Longitudės arba prigimtinės, ilgosios, likimo bangos

Pradėjo violetpink1, gegužės 23, 2019, 14:48:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

violetpink1

Šį sykį noriu parašyti apie teoriją, kurią pradėjau suvokti ir įsivaizduoti gal apie 2007 metus, man tuomet buvo 19.
Neteigiu, jog taip yra visiems, nes kaip jau žinome - kiekvienas turi savo įsivaizdavimą apie viską.
Rašau tai dėl to, jog noriu pasidalinti suvokimu ir tikiuosi, jog jis papildys ir kieno nors kito pasaulėvoką.
Taigi...
Parabrachmanas, arba tiesiog - Dievas, kiekvienam egzistuotojui, to egzistuotojo egzistavimo pradžioje, išspinduliuoja energoinformacinę bangą.
Toje bangoje yra informacija apie to egzistuotojo tikėtiną ir galimą gyvenimą, o energija skirta tam materializuoti bei įgyvendinti.
Laikas nuo laiko, ta banga yra pakartojama, o tai susiję su kokiais nors svarbiais įvykiais:
1. Paties Parabrachmano ciklais ir įvykiais;
2. Egzistuotojo ciklais ir įvykiais. Pvz. su svarbiais gyvenimo iššūkiais, išbandymais, kurie susiję su sveikata ar net gyvybe.
Egzistuoja taip pat ir "prigimtinės gyvenimo" bangos, kurios išspinduliuojamos individo gimimo metu ir taip pat turi pakartojimus.
Visos kitos bangos yra žemesnės svarbos, tačiau jų taip pat būna.
Kuomet kilo klausimas, kaip šitą pavadinti, man į galvą atėjo ši sąvoka: "longitudė", arba "ilgoji banga".
Kažkada apie 20011 ar anksčiau, apie tai rašė kažkoks rusas ar ukrainietis kažkokioj svetainėje, savo kalba; mano artimas žmogus, suprantantis rusų kalbą man pavertė tekstą; tekstas buvo lygiai apie tą patį ir lygiai tuo pačiu apibūdinimu - "longitudė" arba "ilgoji banga", o ta tema ir šios sąvokos mano galvoje radosi dar 2007 metais.
Šis įsivaizdavimas man padėjo įveikti ir epilepsijos negalavimą, nes įsivaizduodavau, kaip tos bangos gydo mane ir ypač mano galvą.
Taip pat esu atlikęs tokį veiksmą, kaip prašymas tam tikro "restart'o' - "perkrovimo", manęs ir mano likimo, ir to metu buvau susitelkęs ties ta tema mintyse ir įsivaizdavau, jog bus išspinduliuota longitudė tuo tikslu, tai buvo man rodos 2012 metais.
Dabar suprantu, jog tinkamiausia tiesiog sulaukti savo ciklų ir savų bangų savaime.
Jei dar kils minčių šia tema, parašysiu šioje temoje žinutę.
Linkiu visiems ilgo ir sveiko gyvenimo longitudžių!
('Parabrachmano bangos', 'likimo bangos', 'longitudės')

elteide

cikliškumą tikrai pastebėjau , jį galima skaičiais išreikšt kalendoriuje ir numatyt savo gyvenime tą ar kitokią tendenciją 

violetpink1

Dar apie tą savo prašymą 2012 metais, kurį minėjau pirmoje šios temos žinutėje...
Tuo metu man atrodė, jog buvau sugeneravęs kokį tai didelį ketinimą; galbūt taip ir buvo, tačiau vienaip atrodo vaikui, o kitaip - suaugusiam ar net senoliui. Tas pats ir su mano ketinimu Visatos atžvilgiu.
Tai, apie ką rašau, vyko 2012 metais, ne dabar: susitelkiau ir be žodžių, tik minties įtampa ir ketinimu "paprašiau" to, ką suvokiau kaip likimo perkrovimą, tam, kad galėčiau kiek įmanoma daugiau pažengti; siejau tai su naujo impulso gavimu.
Esu jautrus apskritai, dėl to ir visatos, egzistencijos atsakymą pajutau: atsakymas buvo neigiamas, o mintyse susiformavo šie žodžiai apie naują impuslą: "...Absolute withholded, ...", lietuviškai - "...Absoliutas sulaikė, ...";  :) dabar jau suprantu kodėl.
Ketinimas kuo daugiau pažengti nuo buvusio atskaitos taško buvo geras, tačiau noras gauti kokį tai specialų impuslą ir likimo perkrovimą - mažų mažiausiai iš dalies klaidingas, bent jau mano buvusioje situacijoje, o ir apskritai nepagrįstas.
Reikia daryti viską nuo to taško, kuriame esam kiekvienas asmeniškai ir tenkinti esamas programas pirmoje vietoje, o ne prašyti naujų, ypač kol senos dar neišsisukusios.
Dabar aš nebeprašau jokių naujų impulsų ar likimo perkrovų.
Taip pat pastebėjau, kad jei kas vyksta tokio, vyksta pirmiausia savaime, be mūsų įsikišimo.
Žinoma, teisingas ketinimas ir orientacija, su tesingomis vertybėmis ir pažiūromis - visuomet padeda ir mums ir Visatai...
Tai tiek tad norėjau papildyti.

Aukštyn