Kreipiuosi ieskodama pagalbos ir patarimo ezoterikos nuziurejimu tema,gal zinte?

Pradėjo Anonimas_777, vasario 14, 2015, 14:42:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anonimas_777

vasario 14, 2015, 14:42:25 Redagavimas: vasario 14, 2015, 14:47:30 by Anonimas_777
Situacija Tokia,noreciau issiaiskinti kas tai "nuziurejimas" ar koks savotiskas "uzkeikimas ar blogo palinkejimas".Noreciau to atsikratyti nuo saves.Na cia yra vienas isskirtinis dalykas,susijes tik su tam tikru zmogumi.Gal lengviau butu tai paaiskinti pateikiant pavyzdi.(pati net negaliu patiketi tuo,kad galetu buti kazkas "magisko")

Yra tokia viena pazystama,ipatinga(buvusi klasioke).Daznai klausinedavo apie mano asmenini gyvenima,kai tik pasakydavau ka nors teigiamo,ji ka nors "pabambedavo"(pavyzdziui pasakydavo-oi kaip pavydziu).Ir po to laiko viskas pasikeisdavo i blogaja puse.

Taip ivyko jau kokius 3 kartus.Bet beda,kad pamirsusi,kad kai jai ka gero pasakau,visko netenku,pasakiau jai si ta apie asmenini gyvenima,ir vel viskas pablogejo po pokalbio su ja(uzteko tik pokalbio internetu) .Noreciau to atsikratyti,ar yra kokiu liaudisku budu,paprastu,ar kokiu norst metodu?Nes atrodo,malda nepadeda....

Noreciau pateikti 3pavyzdzius.
1.Kazkada kalbejom apie sveikata,ji pasake,kad per daug gera,net keista-po tos dienos pablogejo,bet tik trumpam.
2.Turejau gera telefona,pradejo bambeti kad man per geras,kad nenusipelniau nuo tevu tokios dovanos,telefono ekranas kita diena suduzo,po to po dvieju dienu suduzo dar labiau,ir net kai praejo daugiau nei puse metu-ji pavoge.
3.kai tik pasakiau ka planuoju veikti,ji paziurejo i mane,ir sako,kaip pavydu(ir nesigaudavo)

O dabar,po kiek laik,internetu parasiau kaip sekasi,o sekesi tikrai gerai,ir dabar pradejo viskas tarsi griuti,viskas nesisekti,pasake,ji kad pavydu del asmeninio gyvenimo...Dabar pergyvenu...esu sunerimus,kad vel "nuziurejo" ....

Gal zinote,kas taip per reiskinys?Gal galit patarti ka nors?Tokiais dalykais netikedavau,bet gyvenimiska patirtis,pati privercia tiketi....Esu siek tiek issigandusi,nesinori prarasti to ,del ko pasidziaugiau...

Vitus

Citata iš: Anonimas_777  vasario 14, 2015, 14:42:25
Gal zinote,kas taip per reiskinys?


Visa tai vadinama vienu žodžiu - prietarai.

Citata iš: Anonimas_777  vasario 14, 2015, 14:42:25
Gal galit patarti ka nors?


Nežiūrėti "siaubiakų", neskaityti ezoterinių puslapių.
Nesieti tarpusavyje nesusijusių reiškinių.
Pasaulis pilnas nuostabių dalykų. Kokiomis akimis į jį žiūrėsi, toks jis ir bus...

Anonimas_777

Prietarai-ne.

Tai ivyko 3/4kartus,tai jau savotiskas desningumas,tai keista.

.L.U.T.H.O.R.

O kalbėjotės tik 3-4 kartus?

Geleona

Jeigu zmogus jums pavydi, jaucia jums neapykanta ar kazkaip savyje jusu nemegsta, visu tuo jis siuncia kazokia energija/atsaka i visata, kuri vienokiu ar kitokiu budu tuos minimus zmones paveikia. ne be reikalo knygose sakoma "jeigu pasakei, kazka, kas nedera, nedelsiant atsauk, nes zodis yra vienas stipriausiu burtu" , cia mano nuomone tokia :)

Anonimas_777

Citata iš: Druwis  vasario 15, 2015, 01:34:53
O kalbėjotės tik 3-4 kartus?


Mes klasiokes,daznai snekedavome,bet artimiau bendrauti pradejome tik pries metus

.L.U.T.H.O.R.

Tai didelė tikimybė, kad tiesiog susiejate tam tikrus įvykius, kurie neturi nieko bendro. Iš tikrųjų sunku pasakyti. Jeigu artimai bendraujate tai turėtumėte pastebėti, žinoma jeigu akis į akį, kaip jinai išsako savo žodžius ar su kažkokiu nepasitenkinimu ar tiesiog nieko blogo nelinkėdama. Gali būti, kad sureikšminate per daug viską, ir tai atsiliepia jūsų gyvenimui. Kaip kad būna su įvairiais šarlatanais, žmonės patys išpildo jiems pranašystes. Tik šiuo atveju, jūs susiejote vieną/du atvejus, o po to kitas nesėkmes pradėjote pildyti pati.


O jeigu norite pasidiagnozuoti pati, ar nužiūrėjo ar užkeikė, čia yra trys visiškai paprasti būdai kaip tai padaryti http://anomalija.lt/2014/04/trys-budai-kaip-diagnozuoti-prakeikima-ar-nuziurejima/

idenmeyou

Patarimas būtų vienas reiktų atsisakyti tos draugės. Susidariau įspūdi iš tavosios situacijos, kad draugė tau moka pagadinti nuotaiką, ji tave vargina, tai netgi vadinama vampyravimu. Jeigu žmogus tau daro kažkokią netiesioginę įtaką, vien jį sutikus pasigauni neigiamų emocijų to žmogaus reiktų atsisakyti.

Tokių situacijų būna, kai žmonės dėl savo draugų pradeda prarasti savo gyvenimus.

Aukštyn