Kooperacija

Pradėjo Benamis, lapkričio 20, 2011, 21:41:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

lapkričio 20, 2011, 21:41:08 Redagavimas: lapkričio 20, 2011, 21:52:23 by Benamis
Cia tema gal labiau orientuota insomniai ir kitiems adminams (kad ir cia nesilanko). Turiu klausima. Kodel jus nepagalvojate apie koki nors susijungima su kitu panasaus pobudzio projektu? Nes as tikrai zinau isskyrus anomalija.lt dar bent 2 panasius projektus (kurie beje yra tikrai senesni, nenoriu rasyti ju adresu, nes kaip suprantu reklama cia dradziama). Aisku nekalbu apie paaugliu blogus ir siaip mazameciu nesamones.

Ar nebutu geriau susijungti i viena dideli projekta? Nes islaikymas tokio puslapio ir forumo manau kainuoja nemazai, todel pliusai butu tokie:

1. Mazesnes islaidos.
2. Daugiau zmoniu.
3. Automatiskai ir vardas taptu garsesnis.
4. Kuo garsesnis vardas tuo didesnis pasipelnymo saltinis.

Manau visi islostu :)

paragraf 78

Visa bėda kad kiti projektai paprastai nori likti autonomiški. Nes jau seniai būtų apsijungę į vieną.

Benamis

Bet nematau jokios logikos :-\ Kai kurie projektai gyvuoja virs 4 metu, tai stovi ir tiek. Nei informacijos nei diskusiju - nieko. Kartais atrodo, kad anomalijoje kuriai gal tik puse metu kokiu (nezinau tiksliai) vyksta daugiau diskusiju, pateikiama daugiau naujienu ir pns. Tai todel ir nesuprantu, kam moketi uz islaikyma jeigu ten nieko nevyksta. Geriau jau cia prisijungtu.

Zinoma cia tik mano nuomone, gal kam nors kitaip atrodo.

paragraf 78

Na kiekvienas savo projektais kažko siekia. Vieni suburia draugų ratelį ir jame diskutuoja. Kiti dar kaip nors bando socializuotis. Abejoju ar susijungimas įmanomas.

Aukštyn