NSO Biblijoje

Pradėjo unco, gruodžio 06, 2011, 23:39:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

unco

gruodžio 06, 2011, 23:39:56 Redagavimas: gruodžio 06, 2011, 23:43:26 by unco
Ezekielis 1:16

"Ir Ezekielis pamatė ratą..."

4I looked, and I saw a windstorm coming out of the north--an immense cloud with flashing lightning and surrounded by brilliant light. The center of the fire looked like glowing metal, 5and in the fire was what looked like four living creatures. In appearance their form was that of a man, 6but each of them had four faces and four wings. 7Their legs were straight; their feet were like those of a calf and gleamed like burnished bronze. 8Under their wings on their four sides they had the hands of a man. All four of them had faces and wings, 9and their wings touched one another. Each one went straight ahead; they did not turn as they moved.

Ar ši senojo testamento ištrauka gali būti įrodymas, jog ir tuomet žemę buvo aplankę ateiviai? O gal tai tik dar viena biblinė rašliava neturinti sąsajų su realybe? Ką manote?

~"Time Travelers Of The Bible" knygos apžvalga ir diskusija šia tema radijo pokalbių laidoje Coast to Coast http://www.sendspace.com/file/z25fza

~Dėmesio verta analizė : http://www.firefromheaven.net/main/ezekiel.html


----
"The Baptism of Christ," (Kristaus Krikštas) apie 1710m. nutapytas Flemisho painter Aert de Gelder piešinys, dabar eksponuojamas Anglijos muziejuje.

Teroras

Idomi tema. Beje buvau rades viename puslapyje (dabar neatsimenu adreso) kuriame buvo labai daug piesiniu su NSO danguje is ivairiu amziu, ir is X a., ir is XV a. Taip pat tokie piesiniai buvo rasti ir urvuose nupiesti dar akmeniniame amziuje.

unco

Jei rasi tą psl. - pasidalink  :) o va dokumentinis filmas, kuriame praeitis su NSO reiškiniais siejamama http://www.youtube.com/watch?v=RPPFt9-OkxE

snofru

#3
gruodžio 07, 2011, 18:13:51 Redagavimas: gruodžio 07, 2011, 18:16:35 by snofru
sia tema yra neblogas serialas (du sezonai)  http://www.history.com/shows/ancient-aliens

--edit
netgi trecias sezonas jau rodomas
LM galima parsisiusti http://www.linkomanija.net/browse.php?search=Ancient+Aliens&submit.x=29&submit.y=8

TinSoldier

Kitas, tokio pat patikimumo, kaip ir History channel dokumentinis filmas: http://www.southparkstudios.com/guide/episodes/s15e13-a-history-channel-thanksgiving (dabar neleidžia žiūrėti per čia, bet po poros dienų turėtų leisti)


paragraf 78

Man dėl vieno žmogaus, t.y. Erich fon Daniken, įtakos šiai teorijai susiklostė nepasitikėjimas tokiais dalykais. Anksčiau šventai tikėjau tuo ką jis rašo apie NSO biblijoje, paleokontaktą ir t.t.. Vėliau sužinojau jog dauguma duomenų jis yra suklastojęs arba pritempęs. Tai gi nepasitikiu šiuo dalyku.

snofru

tai ir patys teorijos salininkai smarkiai kritikuoja tiek fon Daniken'a, tiek Sitchina. nors pastarasis gal daugiau kritikuojamas kad labai jau lokalizavosi mesopotamijoje su savo versija, jei galima taip issireiksti. o Danikenas, mano galva, tinka tik ivadui t.y. susipazinimui, daugiau ten nelabai yra pas ji ka ir paimti, juo labiau jog ir info pas ji ten daugiau maziau pasenusi. nezinau, nesidomejau gal ir jis yra ka naujo parases, kazkaip nesimpatiskas man jis, matyt del tu paciu priezasciu kurias paminejai. :)

Linas Esu

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 07, 2011, 21:29:56Man dėl vieno žmogaus, t.y. Erich fon Daniken, įtakos šiai teorijai susiklostė nepasitikėjimas tokiais dalykais. Anksčiau šventai tikėjau tuo ką jis rašo apie NSO biblijoje, paleokontaktą ir t.t.. Vėliau sužinojau jog dauguma duomenų jis yra suklastojęs arba pritempęs. Tai gi nepasitikiu šiuo dalyku.
Erich vienas iš tų pseudininkų , kurie ieško sutapimų ten kur jų nėra . Ieško faktų , kurie galėtų paremti jo hiotezes , teorijjas . Vis dar neglaiu patikėti jog vienas garsiausių TV kanalų History , tiek ilgai transliavo mėšlą apie ancient aliens . Kai pradedi daugiau nagrinėti apie ką jie te kalba su dar vienu amerikiečiu ir graiku pasistojusiais plaukais... full of shit kiekvienas epizodas , nors neneigius iš pradžių pats buvau užsikabinęs  :D pasakoja tikrai įdomiai .

Aukštyn