Chemtrails

Pradėjo Teroras, lapkričio 25, 2011, 22:03:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas

Prie mano namų chemtrail'ai būna ypač tankūs. Taip pat pastebėjau, kad yra tarpai tarp jų.

.L.U.T.H.O.R.

#16
liepos 03, 2012, 16:39:59 Redagavimas: liepos 03, 2012, 16:52:56 by Šešėlis
Vytautai, numesk kokių nuorodų :) Nes realiai tai pačiame kure ar kur tais būna aliuminio nanodalelių, tai padidina efektyvumą kuro. Pateiktos nuotraukos nieko gero neįrodo :D kadangi neturime profesionalo. Aš pavyzdžiui nors studijuoju fiziką, negalėčiau teigti, kad ten kažkas neįprasto, skirtingi oro srautai gali būt virš tam tikrų vietų. Kaip kažkas rašė kodėl virš miestų atsiranda. Mieste yra mikroklimatas, kuris skiriasi nuo užmiesčio ar laukų :) Be to kai aš gyvenau vienkiemyje visada matydavau tas juostas, kai kurios ilgai stovėdavo kitos ne, tai kam jiems purkšt ant laukų? :D

Citata iš: Linas  liepos 03, 2012, 16:33:24
Prie mano namų chemtrail'ai būna ypač tankūs. Taip pat pastebėjau, kad yra tarpai tarp jų.


Gal prie oro uosto netoli gyveni? Realiai tai danguje irgi eismas vyksta, yra savos juostos ir aukščiai. Ką jūs galvojat lėktuvai viena juosta skraido? Virš tavęs gal driekiasi lėktuvų "magistralė"  :D

Linas

Ne. Ir gal aš atskiriu kur tik paprastas lėktuvo dūmų "siūlelis" , o kur tankus ir platus dūmų takas kuris sklaidosi kelias valandas.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas  liepos 03, 2012, 19:26:20
Ne. Ir gal aš atskiriu kur tik paprastas lėktuvo dūmų "siūlelis" , o kur tankus ir platus dūmų takas kuris sklaidosi kelias valandas.


:D Tai jau tikrai žinai...ten net ne dūmai jei ką :D O sklaidosi ir paprasti contrail'ai ilgai priklausomai nuo aolinkos salygų :)

HellSing

as kai nesidomiu ta paprasta fizika tai galiu pasakyti kad jei purskimai vistai tai kad pasietu leitus miestu, nes vis delto mietes didzauses tankis zmoniu.

Benamis

Perfrazuok savo zinute, nes neimanoma nieko suprasti.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  liepos 03, 2012, 23:42:01
Perfrazuok savo zinute, nes neimanoma nieko suprasti.


Purškiama virš miestų, nes ten daugiausiai žmonių. Su lietumi išlis ant žmonių :D Kažkas tokio :D

Linas

Citata iš: Šešėlis  liepos 03, 2012, 22:17:04
Citata iš: Linas  liepos 03, 2012, 19:26:20
Ne. Ir gal aš atskiriu kur tik paprastas lėktuvo dūmų "siūlelis" , o kur tankus ir platus dūmų takas kuris sklaidosi kelias valandas.


:D Tai jau tikrai žinai...ten net ne dūmai jei ką :D O sklaidosi ir paprasti contrail'ai ilgai priklausomai nuo aolinkos salygų :)

Žinau kad ne dūmai, tik parašiau taip.

Che-kuolis

Na, prieš pora mėnesių pirmą kartą išgirdau apie chemtrails ir neslėpsiu, pasirodė eilinis konspiratorių pliurpalas. Ne kitaip atrodo ir dabar. Tiesa, tuomet skaičiau, kad purškia kariniai naikintuvai, kai šios temos pirmoje žinutėje rašoma, kad purškia keleiviniai lėktuvai. Tokiu atveju, kaip jau buvo rašyta, nuslėpti tai būtų labai sunku - pilotai privalo žinoti, kad purškia, medžiagas taip pat pakrauna ir įtaiso ne jie patys, pagaliau netgi gaminant keleivinį lėktuvą reikia atsižvelgt, kad konstrukcija leistų purkšti, o juk dar ir ko gero ne vienos avialinijos tame "dalyvauja". Vienu žodžiu, apie šią konspiraciją žinotų per daug civilių žmonių, kad tai galėtų išlikti paslaptimi.
Naikintuvai atrodytų kur kas patogiau bei logiškiau. Techniškai tai daugiau nei įmanoma, tačiau logiškai? Nežinau.
Kita vertus - vadinamųjų chemtrailų gali rasti visame pasaulyje, paieškokit youtube: virš Niujorko, Washingtono, Los Andželo, Maskvos, San Paulo ir t.t. Na, sakoma, kad nėra virš Kinijos. Galbūt tai keista. Tuomet įsivaizduokim, kad yra grupė, kuri tai organizuoja, ir iš tiesų purškia medžiagas ant mūsų galvų, kad greičiau išdvėstume. Purškia visur. Kitaip tariant, netgi sau, savo artimiesiems, ant būsimo savo maisto, nes daržoves ir mėsą, jie, spėju, valgo.
O gal čia kinų sąmokslas? Kas, anot konspiratorių, stovi už to, Illuminati?
Rašau be jokio gilaus išankstinio apsiskaitymo (nes mes visi turim veikti ką prasmingesnio , aš ne išimtis), tiesiog kyla natūralūs klausimai.

Benamis

#24
liepos 08, 2012, 22:12:08 Redagavimas: liepos 08, 2012, 22:14:54 by Benamis
Kai Lietuvoje slapta nutupe JAV karinis lektuvas kuris galimai (nors as neabejoju) atveze teroristus i slapta CZV kalejima Lietuvoje, daug kas zinojo? Net pacio Vilniaus oro uosto darbuotojai apie tai nebuvo informuoti (gal net specialus VSD dispeceriai tuo metu kontroliavo nusileidima)... Tik neseniai, kai lenkai pradejo kalbeti apie tai, Lietuva valdantys dedes prisipazino, kad toks lektuvas buvo... Taigi jeigu pasistengti tikrai imanoma ir ne tokius dalykus nuslepti + finansai manau ta padaryti tokiems reikalams tikrai leistu :) Cia as tik kaip pvz. nurodau, tapatinti nereikia 2 dalyku :)


Che-kuolis

Na, stengčiausi netapatint, bet tai koks to MASTAS. Aš suprantu, kad galima slaptai daryti daug dalykų, bet yra ribos. Palyginus: pervežti kalinius ir purkšti visose pasaulio šalyse. Čia maždaug kaip nufyrinti vieną kiaušinį iš parduotuvės ir nepastebėtam išnaikinti visas Lietuvos vištas. Ir tai vistiek neatsako į klausimą, kas už to stovi? Taip pat ir į kitus.

Benamis

Todel ir prasiau netapatinti, kad mastai skiriasi ;D

O kas uz viso to stovi, tai velgi galima i chemtrails tema ikisti kitu samokslo teoriju, tada tai gali buti: masonai, zydai, illumintai, Bilderbergai ir t.t. ;D :D

Bet kadangi atsakymu tikrai negausime, belieka tik spelioti, ar tai egzistuoja ar ne :) O as kadangi esu samokslo teoriju megejas, tokio dalyko neatmetu (taciau ir nesakau, kad tikiu) :)

Sabikas

Citatajei to nuodijimo tikslas butu mazinti zmoniu populiacija tai mano manymu tai butu pats nepraktiskiausias metodas, daug paprasciau butu nuodyti per maista,maisto priedus, privalomasias vakcinas ir .t.t


Per maistą jau dabar žmonės yra nuodijami. Esu girdėjęs pasisakymų, jog privalomosios vakcinos taip pat veikia ne taip, kaip turėtų. Kažkur skaičiau apie konkrečią privalomąją vakciną, kuri tikrai neatlieka reikiamos funkcijos berods 8-ių metų vaikams ji skirta... Nepamenu tiksliai...
Žodžiu, esmė ta, kad chemtrail'ai gali būti viso šio proceso dalis, kuri veikia kaip proceso variklis. Tarkim, vakcina sukelia žmogui neigiamą reakciją tam tikrai medžiagai, o jos paskleidžiamos iš lėktuvų... Saviems nekenkia, savi - nesiskiepija.

Che-kuolis

Arba gal chemiškai sukalibruoja mikrochipus, kuriuos mums slaptai įsiuva tik gimus... sena technika greit išsiderina.
Jei rimtai, tai kokia būtų to pasekmė? Kadangi "purškia" visame pasaulyje, simptomai turėtų iškilti masiškai visame pasaulyje (turint omeny, kad tariamoji vakcina, kaip Sabikas rašė, privaloma. Žinant purškimo mastą, ta vakcina turėtų būti privaloma visur, kitaip nėra reikalo eikvoti paslaptingosios medžiagos). O chemtrailų teorija datuojama 1996 ir laiko tam pasireikšti buvo į valias. Tai koks tas poveikis? Nebent masinis nupušimas.

Benamis

Yra ivairiu teoriju:

1. Chemijos medziagos bukina zmones.
2. Palaipsniui mazinamas zmoniu atsparumams ligoms (taip pralobsta farmacininkai).
3. Skleidziamos tam tikros medziagos, kad tam tikruose pasaulio regionuose geriau veiktu HAARP (velgi samokslo teorija samokslo teorijoje).

ir t.t. ir pns. Ju yra begale :)

Aukštyn