Spiritizmas

Pradėjo feja, birželio 20, 2012, 23:42:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

feja

Įėjau į vieną rusų portalą apie spiritizmą.Nerašysiu jo pavadinimo(suaugę gali sužinoti susisiekę per mail).Kas įdomiausia-smulkiai aprašomos įvairios burtininkystės paslaptys,užkalbėjimai ir net dvasių iškvietimas.Tai gana baisu,kai visa tai papuola paaugliams.Dabar gal ne visi supranta rusiškai,bet yra ir ne taip smulkiai anglų kalba

.L.U.T.H.O.R.

Intenetas yra stebuklų daržas. Ten gali rasti visko, net kaip pasigaminti sprogmenis. Tai kodėl negali būti užkalbėjimų visokių. Paieškojus įvairiuose grimuaruose, galima rasti ne tik kaip dvasias kviesti, bet kaip ir demonus. Ir tik nuo žmogaus priklauso ar jis lįs į tokius dalykus.

Benamis

#2
birželio 20, 2012, 23:47:23 Redagavimas: birželio 20, 2012, 23:50:26 by Benamis
Perkeliau tema.

Na siaip internete galima daug ivairiu dalyku perskaityti, pradedant nuo to kaip geriausiai atsikratyti nuzudytu zmogaus kunu iki to, kaip pasigaminti bomba kuri isnestu dideli plota.

Taigi labai stebetis neverta :) Stai pvz. siandien lietuviskai perskaciau kaip galima pasigaminti Voo-doo lele. Skirtumas tik tas, kad suauge gali atrinkti/atskirti naudinga informacija nuo zalingos... Ko nepasakytum apie vaikus.

rainiukee

Abstrakčiai parašysiu: vienas perskaito matematikos vadovėlį ir išmoksta lygtis skaičiuoti, kitam nors ir po 12karto nieko nesigauna. Informacija pateikta tiems, kas gali ir supranta. O pasekmės - jų pačių rizika.

feja

Ten kur įlindau gana platus profilis.apie vudu irgi nepamiršta :)

.L.U.T.H.O.R.

Ne per seniausiai knygyne radau knygą "Pasidaryk pats" ar kažkas tokio. Ir joje buvo kaip pasidaryti voodoo lėlę ir ką , kaip su ja atlikinėti. Taigi nereikia čia stebėtis. Po lėle, buvo kita skiltis "kaip pasidaryti apsaugantį amuletą" ;D

Benamis

Mazas pastebejimas:

Kalbame apie Spiritizma, ir temos ID kaip tik yra 666

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=666

;D

.L.U.T.H.O.R.

Lockink temą greičiau, kol dar niekam egzorcizmo nereikia :D

Markamis

Spėju tokių dalykų labiau galima rasti TORNet'e. Kas tai detaliai neaiškinsiu, jei sudomino ( o geriau nebūtų ) pasigooglinsit. Ten renkasi pedofilai, prievartautojai ir dalinasi įvairia info, panašia kaip užsiminė Benamis.

.L.U.T.H.O.R.

Na tenais visa pogrindinė veikla vyksta. Galima rast įdomios informacijos, tik klaidžioti ten nėra baisiai saugu ar lengva.

batum

Citata iš: Markamis  birželio 21, 2012, 23:06:59
Spėju tokių dalykų labiau galima rasti TORNet'e. Kas tai detaliai neaiškinsiu, jei sudomino ( o geriau nebūtų ) pasigooglinsit. Ten renkasi pedofilai, prievartautojai ir dalinasi įvairia info, panašia kaip užsiminė Benamis.


Nu jo ten visokio shh yra siaip as pats kartais ten nueju, bet i taip vadinamas bibliotekas ar kazkas tokio kur slapti failai, kartais idomu pasiskaityt.

Markamis

Aš tik FreeNet'e naršiau truputuką, o TORNet'o neišdrįsau atverti :D

Benamis

Nedarykime off-topo, buvo tema apie TOR'a: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=342.0

D.W. I know

KAs nors bandėt kviest dvasias? Laaabai nepatariu, nes nevisada pavyksta jas išprašyt. Ir tai pavojinga.
Bet jei as bandėt, papasakokit ;D

.L.U.T.H.O.R.

Bandžiau, dar kai galima sakyt vaikas buvau. Kelis sykius, vieną kartą buvo bloga, tai išprašėm lyg ir :D

Aukštyn