I-doser

Pradėjo Teroras, vasario 18, 2012, 11:46:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

I-doser (Binaural Brainwave Doses) - ši kompiuterinė programa veikia žmogaus smegenis panašiai kaip narkotikai - gali sukelti įvarių narkotikų ir ne tik pjūčius. Paklausę Quick Happy dozę pasijusite tokie laimingi... Alkoholis, hašišas, opijus, marihuana, kokainas. Ir "Hand of god", stipriausia dozė... Iš viso čia yra ~50 rūšių narkotinių medžiagų. Tikrai geras daiktas, bet būkite atsargūs ir nepradėkite iš karto nuo VERY STRONG arba VERY VERY STRONG narkotikų, ypač nesiūloma iš karto bandyti INHALANT, nes žmonės rašė, jog negalėjo išklausyti iki galo, jiems velniškai baisu ir t.t.


Dauguma žmonių parsisiunčia šią programą ir nieko nelaukę, beskaitydami kitas naujienas, paleidžia ją kelias minutes (žodžiu, perklauso ne visą dozę) ir skundžiasi, jog nieko nepajuto. Kaip jūs galite kažką pajusti, jei visiškai neteisingai klausote?
Visų pirma, prieš klausant kažkurią dozę, turite patogiai atsigulti ir įsitaisyti. Jokių žiūrėjimų į PC! Paleiskite dozę ir užsimerkite. Apie nieką negalvokite - tik klausykite šios "muzikos". Tik išklausius visą dozę pajusite visą "kaifą".
Daug kas skundžiasi, jog, kad ir kaip jie besistengtų, nieko neišeina. Tiesiai šviesiai pasakius - arba visiškai nemokate susikaupti, arba, kitas, dažnas variantas - "kaifą" pajusite tik po 5, 10, o gal ir 20 karto. Tiesiog turite įprasti mokėti susikaupti, negalvoti.
Jei norite klausyti dvi dozes iš karto, po vienos dozės turite paklausyti Reset dozę, tik tada antrąją.
Kiekviena dozė gali skirtingai veikti. Pavyzdžiui, Alcohol dozė labai paveikė mano draugą, bet manęs nė trupučio. Tai, kas veikė mane, nepaveikė jo. Žodžiu, tsakant, turite atrasti savo dozę. :)

Kodel patalpinau sia tema parapsichologijos skyriuje? Nes I-doser programoje galima rasti set'u kurie padeda pasiekti samoningus sapnus arba netgi padeda iseiti i astrala. Is karto sakau, kad reikia tikrai kokybisku ausiniu (po 10 lt tikrai netiks), kad butu poveikis.

Kas yra bandes?

RoxiO

Bandžiau ir hand of god ir visą kitą, nifiga nepaveikė :/

Jonas

Kai kas sako, jog iš tikrųjų tie Brainwave Entertainment tonai yra reklaminis triukas, kuris iš tiesų sukelia Placebo efektą ir nieko daugiau, bet nepabandęs nesužinosi.
Dabar paplito nuomonė (reklama), jog Isochronic Tones yra veiksmingesni už Binaural Beats. Jiems nereikia jokių ausinių, galite leisti per kolonėles. (Nemokami Isochronic tonai: http://www.iso-tones.com/index.php/tones).
Kas dėl Astralinių kelionių, tai tam (bent jau pasiekt pradiniams etapams) kai kuriems žmonėms tinka ir padeda Gateway Experience Hemi-Sync (Sukurta pačio R. Monroe).

Benamis

Jonai, o pats bandei Isochronic tonus? Nes pirma karta apie juos girdziu :o

Kas del I-doserio tai man taip pat nebuvo jokio poveikio, bet gal mano ausines nelabai kokybiskos ???

Jonas

Citata iš: Benamis  vasario 18, 2012, 14:55:28
Jonai, o pats bandei Isochronic tonus? Nes pirma karta apie juos girdziu :o

Kas del I-doserio tai man taip pat nebuvo jokio poveikio, bet gal mano ausines nelabai kokybiskos ???


Vieną kartą truputį bandžiau bet nieko daug nejutau. Čia šitas dalykas ne visiems tinka manau. Kaip kam. Vieni sako, jog padeda. Kiti sako, jog tai visiškas laiko švaistymas. Galbūt tai nuo mūsų pačių tikėjimo priklauso.

Teroras

Vakar pabandziau Isochronic Tones, galiu pasakyti, kad kazkoks efektas tikrai buvo, taciau niekaip negalejau atsipalaiduoti. Siandien vel pabandysiu. Man rodos Isochronic Tones tikrai stipresni negu i-doseris :)

Benamis

Man ir Isochronic Tones nieko :-\

Master

Puse metu praktikuoju ir nifiga.. Vis tikiuosi, kad va jau dabar tikrai pavyks... Ech... nelemta :)

eddy

vat del situ muzikiniu narkotiku turejau visa kolekcija, nuo narkotiku iki emociju stimuliacijos. bet deja ne visus tai veikia ir + tai jog ne is pirmo karto pajusite kazka. manes neveike nei quick happy,marijuana ar dar kazkas, vienintelis dalykas mane paveike tai buvo "gates of hades" kuris sukialia baime. ir tai ta baime gal del to nes tie garsai pradeda migdyti ir likus kelioms minutems iki pat takelio galo pradeda cypti ir labai tai rezia ausi, o kadangi jau buni salia miego busenos ir atsiranda baime :D

la.benas

Gal ausinės prastos? Aš nesenai Dr Dre Beats nusipirkau, tai pamėginsiu, gal kas kitaip nei su Skullcandy, nes seniau tai man neveikė niekas :(

eddy

taip ausines yra svarbiausia :) pirmus kartus meginau su paprastomis, paskuj isigijau kazkokias "pro" ausines kuriu atkuriami dazniai buvo nuostabus klausant muzika, bet netgi su jomis nesuveike man. beje skaiciau straipsni kad kazkuriam procentuj zmoniu tai niekada neveiks, bet procentas labai mazas kiek pamenu 10% ar 15%. na sekmes bandymuose gal pavyks savo smegenis paveikti tais snypstimais ir uziasiu ;D

ponaitis

Nėr kur nemokamai tu dozių?

eddy

Citata iš: ponaitis  balandžio 09, 2013, 16:07:20
Nėr kur nemokamai tu dozių?

pilnas internetas nuo mp3 failu iki originaliu pritaikytu i-doser programai. http://thepiratebay.gl/torrent/3646295/

pamegink sita :)

ponaitis

ačiu,dar kur nemokamai idėta dozės,pažėjau ilguma,tai achoholio 35 minutes,tai ka,isgulėt ramei tiek kad (galbut) pajust efekta?

Master

:D
Citata iš: eddy  balandžio 09, 2013, 15:38:16
vienintelis dalykas mane paveike tai buvo "gates of hades" kuris sukialia baime. ir tai ta baime gal del to nes tie garsai pradeda migdyti ir likus kelioms minutems iki pat takelio galo pradeda cypti ir labai tai rezia ausi, o kadangi jau buni salia miego busenos ir atsiranda baime :D

Gates of hades man irgi paliko įspūdį xD Klausiausi ir buvau beužmieganti iki kol kažkas įvyko, kad per mili sekundę nevalingai nusiplėšiau ausines ir kokias 5 minutės sedėjau ir žiūrėjau į vieną tašką  :D.. Po to karto nebandžiau :( Norėjau, bet per daug baisu...
O šeip dar kliūtis efektą pajusti yra nemokėjimas atsipalaiduoti ir negalvoti....

Aukštyn