Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Visažinis

Koks tikslas daryti tyrimą apie kurį niekas nežinos išskyrus patį inkognito ir kelis jo draugelius kurie tą tyrimą atlieka? :D

TinSoldier

Neturiu supratimo, kodėl aš dabar tai rašau.

Bet šiaip, jeigu jau įtariat, kad kažkoks Ponaitis X buvo KGB agentas, ir, jeigu jau čia tyrimą pradėjot, tai idėja: galima dar kreiptis į Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centrą su prašymu atskleisti, ar asmuo buvo KGB agentas. Maža dalis jų jau ir taip viešai yra paskelbta: http://www.kgbveikla.lt/lt/agentu-sarasas

Žinoma, greičiausiai, niekas tokio prašymo nepatenkins. Bet, tuomet, galima dar kreiptis į Lietuvos ypatingąjį archyvą, norint sužinoti, ar pats inkognito buvo įtrauktas į KGB dokumentus, kaip „persekiojamas, bandomas verbuoti ar profilaktuojamas" asmuo. Čia jau didesnis šansas, jeigu prašymą pateiks pats inkognito.

Teroras

Citata iš: Benamis  kovo 21, 2016, 12:30:00Inkognito nenori nieko bendro tureti su anomalija, tad ziurek, kad tas "prasymas" jo nesupykdytu
Cia pats inkognito ir paprase, kad papostintu anomalijoje. Pacio EGO neleidzia cia parasyti, tai tik stebi neprisijunges ir siuncia cia savo fanus, kad nebutu apskritai uzmirstas.

Citata iš: Visažinis  kovo 21, 2016, 19:23:16Koks tikslas daryti tyrimą apie kurį niekas nežinos išskyrus patį inkognito ir kelis jo draugelius kurie tą tyrimą atlieka?
Kaip tai koks tikslas? Niekas nesukritikuos ir "nesuderintu" klausimu neuzduos. Kitaip sakant: tyrimas su viena ir aiskia pabaiga.

Idomu ar jo draugai irgi kelis milijonus euru turejo sumoketi, kad galetu inkognito ranka apziureti? Nes pamenu kai anomalijoje norejo patikrinti jo istorija tai is karto uzsiprase keliu milijonu :D Bet nujauciu, kad saviems draugeliams nemokamai leido :D

Teroras

#723
kovo 23, 2016, 20:47:42 Redagavimas: kovo 23, 2016, 20:53:06 by Teroras
Cia tas Evaldas, inkognito subinlaizys, ziuriu per daug sau leidzia. Atidariau tema kuria jis pasidalino, o jis raso:

CitataJai man taip pasiūlytu , tikriausia suradęs tą žmogų , pasiūlyčiau snukin .Nes čia kaip prostitutei . Duosim honorarą už tai , kad apžiūrėtumėm
Tu gal zmogau pasidomek kokias inkognito fantazijas cia skleide? Stai tau vienas is jo perliuku:

Citata iš: inkognito  birželio 28, 2013, 08:38:52Pragrafai,- jei turėtum nors truputėlį smegenų, suprastum kodėl aš atsisakau pirmam pasitaikiusiam rodyti tai kas pas mane yra organizme,mano pasiūlymas galioja, bet tiktai rimtai mokslinei grupei, o ne pirmam pasitaikiusiam ir pasiūliusiam sumokėti keliolika litų už rentgeno nuotrauką. Toks pasiūlymas turėtų būti vertinamas ne mažiau kaip 6 nuliais po vieneto ir ne litų. Kai bus tikrai labai rimtų pasiūlymų Tada rimtai ir pakalbėsime šia tema.Kažkaip per gerai apie jus galvojau,maniau kad čia labiau intelektuali publika renkasi.
Nezinojau, kad meskos ausies veikejai tai rimta moksline grupe, kuri dave suma su 6 nuliais... Bet uztat zinojau, kad meskos ausies veikejai inkognito subinlaiziai, todel atsakymas i evaldo klausima

CitataDabar paprastas klausymas .Kodėl Inkognito atsisakė "Anomalijos " narių pasiūlymų , bet neatsisakė San IL tyrimo ?
jau senu seniausiai visiems zinomas.

Aisku kai esi subinlaizio vietoje, tai objektyviai vertinti tokius inkognito kliedesius sunkiai sekasi...

Benamis

Terore, bendraukim be asmeniskumu ir izeidinejimu.

Teroras

Jeigu rasi man lietuviska atitikmeni zodziui subinlaizys, tai ji ir naudosiu. Nes kol kas, sinonimo negaliu sugalvoti. O, kad San IL ir Evaldas subinlaiziai sitam NSO "pagrobtam" veikejui, manau visiems aisku.

time

Citata iš: Teroras  kovo 23, 2016, 20:54:11Jeigu rasi man lietuviska atitikmeni zodziui subinlaizys, tai ji ir naudosiu.
Sėkmės.

http://www.zodynas.lt/terminu-zodynas/P/pataikunas

paragraf 78

Na tikra, gal apsieikime be įžeidinėjimų.

P.S. Prisiminiau:
Inteligentas niekada nepasakytų job tvaju mat, jis pasakytų: aš jums tikčiau į tėvus

Evaldas666

  Nesuprantu vieno . Iš kur tokia neapykanta ? Nei asmeniškai pažįstat , nei Inkognito , nei manęs , nei San IL . Čia aš ir San IL esame išvadinti subinlaižiai . Jai subinlaižys reiškia draugas , tai ne prieštarausiu . Taip Inkognito yra mano draugas . Mūsų amžiaus skirtumas ne toks didelis , turime bendrų interesų . Pagrobimo istorijos tikrai susitikę negvildenam , kaip gali pasirodyt kitiems .
Kiekvienas kietas internete įžeidinėt , rašinėt ir panašiai ............. Bet pamėginkit diskutuot . O jai nepatinka neskaitykit ir nelieskite temų , kurios jūs erzina . 

 

paragraf 78

@Evaldas666 tiesiog anomalijoje inkognito matomai per daug žmonių įžeidęs yra, kad ramiai reaguotų į bet ką susijusio su juo. Be to, tai kad jis deda į šuns dienas anomaliją irgi prisideda.
O šiaip sutinku su tavimi, kad negalima įžeidinėti, bet reikia diskutuoti. Štai tu ir San IL puikiai diskutuojate net ir tomis temomis kuriose turite požiūrį kardinaliai priešingą oponento nuomonei. Su jumis abiem tikrai turėjome smagių pokalbių ir tikiuosi jų ateityje.
Didelė dalis anomalijos mielai diskutuotų ir su inkognito, jei jis nepultų oponentų. Deja čia tiek prisidirbo, kad niekas su juo nebenori kalbėtis, o tie kas pabando gauna naują porciją jo įžeidinėjimų. Tad natūralu, kad kai kuriems žmonėms tu ir San IL patampate neigiamais personažais, pagal principą: parodyk savo draugus ir pasakysiu kas tu esi.
Tai nemanau kad teisingas principas, bet liaudyje jis veikia, tad turėtum su tuo susitaikyti. Tiesiog nemažai žmonių mus vertina pagal tai su kokia kompanija bendraujame ir su tuo nieko nepadarysi, taip tiesiog yra...

Evaldas666

Tikrai neskaičiau , kas ką įžeidinėjo ir neskaitysiu . Vien todėl , kad visokios rietenos nepatinka . Dėl to , kad patapau neigiamu personažu , tikrai nekeisiu nieko . Busiu toks koks buvau.


Mano mėgiama frazė : Tik psichiškų sutrikimų turintys šunys yra pikti . Mes esame žmonės ir pyktis yra kvaila .Žmogus gali ne bent įsižeist . 

paragraf 78

Tai ir neverta skaityti. Tiesiog paaiškinau situaciją bei tokio priešiškumo priežastis. O pyktis irgi neverta, nes tai nieko gero neduoda. Ir tai liečia visus, ne tik paskirus asmenis

San_IL

 ;D  Prašau paaiškinkite man, subinlaižiui, kaip intensyviai reikia laižyti subinę, kad paveikti EMF detekoriaus parodymus ar kaimynų parodymus.

Tyrimas yra tyrimas, nesvarbu kas tiria - jeigu nustatomi faktai, jie nustatomi. Juolab ne aš vienas parašiau ataskaitą ir ne aš vienas tiriu. Tik kažkodėl visi linksniuoja tik mane ir Evaldą. Evaldas iš vis net ne Lietuvoje.

Aš ataskaitoje pateikiau faktus, o ne interpretacijas. Aš pažymėjau faktą, kad užfiksavau EMF parodymus, bet nenurodžiau kad jie ateivių kilmės ir kad patvirtina ar paneigia inkognito istoriją.
Interpretacijos - jūsų reikalas, tačiau bet kokia interpretacija bus bloga, jeigu ji bus grįsta asmeniškumais.


Teroras

#733
kovo 26, 2016, 00:15:09 Redagavimas: kovo 26, 2016, 00:17:13 by Teroras
Citata iš: Evaldas666  kovo 24, 2016, 11:57:05Nesuprantu vieno . Iš kur tokia neapykanta ?
Kaip tai is kur? Tokius zodzius:

CitataJai man taip pasiūlytu , tikriausia suradęs tą žmogų , pasiūlyčiau snukin .Nes čia kaip prostitutei . Duosim honorarą už tai , kad apžiūrėtumėm
naudok tada, kai zinai visa istorija.

Beje, tavo zodziais, inkognito tada tikrai tikru tikriausia prostitute, kadangi butent jis ir pareikalavo honoraro uz tai, kad galetu zmones apziureti jo "ateiviskus implantus".

Todel i mano klausima taip niekas neatsake: kiek milijonu PATAIKUNAI (matot koks as politkorektiskas?) sumokejo inkognito uz galimybe ivykdyti tyrima? O gal ant keliu atsiklaupe paprase jo leidimo, o jis kaip popiezius istiese ranka ir leido suprasti, kad galima?

O gal visgi inkognito seniems biciuliams zinodamas, kad jie jau 10 metu tiki jo istorija nemokamai visa tai leido padaryti? Tada klausimas: kam anomalijoje reikejo to viso spektaklio?

Citata iš: San_IL  kovo 24, 2016, 15:52:22kad paveikti EMF detekoriaus parodymus ar kaimynų parodymus.
Ne apie EMF parodymus kalba ejo. Ziurek, kad darydamas tyrima paciam neatsisuktu varzteliai...

Prisiminkim viena dalyka: inkognito nenori isimti implantu atseit todel, kad jie ji saugo nuo ateiviu pagrobimo... Susimildami. Cia juk tobulas budas irodyti, kad ateiviai egzistuoja.

pilkasai

Vargiai implantas butu "tobulas" kitu civilizaciju irodimas, siulaikiniame skeptiku pasaulyje. o ir nupieskite, papasakokite ar kitaip parodykite chipa kurio siais laikais neimanoma padaryti, taigi skeptikamas tai toli grazu nebus irodymas, beja isimtu chipu nuotrauku vaizdu pilnas intikas. Kiekvienas musu galim net pokelis ir imtymiose vietose ju isisiut be problemu :)

Aukštyn