Čeliabinsko apskrityje nukrito NSO

Pradėjo Ezekiel, vasario 15, 2013, 15:36:20

« ankstesnis - sekantis »

Ar tikite, kad Čeliabinske nukrito paprastas meteoritas?

Meteoritas
21 (48.8%)
Netikiu oficialiu pranešimu
22 (51.2%)

Viso balsavusių narių: 43

Žemyn

Ezekiel

vasario 15, 2013, 15:36:20 Redagavimas: vasario 15, 2013, 16:13:55 by Ezekiel


Urale, Čeliabinsko apskrityje Vasario 15d. 9:30 vietos laiku nukrito paslaptingas objektas, kuris pirminiais duomenimis laikomas meteoritu. Skelbiama, kad meteoritas skriejo maždaug 30 kilometrų per sekundę greičiu. Jo atplaišų atrasta Čeliabinsko, Tiumenės, Kurgano, Sverdlovsko regionuose.
Rusijos žiniasklaida skelbia, kad nukrito pavienis meteoritas, kuris sprogo ore, maždaug 10 km aukštyje. Neoficialiai nurodoma, kad didžiausia dangaus kūno dalis nukrito apie 80 km nuo Satkos miesto. Rusijos ekspertai nemano, kad ant žemės nukris daugiau meteorito fragmentų.
Danguje liūdininkai išvydo ryškią šviesą, kuri netrukus dingo ir pasigirdo sprogimas. Čeliabinsko regione kai kur dingo mobilusis ryšys. Tai labai primena branduolinį sprogimą, nes sprogstant išsiskyria milžiniška šiluma ir energijos kiekis sukeliantis ryškų švytėjimą. Taip branduoliniams užtaisams būdingas bruožas yra elektromagnetinio impulso banga galinti sutrikdyti ryšio priemones net sudeginti elektronika, bet šiuos atveju sprogimas tik sutrikdė mobilų ryšį. Tačiau sprogimo banga buvo labai galinga, kad net išdaužė stiklus mieste. Ar gali meteoritas sukelti tokį sprogimą ir kodėl jis sprogo būtent ore kaip teigia Rusijos žiniasklaida? Kad įvyktų sprogimas reikia milžiniško slėgio, kuris būtų staigiai išlaisvintas.

Pareigūnai (МЧС) perpėja, kad jokiais būdais negalima artintis prie objekto nuolaužų, jokiais būdais neliesti ir nedelsiant pranešti apie pavojingus radinius. Atradus reikėtų pranešti karštosios linijos telefonu, praneša civilinės Rusijos gynybos padalinio korespondentas. Meteoritai atvėse nėra pavojingi sveikatai ir dažniausiai sudaryti iš geležies. МЧС norėjo atbaidyti žmones nuo vertingu akmenų ar paslėpti nepageidaujamus įrodymus.

Čeliabinsko regiono valdžia nurodo, kad meteoritas nukrito į ežerą, o kitus objektus kliudė jo atplaišos. „Virš Čeliabinsko regiono praskridęs meteoritas nukrito į ežerą, esantį maždaug 1 km nuo Čebarkulo miesto", - nurodoma regiono gubernatoriaus Michailo Jurevičiaus pranešime.
Netoli Čebarkulio miesto yra karinis poligonas, kuris dažnai vykdo sprogdininus. Keisti sprogimai kelia net vietinių nepasitenkinimą, tačiau kariškiai neigia savo kalte. Būtent į prie Čekarbulio miesto esanti ežerą ir nukrito viena NSO nuolauža padariusįos lede 8m skersmens skylę, kita Kuvašo kaime, Zlatouste.
Šiuo metu nelaimingų atsitikimams ištirti buvo dislokuoti iš viso daugiau nei 20 tūkstančių pareigunų (МЧС), trys tūkstančiai technikos vienetų ir aštuoni orlaiviai.

paragraf 78

Žodžiu, video, nieko bendro su straipsneliu neturi :)

Ezekiel

Gerai turėsių paaiškinti savo teorija. Aš nemanau, kad tai buvo tiesiog meteoritas, nes sprogimas buvo toks galingas, kad nuo garso bangos subyrėjo stiklai ir net buvo surikdytas mobilusis ryšys. Kiek žinau tik branduolinis sprogimas ar Saulės audros sukelta EMP ataka, pažeidžiančius ryšio priemonių veiklą ar net sudeginačius elektroniką.

Aš manau, kad ir kaip tai neįtikėtinai gali skambėti valdžia tai galėjo surežisuoti ir jei tikrai yra globalistai norintis vienos pasaulio valdžios pirmiausiai jie turėtų sugalvoti būdą kaip atimti žmonių laisves, įvedant nepaprastajį, karo režimą - ar tai būtų apokalipsės simboliai, teroro aktai, ateivių invazija ir meteoro kritimas, bet kas labai šokiruotų žmonijų ir gali net būti suvaidinta. Įdomus dalykas, kad visai neseniai atsistatydino popiežius ir galimai naujasis bus Petras, o tikintiems tai reiškia apokalipse. JAV padažnėjo keisti masiniai šaudimai ir vyksta pasiruošimas pilietiniam karui.

Meteorito iliuzija galima buvo sukurti panaudojant Blue Beam halogramos technologiją ar tiesiog paleidus raketą skleidžiančia daug dumų ir išmetančia labai įkaitusias ir ryškiai švytinčias dalelytes (pvz. naudojant magnį). Beje imituotas meteorito dūmai ir šviesa nepasiekė žemės net žemės kaip matyti šiame įraše:


Galiausiai įvyko galingas sprogimas, kuris negalėjo būti sukeltas vien tik meteorito. Kaip minėjau nuolauža nukrito Čebarkulio kaimo vietovėje, kurioje yra karinis poligonas kuriame sprogdinamos bombos, sprogimai kurie net naktimis šokiruodavo vietinius, bet kareiviai paneigdavo savo kalte.
http://www.youtube.com/watch?v=c_64xYOuVCw

.L.U.T.H.O.R.

Paskutinis video "Kvaili rusai nemoka nusistatyt savo kamerų laikrodžių" :D Vienur išvis gruodžio mėn :D

Marius

Ezekiel Tavo teorija gan idomi,o dar pridėjus įvikius pasaulyje pastaraisiais metais ,galimas toks variantas.Aišku, tai skamba kaip beprotiška samokslo teorija ir daug kas ją palaikytu beprotiška,bet gyvenam beprotiškam pasaulyje,kuris keičiasi kasdieną ir yprastos moralės normos keičiasi su juo,taip kad dėl nieko tikras negali būt,o variantų ,kaip kas gali nutikt tukstančiai,todėl kažko atmest tikrai nereikėtų..

Ezekiel

#5
vasario 15, 2013, 18:25:30 Redagavimas: vasario 15, 2013, 18:27:10 by Ezekiel
Dar vienas pastebėjimas, kad meteoras skrido giedra diena tad labai gerai matytusi siaubą įvaranti "meteoro" uodega. Bet matosi ir tipiški Chemtrailai. Blue Beam, 3d halogramoms kurti reikalingos stroncio bario niobio dalelytės kurias galėjo išsklaidyti lėktuvai.





.L.U.T.H.O.R.

Nejuokauk, kokia dar uodega, pasidomėk geriau :D

snofru

Ezekiel, tai jei čia sąmokslininkų holograma, kodėl ne virš Maskvos ar Sankt Peterburgo?  :)

paragraf 78

Citata iš: Ezekiel  vasario 15, 2013, 18:04:18
visai neseniai atsistatydino popiežius ir galimai naujasis bus Petras, o tikintiems tai reiškia apokalipse.


Tikintiems katalikams tai nereiškia apokalipsės, vat tikintiems abejotina Malchijo pranašyste, kurią galima interpretuoti bele kaip, kaip ir Nostradamo pranašystes, tai gal ir reiškia apokalipsės.

snofru

Citata iš: Ezekiel  vasario 15, 2013, 18:04:18Kiek žinau tik branduolinis sprogimas ar Saulės audros sukelta EMP ataka, pažeidžiančius ryšio priemonių veiklą ar net sudeginačius elektroniką.

tingiu verst: " Между тем одно из разумных объяснений (без всяких пришельцев и эфирных бомб) дает теория электроразрядного взрыва метеоритов, предложенная автором этих строк еще в 1960 году. Дело в том, что метеориты, пролетая через атмосферу Земли, заряжаются до гигантских электрических потенциалов. Возникает пробой - мощный электромагнитный импульс (ЭМИ), вызываемый огромными разрядными токами, который может выводить из строя магнитные компасы, автопилоты, навигационные приборы, электрические цепи, вызывать короткие замыкания, а также искрения в любых замкнутых пространствах (топливных баках), что неизбежно ведет к взрыву. Другой мощный поражающий фактор - возникающие при пробое ударные волны. Для метеоритов диаметром около двух метров интенсивность ударных волн может быть эквивалентна взрыву 1000 тонн тротила. Для метеоритов диаметром 10 метров электроразрядный взрыв эквивалентен 100 килотоннам, то есть почти не уступает по мощности первой атомной бомбе. Подобные взрывы могут создавать зоны поражения до 100 км в диаметре."
Источник: Еженедельник Литовский КУРЬЕР Еженедельный дайджест зарубежной прессы. Вильнюс, Литва No. 20 (168) Дата публикации: 1998.05.15

Marius



Tingiu verst....

Ignas1992

Manau visada nesunku pritempt įvairius įviykius ir faktus, kai labai to nori, ypač kai viskas labai neaišku, tai tada yra laisvė pasireikšt mūsų fantazijai :) Nei neigiu, nei pritariu tam ką parašė Ezekielis, bet manau viskam reiktų realių faktų, o ne savų pamąstymų ir teorijų apie vieną ar kitą įvykį

.L.U.T.H.O.R.

#12
vasario 15, 2013, 19:31:31 Redagavimas: vasario 15, 2013, 19:37:28 by Šešėlis
Trumpai nusakant apie tai ką Snofru parašė: Kad yra teorija jog EMP gali sukelti ir meteoritai, ta teorija jau nuo 1960. Turint galvoje kad meteoritas neria per milžinišką elektrinį potencialą kurį turi atmosfera. Taip pat rašoma, kad 10 metrų skersmens meteorito sprogimo smūgio banga ekvivalenti 100kilotonų, tai dydis prilygstantis pirmosioms atominės bomboms. O šitas jei buvo keleto metrų skersmens, tai galėjo turėti kelias kilotonas galios manau.

snofru

Mariau, gerai čia patraukei mane per dantį  ;D gaudyk +

Ezekiel

#14
vasario 15, 2013, 20:47:10 Redagavimas: vasario 15, 2013, 20:54:13 by Ezekiel
Kiek suprantu EMP - elektromagnetinis pulsas susidaro nuo labai aukštos temperatūros ir egzistuoja daug kur gamtoje tik skirtingų intensyvumu. Meteoritai skriedami atmosferoje trinasi į orą ir gali įkaisti iki maždaug 1500C . Temperatura priklauso nuo meteoro didžio ir skriejimo greičio, šis skriejo gan lėtai 30km/h. Tai labai abejoju, kad meteoras sukeltu EMP galėjusi net sutrikdyti ryšį.
Kitas reikalas branduolinis sprogimas kurio temperatūra gali viršyti 100.000.000C. Energijos išlaisvinama tiek daug, kad jei žmogus stovės netoli sprogimo vien tik šviesos blyksnis, gamma spinduliuotė akimirksnių pavertų žmogu pelenais.
Kai buvo testuojamos bombos netoliese esantis elekroniniai prietaisai tiesiog sugesdavo būtent nuo EMP.

Aukštyn