Kuo skiriasi OOBE nuo astralinės projekcijos?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2012, 20:56:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

rugsėjo 01, 2012, 20:56:59 Redagavimas: rugsėjo 01, 2012, 21:05:08 by Benamis
Kadangi daznai painioju sias savokas nusprendziau internete paieskoti informacijos apie tai kuo skiriasi OOBE nuo astralinės projekcijos. Stai ka pavyko surasti http://gsmarenax.jw.lt

OOBE skiriasi nuo astralinės projekcijos tuo kad viskas vyksta realiu laiku ir viskas yra artima realiam pasauliui. Taigi žmonės patyre OOBE gali tiksliai nupasakoti realius įvykius kuriuos jie mate OOBE metu. Darant tirimus tai pasitvirtino.

Astralinės projekcijos metu astralinis kūnas yra projketuojamas į astraline dimensija. Astralinei dimensijoje yra viskas kitaip nei realiame gyvenime. Todel ir laikas ir erdve yra nereali. Erdve nepastovi ir dažnai kintanti. OOBE (out of body experience) yra realaus laiko projekcija labai artima realiam pasauliui. OOBE yra labai panaši į NDE (near death experience). NDE metu astralinis kūnas palieka fizinį kuną priverstinai atsitikus nelaimei.

Pvz: ištikus koma, širdies smūgį ir t.t. NDE metu: Žmogaus kūnas yra netoli mirties ir tuo metu didelis kiekis eterines materijos priverstinai nukreipiama į žmogaus astralinį kuną. OOBE metu: Žmogus turi aktyves ir neuzterstas chakras. Per jas savo noru nukreipia pakankamai eterines materijos į astralinį kūną. Aktyvios chakros gali būti įgimtos arba jas lavinant tam tikrais būdais galima išlavinti.

Taigi lengvai projektuoti oobe jūs galite tik tada kai i astralinį kūna nukreipiama pakankamai eterines materijos. OOBE skiriasi nuo astralinės projekcijos tuo kad viskas vyksta realiu laiku ir viskas yra artima realiam pasauliui.

Bent jau man padejo sis tekstas suvokti esminius skirtumus, tikiuosi ir dar kam nors jis pades :)

Aurelija

#1
rugsėjo 02, 2012, 02:22:02 Redagavimas: rugsėjo 02, 2012, 02:27:31 by Aurelija
Nezinau..sias savokas maisau nuo pat mokslu pradzios taip pat...bet koks gi skirtumas kai vieniems labiau rupi tik sausa teorija o kiti vadovaujasi realia patirtimi ir nesvarbu kaip tai pavadinsi...

Benamis

Citata iš: Aurelija  rugsėjo 02, 2012, 02:22:02
Nezinau..sias savokas maisau nuo pat mokslu pradzios taip pat...bet koks gi skirtumas kai vieniems labiau rupi tik sausa teorija o kiti vadovaujasi realia patirtimi ir nesvarbu kaip tai pavadinsi...


Na manau yra skirtumas, nes tai du skirtingi dalykai. Tu gi nevadini pvz. morka agurku ir atvirksciai. Cia lygiai tas pats.

Aukštyn