvumą realiuoju laiku, o taip pat jų struktūrą. MRT reiškia magnetinio rezonanso tomografija. Ji naudoja magnetinį rezonansą fotonų sukūrimui, kurie reprezentuoja atomų tipus ir jų ryšių būkles. Kita panaši technologija vadinama ESR, elektrono sukinio rezonansas. Nemačiau nei vienos ligoninės, kurioje kurtų smegenų nuotraukas naudojant elektrono sukinio rezonansą. Elektromagnetinės bangos sukuriamos sukeliant perturbacijas elektriniuose ir magnetiniuose laukuose, kurie neša informaciją apie kampinio impulso būseną. Yra daug kitų smegenų tomografijos metodų, bet šie yra tradiciniai.

Daviklių naudojimas informacijos surinkimui turi apribojimų ne vien susijusių su mobilumu dėl prijungtų prie subjekto laidų. Jie surenka informaciją geriausiu atveju iš smegenų paviršiaus, tačiau ne jų gelmės, todėl prie galvos reikia prijungti tiek daug daviklių, kad aktyvumo paveikslas būtų tikslesnis.

Tyrinėjau žmogaus protą didžiąją savo gyvenimo dalį neuromokslo, kognityvinio modeliavimo ir dirbtinio intelekto požiūriu.

Tai #1 paslaptis, kuri slepiama dėl tamsuolių įtakos valdžioje. Yra registruotas patentas, kurį minėsiu per visą šią knygą, dėl jo ypatingos svarbos. Jis įdėtas į "Priedų" skyrių pabaigoje (https://www.google.com/patents/US3951134 (https://www.google.com/patents/US3951134)). 1974 m. Robert Malech, dirbęs Dorn & Margolin Inc. (kuris buvo pagrindinis radarų inžinerijos subrangovas, dabar valdomas EDO Korporacijos, kuri yra dar didesnis elektroninio karo subrangovas) sukūrė gana paprastą radarą, kuris galėjo perskaityti visų smegenų elektrinį aktyvumą dideliu atstumu. Jo pranašumas tas, kad nereikia laidų ir gaunamas pilnas elektrinis smegenų aktyvumas, ne tik taškų ant kaukolės paviršiaus. Jis atrado ir ištobulino būdą panaudoti paprastus elektromagnetinius virpesius nuo 100 MHz iki 40 Ghz smegenų bangų skaitymui apšviečiant smegenis ir jų elektrinį konduktyvumą, tada nuskaitant grįžtamąjį signalą. Tomografijos metodas stebi dažnio rezonanso, amplitudės ir fazės pokyčius, kurie reprezentuoja neuronų depoliarizacijos būsenas visose smegenyse.

#2 paslaptis. Tačiau žiūrint dar toliau, jis nustatė, kad galima veikti smegenų bangas, jeigu jos tiksliai suderintos su grįžtamuoju poveikio signalu. Jis neturėjo supratimo, kad tą akimirką istorijoje jis atsitiktinai sugriovė demokratiją, kaip ji buvo suprantama. Karinė ir žvalgybos bendruomenė iš karto pasiėmė patentą ir po trijų metų perprogramavo komunikacijos ir sekimo palydovus, bei antžeminius fazinius masyvus pagal naujas idėjas. Greitas technologijos pritaikymas įvyko todėl, kad reikėjo tik pakeisti programinę įrangą jau egzistuojančiuose radaruose, filmavimo ir komunikacijų antžeminėse lėkštėse ir palydovuose. Buvo paleista daug papildomų palydovų siekiant sustiprinti sistemą. Taigi 1976 m., šios didžios tautos dviejų šimtų metų proga, gimė sistema vadinama TAMI. TAMI yra akronimas reiškiantis "Thought Amplifier and Mind Interface" (minčių stiprintuvas ir sąmonės sąsaja). Buvo sukurta neregėto masto privatumą pažeidžianti "Didžiojo brolio" technologija ankščiau nei išpranašauti George Orwell'o 1984 metai.

#3 paslaptis.  Nesusekama RADAR technologija pirmą kartą užregistruota stebint rusų mikrobangomis spinduliuotą JAV ambasadą Maskvoje. Naudojant aukšto galingumo valdomus fazinius masyvus ir sufokusuotą spindulinę energiją iš dviejų šaltinių šalia vienas kito, galima sukurti beveik nesusekamas "skaliarines" bangas arba destruktyvią interferenciją norimame taške. Net esant mažiausiai energetinei sąveikai, interferuojantys spinduliai atšoka su dideliu signalo-triukšmo santykiu ir gali būti vėl surinkti prie šaltinio. Tai leidžia sukurti efektyvius atvaizdavimo metodus net labai dideliais atstumais. Todėl skenavimui atstumas tampa nesvarbus, ar tai būtų RADAR, MRT ar ESR tomografija.

Tuo pat metu rusai atrado ir ištobulino panašias galimybes. Tai sukėlė slaptas ginklavimosi varžybas, kurios tęsiasi iki šios dienos. Per paskutinius 30 metų tyrimai ir galimybės nuėjo ilgą kelią. Net neturint tiesioginės prieigos prie sekimo galimybių informacijos, galima laike projektuoti trisdešimt metų vystytas technologijas, kurių galimybės augo eksponentiniu greičiu. Tuo pat metu karinės struktūros pademonstravo galimybes skaityti automobilių numerius iš palydovinių nuotraukų.

Tam, kad paslėptų ir nepritrauktų dėmesio prie minčių skaitymo radaro, buvo sukurta visa parapsichologinių reiškinių ir paranormalios psichologijos sritis, norint suklaidinti civilinę visuomenę apie tai, kas vyksta. Rusai pademonstravo savo gebėjimus kai pradėjo švitinti JAV ambasadą Maskvoje su mikrobangomis, 60-ųjų antroje pusėje, taip pat su 7-iais rusų „Wood Pecker" (genys) siųstuvais, kurie pradėjo veikti 1976 m., nukreipti į JAV. Deja, dėl šio naujo ginklo prigimties, reikia daugybės protų, specifinių smegenų savybių duomenų bazės sukūrimui, kad būtų padidintas efektyvumas vis didesnei ir didesnei visuomenės daliai. Šios operacijos vadinamos "Katalogizavimo ir klonavimo operacijomis". Šiame kontekste tai ne kūno klonavimas, bet EEG klonavimas. Daug kas neteisingai interpretavo šį faktą, o tada tai buvo išpopuliarinta TV seriale "X failai". Šios klonavimo operacijos yra pagrindinė žmonijos nelaimių priežastis, nes kiekviena šalis jaučia poreikį turėti šį ginklą, kuriam išvystyti reikia kankinti ir žudyti didelį skaičių žmonių.

EEG klonavimas reiškia kieno nors smegenų bangų kopijavimą kitam asmeniui. Robert Malech padarytas atradimas leidžia tai padaryti bevieliu būdu bet kur pasaulyje. Atsirado naujas karinis dalinys vadinamas "Psy karo dalinys" iš pradžių bazuotas Pentagone, bet vėliau greičiausiai buvo prijungtas prie Psichologinių operacijų, Elektroninio karo ir Informacinio karo dalinių. Iš pradžių tai tapo puikiu žvalgybinių duomenų rinkimo įrankiu. Psichologinis žmonių sąmonių šnipinėjimas tapo neįtikėtinu įvykiu.

Termino EEG klonavimas dažnai nenaudoju, nes jis nurodo tik į labai specifinį taikinio proto stebėjimą. Tai tik vienas technologijos aspektas. Malech atrado, kad daryti poveikį smegenims taip pat paprasta, kaip skaityti mintis. Taigi kitas kraštutinumas yra tas, kad psy karys gali nuklonuoti savo EEG bangas ir uždėti jas ant taikinio. Tai simbolizuojama filme "Matrica", kur agentai užgrobia atsitiktinių piliečių kūnus, persekiodami herojus. Teisinga terminologija norint aprašyti sritį tarp dviejų kraštutinumų yra EEG maišymas (heterodinas). Heterodinas yra inžinerijos terminas, kuris reiškia - signalų maišymas. Todėl EEG klonavimas yra tik specialus EEG maišymo (heterodino) atvejis.

EEG kibernetinė kolektyvinė sąmonė yra kitas terminas, naudojamas EEG maišymui apibūdinti, kuris taikomas ne kariniuose eksperimentuose. Tai yra žmonių kolektyvai, kurie turi bendrą smegenų bangų rinkinį. Juokaudami, prievartinį įjungimą į kolektyvą vadina "Borginimu", o tai yra nuoroda į kiborgų civilizaciją iš filmo "Star Trek". Jie tyrinėja ilgalaikį buvimo tokiame kolektyve poveikį ir kaip tai panaudoti taikinio kontrolei, sekimui, nukenksminimui arba nužudymui. Jie taip pat tyrinėja ryšį arba organizavimą be šnipinėjimo priemonių bet kokioms sinchronizuotoms misijoms.

Nauja sritis, kuri susikerta su psichologijos fizika vadinama "psichofizika". Proto dinamika yra gerai aprašoma redukcionistinio neuromokslo metodu. Dirbtiniai neuroniniai tinklai tyrinėjami jau pusę šimtmečio. Tačiau naujas iššūkis yra sukurti subjektyvių sąmonės patirčių žemėlapius surišančius su organinio intelekto fizika, informacinių signalų apdorojimu, įskaitant biocheminius ir elektromagnetinius. Žodis "psichofizika" turi papildomų konotacijų, kurios ganėtinai gerai atitinka faktą, kad ši sritis buvo išvystyta slaptose planetos laboratorijose. Psichofizikos įrankiai vadinami psichotronika.

Visoms konspiracijos teorijoms apie Naujos Pasaulio Tvarkos  psichoteroristus, slaptų organizacijų kišimąsi, proto kontrolę ir satanistinius kultus pradžią davė šie tyrimai. Proto kontrolės ginklai yra superginklo šventasis gralis, ir davė pradžią blogiausiai pagarsėjusiems, sociopatiškiems mokslininkams, kurie pasmerkė baisiausioms kančioms ištisą kartą žmonių, kurias kada nors teko iškęsti dėl ginklų bandymų.

Pirmas dokumentuotas minčių skaitymo RADAR'o panaudojimas

Tam, kad sumažintų JAV ambasados Maskvoje švitinimo mikrobangomis poveikį, jie uždėjo mikrobangų ekranus ant pastato langų. Tačiau tai turėjo priešingą poveikį, padidinant mikrobangų intensyvumą viduje. Tai atsitikti gali vienu atveju, jeigu prieš ambasada buvo naudojama interferometrija. Kai užblokuoji interferuojamų, arba maišomų, bangos forntų kelią, gali sumažinti destruktyvią interferenciją, bet tuo pačiu padidini matuojamą energiją. Tai pirmas dokumentuotas taip vadinamų "skaliarinių ginklų" panaudojimas.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus rugsėjo 19, 2016, 22:03:54
Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2016, 14:24:08Pirmas dokumentuotas minčių skaitymo RADAR'o panaudojimas

Tam, kad sumažintų JAV ambasados Maskvoje švitinimo mikrobangomis poveikį, jie uždėjo mikrobangų ekranus ant pastato langų. Tačiau tai turėjo priešingą poveikį, padidinant mikrobangų intensyvumą viduje. Tai atsitikti gali vienu atveju, jeigu prieš ambasada buvo naudojama interferometrija.
Jūsų žiniai: interferometrija yra fizinių dydžių matavimas interferometru. Šis metodas dažniausiai yra naudojamas optiniuose ir elektroniniuose teleskopuose žvaigždžių dydžiams ir atstumams iki jų matuoti. Mikrobangų pluoštai sumuojami teleskopų židiniuose. Kaip juos susumuoti ir padidinti mikrobangų poveikį pastato viduje (ir dar su ekranais ant langų), man sunku įsivaizduoti :)

Teoriškai, uždėjus tinkamus ekranus ant langų, mikrobangų lauko stiprumas pastato viduje turėtų būti artimas nuliui. Esu kažkur skaitęs, kad panaudojant atsispindėjusius mikrobangų signalus nuo langų stiklų galima "nuskaityti" žemo dažnio virpesius ir sužinoti, ką žmonės kalba pastato viduje. Tai neprieštarauja fizikos dėsniams, bet atsispindėję signalai nuo stiklo detektuojami imtuve, esančiame kur nors netoliese, o ne pastato viduje.

Citata iš: klajunas  rugsėjo 19, 2016, 14:24:08Kai užblokuoji interferuojamų, arba maišomų, bangos forntų kelią, gali sumažinti destruktyvią interferenciją, bet tuo pačiu padidini matuojamą energiją. Tai pirmas dokumentuotas taip vadinamų "skaliarinių ginklų" panaudojimas.

Skaliaras, tai fizikinis dydis, turintis tik vieną charakteristiką, išreikštą skaičiais. Masė, tūris, temperatūra, laikas, dažnis, tankis, įtampa, srovė. Kaip veikia kokį nors objektą 5 valandos, 1 kubinis metras ar 10 amperų, man dar sunkiau įsivaizduoti :)
Kokiu principu veikia "skaliariniai ginklai"?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 20, 2016, 06:45:20
Prie žodžių kabinėtis paslepiant esmę lengva, nes žmonėms jie reiškia skirtingus dalykus. Kad būtų paprasčiau, ir neliktų problemų dėl žodžių, paaiškinsiu paveikslėliu. Jis atsakys ir į klausimą kas yra ir kaip veikia "skaliariniai ginklai". Ir įkelsiu failą su Whittaker 1904 m. tekstu apie skaliarinius potencialus, nuo šio straipsnio, rašoma, viskas ir prasidėjo...


Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus rugsėjo 21, 2016, 21:18:43

Autorius (Tom Bearden) siūlo naudoti dvikrypčius radijo signalus ir Ziolkowski radijo antenų sistemas. Schemoje pavaizduoti du siųstuvai-imtuvai, kurie spinduliuoja radijo bangas į vieną pusę ir priima atsispindėjusius radijo signalus nuo objektų. Išspinduliuojamas didelis galingumas, priimami signalai yra visiškai silpnučiai. Tokiu principu veikia visi radarai. Be jokios abejonės, zonoje, pažymėtoje raudonai, bus radijo bangų interferencija. Bet kaip du mikrobangų siųstuvai tampa skaliariniu ginklu, lieka paslaptis...

Pats autorius tokį ginklą nėra išbandęs. Jis tik spėja, kad jį sukūrė SSSR ir naudojo Afganistane, kad "sutrikdyti įprastą laiko tėkmę" :)

CitataHe believes that Russia developed a weapon in the 1960s which uses "time-polarized EM waves" to disrupt the normal flow of time, and used this in Afghanistan in the 1980s.
Besidomintys sąmokslo teorijomis autoriaus puslapyje suras ypač daug informacijos apie EM ginklų panaudojimą, Free Energy, Aum Shinrikyo, KGB ir net Yakuza :)

http://www.cheniere.org/images/weapons/index.html (http://www.cheniere.org/images/weapons/index.html)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 22, 2016, 09:06:39
"Skaliarinis ginklas" todėl, kad susijęs su skaliarinių potencialų, kurie veikia smegenis ir organizmą, sukūrimu ir panaudojimu.  :)

Į raudonai pažymėtą interferencijos vietą patalpini smegenis ir gauni jų aktyvumo žemėlapį biolokacinio radaro principu. Jeigu kas neatkreipė dėmesio tai akcentas buvo ne skaliariniai ginklai bet kaip tik toks biolokacinis radaras, kurį 1976 m. užpatentavo R. Malech. nuorodą įdedu dar kartą

https://www.google.com/patents/US3951134 (https://www.google.com/patents/US3951134)

Jau girdžiu murmant "čia gi ne ginklas, čia gi radaras...". "Kadangi skaliarinis dydis tik skaičius be krypties, tai skaliaras gali būti tik skaitmuo... Koks čia ginklas...?"  :D

(Visi atsakymai yra dviejuose mano aukščiau pateiktuose postuose).
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus rugsėjo 22, 2016, 23:24:39
Citata iš: klajunas  rugsėjo 22, 2016, 09:06:39Į raudonai pažymėtą interferencijos vietą patalpini smegenis ir gauni jų aktyvumo žemėlapį biolokacinio radaro principu. Jeigu kas neatkreipė dėmesio tai akcentas buvo ne skaliariniai ginklai bet kaip tik toks biolokacinis radaras, kurį 1976 m. užpatentavo R. Malech. nuorodą įdedu dar kartą

https://www.google.com/patents/US3951134 (https://www.google.com/patents/US3951134)

Jau girdžiu murmant "čia gi ne ginklas, čia gi radaras...". "Kadangi skaliarinis dydis tik skaičius be krypties, tai skaliaras gali būti tik skaitmuo... Koks čia ginklas...?"  :D
Tai tikrai ne ginklas. Ir netgi ne radaras, o "patobulintas" elektroencefalografas :)
Kuriame vietoje prie galvos odos tvirtinamų elektrodų, siūloma naudoti nuotolinius daviklius (antenas).
Skaičiau patento aprašymą iki šios vietos:

"The signals of different frequencies penetrate the skull of the subject and impinge upon the brain where they mix to yield an interference wave modulated by radiations from the brain's natural electrical activity. The modulated interference wave is re-transmitted by the brain and received by an antenna at a remote station where it is demodulated, and processed to provide a profile of the suject's brain waves."


Nežinojau, kad smegenyse jau sumontuotas moduliatorius ir siųstuvas :)
Jei dar FM detektorius būtų, tai galima būtų klausytis muzikos be jokio imtuvo. Nes ZIP FM dažnis Vilniuje yra 100,1 Mhz, o išradėjas naudoja 100,0 MHz :)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 23, 2016, 14:59:49
Citata iš: Vitus  rugsėjo 22, 2016, 23:24:39Skaičiau patento aprašymą iki šios vietos:

"The signals of different frequencies penetrate the skull of the subject and impinge upon the brain where they mix to yield an interference wave modulated by radiations from the brain's natural electrical activity. The modulated interference wave is re-transmitted by the brain and received by an antenna at a remote station where it is demodulated, and processed to provide a profile of the suject's brain waves."

Nežinojau, kad smegenyse jau sumontuotas moduliatorius ir siųstuvas
Be reikalo išsigandai, jeigu būtum paskaitęs toliau, tai būtum pamatęs dvi principines schemas, kurios daug ką paaiškina.  ;D
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus rugsėjo 27, 2016, 23:43:59
Pagal abi schemas pagaminti įrenginiai veiks, tačiau jie niekaip nebendraus su žmogaus smegenimis. Jau rašiau kodėl. Pati didžiausia priežastis yra ta, kad galvos smegenys nesiunčia ir nepriiminėja aukšto dažnio radijo signalų. Kitos priežastys: smegenų generuojamos elektromagnetinės bangos yra labai žemo dažnio (0... 200Hz), jos yra labai silpnos, kaukuolė šias bangas išsklaido, paveikti atskirus smegenų neuronus ir jų grupes galima tik intervenciniu būdu ir t.t.

Net jei ir būtų naudojamas toks įrenginys, tai apsauga nuo jo būtų labai paprasta. Reikėtų nusipirkti kepurę ir iškloti ją aliumine folija. Tiktų ir ta, kurią naudoja namų šeimininkės. Toks ekranas visiškai užblokuotų elektromagnetines bangas. Ypač susirūpinusiems dėl EM ginklų panaudojimo ir tiems, kuriems vaidenasi, kad kažkas kapstosi po jų smegenis, rekomenduoju nešioti lapinę kepurę :)


(http://militarygift.ru/ico/gol-uborw/ico_gol_uborw_013.jpg)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 28, 2016, 07:33:53
Gerai jau gerai, paaiškinsiu taip, kad ir arkliui būtų aišku. Nes bijau, kad gali tekti kepurę panaudoti pačiam, tik išklotą ne folija, bet tavo diplomu.

Kodėl dieną matai medį? Gal jis turi siųstuvą ir demoduliatorių. Ne, neturi, bet dieną šviečia saulė ir medis atspindi EM optinį ir kitą spektrą, kurį sugaudo akies imtuvas. Aišku, signalas tik paviršinis, bet tik dėl imtuvo konfigūracijos, nes jis jautrus siauram spektrui.

Kodėl naktį medžio nematai? Todėl, kad nėra saulės ir medis neapšviečiamas nieko neatspindi. Bet ir tai ne bėda - iš kišenės išsitrauki žibintuvėlį ir medį apšvieti. Iš žibintuvėlio išėję fotonai sugrįžta į tinklainę ir smegenys rekonstruoja spalvotą medžio vaizdą. Kodėl nematome medžio vidaus? Tik dėl žibintuvėlio ir akies tinklainės receptoriaus konfigūracijos.

Įsivaizduokime žibintuvėlį (EEG) kuris sukonfigūruotas taip, kad pereitų kaukolės barjerą ir įsiskverbtų į smegenis, o tada nuo jų po interferencijos su smegenų elektriniu aktyvumu, atsispindėtų. Tada imtuvas atsispindėjusią šviesą surenka ir MRT (magnetinio rezonanso tomografas) softu demoduliuoja ir rekonstruoja pagal duomenų bazės informaciją, turinį.

Belieka tik pastebėti, kad elektronika už smegenis daug kartų jautresnė ir rekonstruoti net silpną signalą labai nesunku. Kaip pavyzdį galima panaudoti kokį astronomijos tyrimuose naudojamą foto elementą ar CCD, kuris jautrus žvaigždžių šviesai už tūkstančių šviesmečių, kurių nemato jokio žmogaus akis. Bet šis signalas fiksuojamas ir su elektronika analizuojamas.

Dar siūlau susipažinti su sąvoka Radio tomographic imaging (RTI) irgi įdomu.
http://span.ece.utah.edu/radio-tomographic-imaging (http://span.ece.utah.edu/radio-tomographic-imaging)

Gali naudoti lapinę kepurę arba dar geriau buratino, ir neužmiršk apsisaugoti nuo pasaulio ją išklojęs savo diplomu.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Vitus rugsėjo 28, 2016, 19:41:37
Citata iš: klajunas  rugsėjo 28, 2016, 07:33:53Įsivaizduokime žibintuvėlį (EEG) kuris sukonfigūruotas taip, kad pereitų kaukolės barjerą ir įsiskverbtų į smegenis, o tada nuo jų po interferencijos su smegenų elektriniu aktyvumu, atsispindėtų.
Nedrįstu ginčytis, nes fizikos dėsniai ir techninės prietaisų galimybės įsivaizdavimui ir visokiausioms fantazijoms tik trukdytų...



Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 28, 2016, 19:51:14
Citata iš: Vitus  rugsėjo 28, 2016, 19:41:37Nedrįstu ginčytis, nes fizikos dėsniai ir techninės prietaisų galimybės įsivaizdavimui ir visokiausioms fantazijoms tik trukdytų...
Fizikos dėsniai čia problemų nemato, čia tavo kepurėje su pamušalu problema...  ;D
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: kofemanas rugsėjo 29, 2016, 16:55:43
Nežinau ar į temą pataikysiu, bet klajuno norėčiau paklausti. Ar siekiant paveikti žmogų aukščiau minėtomis technologijomis nėra būtina sukelti žmogui pakitusios sąmonės būsenos. Jei tai būtina gal turi žinių ar minčių kokiomis priemonėmis (techninės, fizikinės, cheminės) tai daroma ir kokie naudojami metodai. Nes tokių praktinių dalykų manau kai kuriems žmonėms trūksta. Apie tai informacijos lietuvių kalba neradau. Iš praktinių dalykų buvo gera informacija apie "tardymo lervas". Tik savo žodyne aš vietoje lervos vartoju žodį žiurkės.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 29, 2016, 17:44:52
@kofemanas kadangi užsiminei apie tardymo lervas, tai dar kartą įdedu nuorodas į šiuos įrašus, nes senos nuorodos neveikia, o čia nukopijuoti nepilni tekstai.

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-1/ (http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-1/)

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-2/ (http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-2/)

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-3/ (http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-3/)

http://www.psytechnologijos.lt/terorizavimas/gynyba-nuo-tardymo-4/ (http://www.psytechnologijos.lt/terorizavimas/gynyba-nuo-tardymo-4/)

Kad psichotroninės technologijos "veiktų", jokių būsenų sukelti nereikia. Jeigu būna kokios nors būsenos, tai jos psichotroninio poveikio pasekmė. Dažnai informaciją renka miegant, per sapnus, bet tam iš principo jokių pakitusių būsenų nereikia. Dieną paprasčiausiai daroma atminties skenograma ir ištraukiama visa dominanti informacija.

Kas su psichotronine technika daroma, priklauso nuo kontroliuojančios grupės tikslų. Tai gali būti tardymas teisėsaugoje, valdymas norint pasinaudoti kaip biorobotu, arba duomenų bazės rinkimas klonuojant kognityvines būsenas.

Jeigu esi agentas, naudojama kaip ryšio priemonė ir operacijų koordinacijai.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: kofemanas rugsėjo 30, 2016, 12:21:57
Dėkingas klajunui už greitą ir išsamų atsakymą. Sėkmės sunkioj kovoj su balsais galvoje ir sistema
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE rugsėjo 30, 2016, 15:32:26
EM bangos turi poveikį. Pvz. stovim gatvėj 1780m. Aura būtų kitokia, net nejautrus žmogus pastebėtų, kol dar nebuvo laidai išvedžioti. Slaptųjų tarnybų žargone žmogienojo galva dažnai yra referred as antenna.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: pilkasai rugsėjo 30, 2016, 18:49:17
nesupratau, jau yra technologijos istraukt is galvos visa informacija ty atminti? suprantu apie hipnoze ar regresine hipnoze. bet ar tiesiais is galvos paciam nezinant?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas rugsėjo 30, 2016, 19:47:18
Citata iš: pilkasai  rugsėjo 30, 2016, 18:49:17nesupratau, jau yra technologijos istraukt is galvos visa informacija ty atminti? suprantu apie hipnoze ar regresine hipnoze. bet ar tiesiais is galvos paciam nezinant?
Iš tikro, su tuo nesusidūrus, sunku suprasti kaip tai vyksta. Bet galiu paaiškinti, kad būtų šiek tiek aiškiau. Atminčiai nuskenuoti, reikia šiek tiek laiko, ypač viso gyvenimo biografinei atminčiai. Nes atmintis yra dvejų būsenų: aktyvi atmintis ir pasyvi atmintis. Aktyvi atmintis yra tik nedidelis visos atminties fragmentas, koks nors atskiras epizodas. Tą atskirą epizodą ir galima nuskaityti taip, kaip skaitomos mintys. Todėl yra du variantai: arba pats aktualizuoji atsiminimus ir juos rodai; jeigu rodyti atsisakai, tada nuosekliai stimuliuoja atminties centrus ir tie epizodai patys, prieš tavo valią aktualizuojasi ir tada nuskaitomi. Jeigu žmogus nežino, kad jis pajungtas, tai po truputį metų ar kelių metų laikotarpiu rodo savo atsiminimus spontaniškai. jeigu pajungimas yra išduotas, tada skenavimas vyksta prievartiniu būdu arba apgaule. Svarbiausia sąlyga, kad atsiminimas iš pasyvios būsenos būtų pervestas į aktyvią. tada galima skenuoti turinį sąmonėje. gal galima skenuoti ir pasąmonę, bet tokių galimybių aš nemačiau.
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas balandžio 12, 2017, 09:02:43
"MK brigadų" struktūra ir operacijos
Žadėjau atskleisti dalį informacijos apie valstybės organizacijoje veikiančias „MK brigadas" ir jų vykdomas neteisėtas juodąsias operacijas. Tai yra pirmas toks žingsnis, kuriuo pradedu tesėti savo pažadą. Visos informacijos pateikti negaliu, bet šis įrašas tegul būna savotišku įvadu į temų ciklą, apie kurias dar niekas Lietuvoje nėra rašęs.

Žmonėms gali kilti klausimų ką gi reiškia šis pavadinimas. Jo reikšmė labai paprasta: „MK" reiškia „mind control", lietuviškai „sąmonės valdymas". Yra asociacijų su CŽV vykdyta operacija MK ULTRA, kurios tikslas - surasti tinkamas sąmonės užgrobimo ir valdymo priemones, ir vykdyta 1950 - 1970. Žodis „brigados" akivaizdus - tai organizuotos grupės, kurios vykdo tiesioginį sąmonės užgrobimą.

Toliau įdedamoje schemoje aiškinu visą sistemą ir struktūrą kaip tos brigados valstybės organizacijoje yra valdomos. Turiu paaiškinti šios sistemos esminį principą: valstybėje yra vieša sistema, kurią sudaro priedangos organizacijos ir šešėlinė neformali struktūra. MK brigados priklauso kaip tik šitai šešėliniai pusei, nes naudoja neteisėtus metodus ir stovi šalia įstatymų. Tačiau kadangi veikla yra tarpžinybinė, tai visus neteisėtus metodus labai lengva realizuoti priedangos organizacijose, tokiose kaip policija, prokuratūra arba psichiatrija.
(http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/Psytechnologijos7/brigados.jpg)
Kadangi ir priedangos sistema, ir šešėlinės struktūros išeina iš prezidentūros, nes ši pagal įstatymus skiria savus kišeninius žmones į vadovaujamus postus, tai MK brigadų organizavimas yra prezidento uždavinys. Tačiau kadangi tai ne priedangos prezidentūra, bet šešėlinė neformali struktūra, tai jos sandara šiek tiek kitokia. Tai yra slaptas kolektyvinis kontrolės organas, kuris vadinamas kodiniu pavadinimu „Žalgiris". Iš šios struktūros išeina visos mafijinės gijos, kurios apraizgiusios visą visuomenę ir priedangos organizaciją per MK brigadas.

Visi valdininkai turi dvigubą veiklos pobūdį. Viena vertus, jie dirba priedangos organizacijoje viešą darbą, bet tuo pačiu turi savo rolę šešėlinėje sistemoje ir arba aptarnauja MK brigadas, arba jomis naudojasi. Ši sistema sudaro visą valstybės organizacijos neoperatyvinę agentūrą. Operatyvinė agentūra susijusi su teisėsauga - tiek priedangos, tiek šešėline jos puse. Pagrindinis agentūrų uždavinys, žvalgyba laisvoje visuomenėje, jos kontrolė, iš rėmų išėjusių individų persekiojimas ir susidorojimas su jais per MK brigadų sistemą.

Tačiau tai ne viskas, nes neformali klika, kuri valdo visą valstybės organizaciją yra nukopijuota nuo Amerikos, kuri čia vadinama „cabal". Todėl tai ne tik kontrolės įrankis, bet visų pirma okultinė, nusikalstama grupuotė, kurios veikla yra priešinga visuomenės interesams. Čia praktikuojamas iliuminatų ritualinis satanizmas, iškrypimai ir valdymo sistema, kuri pagrįsta traumos psichologija. Savo aukas ši slapta valstybės grupuotė traumuoja tol, kol jie sutinka vykdyti visus įsakymus.

Lietuvos „Žalgiris" tiesiogiai susijęs su globaline satanistų mafija ir šios mafijos visoje planetoje vykdomais nusikaltimais. Tam jie gavę specialios psichotroninės technikos, su kuria galvoje galima demonstruoti įvairias psichodramas ir atlikinėti savo satanistinius ritualus. Ši okultinė organizacija ypač aktyviai savo veiklai pridengti naudoja psichiatriją ir teisėsaugą (teisėgriovą), nors tikslai grynai okultiniai. To įrodymas, užgrobimo metu naudojama technika, su kuria per televizorių pradeda demonstruoti „velnio kanalą" arba psichiatrinėje ligoninėje uždaro į „velnio skyrių". Viso to paslėpta prasmė yra satanistiniai ritualai, kurių tikslas yra sugniuždyti užpultą žmogų psichologiškai.

Tai vienas iš pagrindinių MK brigadų metodų, kuris naudojamas žmogaus užvaldymo metu.

Tačiau žiauriausia dalis ne ta. MK brigados organizuoja žiaurius nusikaltimus savo sistemos rėmuose, kurių metu pakišami niekuo dėti žmonės. Tokių juodųjų operacijų yra keli tipai, kai valdydami motorinį centrą daro žaibo nusikaltimą, tam tikrą žmogų ruošę ilgesnį laiką arba žmogui siuva MK brigadų padarytus nusikaltimus, apdorodami smegenis kelis dešimtmečius - tai ilgalaikis persekiojimas. Tai padaroma per propagandos sistemą paskleidžiant žmogaus suklastotą biografiją, kuri būna parašyta filologų kūrybiniu principu. Iš tikrųjų MK brigadų veiklos formos labai įvairios, bet čia nurodau tik pagrindines.

Kaip viskas konkrečiai vyksta ir kokie metodai naudojami, parašysiu kituose įrašuose, nes čia yra tik įžanga.

Tenoriu dar atkreipti dėmesį į kai kurias labiau pagarsėjusias MK brigadų operacijas, kurių metu ši grupuotė įvykdė žiaurius nusikaltimus ir pakišo niekuo dėtus žmones.

MK brigados yra padariusios daug nusikaltimų, bet visiems jiems yra sukurtos priedangos. Tai padaryti nesunku, nes tokioms operacijoms stogą daro visa valstybės organizacija. Visi šie nusikaltimai suorganizuoti okultiniu principu, kaip satanistinės ritualinės dvigubos žmogžudystės, kai nužudoma auka ir tuo pačiu paaukojamas Šėtonui nusikaltimo vykdytojas. Šių okultinių ritualų organizatoriai priklauso „Žalgirio" klikai, kuri per MK brigadas vykdo nusikaltimus. Jos liaudyje dar vadinamos „saugumu"…
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE balandžio 16, 2017, 17:19:44

Norėčiau Lietuvos saugumą pasveikinti su kūrybingumu. Galvojau, kad jau didesnio absurdo nebegalima sukurti, bet jie nuveikia ant dieviško lygio. Sukurti tokio lygio juodojo absurdo reportažus per TV, radiją, ineto puslapius, kažkas antžmogiško.  Nusipelno specialaus apdovanojimo humoro srityje.


Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: klajunas liepos 13, 2017, 16:02:06
Ar įmanoma, kad technologijos, kurios aprašytos toliau pateiktame straipsnyje, yra pagrindinis psichotroninio užgrobimo metodas? Šiuo metu daug rašoma apie nanoimplantus ir išmaniąsias dulkes, kaip vieną iš būdų sukurti KSS (kompiuterio smegenų sąsają). Elon Musk žada, kad šis tikslas bus pasiektas per 4 metus. Tam jis įsteigė kompaniją Neuralink https://www.theverge.com/2017/3/27/15077864/elon-musk-neuralink-brain-computer-interface-ai-cyborgs (https://www.theverge.com/2017/3/27/15077864/elon-musk-neuralink-brain-computer-interface-ai-cyborgs) Vienas iš tikslų - telepatija, kitas - galimybė savo smegenis sujungti su dirbtiniu intelektu.
Ar negali būti, kad čia išradinėjama tai, kas slaptuose projektuose jau seniai išrasta? O sistemos troliai žiūri veršio akimis ir apsimeta durneliais.

Magneto-eletrinės nanodalelės neinvaziniam smegenų stimuliavimui.

Įvadas

Biologiniuose neuronų tinkluose signalizavimas pagrįstas elektrinių krūvių kolektyvine sistema, neurotransmiteriais ir veiksmo potencialais. Galimybė iš išorės sukelti neuronų krūvių sužadinimą turint tikslą nuotoliniu būdu (neinvaziškai), dirbtinai stimuliuoti neuronų tinklą, lieka didele kliūtimi žymiam proveržiui svarbioje neuromokslo srityje bei susijusiems pritaikymams medicinoje ir neuroinžinerijoje. Neuronų tinklą galima laikyti sudėtinga elektrine grandine, sudaryta iš didelio skaičiaus neuronų, kurie sujungti sinapsėmis tarp aksonų ir dendritų. Abu tipai, žinomi kaip cheminės ir elektrinės sinapsės, perduoda informaciją tarp gretimų aksonų ir dendritų tiesiogiai arba netiesiogiai, per elektrinio lauko energiją. Atitinkamai neuronų tinklas yra jautrus išoriniams elektriniams laukams. Maža to, galimybė efektyviai kontroliuoti tinklą mikro- arba net nano- lygmenyje galėtų sudarytų sąlygas beprecedentinei svarbių smegenų funkcijų kontrolei. Kokia čia veikia fizika - vis dar atviras klausimas, nes yra daug techninių sunkumų, susijusių su tiesioginių smegenų funkcijų tyrimu. Egzistuojanti technologija paprastai naudoja tiesioginio kontakto elektrodų metodus, tokius kaip Giliųjų Smegenų Stimuliavimas (GSS), kuris yra vienas iš kelių neurochirurginių metodų, leidžiamų akliems tyrimams. Yra keli neinvaziniai metodai, tokie kaip pasikartojantis transkranialinis magnetinis stimuliavimas (pTMS) ir transkranialinis tiesioginės srovės stimuliavimas (TTSS) [3,4]. pTMS ir TTSS padarė didelius žingsnius į priekį naujausioje neinvazinio smegenų stimuliavimo srityje, tačiau gylis ir vietinis fokusavimas riboti abiejuose metoduose. pTMS atveju reikalingas didelio intensyvumo magnetinis laukas, norint stimuliuoti giliąsias smegenų sritis, tačiau šis gali sukelti nepageidaujamus šalutinius poveikius[6].

Vienas iš potencialių siūlomų sprendimų, siekiant įveikti svarbią kliūtį trukdančią neinvazinę neuronų tinklų kontrolę, yra išnaudoti naują magnetoelektrinių (ME) nanodalelių koncepciją. ME medžiagos yra multiferoidinių medžiagų pogrupis, kuris labai įdomus tyrėjų bendruomenei, nes šios medžiagos gali surišti magnetinius ir elektrinius laukus kambario temperatūroje. Kiek mums žinoma, mūsų tyrimas pirmą kartą aprašo ME nanodalelių panaudojimą smegenų stimuliavimui. Ypatingai mūsų prieiga pagrįsta ME nanodalelių naudojimu šių svarbių savybių pasiekimui, kad būtų galima neinvaziškai stebėti smegenų veiklą ir stimuliuoti.

Pirma, naudojant ME medžiagos nanodaleles per laikinai sušvirkštus skystus tirpalus, galima efektyviai surišti magnetinius ir elektrinius laukus nano- ir mikro- lygmenyje per visą smegenų tūrį. Vietoje elektrinių laukų galima naudoti distanciškai valdomus magnetinius laukus stiprių vietinių krūvių virpesių indukcijai (ME nanodalelėse), kurie gali tiesiogiai sąveikauti su neuronų tinklu, todėl jie tinka naudoti vietiniam, tiksliniam smegenų stimuliavimui. (Žr. 1 pav.) Skirtingai nei paviršiumi apriboti elektriniai laukai, kurie paprastai generuojami invaziniais kontaktiniais elektrodais, suleistų ME nanodalelių generuoti magnetiniai laukai gali neinvaziniu būdu efektyviai prasiskverbti per visas smegenis ir būti įjungti arba išjungti nuotoliniu būdu, naudojant žemos energijos išorinius magnetinių laukų šaltinius. Nanodalelės turi tenkinti tam tikrus stiprio ir magneto-elektrinio (ME) ryšio reikalavimus (apibrėžtus ME koeficiento).

Antra, magnetoelektrinės nanodalelės turi būti mažesnės negu maždaug 20 nm skersmens, kad pereitų kraujo-smegenų barjerą (KSB). Turint ME nanodaleles, kurios yra KSB apibrėžtose ribose, galima efektyviai pernešti nanodaleles į išrinktas smegenų sritis. (Yra daugybė cheminių ir fizikinių procesų, leidžiančių sintetinti tinkamų parametrų ME nanodaleles. Pavyzdžiui, jonų spindulio artuminė litografija (JSAL) yra metodas, kurį galima naudoti įvairių dydžių nanodalelių gamybai, nuo mažesnių negu 10 nm iki didesnių už 50 nm skersmens [9.10].)

Trečia, smegenų veiklos stimuliavimui bet kokiame gylyje užtenka labai žemo intensyvumo magnetinių laukų. Išorinį magnetinį lauką galima sufokusuoti į ME nanodaleles bet kurioje smegenų srityje. Išorinis magnetinis laukas ME nanodalelėse sukuria kintamas sroves, kurios susijusios su neuronų krūvių aktyvumo dažnio spektru, kuris savo ruožtu priverčia neuronų sritis generuoti panašaus dažnio veiksmo potencialus (1 pav.). Pavyzdžiui, tarus, kad ME koeficientas pakankamai didelis, reikalingą stimuliavimą galima sukelti naudojant žemos energijos magnetines rites, kaip smulkiau aprašyta toliau.

Simuliacija

Toliau aprašome modeliavimo principus, kuriuos naudojome ME nanodalelių poveikio smegenų aktyvumui modeliavimui (su jų išoriškai sužadintais elektriniais ir magnetiniais momentais). Matematinė procedūra buvo sukurta ant konvencionalaus modelio viršaus, kuris naudojamas simuliuoti elektrinių laukų dinamiką neuronų tinkle. Pavyzdžiui, žr. So ir kt. straipsnį, kuriame paaiškinti konvencionalaus modelio principai [11]. Tam, kad paaiškintume ME nanodalelių poveikį, padarėme tokias prielaidas, kurias galima pateisinti ankstyvoje tyrimų stadijoje.

Pirma, su vidutiniu ME nanodalelių skersmeniu, kuris yra žemiau 20 nm neuronų sistemoje su mažiausiu komponento dyžiu bent vieno dydžio eile aukštesniu, galime naudoti trivialų taškinio dipolio artinį, kiekvienos vietinės nanodalelės elektrinio lauko modeliavimui [12].

Antra, darome prielaidą, kad nanodalelių pasiskirstymas tiriamoje smegenų srityje yra vienodas. Ši prielaida yra pagrįsta, nes nanodalelės, dėl savo vidutinio skersmens mažiau 20 nm, patiria gana nedidelį aplinkinių audinių pasipreišinimą, todėl jų erdvinis pasiskirstymas žemiausioje būsenoje gali būti kontroliuojamas išorinio magnetinio lauko. Kiekvienos nanodalelės elekrinio dipolio momentas, P, nustatomas pagal išorinį magnetinį lauką, H, naudojant išraišką Pi = Sj aijHj, kur aij yra 1-os eilės magnetoelektrinio (ME) tenzoriaus koeficientas. Todėl tarus, kad izotropinė matrica (su identiškais įstrižais koeficientais ir nuliniais neįstrižais koeficientais) su įprastine aii verte 100 V cm21 Oe21 ir vietiniu 300 Oe magnetiniu lauku, poliarizacijos momentas nanodalelės vietoje būtų 30 kV cm21. Esant tokiems parametrams, ME nanodalelelių paskirtis yra funkcionuoti kaip papildomų elektrinių laukų giliai smegenyse šaltiniui, dėl nenulinės ME konstantos. Nanodaleles galima laikyti tiksliai valdomais gilųjų smegenų vietinio stimuliavimo jungikliais, kuriuos galima panaudoti tikslioms (nanodydžio lokalizacijų) ir didelio pralaidumo neinvazinėms medicininėms procedūroms. Norint dirbtinai sukelti (pastimuliuoti) elektrinius impuslus tiriamoje smegenų srityje, su tikslu užkirsti kelią arba kompensuoti ligos sukeltiems sutrikimams arba spragoms periodinėje elektrinių signalų grandinėje neurosistemos dalyse, kuriose yra nanodalelių, reikia pritaikyti tinkamo dažnio kintamus magnetinius laukus kaip paaiškinta toliau.

Rezultatai ir diskusija

Šiame tyrime apskaičiavome sutampančius dažnius ir ME dalelių koncentracijas, reikalingas normalizuoti elektrinių impulsų serijas keturiose smegenų srityse, naudojant pavyzdinį pacientą su Parkinsono liga. Keturios sritys (i) gumburas, (ii) pogumburio branduolys (PGB), (iii) blyškusis kūnas (BK), ir (iv) vidurinysis blyškusis kūnas (VBK) yra ypač svarbios skirtingų Parkinsoso ligos stadijų supratimui.

2 pav. iliustruoja tipiškas periodines impulsų laiko sekas keturiose smegenų dalyse normaliomis sąlygomis sveikame žmoguje. Galima pastebėti, kad visi elektrinio lauko impulsai gana periodiški ir vienodos amplitudės. Jokių spragų periodinėse sekose nenustatyta.

Palyginimui, 3 pav. iliustruoja tipiškus paciento sergančio Parkinsono liga tų pačių keturių smegenų dalių signalus. Didžiausias skirtumas nuo sveiko žmogaus yra ryškių spragų atsiradimas periodinėse impulsų sekose gumburo srityje. Taip pat sutrikęs impulsų periodiškumas kitose srityse .

Mes studijavome sušvirkštų ME nanodalelių (tirpaluose) poveikį (suprastėjusio elektrinio lauko impulsų atstatymui) skirtingomis koncentracijomis ir stimuliavimo dažniu (sužadinto išorinio kintamos srovės 300-Oe magnetinio lauko šaltinio). Buvo pasirinkta 300 Oe lauko amplitudė dėl poreikio išlaikyti nedidelių energijos sąnaudų procedūrą, tuo pačiu laikant ME nanodaleles prisotintas poveikio metu. Skysti nanodalelių koncentratų tirpalai buvo keičiami nuo 0 iki 107 dalelių/cc, o dažnis buvo keičiamas dominančiame ruože, t.y., nuo 0 iki daugiau nei 1 kHz. Modeliavimo parametrų ribose, optimalios dalelių koncentracijos ir magentinio lauko sužadinimo dažnio vertės buvo nustatytos 36106 dalelių/cc ir 80 Hz atitinkamai.

4 pav. iliustruoja keturias tiriamas impulsų sekas, kurios buvo nustatytos dėka procedūrų su optimizuotais stimuliavimo parametrais. Galima pastebėti, kad labiausiai pažeisti signalai gumburo srityje procedūros metu visiškai atsistatė. Taip pat iš dalies atsistatė kitų trijų sričių periodiškumas. Palyginimui, ME nanodalelių stimuliavimas gerokai lenkia invazinio GSS elektrinio stimuliavimo procedūrą.

„Atstatyti" signalai keturiose smegenų srityse GSS procedūros metu parodyti 5 pav. Šiuo atveju, ne tik nebuvo atstatytas periodiškumas, bet ir pablogėjo PGB srities signalo amplitudė lyginant su normaliu veikimu.

Išvados

Apibendrinant, sumodeliavome magnetoelektrinių nanodalelių poveikį neinvaziniam paciento su Parkinsono liga smegenų stimuliavimui. Naudojant optimizuotas 20-nm nanodalelių concentrato vertes (su magnetoelektriniu (ME) koeficientu 100 V cm21 Oe21 skystame tirpale) 36106 dalelių/cc ir išoriškai pritaikyto 300 Oe 80 Hz magnetinio lauko sužadinimo dažniu, elektrinio lauko impulsų sekos buvo sugrąžintos į tą lygį, koks būna sveikų žmonių. Preliminarūs šio tyrimo rezultatai leidžia daryti išvadą, kad naudojant ME nanodaleles galima sukurti nanotechnologijas, kurios nuties kelią mūsų geresniam biologinių neuroninių tinklų supratimui ir naujų nanomedicininių metodų sukūrimui neinvaziškai stebėti, užkirsti kelią ir gydyti smegenų ir kitų nervų sistemų ligas.

Straipsnis parsisiuntimui (http://www.psytechnologijos.lt/files1/upload/magnetodaleles.pdf)
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: vytra rugpjūčio 31, 2017, 12:07:44
Citata iš: SPACE  balandžio 16, 2017, 17:19:44Norėčiau Lietuvos saugumą pasveikinti su kūrybingumu.
- bet nepakankamu.. :(

p.s.
.. sakykim fosforo pagrindu sudarytų psichotropinių ginklų maskavimas į sudaužytus TV kineskopus po visų miestų šiukšlių surinkimo apylinkes.. Nu tarytum nesąmoningi lietuviai patys daužo savo TV ir patys save teršia..

:(
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: Creative gruodžio 03, 2018, 20:36:25
Radau internete tokią foto:

(https://i.sunhome.ru/psychology/18/normalnii-chelovek-kakoi-on-chto-iz-sebya-predstavlyaet.xxl.jpg)

Temoje: Kaip atrodo normalus žmogus.

Deja foto daro įspūdį, kad visi turime galvoje netik pasaulį, bet ir skylę.
Arba per skylę gali prasiskverbti mintis, žinios. Netik jūsų bet ir kitų.

Čia idomu būtų sužinoti:
O kas yra intuicija tada? Kur čia telpa aiškiaregystė, telepatija tada?
Antraštė: Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?
Parašė: SPACE gruodžio 16, 2018, 13:30:55
@Creative yra toks 9-tas jausmas, kai visa esybe jauti, kad tai teisybė, tai reiškia, kad regėjimas buvo teisingas. kiti žmonės gyvenime vadovaujasi moto: I'm stupid and proud of it. nu žemiška prasme jie yra gudrūs, bet dvasine - ne.

Dar dėl psichotronikos: Dhul-Qarnayn wall (https://en.wikipedia.org/wiki/Dhul-Qarnayn) pradėkite žiūrėti nuo Kinų sienos ir į vakarus iki Ispanijos. Per visą šią liniją eina naturalūs kalnai ir rankų darbo siena. Šiaurėje naudojami stipresni psichotroniniai ginklai, pietuose - mažiau ir silpnesni.