Padekite jei galite.

Pradėjo nepazystamoji3, kovo 11, 2015, 13:40:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supernatural

Bet tai kaip perdada kai kurie apie tuos psichologus, juokas ima net. Buvau ir as nuejus, tai spekit kas nutiko- issigando manes, atsisake net, o motyvavo tuo, kad esi protinga, kalbi logiskai belen kokia tema, bet atejus laikui, paprasysi ko nors is manes, ir jei neduosiu, uztasysi teismuose, uzsiundysi advokatus...ir atsisake, net ne psichologas buco, o psichoterapeutas :) ne tik kad sutrikimo tariamo nemate, bet dar ir issigando, ko sveiki zmones pas ji eina :) paeme juokas, nesuprantu, kodel jus ta psichologija amzinai kisat ten, kur ji pati savo noru daznai atsisako buti. Juk jos nebuvimas butent ir paskatina atsakymu ieskoti kazkur kitur, ne prote, ne galvoje. Jei domites magija ar kitokia ezoterika, tai toli grazu nereiskia, kad jums kuku galvelej...juk yra aiskiai issakyta, kad raganos ir raganiai, tai dazniausiai issilavine ir labai protingi zmones, kuriems neuztenka vien materialiu ziniu, todel juos traukia tai, kas paslepta, kitaip vadinamas impressum faktorius.

elteide

pradek sportuoti...tai itraukia, gal net profesionalo kelią pasirinksi, fizinis krūvis puikia veikia psichiką, savijauta kita ir mintys bus kitokios 

Supernatural

#17
balandžio 01, 2017, 21:13:48 Redagavimas: balandžio 01, 2017, 21:15:49 by Supernatural
Nebutina sportuoti, kad palaikyti normalia psichine busena, tiesiog reik gyventi, o ne egzistuoti, reik nieko nebijoti, kad ir kas benutiktu, nes viskas istaisoma ir sutvarkoma. Musu visuomene serga..baime prarasti darba pvz, nu ir kas, kad prarasi, kita susirasi, baime del artimuju- nu ir kas, kad bijosi, sedesi kur prie juros, o tuo tarpu tavo pvz tevas mirs ar mama, ar siaip seimos narys ir nieko nepakeisi, o baime del seimos beribe ir ji eda zmogu. Reik pasiklaiut vidine nuojauta, intuicija ir ja vystyt, o ne tarnaut baimems, prietaramas ar panasiai. Sakau, psichologai tik tiems, kurie patys su savim nesusitvarko, o tie kurie susitvarko- dar ir psichologus "patvarkyt" gali tiek, kad anie zado neteke nores skuost kuo toliau, o cia kas? Ogi baime :) tai kaip galime kreiptis i tuos pagalbos, kurie bijo visko dar labiau nei mes patys?
As nesportuoju jau nuo 1999tu metu, o iki siol visi klausia, koki sporto kluba lankai? Taip kad fizine sveikata psichinei sveikatai itakos neturi, jei atmesim psichinius sutrikimus na del pvz storumo, pavydo ar panasiai, o i apskaita imsim gera grazu produktyvu kuna su jame gyvenanciu vidiniu pasauliu.

elteide

fizinis krūvis tikrai turi įtakos psichikai..tai paprastas, gan greitas  žingsnis į apčiuopiamus pasikeitimus..aišku yra kiti būdai . keisti požiūrį, mąstymą, mokytis valdyt kontroliuot emocijas ir pan., bet tam reikia jėgos, laiko...
jei negali eiti i gym, tai bent pradėk bėgti km po rajoną..

Boruze

Ar gali per sapnus ateiti kasko prasyti mires zmogus?
Sapnuoju berniuka kurio pries tai nesu maciusi 😣

Vytautas

Nekreipk dėmesio. :) Labai paprasta pagalba. :) Sapnai yra tik sapnai. Tuo viskas ir pasibaigia.

Mistas

Pabendraukite su artimiausiais šiuo klausimu Jums žmonėmis, jeigu turite galimybę - psichologu/psichoterapeutu, kunigu/dvasininku.

Nepulkite į kraštutinumus ir įvairiausio plauko redukcijas. Tirkite save ir protingai darykite išvadas.

for3st

Jeigu tikite Dievu, tai melskitės. Malda pats4s didžiausias pagalbos šaltinis. Jus bando savo pusėn patraukti blogio jėgos, velnias. Melskite Dievo ramybės, apsaugos ir meilės. Dievas su Jumis.

witchy

Kunigas padeda tokiais atvejais visuomet. Teko patirti. Kreipiausi, isvale energija ir viskas baigesi

Aukštyn