Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Kritika dažniausiai kyla iš prasto teorijos pažinimo. Nemanau, jog taip gerai išmanai kvantinę fiziką kaip Hawkingas. Aš irgi anksčiau viską kritikavau, patyrinėjus giliau kritika paprastai baigdavosi, nes suprasdavau, kiek daug dar toje srityje neišmanau.

Bet čia jau offtopikas, tad grįžkime prie spiritizmo

xsistemax

Čia ta pati situacija,kaip tau religija.Fizika-mano arkliukas.Galiu matematiškai pagrįsti bet kokį reiškinį.Žinau per daug,kad nepastebėčiau klaidų.
Grįžtam prie temos.Sorry.

Vytautas

xsystemax perskaičiau tavo žinutes apie spiritizmą, susidariau vaizdą kad toje srityje susigaudai praktiškai. Kitoje vietoje aš teigiu, kad spiritizmas neveikia. Tu teigi priešingai, kad viskas tvarkoj. Aš naudojuosi švytuokle, bet spiritizmu tai nelaikau. Kaip tai darau esu smulkiai aprašęs. Per švytuoklę gauta info apie sielas, dievus, pasaulio sandarą mano atveju visiškai netradiciniai. Jokio energetinio trūkumo mano būtybės visiškai nejaučia. Maža to jos labai "žmogiškos", tą prasme emocionalios. Apie jokių daiktų judinimą net nėra kalbos. To jos nedaro. Gaunasi kad mes bendraujam su visiškai skirtingomis būtybėmis. Ir dabar būtų įdomu įsitikinti kad tikrai taviškės esybės dar vis tikrai egzistuoja. Pagal viską tu turėtum galėti be problemų iš saviškių būtybių sužinoti pvz mano tėvų vardus. Mano seneliai mirę. Išsikvieti kokį mano senelių likutį ir jis pasako savo vaiko vardą. Bet kiek žinau iš savos esybės tai jau neveikia. Seniau tai padaryti buvo galima be problemų. Iš kitos pusės aš info apie tave galiu gauti, bet tik asmeninėms reikmėms. Tiesiog tą informacija negaliu dalintis su tavimi. Tokios taisyklės. Galiu tai vėliau tikrinti pvz realiai pažindamas tave. Šiaip susidūręs su tokios info patikrinimu. Ji tiksli. Tai ar gali pasakyti mano tėvų vardus?

TinSoldier

#48
kovo 02, 2013, 22:14:14 Redagavimas: kovo 02, 2013, 22:24:57 by TinSoldier
Vytautai, asmeninėms reikmėms pasitikrink: kurį pirštą aš dabar atlenkęs tau rodau? (:

Tiesiog veidmainiškumo viršūnė reikalauti įrodymų iš kito, kai pats sugebi tik šūdą malti. Apgailėtina. Labai.

Ir, kad ir kaip žiauru būtų, pasitelkdamas savo šūdmaliavimą, demagogijas ir išsisukinėjimus, visuomet lieki teisus. Nes lieki nepatikrinamas. T.y., dabar tam, kad xsistemax įrodytų, jog TU esi neteisus - reikalauji atlikti dalyką, kurio, milžiniška tikimybė, atlikti neįmanoma visai. Reikalauji atlikti veiksmą, kurio, tokiomis sąlygomis, - niekam niekada nėra pavykę atlikti. Taigi, xsistemax išsisukinės arba susimaus, ir tu liksi teisus. Nes jis nepateikė įrodymų, prieštaraujančių tavo teiginiams (kurių neįmanoma pateikti).

O tuomet pats skelbi pievas apie savo švytuoklinimus, tuo pačiu išsigindamas, kad įrodinėti negalėsi. Taigi, ir vėl lieki "teisus", - nes atsisakai eksperimento, kuris galėtų paneigti tavo žodžius.

Žodžiu, niekas negali tavo teiginių paneigti. Nes tu kuri idiotiškas ir nelygias sąlygas sau ir kitiems.

Apgailėtini tavo žodžiai, apgailėtini tavo veiksmai, apgailėtinas tavo švytuokliavimas. Gero vakaro.

Master

Citata iš: Vytautas  kovo 02, 2013, 22:00:32
Tai ar gali pasakyti mano tėvų vardus?

Na, aš galiu pabandyti pasitelkdama švytuoklę- Algimantas ir Irena, dar man sako, kažką tokio ghjylaman  :D  Na, pataikė mano švytuoklė ? (žinoma jei neatspėjau, tai turbūt negaliu prieiti prie informacijos, nes labai išjudintas laukas, kuris iškraipo informaciją) Atsiprašau turbūt nevykusiai aš čia leptelėjau, bet kažkodėl pasirodė labai protinga įsiterpti į šį pokalbį ^,^ Kaip matot nepalaikau nei vienos pusės, nes perskaičiau tik 3 paskutines žinutes. Aišku skaudu, kad taip neigiamai vertiname kitus neatsigręždami patys į save.

Vytautas

Man paprasčiausiai techniškai tai įdomu. Prieš kurį laiką eilinė čigonė pasakė kada mirs mano tėvų kaimynas ūkininkas. Suprantama jis į tai nekreipė dėmesio bet numirė "laiku". Taip kad nieko neįmanomo aš neklausiu. Tik sakau kad bendraujam su skirtingom esybėm. Žaidimo taisyklės taip pat skirtingos. Prieš kokius metus be jokių problemų besinaudojantis spiritizmu atsakytų. Jau minėjau kad visai žemiškai galima patikrinti ir mano būdu gautą informaciją tik tingima susitikti realiam o ne virtualiam gyvenime. Geranoriškai parinkti vienas apie kitą info ir susitikti pasitikrinti sau ar ji tokia. Tai tektų daryti abiem pusėm, o ne teigti kad tai nesąmonė. Tiesiog reik konkretaus veiksmo, o ne tuščių kalbų prie kompo nieko nedarant. Aš jau panašiai esu daręs ir info pasitvirtino.

TinSoldier

Tavo siūlomas eksperimentas nelogiškas. Ok, jei aš surenku informaciją apie tave, tu apie mane. O tuomet susitikę tikrinamės.

Esu įsitikinęs, kad maniškė iš švytuoklės gauta informacija neatitiks tikrovės. (nes neatitiko niekada, kiek esu su tuo žaidęs). Ir čia kaltas galiu būti aš, ne švytuoklė. Pasiteisinimų tokie kaip jūs niekada nepritrūksit: nesutapo mano energetiniai laukai, per žemas energijos lygis, ne ta dimesija, per mažas nušvytimas ir t.t. ir pan. Taigi, mano švytuoklinimo nesėkmė neįrodytų nieko. Taviškė surinkta informacija - nesvarbu ar atitiks tiesą, ar ne - galėsi sakyti ką nori ir kas tau patogu. Tai nėra pasitikrinimas ar pan. Tai būtų laiko gaišimas ir kvailiojimas. Nejaugi pats nematai, kokius nelogiškus dalykus siūlai? Tai bent nevaidink, kad siūlai pasitikrinti, o kiti tik prie kompo sėdi. Nes dabar siūlai tik sugaišti laiką.

Vienintelis būdas patikrinti tavo gebėjimus (ne mano, ne petro, ir ne nijolės - nes tai tu teigi apie švytuoklės teisingumą) yra, jei bent dar vienam žmogui atskleistum savo švytuoklės rodmenis. Ir kartu patikrintumėt tikslumą. Jei sutiktum tokį konkretų veiksmą atlikti - prašau ir siūlau - man į PM :)


A.C.A.B

Blem, balsu pradėjau juoktis perskaitęs vakarykštį Vytauto post'ą :D

Kovo 9 diena, Kaunas, prie alaus bokalo turit galimybę įrodyti savo super sugebėjimus. Kame problemos? Pora teisingų išbūrimų ir gal net TinSoldieris iš jūsų nebesijuoks. Na o jei gyvenat kur toliau, tai jūsų dvasios gal bent galėtų atspėti kokios rūšies alų aš užsisakysiu bei ką užkandai pasiimsiu? Nemėgstu didžiųjų kompanijų gaminamo birzgalo, tad užduotis tikrai rimta  8)




Vytautas

Nesiruošiu niekam nieko įrodinėti. Neužsiiminėju jokiais būrimais. Man visiškai neįdomios jokios gudrios teorijos. Jos tik teorijos ir nieko daugiau. Man pakanka fakto kad tai veikia. Patikimumą tikrinuosi pats be niekieno pagalbos. Dėl švytuoklės naudojimo pateikiau visą reikiamą informaciją. Ar kas tuo pasinaudos ir paeksperimentuos man visiškai dzin. Perskaitęs xsistemax žinutes supratau kad žmogus realiai kažkuo užsiima. Tiesiog mane šiuo metu domina jo praktika. Vardai tik kaip atramos taškas. Visiškai jokio skirtumo juos nustatys tiksliai ar ne. Esmė pats praktinis procesas. Taip kad tuščiai šūkauti nėra prasmės. Kausimas buvo skirtas ne jums.

Master

O tu pabandyk švytuoklės pagalba sužinoti jo sugebėjimus. Taip pats įrodysi savo sugebėjimus mums ir patikrinsi jo. Regis, taip problema būtų išspręsta ^.^

Vytautas

Nematau jokios prasmės įrodinėti kažkokius sugebėjimus. Pas visus jie vienodi tik žinių prasme priklauso nuo sielos amžiaus arba kitaip įsikūnijimų skaičiaus. Su švytuokle normaliai domiesi apie dabartį ir praeitį praktiškai sau o ne kažkam. Su normaliais praktikais galima aptarti kažkokią ne asmeninę informaciją. Tiesiog gal kiti iš kito kampo formuluoja užklausas. O su tuo realiai neužsiimančiais tiesiog nėra apie ką kalbėti. Ginčytis veikia ar neveikia paprasčiausias laiko gaišimas. Jei kažkam neveikia ar nepriimtina tegul nesinaudoja ir nekelia bangų. Kiekvieno laisva valia. Kaip man patinka taip aš gyvenu ir visiškai vienodai rodo ką pagalvos kiti.

TinSoldier

Kas nors, įsivaizduokit, koks pasaulis dabar būtų, jei taip pat būtų šnekėję: Kepleris, Niutonas, Einšteinas, Darwin'as, Galilėjus......

Žmonės, pasižymėję savo revoliuciniais atradimais ir neįtikėtinais gebėjimais, būtų sakę: nematau jokios prasmės kam nors ką nors įrodinėti.

Jie suvokė, kad jų teiginiams reikia argumentų ir įrodymų. Šitaip jie neįtikėtinai pakeitė ir patobulino pasaulį.

O štai tu, Vytautai, sėdi sau, švytuoji savo revoliucine švytuokle ir visiškai padėjęs ant viso pasaulio ir jo ateities. Gebėjimas sužinoti nežinomą tiesą švytuoklės pagalba - tai būtų didžiausias istorijos atradimas. O štai tu sėdi sau keistame forume ir rašinėji keistas žinutes.

Argi taip gražu? :)

paragraf 78

Pastebiu, kad į forumą dažnai užsuka žmonės besigiriantys savo supersugebėjiamais, tačiau paprašius įrodyti, visada atsisako, arba jei pabando tai nieko nesigauna.
Savaime peršasi išvada: pašnekėti kiekvienas gali, ypač tie kas giriasi super galiomis, tačiau jie greičiausiai nieko nemoka, tik pašnekėti.
Nebuvo nei vieno pagyrūno kuris ką nors būtų įrodęs, deja, bet gaila

Vytautas

Niekuomet nesigyriau jokias super sugebėjimais nes ne tik aš bet ir niekas neturi jokių antgamtiškų galių. Tik kai kas kabina makaronu, o banda tiki nesąmonėmis. Švytuoklė nepadarys jokios pasaulinės revoliucijos. Tai tik viena iš daugelio esamos bei praeitos informacijos gavimo ir pasitikrinimo priemonė. Kažką kažkam įrodinėt ar piršt savo nuomone nėra jokios prasmės. Kiekvieno laisva valia cepelinus valgyti su šakute ar šaukštu. Taip būtų įdomu su kitu švytuoklės naudotoju aptarti kažkokią informacija. Tik tiek ir nieko daugiau. Esu atviras žmogus ir linkęs pasidalinti savo praktinėmis patirtimis, gal kažkam pravers, bet nelinkęs primesti savo nuomonės. Gerbiu kiekvieno žmogaus pasirinkimą.

paragraf 78

Na bet tavęs jau ne kartą prašė pasidalinti, bet kolkas apart pagyrų, apie metodą niekas nieko nesulaukė

Aukštyn