Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Kai gyvūnai reaguoja į spirittizmo seansus yra pakankamai retas reiškinys, visiškai natūraliai galintis būti žmonių įtampos ar baimės persidavimas gyvūnui. Juk šunys jaučia išsiskiriantį adrenaliną ir tarkime jei 10 žmonių jaučia baimę ar įtampą seanso metu, šuo natūraliai sunerims.

xsistemax

Visko gali būti,todėl ir sakau,kad gerai būtų tas aparačiukas.  ;)

eddy

Sveiki,
sioje temoje tikejausi rasti visai kitokias kalbas. Ieskau patikimos informacijos kaip tinkamai atlikti spiritizmo seansa t.y. tinkamiausia vieta, paros metas, gal kazkie raktazodziai kurie prikviestu dvasia, na  viska nuo nulio norisi zinoti.
ir dar klausimas del pasirenkamos vietos seansuj:
esu skaites apie "jegos vietas". tame labai mazame straipsnelyje tos vietos buvo ivardintos tokios 1.kapines, 2. apleistos baznycios, 3. cerkves. visos sios vietos  yra sventos, nes ten zmones meldesi tikrai ne velniam, o ir tikslas kad artimu zmoniu sielos butu ramios ir laimingai paliktu si pasauli. bet apie vietas kur buvo vygdomi  mirties nuosprendziai tylima nors ten energetika taip pat turi buti stipri. taigi tose vietose atlikus seansa kokios gali buti pasekmes ir ar verta pasirinkti tokia vieta?
P.S kaip maciau cia labai slepiama informacija nuo per daug smalsaus jaunimo ju paciu saugumuj, taigi gali man rasyti i el.pasta eddylxr@gmail.com lauksiu jusu laisku su informacija :)

Benamis

Eddy, kiek pamenu tai forume tikrai yra pateikta informacija del spiritizmo (tik nebuvo minimos rekomenduojamos vietos). Jeigu gerai paieskosi turetum surasti ;)

eddy

pokalbuose radau tik tai, kad populiariausias budas yra lapas su veiduku kuriame raides, skaiciai ir atsakymai, bet nieko panasaus apie veiksmu seka ir panasiai.dauguma kalba apie savo patirti. bet man norisi zinoti viska detaliau ir su instrukcija kaip viska kuo tiksliau atlikti, kad kuo maziau butu minciu apie sutapimus ar savo pacio pasamoninga veikima. mano tikslas yra ne vaikiskas pazaidimas nes jau esu megines tuos pazaidimus vienas is tokiu buvo su sapnu paveikimu(kas man labiau primena pasamones veikima) todel ir norisi kazko tikresnio.

jei kam bus idomu parasysiu istorija kaip sekesi su tuom sapnu paveikimu ir kaip tai atlikti ;)

juskaite569

Paskaitinėjus jūsų komentarus susidaro įspūdis, kad jūs visi labai protingi, mat skaitot daug, kaupiat informaciją apie visus tuos spiritizmo seansus. Tik vieno dalyko taip ir neradau (gal pražiopsojau) - asmeninės patirties. Kur jūsų pačių '"gyvenimiškos" istorijos, teigiančios, kaip susidūrėt su tom dvasiom, kokios pasekmės ir t.t.? Taip kad ištraukit galvas iš knygų ir iš tikrųjų atlikit tą spiritizmo seansą ir tik tada pulkit post'int foruman.

Marius

#81
liepos 02, 2013, 19:28:56 Redagavimas: liepos 02, 2013, 19:31:03 by Marius
Čia panašiai:kol nepastatėt namo savo rankom,tol nedryskit lyst į jau pastatytą..

P.s.  O pati/pats esi su tom dvasiom susidūręs/ūrusi..? gal gali netikėliam papasakot ,kaip ten baubus kviest?

paragraf 78

Spiritizmu kasdien užsiiminėjau du metus. Mes trise užsiiminėjom. Visko buvo, bet dabar galėčiau viską racionaliai paaiškinti be jokios mistikos.
Ir kam tos istorijos įdomios. Visi kas užsiiminėjo spiritizmu tą patį yra patyrę, o kas neužsiiminėjo, tai gal ir nereikia žinoti, kad nežadinti tuščio smalsumo

Benamis

juskaite569 patarciau dar karta foruma perzvelgti. As tau garantuoju, kad rasi asmeniniu
patirciu istorijas ;)

xsistemax

Viskas,ką šioje temoje parašiau,yra iš asmeninės patirties.atidžiau skaityt reikėtų,juskaite.  :)

Salamandra


Drax

Sveiki daznai skaitau sita foruma ir mane labai sudomino spiritizmas . Noreciau pabandyti issikviesti dvasia bet supratau kad geriau to nedaryti nes poto gali buti nekokios pasekmes. vienoi skilti skaiciau kad po senso reikai paleisti dvasia bet ir neparasyta kaip tai padaryti . gal galetumete pasakyti labai idomu ?  :)

nereikalinga

Teko girďėti,kad reikia liepti išeiti ,ir gryžti ten iš kur atėjo,be sugryžimo.

Drax


paragraf 78

Tai kad okultizmas sako, jog ten ne dvasios ateina, o tiesiog tavo sukurtos lervos, o jei jas pasiūsi ten iš kur jos atėjo, tai jos grįš į tave ir tada tau šakės :)

Aukštyn