Sirius : Mano Realizacijos . Visatos Samprata.

Pradėjo Sirius, lapkričio 01, 2014, 13:11:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sirius

Taigi visgi apie save mažai visiškai pasakoju. Todėl, Noriu, kad pažvelgtumėt, kaip aš matau visą visatą. Kodėl Yin ir Yan pas mane vienas ir tas pats dalykas kaip ir gėris be blogio negali egzistuoti.

Esu padaręs Nedidele iliustracija pakankamai maksimaliai sutrumpinau ir tikiuosi, kad palei strėlęs žiūrėsite sielos evoliucijos raida. Taip sakant visų žmonių gimimo formos. Nežinau, ant kiek žmonės panašiai mąsto , bet naujoji Indigo karta, jeigu jie mato kas yra dievas ar tai absolute conciousness ,  ir pakankamai išmeditavo tai , turėtu suvokti pasaulio sandara būtent šitaip.

Todėl  žiūrėkite, gal kam patiks.

http://i.imgur.com/ElhQy7I.jpg

Mastymas jėga

Citata iš: Sirius  lapkričio 01, 2014, 13:11:15
Todėl  žiūrėkite, gal kam patiks.


Gal galima būtų bent jau sulietuvinti? Be to tokie punktai kaip 1, 2, 3 ir t.t. labai padėtų tavo schemoje.

.L.U.T.H.O.R.

Visai neblogai sakyčiau, didžiąja dauguma sutikčiau su viskuom, kiek šita visata neša. Tik tas įsitikinimas, nukerta iškarto, kad maždaug būtent šitaip ir ne kitaip :)

mangirdas.bu

pradėsiu smailais, užbaigsiu: :D :) :) :) :) Li

Pasivadinsiu taip: Aš esu- aštuntas evoliucijos atstovas mandigo. Nu nebutinai aštuntas, gal ir devintas, čia neišskaičiuojama, nes nereik to skaičiuot, nu ten tas, kur sakiau- aš mandigo.

Dėl Yin ir Yan tau galėčiau pritarti ir sulyginti su juoda, bei balta, kairia ir dešine, nes tai taspats.
Skirtumas toks, kad yra abi pusės ir visi šie pavadinimai nėra blogi ir jie atskirai galėtu nieko nereiškti. Ar tai tik žodžiai reiškiantis tapati.

Juoda aš asmeninis, savas velnias sau nors širdis mato, kad šetonas. Juoda nereiškia blogio ji meluoja, kad tai bloga, nors tai reiškia tikrą nuoširdų juoką- o juokas ir yra melo forma, taip aš gyvas angelas, širdis mato še tona tau. Nu va kaip gražu.

Balta, tai asmuo kurį aš skelbiu- tai visi kiti, bet ne aš. Balta nereiškia gėrio, kaip ir blogio, ji gali nereikšti nieko, bet gali reikšti ir labai daug, o tada ir reikšti kažkiek. Jeigu apsukus, apsukus spalvas kitom pusėm, susidaro.

Nu ta: absolut conciousness- all or nothing- host.

Mano: absolute honesty- with ethernity, being a ghost.
Išvertus: Visiškas, absoliutus nuoširdumas bei atvirumas sau - vardan amžinybės, tapimo kam ir tuo pačiu būvimo tau- gyvu vaiduokliu.
Tai- kas tiesa, esu sau, esu ir jum- tai esu aš

Aukštyn