Irano dvasinis lyderis ragina rengtis pasaulio pabaigai

Pradėjo Benamis, liepos 11, 2012, 17:55:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Irano dvasinis lyderis ajatola Ali Khamenei pirmą kartą paragino savo liaudį rengtis karui ir pasaulio pabaigai.

Neseniai paskelbtame laiške iraniečiams A.Khamenei taip pat paragino savo ganomuosius laukti dvyliktojo imamo Mahdi, kuris, kaip tiki šiitai dvyliktininkai, šiuo metu gyvena "pasislėpęs" ir turi ateiti per Paskutinį teismą išgelbėti pasaulio.



"Klausimas dėl imamo Mahdi labiausiai svarbus, ir apie jo atėjimą aiškiai pasakyta mūsų šventosios religijos mokyme", - sakė A.Khamenei.

Dvasinis lyderis pažymėjo, kad šiandien iraniečių pareiga - "rengtis didžiojo lyderio atėjimui". "Jeigu mes laikome save dvyliktojo imamo kariais, tai turime būti pasirengę karui", - pridūrė jis.

"Alachui vadovaujant ir su Jo nematoma pagalba mes padarysime taip, kad islamo civilizacija triumfuos pasaulinėje arenoje. Tai mūsų likimas", - sakė ajatola.

Kaip neseniai pranešė vietos žiniasklaidos priemonės, Irano valdžia platina brošiūrą "Paskutinieji šeši mėnesiai" tarp savo karių, skatindama juos rengtis imamo atėjimui ir pasipriešinimui branduolinę galią didinantiems Vakarams.

Be to, Irano revoliucinė gvardija praėjusį sekmadienį įspėjo JAV ir Izraelį, kad jiems abiems teks spėlioti, kokias kovines galvutes neš nukreiptos į juos Irano raketos.

BNS

paragraf 78

Islamui dabar maždaug tiek pat metų kaip ir krikščionybei, kai ji skelbė kryžiaus karus. Visos didžiosios religijos pereina per tokį laikotarpį. Normalus taip sakant religijos vystymąsis. Tai nenustebčiau jei prasidėtų pusmėnulio karai.

omcikas

manau liko laukt nebedaug.. po JAV prezidento isrinkimo paaiskes ar bus karas su Iranu ar viskas nutils ir salyginai nurims..  Musulmonai su savo visa griaunacia religija turetu buti kazkaip sutramdyti, bet taikaus budo kaip ir nera.. o jeigu nieks nesiims stabdyt situ barbaru tai po keletos desimtmeciu bijosi pasakyt esas ne musulmonas, kad nebutum uzmetytas akmenim.. Vakarietiskas pasaulis gal per daug pasileides, atitrukes nuo vadziu, bet manau musulmonai su savo laukiniais istatymais kur kas baisiau..

Bildukas

 :-X Stai sedi seneliukas su zila barzda - aprenk raudona apranga , bus panasus i Kaledu seni , o is tiesu yra blogio isikunijimas, sejantis mirti.Fanatizmas bet kokia forma , stai kas yra baisu.Sis senis  seja mirti ne tik savo "priesams" , bet ir juo patikejusiems . Neitiketina tiesiog , kad 21 amziuje stai tokie viduramziu liekanos , gali ir gal but turi kuo grasinti civilizuotam Pasauliui , taikai ir ramybei Zemeje. >:(

omcikas

Na pasaulio gyventoju skaicius perkope 7mlrd, o tai jau pervirsis ..gamta megsta pusiausvyra ir kai jos nera imasi ta reguliuot.. Tai ar karas su Iranu ar superugnikalnio issiverzimas ar kazkokia zaibiskai plintanti liga su sunkiai surandamu "priesnuodziu" turi kazkas sumazinti zmoniu kaip parazituojancios rusies populiacija. Anksciau tam pasitarnavo maras, po to 2 pasauliniai karai, o dabar jau ilga laika gyvenam salyginai ramiai... manyciau kai driokstels tai driokstels mazai nepasirodys.. Net jei karo su Iranu nebus vistiek ko gero, kazkas baisaus nutiks..

Aukštyn