III Pasaulinis jau ne uz kalnu?

Pradėjo Teroras, vasario 02, 2012, 00:32:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Musu sudziniasklaida tyli, o pasaulyje dedasi idomus dalykai. JAV su sajungininkais permeta karines pajegas i Persu ilanka. Irano likimas nulemtas? O gal bus daug daugiau (kalbu apie pasaulini kara)?

http://www.km.ru/v-mire/2012/02/01/yadernaya-programma-irana/ssha-nachali-perebrosku-voisk-v-persidskii-zaliv (kas nori issiversti naudokite Google translate).

unco

Ech, dėl mano skurdaus rusų žodyno teko naudotis google translator'ium : Saudo Arabija tuo tarpu perkelti savo karius į rytus, kur pagrindinis naftos atsargas.  :D


OKULTISTE

Tai kad dar šaltasis karas nesibaigė...
(...Straipsnio vis tiek dorai perskaityti negaliu, tai tik į klausimą atsižvelgiu...)

snofru

Prancuzu lektuvnesis "Šarlis de Golis" (tas pats kur dalyvavo operacijoje ivedant "demokratija" Libijoje) juda link Persu ilankos. anot Izraelio ziniasklaidos kariniai veiksmai pries Irana prasides birzeli.
anksciau kazkur skaiciau, nezinau ar tai tiesa ar zurnalisto fantazija, kad kazkas is Irano lyderiu, pasake jei bent vienas NATO lektuvas iskris i Irano oro erdve, atsakomasis veiksmas bus raketinis smugis Izraeliui (ne branduolinis).

Teroras

Nieko gero cia nekvepia. Man tik idomu ar Iranas tikrai turi branduolini ginkla kaip jis ta skelbia?

Beje del musu zurnalistikos tai cia is viso... Suprantu, kad juos valdo pinigai, bet susimildami... Apie tokius ivykius nerasyti tai cia jau virsune...


Samdomas Žudikas

Tai gerai, kad mes lietuviai ;D ir išpažystam krikščionybe (ne visi)

Bildukas

Citata iš: Samdomas Žudikas  rugpjūčio 26, 2012, 18:37:19
Tai gerai, kad mes lietuviai ;D ir išpažystam krikščionybe (ne visi)

   O prie ko cia tai ? :o

Asasinas

Tai kur trecias pasaulinis karas?

omcikas

Asasinai , ot nekantrus.. lauki ?  :) 3pasaulinis nezinau ar bus, bet kad miniaturinis  Izrealis padedant JAV uzpuls stambu Irana labai tiketina.. tik tai labiausiai tiketina po poros menesiu, po JAV prezidento rinkimu, nes pries pat rinkimus rizikinga veltis i stambius karinius konfliktus, nes tai galetu neigiamai paveikt rinkejus. O karo atveju visko gali buti ir nezinia iki ko visas konfliktas gali issivystyti.

saone

Nieko ypatingo nebus, babajai kaip jiem iprasta musas tarpusavyje, o JAV nori pavaizduot pasaulio gelbetoja ir zinoma sau naudos kokios ispest. ???

Markamis

Na šiaip čia gali būti išpūstas žiniasklaidos burbulas, bet įtarimų ir man kyla. Virtualus pažįstamas iš Izraelio sakė, kad pas juo sakoma, kad kiti greit juos puls, o ne jie kitus. Iš tikrųjų - nauja Egipto valdžia nori nutraukti taikos sutartį. Izraelis taps karo centru. Principe Egiptas, Iranas puola Izraelį, sąjungininkai - Iraną. Kažkaip man tokie pavadinimai kaip sąjungininkai ir t.t. labai jau primena Antrąjį Pasaulinį karą.

Nežinukas

O tas "antras" karas jau pasibaigė? Kada?
Citata iš: Markamis  rugpjūčio 28, 2012, 23:14:19…Kažkaip man tokie pavadinimai kaip sąjungininkai ir t.t. labai jau primena Antrąjį Pasaulinį karą.


Manyčiau reikėų klauti, ar kada įsivyraus taika?


astropasaulis

Keista, kad dauguma tarsi laukia to karo. Jiems tai tarsi pramoga. Iš tikrųjų tai tebūtų tik ašaros ir skausmas. Kai yra karas, vyksta visa ko naikinimas, ne tik fizine prasme.

Domas

Citata iš: Teroras  vasario 02, 2012, 18:53:01
Man tik idomu ar Iranas tikrai turi branduolini ginkla kaip jis ta skelbia?



Jei Iranas turėtų atomine bomba Jav nuo Irano būtų seniai atšokus...

Aukštyn