Apie manipuliacijos technologijas ir vartotojiškumo beprotybę

Pradėjo 2Pacas, lapkričio 01, 2012, 17:36:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas


interpretatorius

Geras straipsnis, gerai pateiktas verčiantis susimasti. ???

Ezekiel

#2
lapkričio 04, 2012, 11:04:00 Redagavimas: lapkričio 04, 2012, 11:06:23 by Ezekiel
Ačiu ir jums - jei nebuvo atmetimo reakcijos jūsų proto dar nesuvalgė šita monstriška kultūra. Aš galvojų dar parašyti keleta straipsnių ateityje, tačiau man bus reikalinga ir jūsų pagalba. Išėjus iš iliuzinės laisvės sistemos pinklių laikas ieškoti tiesos ir gelbėti kitus paklydėlius. Tačiau mūsų pagrindinis ginklas būs žinios, švietimas, kurios taip bijo tamsioji valdžia. Rekomenduoju ypatingai pasidomėti Terence McKennos darbais, tiesiog atsiūsti iš youtube jo mp3 pokalbių, bibliotekoje galima rasti jo knyga "Food of the gods". Žinių kurios padarys gyvenimą įdomesnį, pamaitins sielą ir intelektą ar bent vaizduotę galima pasisemti iš mano nuomone išmintingų žmonių Milton William Cooper, Michael Tsarion, David Icke, Jordan Maxwell, Rupert Sheldrake, Stewart Swerdlow, Billy Meier, Karlo Jungo, Platono ir kitų filosofų ezoteriniai mokymai. Mokslas, nepolitizuota istorija ir dokumentiniai filmai, knygos turėtų suteikti daug žinių. Domėkitės viskuo, tačiau ne viskuo tikėkite.
Tiesa ir žinojimas turėtų išlaisvinti žmonija nuo baimės ir kontrolės. Galime tiesiogiai atakuoti sistemą atskleisdami nuslepiamą informaciją arba kaip Terrence McKenna sako, kad mes ne armija ir mūsų geriausia strategija yra pasala - kurti meną ir gaivinti archajines vertybes, stiprinti ryšį su gamtą, vartoti psichodelikus.

Marius

Straipsnyja kalbama apie propoganda.Tik dabar itikinkit mane,jog šis straipsnis nėra propoganda..

interpretatorius

Tas straipsnis neatitinka propagandos sąvokos, jai matai kur nurodyk. Kritika be faktų ir įrodimų nerimta mėgėjiška.

Marius

O manai ,kad viskas turi būti pagal standartus ar klišes?Esmė kad viskas yra propoganda,kur yra kažkokie interesai.O jau poto tik požiūrio reikalas kaip ja priėmi.

interpretatorius

#6
lapkričio 04, 2012, 13:38:14 Redagavimas: lapkričio 04, 2012, 13:40:01 by interpretatorius
Kiekvienas straipsnis bando perteikti pagrindinę mintį, dažniausiai ji atrandama teksto pradžioje ar pabaigoje.

"Išmokite būti kuo savarankiškesni. Valdovai kaip tik ir nori jūsų priklausomybės. Kuo mažiau vartokite, geriau patys auginkitės švarų maistą ir bėkite iš priklausomybių kalėjimo. Netikėkite aklai kas jums sakoma, siūlau iš viso nežiūrėti televizoriaus, nes ten daug kas nuslepiama, medžiaga pcenzūruojama, rodoma bukinanti reklama ir propaganda. Patikimos informacijos geriau ieškoti internete ir net ten tikrinkite visokias versijas. Žiūrėkite dokumentika, skaitykite knygas ir domėkitės viskuo kas yra kruopščiai slepiama nuo jūsų. Svarbiausia netylėkite ir atskleiskite kitiems tai ko valdžia bijo."

Per šia pastraipa galima viska suprasti, o kas rašoma likusiam tekste tai faktai kuriuos lengva patikrint per kelis šaltinius.(1 faktą trejais skirtingais šaltiniais).
Suprasti ką juo norima pasakyti:
savarankiškumas,
nepriklausomybė,
Sveika mityba,
informacijos "filtravimas",
informacijos tikrinimas,
dalinkis, kritikuok, paneik faktais.
Maištauk  "Svarbiausia netylėkite ir atskleiskite kitiems tai ko valdžia bijo." (netinkamas sakinys)
(Kai tau pasako kad taip turi būti, o tu atsakai gerai = vergas)



Aukštyn